اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

GSM و ارتباط آن با AVR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : GSM و ارتباط آن با AVR

سلام mpc عزیز
    همین اختلافی رو که شما فرمودید توضیح میدم انشاا.. مشکل حل بشه
    اون 06 یا 07 اول ، اندازه طول بخش اول sms ( که مربوط به سرویس سنتر هست) رو مشخص می کنه پس برای sms اول بخش اول sms این میشه:
    8919015000 91 06
    برای دومی:
    893905004102 91 07
    علت اختلافشون هم تفاوت در شماره سرویس سنتره،برای اولی شماره اینه:
    9891100500
    و برای دومی:
    989350001420
    همین طور مه میبینی طول شماره سرویس سنترها باهم یکی فرق داره،برای همین اول یکی 06 و اول یکی 07
    الان سخت افزار من مشکل داره نمی تونم براتون تست کنم
    اما فکر نمی کنم مشکلی باشه
    چشم برای سورس کدها هم میذارم روی سایت،فقط اجازه بدید مرتبش کنم
    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
    مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

سلام mpc عزیز
      این هم سورس برنامه:
      http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,15498.0.html
      در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
      مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

با سلام خدمت جناب مهندس یار محمدی از این که بچه ها را اینجا تنها نمی گذارید و به سوالات و مشکلات پاسخ می دهید نهایت سپاسگذاری را از شما داریم مدار مربوط به اتصال RX , TX و GND مربوط به موبایل ( مثلا اریکسون T10S ) را با MAX232 به چه نحوی به پورت کام وصل کنیم چون با نقشه هایی که قبلا تو این پستها هست اتصال دادم جواب نگرفتم اگر میشه مدار شماتیک اونی که خودتون امتحان کردین را لطف کنین . ودر ضمن اون مورد HANSHEKING را فرمودید NON کنید از کجا این کار اعمال میشه ؟ با تشکر

دیدگاه

سلام

آقا اگر کسی میدون یه راهنمایی کنه که :

تو موبایلها بعضی وقتا اسم آنتن یا محل آنتن رو می نویسه (همون اطلاعات محلی خودمون )
          حالا کسی میدونه با کدوم AT COMMAND میشه این اطلاعات رو از موبایل گرفت .

ممنون

موفق باشید :smile:
          [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
          ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Electronics Boy
            میشه لینک رو بذارید !
            با سلام
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=15498.0
            کمتر سخن گویم
            بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نرم افزار ارتباط با مودم GSM

سلام دوستان
              برای راحتی شما دوستان و برای یادگیری بهتر مطالب در مورد ارتباط با مودم های GSM نرم افزاری طراحی کردیم که تمام بحث های انجام شده و مطالب گفته شده رو شامل میشه . به این صورت که ابتدا مودم یا موبایلتون رو به هر طریقی به کامپیوتر وصل می کنید تا به عنوان پورت شناخته بشه . بعد با استفاده از این نرم افزار پورت مودمتون رو انتخاب می کنید و تمام تنظیماتشو انجام می دید . بعد دکمه connect رو می زنید و می تونید با اون ارتباط برقرار کنید این نرم افزار 3 قسمت اصل داره:
              1-این نرم افزار تمام امکانات Hyper terminal رو برای کار با مودم های GSM شامل میشه.
              2- بخش تبدیلات PDU به TEXT و برعکس . که این بخش برای تمرین و شناخت PDU مناسبه.
              3- بخش ارسال SMS : که تو این بخش می تونید متن رو بنویسید و با مد PDU یا TEXT به شماره ای که وارد کردید ارسال کنید. در ضمن می تونید لیستی از شماره ها رو وارد کنید و متنتون رو به تمام شماره ها ارسال کنید.
              لازم به ذکره که این نرم افزار کاملاً جنبه ی آموزشی داره و برای یادگیری بهتر پیرامون پروژه ی آقای یارمحمدی نوشته شده. مطمئناً نقایصی هم داره . اگر به مشکلی برخوردید تو همین تاپیک مطرح کنید و اگه دیدید که نرم افزار مشکل اساسی داره یا فکر می کنید که لازمه امکانات دیگری بهش اضافه بشه از عنوان کردنش دریغ نکنید تا بتونیم ورژن های بعدی این برنامه رو هم برای استفاده تو سایت بزاریم.
              (در ضمن مقاله ی جامع تری هم در مورد این مطلب نوشته شده که به زودی در اختیارتون میزارم)
              توجه:
              Username:roboticar
              pass:www.eca.ir

تمام حقوق معنوی و معنوی و مادی این نرم افزار متعلق به سایت ECA می باشد. :icon_razz:
              در آخر هم از جناب یار محمدی بخاطر راهنمایی های ارزشمندشون تشکر می کنم.

فایل های پیوست شده

دیدگاه

برای استفاده از برنامه باید اول Net frame work. رو نصب کنید . به همین دلیل دوستانی که از سیستم عامل ویستا استفاده می کنند با رجیستر کردن این نرم افزار مشکل خواهند داشت . کسانی که با رجیستر کردن مشکل دارن از طریق PM ب من تماس بگیرن.

دیدگاه

این هم پروژه ی ارسال SMS با توضیحات کامل و مقاله ای در مورد فرمت PDU :
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=9411.msg75989#msg75989

دیدگاه

یه مثال با کمک این نرم افزار:
                    می خوایم "..::?salam . halet khoobe::.." با استفاده از فرمت PDU ارسال کنیم.
                    اولین قدم :
                    متنمونو تو قسمت Text تو بخش Convertor وارد می کنیم و بعد دکمه ی C رو که رو به روی text هست می زنیم تا متنومون از فرمت text به PDU تبدیل بشه.

قدم دوم:
                    حالا شماره ی مورد نظرمون موارد می کنیم . تا برای جایگیری در متن اصلی آماده بشه . این تبدیل به صورت زیر هست:
                    09121234567 =========> 1912325476

یعنی اینکه 0 اول حذف میشه عدد باقی مونده 2 تا 2 تا جدا میشه و SWAP میشه.

قدم سوم : این مرحله برای راحتی کار در نظر گرفته شده . بعذ از وارد کردن شماره مطابق شکل دکمه ی کوچک بالا ی CODE رو می زنیم.

با زذن این دکمه همون طور که مشاهده می کنید مقدمات کد PDU رو همراه با تبدیل شده ی شماره تلفن در قسمت CODE می نویسه. بعد از این کد کافی فقط ما طول PDU _ MESSAGE رو وارد کنیم البته این قسمت رو هم نرم افزار برامون محاسبه می کنه. بعد باید متن PDU رو در ادامش PASTE کنیم. در نهایت عبارتمون به شکل زیر میشه:
                    0001000C9189191232547600001D2E974E370FB3C36D900B84 0EB3CB74D01AFD7E8BCB3F9DCEE502

قدم چهارم : AT COMMANDS
                    حالا تنظیمان مربوط به پورت رو انجام می دیم و در قسمت CODE دستورات زیر رو وارد می کنیم:
                    AT+CMGF=0
                    یعنی موبایلو برای مد PDU آماده می کنیم.
                    AT+CMGS= طول کل عبارتی رو که می خوایم وارد کنیم.
                    همون طور که می بینید این نرم افزار برامون طول متن کامل رو هم محاسبه می کنه تا دیگه توو دردسر نیفتیم.
                    یعنی وارد می کنیم AT+CMGS=39

و ENTER می زنیم . بعد متنی رو که قبلاً آماده کرده بودیم وارد می کنیم و Ctrl+z رو می زنیم . به همین راحتی

البته گفتم اینها برای آموزش هست . برای ارسال SMS می تونید از قسمت Send SMS استفاده کنید . خلاصه اگه مشکلی داشتید در خدمتم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید ظهیری
                      یه مثال با کمک این نرم افزار:
                      می خوایم "..::?salam . halet khoobe::.." با استفاده از فرمت PDU ارسال کنیم.
                      اولین قدم :
                      متنمونو تو قسمت Text تو بخش Convertor وارد می کنیم و بعد دکمه ی C رو که رو به روی text هست می زنیم تا متنومون از فرمت text به PDU تبدیل بشه.

قدم دوم:
                      حالا شماره ی مورد نظرمون موارد می کنیم . تا برای جایگیری در متن اصلی آماده بشه . این تبدیل به صورت زیر هست:
                      09121234567 =========> 1912325476

یعنی اینکه 0 اول حذف میشه عدد باقی مونده 2 تا 2 تا جدا میشه و SWAP میشه.

قدم سوم : این مرحله برای راحتی کار در نظر گرفته شده . بعذ از وارد کردن شماره مطابق شکل دکمه ی کوچک بالا ی CODE رو می زنیم.

با زذن این دکمه همون طور که مشاهده می کنید مقدمات کد PDU رو همراه با تبدیل شده ی شماره تلفن در قسمت CODE می نویسه. بعد از این کد کافی فقط ما طول PDU _ MESSAGE رو وارد کنیم البته این قسمت رو هم نرم افزار برامون محاسبه می کنه. بعد باید متن PDU رو در ادامش PASTE کنیم. در نهایت عبارتمون به شکل زیر میشه:
                      0001000C9189191232547600001D2E974E370FB3C36D900B84 0EB3CB74D01AFD7E8BCB3F9DCEE502

قدم چهارم : AT COMMANDS
                      حالا تنظیمان مربوط به پورت رو انجام می دیم و در قسمت CODE دستورات زیر رو وارد می کنیم:
                      AT+CMGF=0
                      یعنی موبایلو برای مد PDU آماده می کنیم.
                      AT+CMGS= طول کل عبارتی رو که می خوایم وارد کنیم.
                      همون طور که می بینید این نرم افزار برامون طول متن کامل رو هم محاسبه می کنه تا دیگه توو دردسر نیفتیم.
                      یعنی وارد می کنیم AT+CMGS=39

و ENTER می زنیم . بعد متنی رو که قبلاً آماده کرده بودیم وارد می کنیم و Ctrl+z رو می زنیم . به همین راحتی

البته گفتم اینها برای آموزش هست . برای ارسال SMS می تونید از قسمت Send SMS استفاده کنید . خلاصه اگه مشکلی داشتید در خدمتم.

اقا ببخشید بار چندما که این رو میگم لطفا بگید اون عدد 39 رو چه چوری باید به دست بیاریم خیلی خیلی ممنون می شم

دیدگاه

برای بدست آوردن Length og PDU message مطابق فرمول زیر عمل می کنیم:

[4/7*(تعداد کاراکترهای متن PDU )]

که [] علامت جز صحیح هست.

برای به دست آوردن Length هم مطابق فرمول زیر عمل می کنیم:

2 / (2-(طول متن نهایی به دست آمد))

دیدگاه

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم من میتونم اس ام اس را از موبایل بخونم فقط تنها مشکلم اینه که فقط یه تکه کوچیک از اس ام اس را برام میفرسته و بقیه اش نیست از دستور at+cmgr هم استفاده می کنم اگه کسی تونسته اس ام اس رو به طور کامل بگیره به من هو یاد بده
                          خیلی خیل ممنون
                          :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid_d_0101
                            من که خیلی خوشحال شدم از پست قبلی دمتون گرم اقا :nice:
                            فقط یه زحمت دیگه دارم نه که من یه کم کم سوادم اگه میتونید یه توضیح کمی هم برای تبدیل متن به فرمت pdu یه کم توضیح بدید خیلی خیلی ممنون بابت پاسخ دادن به سوال قبلی
                            تو این پروژه یه مقاله هست که توضیح کاملی در مورد مد PDU داره می تونی ازش استفاده کنی.

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=9411.new#new

دیدگاه

سلام دوستان
                              من یه مشکل دارم که هر کاری کردم درست نشد اونم اینکه وقتی دستورات AT رو با Hyper-Terminal یا با نرم افزار Serial Communication می فرستم به خوبی دستورات انجام می شه و جواب هم برگشت می ده ولی هر کاری کردم با VB نتونستم جواب را برگشت بدم منظورم وقتی دستور AT خالی رو بفرستیم باید در جواب Ok بده که تو VB هیچی نمی ده .

اینم سورس برنامه که ببینید مشکل از کجاست

کد:
                              Dim RecData As String

Private Sub Command1_Click()

With MSComm1
                                  .Settings = "9600,n,8,1"
                                  .CommPort = 4
                                  .RThreshold = 2
                                  .InputLen = 2
                                  .DTREnable = False
                                  .PortOpen = True
                                  .Output = "AT" & Chr$(13)
                                End With

End Sub

Private Sub MSComm1_OnComm()
                                Dim sData   As String
                                Dim lHighByte As Long
                                Dim lLowByte As Long
                                Dim lWord   As Long

If MSComm1.CommEvent = comEvReceive Then
                                  sData = MSComm1.Input
                                  lHighByte = Asc(Mid$(sData, 1, 1))
                                  lLowByte = Asc(Mid$(sData, 2, 1)) '

lWord = (lHighByte * &H100) Or lLowByte

Text3.Text = CStr(lWord)
                                End If

End Sub

دیدگاه

علاوه بر کارکتر ۱۳ که همون CR هست ، کارکتر ۱۰ رو هم بفرست . یعنی LF رو
                                چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X