اگه تو محیط hyper terminal دستور AT نوشته شود و هیچ پاسخی دریافت نشود مشکل از کجاست ؟
سلام :smile:
خب مطمعنی که اتصالاتت درسته؟
برای تست کردن: ماژول رو بذارش کنار (ولش کن)، بعدش پایه های RX و TX اون مبدلی که به کامپیوتر وصله رو به هم وصل کن. حالا باید چیزی که توی ترمینال تایپ میکنی رو دریافت کنی و روی صفحه ببینی... اگه اینجوری شد، یعنی اینش درسته
بعدش میمونه اتصال ضربدری پایه ها. یعنی TX مبدل به RX ماژول وصل باشه و RX مبدل هم به TX ماژول
چیز دیگه ای نداره
سلام :smile:
خب مطمعنی که اتصالاتت درسته؟
برای تست کردن: ماژول رو بذارش کنار (ولش کن)، بعدش پایه های RX و TX اون مبدلی که به کامپیوتر وصله رو به هم وصل کن. حالا باید چیزی که توی ترمینال تایپ میکنی رو دریافت کنی و روی صفحه ببینی... اگه اینجوری شد، یعنی اینش درسته
بعدش میمونه اتصال ضربدری پایه ها. یعنی TX مبدل به RX ماژول وصل باشه و RX مبدل هم به TX ماژول
چیز دیگه ای نداره
ممنون که پاسخ دادید
من ماژول زیر را دارم همانطور که می بینید خودش پورت کام داره با یه کابل فابریک وصلش کردم به کامپیوتر
منبع تغذیه رو هم وصل کردم
درضمن من ویندوز 7 نسخه 64 بیت دارم که hyper نداره و hyper رو از اینترنت دانلود کردم
حالا نظرتون چیه که جواب نمی گیرم ؟
برای ترمینال از این نرم افزار استفاده کن ببین چی میشه... من از همین استفاده میکنم و درست کار میکنه
http://s7.picofile.com/file/8241199684/hercules_3_2_8.exe.html
برای ترمینال از این نرم افزار استفاده کن ببین چی میشه... من از همین استفاده میکنم و درست کار میکنه
http://s7.picofile.com/file/8241199684/hercules_3_2_8.exe.html
میشه بی زحمت یه کم توضیح بدید البته بصورت خلاصه برای ما مبتدی ها چطور از این نرم افزار استفاده کنم و ارتباط بگیرم ؟
ارتباط ماژول با شبکه برقرار شده؟
یعنی پایه NETLIGHT 64 میلی ثانیه روشن و 3000 میلی ثانیه خاموش میشه؟
AT رو با حرف بزرگ بنویس ببین درست میشه؟
باید پاسخ OK دریافت کنی
ارتباط ماژول با شبکه برقرار شده؟
یعنی پایه NETLIGHT 64 میلی ثانیه روشن و 3000 میلی ثانیه خاموش میشه؟
AT رو با حرف بزرگ بنویس ببین درست میشه؟
باید پاسخ OK دریافت کنی
ممنون که بنده رو تحمل کردید
بالاخره تونستم ارتباط بگیرم :applause: :wow:
فقط یک سوال دیگه :
یه رابط rs232 به usb دارم به ماژول فوق وصل کنم جواب میده ؟
چون اکثر لب تاب ها پورت rs232 ندارند واسه همین گفتم
ممنون که بنده رو تحمل کردید
بالاخره تونستم ارتباط بگیرم :applause: :wow:
فقط یک سوال دیگه :
یه رابط rs232 به usb دارم به ماژول فوق وصل کنم جواب میده ؟
چون اکثر لب تاب ها پورت rs232 ندارند واسه همین گفتم
پس با چه کابلی جواب گرفتی؟؟؟؟ oo:
منم با لپ تاپ استفاده کردم
از این کابلا خریدم:
آدرس: پاساز امجد. جام جم الکترونیک
ولی eca هم داره. لینکشو بالا گذاشتم.
یه درایور داره که نصب میکنی. خروجی های RXD و TXD میده که 3.3 ولت هستن. البته برای RXD باید تقسیم مقاومتی بذاری. مستقیمم این 3.3 رو بدی به پایه RXD ماژول مشملی پیش نمیاد. من اینکار کردم. ولی برای مبدل های دیگه حتما باید تقسیم مقاومتی بذاری. توی تاپیک های دیگه دیدم ماژول بچه ها سوخته (البته با یه مبدل دیگه)
سلام دوستان
من یه چند وقتی هست که دنبال یه برنامه واسه ارسال دریافت میگردم
۲-۳ هفته هست که نتونستم چیزی رو که میخوام راه بندازم ولی ظاهرا با چنتا if ساده و دستور پیش و پا افتاده راه اندازیش کرد اما با توجه به اینکه تجربه و سر رشته ای در رابطه با AVR و برنامه نویسی C ندارم مجبور شدم تا توی چنتا froum از جمله اینجا درخواست کمک بدم.
کاری که میخوام بکنم هم اینه که کلا دوتا رله رو با ارسال دستور به sim900 کنترل کنم که مثلا اگه یه کارکتر مثل Y گرفت رله اول روشن بشه و اگه T گرفت رله دوم روشن بشه. ولی هر کار کردم نتونستم به اتمام برسونم.
با مبدل usb به ttl جواب میگیرم ولی وقتی دستورات رو به سیم ارسال میکنم جواب نمیگیرم . میدونم که سیم وقتی پیام دریافت میکنه به شکل CMTI:"sm":X+ به همین شکل تا آخر دریافت میکنه و باید حتما متن پیام با AT+CMGR=X خونده بشه اینارو هم بررسی کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.
من عاجزانه تمنا میکنم اگر کسی وقت داره یا میتونه در حد چند خط کد فکر نمیکنم بیشتر بشه برام بنویسه اینجا بذاره یا ایمیل کنه فقط هم شناسایی کارکتر رو میخوام واسه روشن و خاموش کردنش هم مهم نیست اینکه اون کارکترها ((مثلا T و Y )) رو شناسایی کنه کافیه.
خیلی درگیرم کرده و نتونستم کاری کنم.
ممنون میشم کمک کنید. javado008@yahoo.com
دیدگاه