سلام دوستان :biggrin:
من قصد داشتم یه اس ام اس کنترلر که یک رله رو راه اندازی کنه بسازم.
کیت رو ساختم ، برنامه ارسال هم نوشتم و جواب گرفتم اما توی دریافت اس ام اس موندم :sad:
میخام که یه کد چند رقمی بگیره اگر با اون کدی که توی برنامه بود مطابقت داشت رله رو وصل کنه.
از دوستان کسی هست راهنماییمون کنه تا از این سر در گمی بیرون بیام؟ :sad:
اگر کدی به زبان سی یا بیسیک که متن اس ام اس(نه جواب کاملی که از ماژول میاد) رو بهم بده کار تمومه
متشکرم
سلام خدمت همگی
من ماژول gsm sim 300cz v 3.04 رو دارم میخوام اونو به میکرو وصل کنم برنامه هم نوشتم واسش.فقط موندم چجوری gsm رو به میکرو وصل کنم.آیا احتیاج به max232 هست؟کلا طریقه ارتباطشو میخواستم بدونم. اگه کمکم کنید ممنون میشم
سلام خدمت همگی
من ماژول gsm sim 300cz v 3.04 رو دارم میخوام اونو به میکرو وصل کنم برنامه هم نوشتم واسش.فقط موندم چجوری gsm رو به میکرو وصل کنم.آیا احتیاج به max232 هست؟کلا طریقه ارتباطشو میخواستم بدونم. اگه کمکم کنید ممنون میشم
sim300cz از کجا اوردی؟نسلش نابود شده :mrgreen:
ولی راجبه سوالت به خدا اگه همین چند صفحه اخر رو می خوندید می فهمیدید سوالت چه قدر تکراریه،مکس نمی خواد (فقط واسه دیدن تو هایپر تو کامپیوتر به کارت می اد)،RX ماژول بره TX میکرو و TX بخوره به RX میکرو روشن کرئنش هم که 3 ثانیه PWK رو صفر کن روش میشه
تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت
سلام دوستان
کسی با گوشی های زیمنس کار کرده؟
اتصال گوشی با AVR هیچ جوری جواب نمیده!کفری شدم.
گوشی با هایپر ترمینال درست کار میکنه.
میکرو هم با هایپر درست کار میکنه.
گوشی به میکرو درست ارسال میکنه. از نظر سطح ولتاژی هم منطقی هست.
مشکل من Tx میکرو به Rx گوشی هست.تقسیم ولتاژ با مقاومت هم نشد.
خواهشا راهنمایی کنید.
سلام.
من مدار sim 900 رو بستم و موقعی که پایه شماره یک رو حدود 2 ثانیه به پایه شماره 2 وصل میکنم led وضعیت 64 میلی ثانیه روشن و 800 میلی ثانیه خاموشه.
ولتاژ پایه های سیم کارت رو که میگیرم همش 0 هست نمیدونم مشکل از چیه!!
کسی تا حالا به این مشکل بر خورده؟؟
سلام :
چه جور میشه از GSM SIM900 به یه نرم افزاز جاوا SMS زد و SMS داخل INBOX گوشی نره مستقیم داخل نرم افرار بره ؟
من SMS از SIM900 فرستادم مشکل ندارم هم PDU هم TEXT . :nice: کد جاوا هم نوشتم که اگه از یه نرم افزار جاوا دیگه SMS بیاد تو INBOX نره . :applause:
اما رو این کم آوردم دیگه . :angry:
اساتید کمک . . .
سلام.
من مدار sim 900 رو بستم و موقعی که پایه شماره یک رو حدود 2 ثانیه به پایه شماره 2 وصل میکنم led وضعیت 64 میلی ثانیه روشن و 800 میلی ثانیه خاموشه.
ولتاژ پایه های سیم کارت رو که میگیرم همش 0 هست نمیدونم مشکل از چیه!!
کسی تا حالا به این مشکل بر خورده؟؟
سلام.
ولتاژ vdd سیم کارت باید چند ولت باشه؟؟
برای من 5 میلی ولت هست!!!
سلام...من ماژول sim900 را می خوام از طریق max232 به کامپیوتر متصل کنم مدار را به صورت زیر بستم ولی نمیدونم چرا جواب نمی گیرم یعنی نیمیتونم داخل hyper terminal یا Codevision چیزی برای ماژول ارسال یا دریافت کنم...
کسی میتونه من را راهنمایی کنه؟!
امکانش هست مشکل از max232 باشه؟در این صورت راهی برای تست این ای سی هست؟!
سلام خدمت همگی
سلام قبلا یه آموزش در این مورد تهیه کردم. توی همین تاپیک هم گذاشتم. ولی خیلی قدیمیه ، یادم نمیاد توی کدوم صفحه هست.
من تعداد زیادی ماژول کامل GSM نیاز دارم که قیمتش از 50000 تومان بیشتر نباشه.آیا تو بازار وجود داره؟لطفاً آدرس فروشگاه بدید و کسی میتونه برام تهیه و یا بسازه به من ایمیل بزنه
ali_elect64@yahoo.com
سلام
من از پورت سریال در حالت بافر استفاده میکنم . کار کردن در این حالت خیلی ساده هست .
مشکلی که وجود داره اینه که برای خواندن اطلاعات وقتی دستگاه رو به کامپیوتر وصل میکنم خیلی راحت اطلاعات را میخونه با این دستور:
If Ischarwaiting() = 1 Then
Input Sms
Print Sms
End If
وقتی تو هایپر یه چیزی تایپ میکنم دستگاه جوابم رو میده .
اما نتونستم تو میکرو جواب بگیرم . علتش چیه؟ یه نکته ای هست که ENTER بزنم اما بازم جواب نداده ؟
سلام دوستان
برای اتصال ماژول SIM300cz به ATMEGA8 مشکل دارم
راستش اصلا شماتیک دقیقی برای اتصال این دو به هم و
اتصال سیمکارت به ماژول و... ندارم
دنبال یک شماتیک ساده میگردم
که بتونم شیر فهم بشم
برنامه من به شکل زیر هست
راستی کسی از این برنامه و ماژول SIM300 به نتیجه رسیده؟
فقط میخوام SMS تا چند کلمه بفرستم (همین و بس)
دوستان اگر زحمتی نیست میتونن یک شماتیک ساده از این ماژل و مگا 8 برام درست کنن و قرار بدن
دوستان کار با این ماژول راحت هست؟
آیا میتونم به جواب برسم؟
فقط میخوام SMS ساده باهاش بفرستم
زبانی هم که بلدم بسکامه
آیا کسی تست کرده؟ برنامه بالا کسی جواب رسیده؟
اگر شماتیک را (شماتیک ساده که گیج نشم) قرار دهید که ممنون میشم
از تجربه دوستان با این ماژول و برنامه بشه استفاده کرد که خیلی عالی میشه
دیدگاه