اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

GSM و ارتباط آن با AVR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : GSM و ارتباط آن با AVR

مهدی جان من با دفتر تلفن تا حالا کار نکردم
    و اما cpin not ready ... اشک من و در آورد ... وقتی این پیام میاد ، یه دفه ولتاژ روی پایه تغذیه سیم کارت ، صفر میشه!
    من تو این موقعیت فقط میام سوکت سیم کارت رو لحیم هاش رو کنترل میکنم .. با الکل این روغن لحیم نامرد رو پاک میکنم .. همینطور کل مسیر
    تا ماژول رو تمیز میکنم ...
    فقط من با این کار تونستم از این موضوع نجات پیدا کنم .. ولی بعضی وقتا هم خیر ... ماژوله کار نکرده که نکرده ...!!

دیدگاه

AMITT جان.دست گلتو میبوسم.خیلی آقایی کردی.
      الان میرم دنبالش درستش کنم.خیلی خیلی خیلی تشکر.کمک بزرگی بود :wow: :wow: :wow:

دیدگاه

دوستان با ماژول sim 908 که دو تا پرت سریال جی اس ام و جی پی اس داره چه جوری میشه کار کرد به شکلی که با یک میکرو هم اطلاعات رو از جی پی اس بگیرم و هم جی اس ام
        مشکلی بوجود نماد اگه هر دوتاش رو به وروردی خروجی سریال میکرو اتصال بدم ؟

دیدگاه

havash جان تا اونجا که من میدونم از همون پورت سریالی که جی اس ام راه میوفته میتونی دیتا ی جی پی اس رو با یه کامند بخونیش.
          پیشنهاد . دیتاشیت رو با دقت بخون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMITT
            havash جان تا اونجا که من میدونم از همون پورت سریالی که جی اس ام راه میوفته میتونی دیتا ی جی پی اس رو با یه کامند بخونیش.
            پیشنهاد . دیتاشیت رو با دقت بخون
            سلام دادا نه پایه های سریال جی اس ام و جی پی اس ماژول جدا از همن .
            دیتا شیتش رو خوندم و اگه اینجوری میشد خیلی خوب بود .
            اگه یک زمانی از دو تا ماژول استفاده کنیم که با پرت سریال کار کنن باید چی کار کنیم ؟
            میشه از یک میکرو تنها استفاده کرد ؟

دیدگاه

دوست خوب، من با sim908 کار نکردم، اما قدیما با sim300 و GPS همزمان تو یک پروژه کار کردم.
              بهترین راه اینه که از میکروهایی استفاده کنی که بیشتر از یک پورت سریال دارند.مثل atmega 64 , atmega128 , ... .

در ضمن بهتره GSM رو به UART0 بدی و GPS رو به UART1. چون اولویت 0 از 1 بالاتره ، در صورت همزمانی تو نباید دیتای GSM رو از دست بدی.

دیدگاه

مرسی دادا . خیلی دنبال این جواب گشتم .
                و اما سوال بعدی :biggrin:
                یک ماژول سیم 900 خریدم : http://eshop.eca.ir/product_info.php?cPath=87_95&products_id=1413
                نمیدونم داخل این برد پایه های ولتاژ رو به هم اتصال دادن یا نه . کسی این ماژول رو خریده ؟
                ولتاژ 4.3 ولت براش خوبه ؟

دیدگاه

من SIM908 خریدم و چند تاسوال داشتم.
                  1- حتما باید با میکروهایی که 2 تا پورت سریال دارن استفاده کرد؟
                  2-برای GPS یه آنتن اکتیو با شماره GA60 که کانتکتورش SMXA هست.این آنتن رو چجوری باید به SIM908 وصل کرد و تبدیلش از کجا گیر بیارم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ueue
                    من SIM908 خریدم و چند تاسوال داشتم.
                    1- حتما باید با میکروهایی که 2 تا پورت سریال دارن استفاده کرد؟
                    2-برای GPS یه آنتن اکتیو با شماره GA60 که کانتکتورش SMXA هست.این آنتن رو چجوری باید به SIM908 وصل کرد و تبدیلش از کجا گیر بیارم؟
                    دادا آنتن رو مستقیم میتونی به ماژول اتصال بدی که .

بچه ها این ماژول سیم 900 که بردش رو بهتون لینکشو دادم با چه ولتاژی کار میکنه
                    من از ترانس 12 ولت یک آمپ استفاده میکنم و سر راهش یک آی سی رگلاتور 5 ولت قرار دادم و یک دیود 1N4007 و در آخر یک خازن 470UP که ولتاژ 4.3 ولت بهم میده
                    اما وقتی ماژول رو روشن میکنم چراغ طرف چپ مدار پر نور روشنه اما وقتی کلید روشن کردن رو فشار میدم دو تا چراغ دیگه که کم نور هم هستن کلا خاموش میشن و دوباره که فشارش میدم چراغ سوم روشن میشه و چراغ میانی کم نور کم نوره
                    همون برنامه ای رو که با ماژول سیم 908 امتحان کردم رو با این ماژول تست کردم فقط یک بار اجرا میشه . با وجود اینکه میکرو ریست نمیشه اما شماره تماس گیرنده رو نمایش نمیده .
                    بنظرتون این از کم بودن ولتاژه ؟
                    ممنون میشم راهنمایی کنین خیلی برام مهمه

دیدگاه

بابا من برد ماژول سیم 900 رو طراحی کردم پروژمم تموم شد
                      چرا از برد من استفاده نمیکننین
                      صفحه 58 رو نگاه کنین
                      تشکر هم چیز بدی نیست , به امتحانش می ارزه

دیدگاه

سلام . ببخشید من تو این سایت تقریبا تازه واردم. غرض از مزاحمت یه سوال داشتم البته نمیدونم جاش اینجاست یا نه!!!
                        من می خواستم یه ماژول sim 20 رو با hyper terminal پروگرام کنم میشه لطفا از سخت افزار تا نرم افزارش رو کمی توضیح بدین؟
                        چون وقتی ماژول رو وصل می کنم . هر کار می کنم نمی تونم تو hyper terminal چیزی تایپ کنم . ممنون

دیدگاه

.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط havash
                            مرسی دادا . خیلی دنبال این جواب گشتم .
                            و اما سوال بعدی :biggrin:
                            یک ماژول سیم 900 خریدم : http://eshop.eca.ir/product_info.php?cPath=87_95&products_id=1413
                            نمیدونم داخل این برد پایه های ولتاژ رو به هم اتصال دادن یا نه . کسی این ماژول رو خریده ؟
                            ولتاژ 4.3 ولت براش خوبه ؟
                            منم این رو خریدم.
                            2 تا پایه برای تغذیه اومده بیرون یکی زمین هست و یکی VBAT که من 4.5 بهش دادم.
                            همون 4.3 هم خوبه
                            بین 3.5 تا 4.5 کار میکنه مشکلی نیست.

دیدگاه

سلام دوستان.ببخشید وسط بحثتون یه سوال بی ربط میپرسم.من یه دستور میخوام که شماره شخص تماس گیرنده را بده.شماره شخصی که داره با ماژول تماس میگیره
                              چنین دستوری هست؟؟کسی میدونه؟ممنون میشم کمکم کنید :read: :read:

دیدگاه

منم هرچی سعی کردم کالر آی دی رو نتونستم فعال کنم . فک کنم باید پدیت بشه ؟!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X