اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکلات sim900

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکلات sim900

سلام با توجه به اینکه میشه گفت sim900 معروفترین ماژول gsm موجود در بازار هست. اگه یه تاپیک جامع باشه که مشکلاتی رو که کاربران اون با اون در گیرهستند رو یک جا جمع کنیم کسانی که می خوان تازه کار با این ماژول رو شروع کنند با مشکلات کمتری مثل سوختن و ... درگیر بشن.

خوب اولین تجربه من این هست که اگر می خواید از این ماژول در طولانی مدت استفاده کنید بهتره از رگولاتور LM2576 5V استفاده کنید. ولی خروجی اون رو مستقیم به ماژول ندید یک دیود معولی با اون سری کنید یعنی خروجی رگولاتور به آند دیود و کاتد دیود میشه Vcc شما.
    2- می تونید از LM2576 adj استفاده کنید و خروجی اون رو روی 4.5 یا 4.6 ولت تنظیم کنید.
    3- بین Vcc و زمین یک خازن 470uF یا بیشتر قرار بدید. در غیر این صورت ممکنه ماژول موقع روشن شدن نتونه شبکه رو پیدا کنه.
    4- اگر ولتاژ Vcc کمتر از 4.1 باشه وقتی ماژول رو روشن می کنید بعد از چند ثانیه خاموش میشه.

پاسخ : مشکلات sim900

سلام
    ولتاژ ورودی این ماژول چقدره ؟؟

دیدگاه

بعضی جاها باتری گذاشتن. این باتری برای چی هست ؟؟

دیدگاه

ولتاژ ورودی بین 4.1 تا 4.6 است ( بهترین ولتاژی که ماژول کار میکنه ) .
        در مورد باتری هم بیشتر توضیح بدید.

دیدگاه

با سلام من از sim 908 استفاده میکنم اما شبکه را که پیدا میکنه وقتی که بهش زنگ میزنم یا sms میفرستم خروجی tx تغییر نمیکنه اگر کسی این مشکل را داشته ممنون میشم راهنمایی کنه

دیدگاه

آقا من این ماژول رو امروز گرفتم. می خوام قسمت ولتاژ ورودی رو درست کنم.یه جا با mic29302 برقش رگوله شده یه جا با lm2596 adj. برای mic29302 باید منبع تغذیه 5 ولت باشه که منبع من 5 ولته سوئیچینگه که 5.2 نشون میده ولی با lm2569 adj باید 12 ولت داشته باشی. میتونم با mic29302 کار کنم یا با lm2569 و 12 ولت بهتره ؟؟

دیدگاه

خوب دوستان این آی سی هایی که گفتم رو هیکدوم رو نداشتن :biggrin:. کسی پیشنهادی داره که 5 ولت رو به 4.3 ولت تبدیل کنم ؟؟؟ با دیود اگه بخوام این کارو بکنم چه دیودی می خواد؟؟؟

دیدگاه

من با lm317 و یه تنظیم با مقاومت به 4.3 رسوندم
                جریان هم کم نمیاره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sanup2006
                  من با lm317 و یه تنظیم با مقاومت به 4.3 رسوندم
                  جریان هم کم نمیاره
                  تو دیتا شیت یه سری خازن هم گذاشته ؟؟ 100u , 1u , 330u و 100n اینا رو بذارم ؟؟ شما از چه خازنهایی استفاده کردی؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navid.h
                    با دیود اگه بخوام این کارو بکنم چه دیودی می خواد؟؟؟
                    همین دیود های معمولی خوبه
                    نوشته اصلی توسط navid.h
                    تو دیتا شیت یه سری خازن هم گذاشته ؟؟ 100u , 1u , 330u و 100n اینا رو بذارم ؟؟ شما از چه خازنهایی استفاده کردی؟؟
                    یه خازن بین 470 تا 1000 میکرو تو خروجی رگولاتور بزارید جواب میده.

دیدگاه

تا حالا سه تا sim900 سوزوندم! :cry: :angry:
                      اولی از این بردای معمولی بود که روش یه دونه sim900 و چند تا خازن و یک آنتن بود. به دلیل اینکه پایه های آی سی در برابر الکتریسیته ساکن محافظت نشده بود بعد از چند بار دست خوردن به پایه های ماژول به رحمت ایزدی رفت و دیگه روشن نشد.
                      دومی برای این قضیه الکتریسیته ساکن او مدم sim900-te خریدم. یک بار در هین کار به طور اتفاقی در کسری از ثانیه ولتاژ 12v به ماژول وصل شد یه صدایی ازش بلند شد و دیگه روشن نشد. ( نتیجه اخلاقی خیلی به ولتاژ حساسه!)
                      سومی (sim900_te(دیگه خیلی احتیاط کردم تو بستن ماژول و مثل آدم کار میکرد که یه روز برد ماژول رو گذاشته بودم روی صندلی که برد سر خورد و افتاد روی سرامیک کف و این بار هم ماژول روشن نشد که نشد! ( پس به ضربه هم حساسه)

الان یکی دیگه گرفتم منتظرم ببینم چه جوری می خواد روشن نشه!

دیدگاه

امروز داشتم با sim900 کار می کردم. یه مشکل عجیب پیش اومد. می دونید که وقتی به ماژول زنگ بزنیم یا sms بدیم پایه Ri یه لحظه زمین میشه. اتفاقی که امروز افتاد این بود که وقتی بهش زنگ میزدم ri زمین میشد ولی وقتی sms بهش میدادم زمین نمی شد. ولی می تونستم با ماژول به گوشی sms بدم. کسی به این مشکل بر خورده تا حالا؟

دیدگاه

با توجه به مواردی که در 2 پست قبل گفتم به نظر میرسه sim900 در محیط های صنعتی به خوبی پاسخ گو نباشه. دوستان کسی تجربه ای در محیط های صنعتی داره؟
                          من دنبال یه ماژول دیگه به جای sim900 می گشتم که به mc55 از شرکت زیمنس برخوردم نظرتون چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر راشدی
                            تا حالا سه تا sim900 سوزوندم! :cry: :angry:
                            اولی از این بردای معمولی بود که روش یه دونه sim900 و چند تا خازن و یک آنتن بود. به دلیل اینکه پایه های آی سی در برابر الکتریسیته ساکن محافظت نشده بود بعد از چند بار دست خوردن به پایه های ماژول به رحمت ایزدی رفت و دیگه روشن نشد.
                            دومی برای این قضیه الکتریسیته ساکن او مدم sim900-te خریدم. یک بار در هین کار به طور اتفاقی در کسری از ثانیه ولتاژ 12v به ماژول وصل شد یه صدایی ازش بلند شد و دیگه روشن نشد. ( نتیجه اخلاقی خیلی به ولتاژ حساسه!)
                            سومی (sim900_te(دیگه خیلی احتیاط کردم تو بستن ماژول و مثل آدم کار میکرد که یه روز برد ماژول رو گذاشته بودم روی صندلی که برد سر خورد و افتاد روی سرامیک کف و این بار هم ماژول روشن نشد که نشد! ( پس به ضربه هم حساسه)

الان یکی دیگه گرفتم منتظرم ببینم چه جوری می خواد روشن نشه!
                            سلام
                            آقا من یه sim 900 te-c گرفتم می خوام با رگولاتور MIC29302 روشنش کنم البته با این اوصافی که شما گفتی میترسم روشنش کنم. شما که میگی به ولتاژ حساسه من ولتاژ 4.14 دقیق و صاف با همون رگولاتور دارم خوبه ؟
                            یه سوال دیگه برای قسمت سیم کارت شما از چه نوع دیود زنری استفاده کردی ؟؟ ویا اینکه آی سی شو خریدی ؟؟ واینکه جریان مورد نیاز این آی سی چقدر هست ؟؟ممنون

دیدگاه

قابل توجه همه !
                              رگولاتور 2576 خیلی خوبه! مخصوصاً زمانی که ولتاژتون متغیر باید باشه
                              مثلا اگر معلوم نیست منبع تغذیه چند ولته، بهتره از 2576 استفاده بکنید
                              چون از 6 الی 15 ولت هم می تونین بهش بدین
                              ولی اگر دارید خودتون کار می کنید و ولتاژ هم ثابته
                              یه آداپتور 5 ولت 2 آمپر به بالا پیدا کنید و یه دیود باهاش سری کنید تا 0.7 ولت کم کنه ازش
                              اینجوری نه دردسر رگولاتور دارید، هزینه هم کمتر میشه براتون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X