همیشه با این 2576 مشکل داشتم...همین الان یه 908 سوزوندم :mrgreen: لعنتی...
ایشالا خدا صبرتون بده :surprised:
تست کردم
با فرکانس 1 مگ baud = 2400 جواب میده
با فرکانس 8 مگ baud = 9600 جواب میده
مشکل از این بود که فیوزبیت با فرکانس داخل برنامه یکی نبود
سلام
مشکل رو حل کردم و یک دریافت کننده اس مس ساختم که پیام و شماره رو نشون می ده
کسی از دوستان با زبان C دستور روشن کردن یک پورت رو می تونه برای ما اینجا بذاره مثلا من یک متغییر تعرف کردم که پیام در قالب اون نشون داده می شه حال می خوام بگم اگر اون متغیر پیامش برابر 1 بود پین C.1 رو روشن کن یعنی وقتی پیام 1 رو با گوشی می فرستم پورت روشن بشه.
ممنون می شه از بچه ها کدش رو بگن
مرسی
این دستوراتAT که میگین رو کجا می نویسین چطوریه؟ تو هایپر ترمینال جایی واسه کد نوشتن نیست که صفحه سفید مسخره داره که هیچی توش تایپ نمیشه .
من نوکیا 6500 وصل کردم بعد موندم چیکار باید بکنم :angry:
این نرم افزار رو نصب کن که خیلی عالیه
INDIGO TERMINAL EMULATOR
البته ما داریم با ماژول های SIM 900 , SIM 908 کار می کنیم و نوکیا کار نکردیم - بهتره به صفحه اول تاپیک مراجعه کنید چون اونجا بیشتر صحبت شده
سلام دوستان عزیز
من به مشکلی برخورد کردم نمی دونم علتش چیه!
برنامه زیر رو به میکرو دادم ولی به جی اس ام وصل می کنم در ال سی دی همون at رو که فرستادم نمایش میده
printf("AT+CSCS=GSM"
printf("AT+IPR=2400"
delay_ms(100);
printf("AT\r"
//delay_ms(10);
while(ch==0){lcd_puts("ch=0;"ch=getchar();}
if(ch!=0){ch2=getchar();lcd_clear();sprintf(buff,& quot;char= %c %c",ch,ch2);lcd_puts(buff);while(1);}
با تشکر
خدایا توانایی خدمت به ملت شریف ایران را در وجودم قرار ده.
جان ، مال ، زندگی ، نسلم فدای بانوی دوعالم حضرت صدیقه طاهره(س)
اللهم صل علی فاطمه و آله
من بعد از ماه ها تلاش !!!!!!!!!!!!! :biggrin: بالاخره یک پروژه خوب با بسکام نوشتم.
خیلی خیلی زمان میگیره و دوستانی که اول راه هستن باید صبر و حوصله داشته باشن.
انگار این تاپیک خوابیده
من یه سوال جدید دارم
متن پیام رو ریختم تو یه متغیر از نوع رشته
حالا اگه بخوام مقدار 4 متغیر از نوع رشته رو ارسال کنم به صورتی که پیامک به شکل زیر باشه باید چیکار کنم؟
var1
var2
var3
var4
هر متغیر توی یک خط
انگار این تاپیک خوابیده
من یه سوال جدید دارم
متن پیام رو ریختم تو یه متغیر از نوع رشته
حالا اگه بخوام مقدار 4 متغیر از نوع رشته رو ارسال کنم به صورتی که پیامک به شکل زیر باشه باید چیکار کنم؟
var1
var2
var3
var4
هر متغیر توی یک خط
بعد از هر خط استرینگ که میفرستی یه end of line یا کاراکتر (مقدار دسیمال 13 ) رو بزار ...میره خط بعد
اون آخر هم بفرست
من ماژول رو با پورت سریال PC راه انداختم و مشکلی نداشت، اما زمانی که میخام اون رو با میکرو راه بندازم یعنی قصد ارسال SMS رو دارم،
همه ی مراحل درست اجرا میشه فقط زمانی که ماژول باید تائید نهایی (OK) رو بده ERROR میده، برنامم میذارم لطفا راهنمایی کنید مشکلش کجاست.
اگر برنامه ای در این زمینه دارید ممنون میشم روی سایت قرار بدید.
ضمنا ماژولم برد راه اندازه و اون رو با نرم افزارهای ارسال اس ام اس تست کردم ومشکلی نداشت، باودریتم، جریاندهی تغذیم، فیوزبیت هامم درسته، با هایپرم میدم کار میکنه، با میکروهم کار میکنه تازمانیکه CTRL+Z میاد اررور میده، البته گاهی اوقات میفرسته شانسی، موندم مشکلش از کجاست؟!
putchar('"' printf("09353518205" putchar('"' putchar('\r'
c = getchar();
while(c != '>' {c = getchar();} delay_ms(500);
من ماژول رو با پورت سریال PC راه انداختم و مشکلی نداشت، اما زمانی که میخام اون رو با میکرو راه بندازم یعنی قصد ارسال SMS رو دارم،
همه ی مراحل درست اجرا میشه فقط زمانی که ماژول باید تائید نهایی (OK) رو بده ERROR میده، برنامم میذارم لطفا راهنمایی کنید مشکلش کجاست.
اگر برنامه ای در این زمینه دارید ممنون میشم روی سایت قرار بدید.
ضمنا ماژولم برد راه اندازه و اون رو با نرم افزارهای ارسال اس ام اس تست کردم ومشکلی نداشت، باودریتم، جریاندهی تغذیم، فیوزبیت هامم درسته، با هایپرم میدم کار میکنه، با میکروهم کار میکنه تازمانیکه CTRL+Z میاد اررور میده، البته گاهی اوقات میفرسته شانسی، موندم مشکلش از کجاست؟!
putchar('"' printf("09353518205" putchar('"' putchar('\r'
c = getchar();
while(c != '>' {c = getchar();} delay_ms(500);
سلام
من یه شمکل دارم لطفا به من کمک کنید.
من توسط پورت کام کامپیوتر sim908 رو راه اندازی کردم
اما در ارتباط با کنترل اون توسط avr می تونم دستور بدم اون هم جواب می ده ولی نا مفهومه .
baud rate مودم رو اتوماتیک گذاشتم و دستور رو مطوئنم که در یافت می کنه و در دریافت کاراکترها مشکل دارم لطفا کمکم کنید
دیدگاه