اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

GSM و ارتباط آن با AVR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : GSM و ارتباط آن با AVR

سلام وقتی sim900 رو روشن میکنم چراغ net light 64ms,800ms روشن و خاموش میشه یعن شبکه رو پیدا نکرده و بعد از 10 s چراغ net light خاموش میشه و فقط چراغ تغذیه روشنه اگه ممکنه راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmh1
      سلام
      آقا من دیشب سیم رو با کمک 8 میلی فاراد خازن و یه منبع تغذیه 16 آمپر وصل کردم به منبع (با ولتاژ 4.5تثبیت شده)
      دیشب خوب بود و چشمک می زد و اس ام اس ام هم میفرستاد
      اما امروز دیگه وقتی چشمک می زنه بعد از چشمک خاموش می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////
      یعنی همون موقعی که باید ال ای دی شبکه برای 3 ثانیه خاموش بشه دیگه همه چراغ ها خاموش می شه (ریست)
      خدانکنه سوخه باشه
      البته چشمک می زنه
      بخدا اگر سازنده SIM900 ببینم اونو می کشم
      تاحالا 2 تا سوزوندم
      سلام
      مستقیم از منبع نگیرید.از یه 2576 استفاده کنید جواب میده..
      من از یک 470u بعد از 2576 و از یه 100u قبل از 2576 استفاده کردم..
      ولتاژ VBAT هم 3.7v دادم به ماژول..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhdgholamian
        سلام وقتی sim900 رو روشن میکنم چراغ net light 64ms,800ms روشن و خاموش میشه یعن شبکه رو پیدا نکرده و بعد از 10 s چراغ net light خاموش میشه و فقط چراغ تغذیه روشنه اگه ممکنه راهنمایی کنید
        sim900 در مواقعی بصورت لحظه ای تا 2 امپر جریان میکشه.منبع تغذیه شما جریان لازم رو تامین نمیکنه و ماژول از کار می افته.
        از lm2576 برای منبع تغذیه استفاده کنید..

دیدگاه

پیام cpin not ready وسط کار کردن مازول!

سلام
          امروز به یه مشکل جدید برخوردم! :eek:
          ماژول خیلی خوب روشن میشه و کار میکنه .. اس ام اس و کال و جی پی آر اس خوب جواب میده ولی یه دفه مینویسه cpin not ready!!
          بعد که خواموش روشن میکنمش یا مینویسه cpin not ready یا مینویسه not inserted! بعضی وقتا روشن میشه و کار ردی رو میده .. ولی آخرش بعد از دو دقیقه به این مشکل میخوره ...
          کارهایی که کردم :
          1- مسیر جداگانه برای گراند سیم کارت -- جواب نداد
          2- گزاشتن خازن بزرگ و کوچک بر روی sim vdd -- جواب نداد
          3-استفاده از یه تغذیه که باهاش یه سیم 900 دیگه رو روشن میکنم -- جواب نداد
          4-گزاشتن چند میلی فاراد خازن در vbat -- جواب نداد
          5-ریست ماژول -- جواب نداد
          6- تست اتصالات سوکت سیم کارت -- جواب نداد
          7-حذف کردن مقاومت های 22 اهم از سیم دیتا و ... -- جواب نداد
          8-دوباره لحیم ها رو گرم کردم -- جواب نداد
          9- تست ولتاژ روی سیم وی دی دی -- که وقتی ماژول روشن میشه روی ولتاژ خودش که الان یادم نیست قرار میگیره و سیم کارت کار میکنه .. .لی بعد از چند ثانیه کار کردن تو حالت درست ( cpin ready ) ، این ولتاژ صفر میشه و روی پورت سریال ( cpin not ready ) میزنه!
          ---

ماژول پایه های ورودی سیم کارتش نسوخته! وگرنه اصلا جواب نمیداد و من نمیتونستم کال بزنم به جایی !
          خب ..
          از دوستا ن کسی هست که به این مشکل برخورده باشه و راه حل رو پیدا کرده باشه؟؟؟ ممنون میشم کمک کنید

دیدگاه

سلام.ببخشید من دوتا بورد sim908 دارم که تا دیروز عالی کار میکردن؛اما یهو دیروز که روشن کردم دیدم که
            register نمیشن..!! جالبه که هردوشون باهم اینطوری شدن...چند تا سیمکارتم عوض کردم اما تاثیر نداشت..!
            کار میکنه(اطلاعاتش میاد)،شارژ باتری میده یا مثلا cfun=1 رو میده اما register نمیشه..!
            یکی از سیمکارت هایی که امتحان میکردم دیگه تو گوشی هم کار نمیکنه..!
            سیمکارتو تقریبا چسبوندم به ماژول و فاصله ترک ها از سیم تا ماژول اصلا زیاد نیست..یکی دو هفته ایه عالی کار میکردن ! یکی از بوردها با میکرو بسته شده یکی واسه ارتباط سریال با کامپیوتر.بورد سریالم 1 روز مثل اون یکی اصلا به هیچ وجه رجیستر نمیشد اما امروز یه سیمکارت که توش گذاشتم مشکلی نداشت و رجیستر شد.امااون بورد با میکرو هنوز مشکل داره و هر کاری میکنم درست نمیشه. بنظرتون از چی میتونه باشه؟تا حالا کسی به این مشکل برخورده؟
            ممنون

دیدگاه

الان دقیقا مشکل همو داریم سجاد جان ... تو فروم خارجی ها هم جواب درس درمونی ندادن ملت

دیدگاه

cpin

الان سیم کارتو توی یه گوشی سالم امتحان کردم
                سالمه و کار میکنه!

دیدگاه

آره..
                  الان بورد سریالم درست کار میکنه(البته تا جایی که من امتحان کردم با ایرانسل،با همراه اول همچنان مشکل داره..) فقط تا شبکه رو پیدا کنه یکم طول میکشه اما در کل درست کار میکنه.اما همون سیمکارت رو میزارم تو اون بورد جواب نمیده،عجیبه!! نمیفهمم داشت درست کار میکرد یکدفه قاطی کرد..فکر نمیکنم ماژول خراب شده باشه،نظر شما چیه؟البته بورد سریال که 1 روز خراب بود مثل این یکی وقتی داشت سرچ میکرد at+creg رو که میزدم نشون میداد که دنبال شبکه هم نمیگرده!(creg:0,0+)گمون کنم مشکل این یکیم الان همین باشه یعنی اصلا دنبال شبکه نیست..حالا چرا یهو این اتفاق واسش افتاد خیلی دوست دارم بدونم..

دیدگاه

دوستان به این لینک یه سری بزنید ارتباط دو میکرو از روی خط دی سی از طریق پورت سریال

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=67271.0

دیدگاه

ارتباط دو میکرو از روی خط دی سی از طریق پورت سریال !!
                      خیلی ربط داشت به موضوع ... :|
                      یه تاپیک جدید میزنم ، فک کنم کسی از بچه ها ریویو نمیکنه :|

دیدگاه

من یک پروژه با این ماژول دارم و میخواستم بدونم ماژول sim300 cz پیدا میشه؟
                        sim900 چه فرقی با sim300 cz داره؟
                        کسی sim300 واسه فروش نداره؟
                        قیمت ها در چه حدی هست؟

دیدگاه

واسه فرقش رو که نمی دونم
                          ولی بچه ها می گن ماژول sim900-te-c همون sim300 هستش
                          من خودم دو تا sim سوزوندم
                          ولی یکی از این sim900 te-c گرفتم همون اول مثل بچه آدم به راه افتاد خیلی هم راحت
                          اگر هم خواستی بخری برو تهران پاساژ فرقانی (همسایه پاساژ امجد و عباسیان)طبقه همکف دست چپ یه مغازه هست پشت ویترینش فقط sim900 داره
                          و فقط به قیمت دلار حساب می کنه 23 دلار می فروشه ( من یک ماه پیش گرفتم 49 تومان)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmh1
                            واسه فرقش رو که نمی دونم
                            ولی بچه ها می گن ماژول sim900-te-c همون sim300 هستش
                            من خودم دو تا sim سوزوندم
                            ولی یکی از این sim900 te-c گرفتم همون اول مثل بچه آدم به راه افتاد خیلی هم راحت
                            اگر هم خواستی بخری برو تهران پاساژ فرقانی (همسایه پاساژ امجد و عباسیان)طبقه همکف دست چپ یه مغازه هست پشت ویترینش فقط sim900 داره
                            و فقط به قیمت دلار حساب می کنه 23 دلار می فروشه ( من یک ماه پیش گرفتم 49 تومان)
                            خیلی ممنون دوست عزیز بابت اطلاعات کاملت.
                            واسه ارسال و دریافت اس ام اس چه ماژولی تا حالا کار کردی که راحت جواب داده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sanup2006
                              خیلی ممنون دوست عزیز بابت اطلاعات کاملت.
                              قربونت :rolleyes: :rolleyes:
                              نگا کن در حالت کلی من بهت پیشنهاد می کنم الان چیزی نخری تا کمی جنس ارزون تر بشه
                              تو عرض یه هفته الان قیمت ماژول 40 تومان پایین اومده بازم صبر کن انشا الله بازم کم بشه
                              من یدونه sim900t-te-c گرفتم مثل بچه آدم از همون اول جواب داد

نکات قابل توجه این هست که
                              1-اون پایین یه سری پایه می بینی که به صورت نا فرمی هست وقتی رفتی ماژول رو بخری یارو یه تبدیل داره بهش بگو بهت بده که دیگه موقع مونتاژ مشکلی پیش نیاد
                              2-بالا عکس سمت راستj101 (همون دایره که وسطش نقطه داره) سوکت آنتن هست که یادت باشه آنتن رو هم ازش بخری چون این آنتن sim900-te-c مخصوص هست و انتهای سیمش یک سوکت داره که داخل همون پین میره
                              کلا چیز تر تمیزی هست
                              برد کاملا نسبت به نویز و اینجور چیزا ایزوله هست
                              فقط یادت باشه یک خازن 4700 سر راه تغذیه بزاری و ولتاژ رو هم بیشتر از 4.7 ندی که....
                              آخه من اولش هرچی ماژول رو روشن می کردم باز ماژول تو شبکه رجیستر نمی شد و هی ریست می شد و دنباله شبکه می گشت
                              مشکل نبود خازن و مقاومت زیاد سیم ها و برد برد بود
                              اینو ببین

الان من یکی درست کردم از مجموعه ماژول و یک برد که بهش سیم کارت و ماژول و led ها وصله فقط 5 تا سیم خارج شده
                              1-vcc
                              2-gnd
                              3-rx
                              4-tx
                              5-RI (که البته مهم نیست)
                              موفق باشی

دیدگاه

باسلام
                                من خودم چند وقت پیش از این sim900
                                استفاده کردم و هم با هاش زنگ زدم و هم اس ام اس دادم و هیچ مشکلی نبود (یه پروژه کامل کنترل لوازم برقی به صورت سخن گو و با ارسال و در یافت اس ام اس و... ).
                                فقط دقت کنید:
                                هنگام ارسال at های ماژول دقیقا از همون فرمت ار سالی که داخل دیتاشیت اومده برای ارسال رشته ها استفاده کنید
                                آخه دستور print در هر کامپایلر یه سری کدهای اسکی همراه رشته شما به ماژول ارسال میکنه که باعث ارور میشه.
                                -برای منبع تغذیه هم از یک منبع تغذیه سوئیچینگ 5ولت سری با یک دیود 1n4007 استفاده کنید (ترجیحا از نوع بالای دو آمپر آخه این چینی ها روش دو آمپر مینویسن اما معمولا کمتر میده)

یا علی
                                محمد.م

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X