اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در ارتباط سریال با ماژول sim900

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در ارتباط سریال با ماژول sim900

با سلام من این ماژول رو تازه گرفتم سیم کارت انداختم اکی شده ولی هر دستوری که میفرستم همون رو بر میگردونه کسی میتونه راهنمایی کنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvini
      با سلام من این ماژول رو تازه گرفتم سیم کارت انداختم اکی شده ولی هر دستوری که میفرستم همون رو بر میگردونه کسی میتونه راهنمایی کنه؟
      با چی دستور میفرستی؟ میکرو یا ترمینال؟

اگر اکو فعال باشه دستور برات باز گشت داده میشه و بعد جواب یا جوابها.

دوست عزیز اگه مفید بود روی تشکر بزن

دیدگاه

سلام :smile:
        برای غیر فعال کردن اکو باید از دستور ATE0 استفاده کنی
        برای ذخیره کردنش هم فکر کنم باید از دستور ATE0&W استفاده کنی
        توی دیتا شیت ببین درسته یا نه
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108455.msg777842#msg777842

دیدگاه

سلام به همگی
          اقا لطفا کمک کنید :angry: :angry: :cry:
          ماژول روشن میشه و شبکه هم پیدا میکنه . وقتی به شماره زنگ میزنم بوق میخوره.
          ولی هر دستور AT میفرستم که ببینم ماژول اناده هست یا نه هیچ جوابی نمیده . دستور هم درست ارسال میشه چون به یک میکرو دیگه فرستادم درست کار کرد و دستور واسش رفت. این کد برنامه
          بعضی وقتها هم یه چیزای نا معلوم و خرچنگ قورباغه میاد رو ال سی دی . مگه نباید بعد از ارسال AT کلمه OK برگردونه؟؟؟؟
          کد:
          while (1)
             {
              if(PIND.7==1&&c==0)
              {
              sprintf(g,"AT%c",a);
              puts(g);
              c=1; 
              }

lcd_clear();
              sprintf(lcd,"RASOOL %s",b);
              delay_ms(500);

}lcd_puts(lcd);

دیدگاه

منظورتون از آماده است یعنی چی؟
            :question:
            دوست عزیز اگه مفید بود روی تشکر بزن

دیدگاه

سلام دوستان
              من یه چند وقتی هست که دنبال یه برنامه واسه ارسال دریافت میگردم
              ۲-۳ هفته هست که نتونستم چیزی رو که میخوام راه بندازم ولی ظاهرا با چنتا if ساده و دستور پیش و پا افتاده راه اندازیش کرد اما با توجه به اینکه تجربه و سر رشته ای در رابطه با AVR و برنامه نویسی C ندارم مجبور شدم تا توی چنتا froum از جمله اینجا درخواست کمک بدم.
              کاری که میخوام بکنم هم اینه که کلا دوتا رله رو با ارسال دستور به sim900 کنترل کنم که مثلا اگه یه کارکتر مثل Y گرفت رله اول روشن بشه و اگه T گرفت رله دوم روشن بشه. ولی هر کار کردم نتونستم به اتمام برسونم.
              با مبدل usb به ttl جواب میگیرم ولی وقتی دستورات رو به سیم ارسال میکنم جواب نمیگیرم . میدونم که سیم وقتی پیام دریافت میکنه به شکل CMTI:"sm":X+ به همین شکل تا آخر دریافت میکنه و باید حتما متن پیام با AT+CMGR=X خونده بشه اینارو هم بررسی کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.
              من عاجزانه تمنا میکنم اگر کسی وقت داره یا میتونه در حد چند خط کد فکر نمیکنم بیشتر بشه برام بنویسه اینجا بذاره یا ایمیل کنه فقط هم شناسایی کارکتر رو میخوام واسه روشن و خاموش کردنش هم مهم نیست اینکه اون کارکترها ((مثلا T و Y )) رو شناسایی کنه کافیه.
              خیلی درگیرم کرده و نتونستم کاری کنم.
              ممنون میشم کمک کنید.
              javado008@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javado008 نمایش پست ها
                سلام دوستان
                من یه چند وقتی هست که دنبال یه برنامه واسه ارسال دریافت میگردم
                ۲-۳ هفته هست که نتونستم چیزی رو که میخوام راه بندازم ولی ظاهرا با چنتا if ساده و دستور پیش و پا افتاده راه اندازیش کرد اما با توجه به اینکه تجربه و سر رشته ای در رابطه با AVR و برنامه نویسی C ندارم مجبور شدم تا توی چنتا froum از جمله اینجا درخواست کمک بدم.
                کاری که میخوام بکنم هم اینه که کلا دوتا رله رو با ارسال دستور به sim900 کنترل کنم که مثلا اگه یه کارکتر مثل Y گرفت رله اول روشن بشه و اگه T گرفت رله دوم روشن بشه. ولی هر کار کردم نتونستم به اتمام برسونم.
                با مبدل usb به ttl جواب میگیرم ولی وقتی دستورات رو به سیم ارسال میکنم جواب نمیگیرم . میدونم که سیم وقتی پیام دریافت میکنه به شکل CMTI:"sm":X+ به همین شکل تا آخر دریافت میکنه و باید حتما متن پیام با AT+CMGR=X خونده بشه اینارو هم بررسی کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.
                من عاجزانه تمنا میکنم اگر کسی وقت داره یا میتونه در حد چند خط کد فکر نمیکنم بیشتر بشه برام بنویسه اینجا بذاره یا ایمیل کنه فقط هم شناسایی کارکتر رو میخوام واسه روشن و خاموش کردنش هم مهم نیست اینکه اون کارکترها ((مثلا T و Y )) رو شناسایی کنه کافیه.
                خیلی درگیرم کرده و نتونستم کاری کنم.
                ممنون میشم کمک کنید.
                javado008@yahoo.com
                با سلام و درود
                در این دوره های آموزشی نحوه راه اندازی SIM908 و نحوه ارتباط دادن آن با FTP ارسال و دریافت اطلاعات آموزش داده شده است:

آموزش طراحی و ساخت ردیاب هوشمند -بخش الکترونیک:

دوره آموزش ساخت ردیاب خودرو- بخش دوم – پنل وب:

دیدگاه

درود.
                  من sim900 رو با ماژول مبدل سریال به لپتاپ وصل کردم.هر کارکتری میفرستم بهش همون رو واسم میفرسته. هر کاری میکنم این echo خاموش نمیشه.
                  پایه 16 رو هم پول اپ کردم.وقتی هم ماژول رو با کلید خاموش میکنم normal power down رو میفرسته واسم تو سریال.

مشکل از کجاست ؟؟؟
                  سپاس.
                  جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۱۲:۲۰ ۱۳۹۵/۰۹/۱۸.
                  ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام داداش. منم دقیقا همین مشکل رو دارم. راه حلش رو پیدا نکردی؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X