سلام
از آنجا که باید با AT Command ها برای این موضوع و بسیاری از ماژول ها استفاده نمود و ممکن است در اجرای دستورات مشکل داشته باشیم و یا نیاز به مطالعه و تحقیق زیادی داشته باشد، در حال نوشتن برنامه ای هستم که نسخه آزمایشی اش را در انجمن eca گذاشتم
لطفا دانلود کنید و نظراتتونو بهم بگید تا برنامه رو کامل و جامع تر طراحی کنم
این یک برنامه اماده و خیلی مفهومی و راحت به زبان بسکام
و هنوز هیجای نت پخش نشده و بعضی سایتهاا ساده تر از اینو میفروشن که ما گزاشتیم اینجااا دوستان لذتشو ببرن جاییش هم سوال داشتین همونجا بپرسین
اولا بیا ببین خروجی اون 2576 اصلا چطوری به پایه ی vbat از ماژول وصله؟! اصلا وصله / یا قطعی هست توی مدار؟!
وقتی روشن میکنی پایه vbat رو ببین که 4.2 یا تو تو این حوالی ولتاژ هست روش؟
وقتی pwr رو میزنی جریان کشی مدار چه تغییری میکنه؟
این کارا رو بکن و بیا اینجا نتیجه رو بگو معلوم میشه چی شده! راجع به عوض کردن ماژول هم نگران نباش , میشه عوضش کرد
این ولتاژ 4 ولت مورد نیازماژول sim900 ، باید به vbat داده بشه ؟
این ولتاژ 4 ولت مورد نیازماژول sim900 ، باید به vbat داده بشه ؟
بله. ولتاژ تغذیه ماژول از طریق این پایه تامین میشه
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
دوستان کسی در مورد نحوه صحیح اتصال سیم کارت به ماژول sim900 اطلاعی داره؟ میشه مقاومت های 22 اهم و دیودهای TVS رو حذف کرد؟؟؟؟؟ یه جا خوندم نوشته بود میشه سیم کارت را مستقیم به ماژول وصل کرد؟ درسته یا نه؟
سلام
ببخشید من میخواستم ببینم اس ام اسی که دریافت کردم رو فرستنده در چه زمانی فرستاده؟؟
کسی میتونه کمکم کنه؟؟
هدفم اینه که مثلا ببینم اگه دلیور شدن اس ام اس دریافتیم بیشتر از یه زمان خاص طول کشیده اون رو نادیده بگیرم
واسه همین به زمان ارسال اس ام اس نیاز دارم.
هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر عشق
باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
سوالتون درباره ی sim900 ولی دیگه sim900 پیدا نمی شه و منم اطلاعی ازش ندارم.
برای هر کدوم از این ماژول ها کمپانی SIMCOM یک سری اسناد به عنوان Hardware Design منتشر کرده و که با اسم ماژولتون می تونید سرچ کنید ببینید توش چی نوشته.
برای Sim800C (من فقط اینو دیدم و اطلاع دارم) در صفحه 31 از Sim800C _hardware_designe V1.02 گفته شده این مقاومت ها (در این سند مقدار 51 اهم ذکر شده )و دیود برای بهتر کردن محافظت دربرابر ESD هستند و توصیه شده قرار بگیرن.
پس من توصیه ام اینه که اگر مایل هستید همه از دستگاه استفاده کنن و هر کسی ممکنه در هر جایی سیم کارت رو تغییر بده و ... این المان ها رو نادیده نگیرید، وگرنه وقتی خودتون از پروتکل های ایمن استفاده می کنید، المان ها قابل حذف هستند.
سلام
ببخشید من میخواستم ببینم اس ام اسی که دریافت کردم رو فرستنده در چه زمانی فرستاده؟؟
کسی میتونه کمکم کنه؟؟
هدفم اینه که مثلا ببینم اگه دلیور شدن اس ام اس دریافتیم بیشتر از یه زمان خاص طول کشیده اون رو نادیده بگیرم
همراه اس ام اس ارسالی ساعت هم در متن درج کنید تا زمانی که دریافت کردی ساعت ارسال رو داشته باشی
جهان پیر است و بی بنیاد ازاین فرهاد کش فریاد
که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم
سلام خدمت دوستان خوبم من به یک مشکلی برخورد کردم .
وقتی میخوام با صفحه ی ترمینال نرم افزار آردوینو توسط SIM800اس ام اس بفرستم معادل دستور ctrl_Z را پیدا نمی کنم لطفا راهنماییم کنید
وقتی میخوام با صفحه ی ترمینال نرم افزار آردوینو توسط SIM800اس ام اس بفرستم معادل دستور ctrl_Z را پیدا نمی کنم لطفا راهنماییم کنید
درود . بجای سریال مانیتور خود برنامه از putty. استفاده کنید به راحتی Ctrl Z ارسال میشه
و یا در ++notepad ( نه notepad ) دکمه alt رو نگه دارید . کد 026 وارد کرده و alt رها کنید . حالا کاراکتر که درج شده کاراکتر مربوط به Ctrl z می*باشد که میتونید اون رو کپی کنید و در سریال مانیتور paste کنید .
دوستان
میتونید راهنمایی کنید؟؟
فقط میخوام کارکتری که میفرستم رو بشناسه
که یه پین رو بنا به درخواست روشن یا خاموش کنه
ممنون میشم راهنماییم کنید ...
سلام
اگه با دستورات سیم آشنا نیستید مطالعه کنید در ابتدا - چون 2 باره سر هر موضوعی به مشکل می خورید.
اگه آشنائی دارید :
رشته ای که در یافت میکنه که تو یک متغییر تعریف کردید ریخته میشه که می تونید رشته را با کلمه ای که می خواهید مقایسه کنه - مثلا on بود یه پورت مشخص یک بشه و اگه فقط کلمه مد نظرتونه خانه اول رشته دریافتی را یا کاراکتر خودتون مثلا "o" مقایسه کنید.
کار آسونی هستش.
موفق باشید
بله. ولتاژ تغذیه ماژول از طریق این پایه تامین میشه
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
دوستان کسی در مورد نحوه صحیح اتصال سیم کارت به ماژول sim900 اطلاعی داره؟ میشه مقاومت های 22 اهم و دیودهای TVS رو حذف کرد؟؟؟؟؟ یه جا خوندم نوشته بود میشه سیم کارت را مستقیم به ماژول وصل کرد؟ درسته یا نه؟
الان حضور ذهن ندارم - ولی مقاومت - خازن و دیود جزء مدار اتصال سیم کارت به سیم های 900 - 908 - و 800 که کار کردم هستش و جواب خوبی گرفتم و اگه اشتباه نکنم خودش توضیح خوبی داده و طبق توصیه سازنده عمل کنید جواب میگیرید.
سلام
کسی میتونه کمکم کنه؟؟
دوست من رشته به این صورت هستش که باید ازش در بیآری
+CMGR: "REC UNREAD","+0013918186089", "","02/01/30,20:40:31+00"
موفق باشید
سلام
ما تو کدویژن کد اسکی 26 را میفرستیم حالا شما رو نمیدونم؟
موفق باشید
دیدگاه