اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکلات sim900

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکلات sim900

دوستان سلام
    من یه ماژول SIM900A گرفتم. سیم کارت همراه اول هم داخلشه. وقتی به سیم کارت زنگ میزنم، زنگ میخوره اما خروجی TXD (پایه ی 10 ماژول)چیزی ندارم.
    با زدن PWR Key سیمکارت به درستی از شبکه خارج میشه.
    پایه RI (پایه ی 4)هم که یکی از دوستان اشاره کرده بود درست عمل میکنه.( در حالت دریافت پیامک 150 میلی ثانیه صفر می شه و در حالت زنگ خوردن به اندازه طول برقراری تماس صفر می مونه.)
    الان درواقع فقط تغذیه ی ماژول وصله و خروجی TXD هم به اسکپ اما پالس نداریم(فقط سطح یک منطقی)
    در واقع مشکل برقراری ارتباط اولیه!
    ازتون ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navid.h
      سلام
      آقا من یه sim 900 te-c گرفتم می خوام با رگولاتور MIC29302 روشنش کنم البته با این اوصافی که شما گفتی میترسم روشنش کنم. شما که میگی به ولتاژ حساسه من ولتاژ 4.14 دقیق و صاف با همون رگولاتور دارم خوبه ؟
      یه سوال دیگه برای قسمت سیم کارت شما از چه نوع دیود زنری استفاده کردی ؟؟ ویا اینکه آی سی شو خریدی ؟؟ واینکه جریان مورد نیاز این آی سی چقدر هست ؟؟ممنون
      بله ولتاژ خوبه تا 4.5 هم زیاد کنید و مشکلی نداره. ولی در خروجی باز هم خازن 470 تا 1000 بزارید. چون موقع پیدا کردن شبکه تا 2A جریان کشی لحظه ای داره.
      اگر از SIM900-TE استفاده می کنید روی خود ماژول آی سی محافظ داره ( همون 6 پایه های ریز) و لازم نیست چیزی اضافه کنی اسمشون فکر کنم SMF05 بود و جوان داره. فقط اون خازن 220nf برای VCC سیم کارت که تو دیتا شیت ماژول گفته بزار. ص 39
      http://www.simcom.us/act_admin/suppo...01(091226).pdf

نوشته اصلی توسط behnam.rezaee
      خروجی TXD (پایه ی 10 ماژول)چیزی ندارم.
      الان درواقع فقط تغذیه ی ماژول وصله و خروجی TXD هم به اسکپ اما پالس نداریم(فقط سطح یک منطقی)
      دوست عزیز پایه txd پایه 9 هست و 10 rxd هستش که از داخل ماژول pullup شده. ص 54 فایل بالا.

دیدگاه

من اگه تو قسمت سیم کارت دیود نزارم میسوزه ؟؟ گیر نمیارم smf05c :cry2:

دیدگاه

اگر ماژول sim900 te دارید که این قطعه رو رو خودش داره

اگر هم ندارید به این معنی نیست که فورا بسوزه. ولی باید با احتیاط بیشتری باهاش کار کنید. مثلا وقتی سیم کارت رو جا می زنید مواظب باشید که الکتریسیته ساکن نداشته باشه.
          اون قطعه رو هم فروشگاه جوان الکترونیک داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر راشدی
            اگر ماژول sim900 te دارید که این قطعه رو رو خودش داره

اگر هم ندارید به این معنی نیست که فورا بسوزه. ولی باید با احتیاط بیشتری باهاش کار کنید. مثلا وقتی سیم کارت رو جا می زنید مواظب باشید که الکتریسیته ساکن نداشته باشه.
            اون قطعه رو هم فروشگاه جوان الکترونیک داره.
            دقیقا ماژول من همین هست که نشون دادید.
            من در مورد پین هاش شک دارم من از این دیتا شیت برای پین هاش استفاده کردم. شما هم همینجوری بستید ؟؟
            http://navidh.persiangig.com/SIM900-...T.pdf/download
            در مورد قسمت powerkey سر کلکتور تو مدار powerkey میخوره تو pwr_key مال ماژول و قسمت بیسش میخوره تو 5 ولت درسته واسه اینکه ماژول روشن بشه درسته ؟؟
            ممنون

دیدگاه

از دیود واسه کاهش ولتاژ نمیشه استفاده کرد (ریسکش بالاست) چون در حالتی که جریان کشی نداره مثلا 4.3 ولت نشون میده اما وقتی به ماژول وصلش می کنی ماژول موقع روشن شدن جریان زیاد میکشه و مقاومت سری در دیود باعث میشه ولتاژ افت کنه و ماژول روشن نشه.

دیدگاه

من در مورد پین هاش شک دارم من از این دیتا شیت برای پین هاش استفاده کردم. شما هم همینجوری بستید ؟؟
                بله من هم از همین فایل استفاده کردم
                در مورد قسمت powerkey سر کلکتور تو مدار powerkey میخوره تو pwr_key مال ماژول و قسمت بیسش میخوره تو 5 ولت درسته واسه اینکه ماژول روشن بشه درسته ؟؟
                برای روشن کردن 2 روش هست با ترانزیستور و یا با کلید که تو ص 23 تا 26 فایلی که گذاشتم توضیح داده. اینی که شما می گید درسته ( اون طور که من فهمیدم) ولی اون مقاومت هایی که برای ترانزیستور گفته رو هم بزارید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadfa91
                  از دیود واسه کاهش ولتاژ نمیشه استفاده کرد (ریسکش بالاست) چون در حالتی که جریان کشی نداره مثلا 4.3 ولت نشون میده اما وقتی به ماژول وصلش می کنی ماژول موقع روشن شدن جریان زیاد میکشه و مقاومت سری در دیود باعث میشه ولتاژ افت کنه و ماژول روشن نشه.
                  من برای روشن شدنش از mic 29302 استفاد کردم که چون منبع من حدود 5.2 ولت داشت خروجی حدود 4.7 بود که تو دیتاشیت اومده با تقسیم مقاومتی تو پایه adj یه 43 با یه 100 گذاشته که من اومدم بجای اون مقاومتها 10 و 1 و 4.7 گذاشتم که حدود 4.14 ولت خروجی دارم الان. حالا به قول شما که میگی جریان میکشه نمیدونم این مقاومتهایی که بستم خوب هست یا نه ؟

دیدگاه

همون طور که قبلا گفتم برای جبران این جریان کشی یک خازن بین 470 تا 1000 بعد از دیود بزارید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navid.h
                      من برای روشن شدنش از mic 29302 استفاد کردم که چون منبع من حدود 5.2 ولت داشت خروجی حدود 4.7 بود که تو دیتاشیت اومده با تقسیم مقاومتی تو پایه adj یه 43 با یه 100 گذاشته که من اومدم بجای اون مقاومتها 10 و 1 و 4.7 گذاشتم که حدود 4.14 ولت خروجی دارم الان. حالا به قول شما که میگی جریان میکشه نمیدونم این مقاومتهایی که بستم خوب هست یا نه ؟
                      اگه از رگلاتور ادجاست استفاده می کنید که خیلی بهتره من خودم از lm2576 استفاده می کنم ولتاژش رو رو 4.6 تنظیم می کنم موقع پیدا کردن شبکه 4.3 میشه که این مقدار رو اگه با دیود تنظیم کنید ریسکش بالا میره ممکنه ولتاژ یا خیلی زیاد یا خیلی کم بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadfa91
                        اگه از رگلاتور ادجاست استفاده می کنید که خیلی بهتره من خودم از lm2576 استفاده می کنم ولتاژش رو رو 4.6 تنظیم می کنم موقع پیدا کردن شبکه 4.3 میشه که این مقدار رو اگه با دیود تنظیم کنید ریسکش بالا میره ممکنه ولتاژ یا خیلی زیاد یا خیلی کم بشه
                        الان ولتاژش درسته فقط چون به جای مقاومت 100 کیلو و 43 کیلو تو پایه ادجاست مقاومتهای 4.7 و 10 و 1 به صورت سری گذاشتم میترسم مشکل پیش بیاد. دیود نذاشتم فقط با مقاومت ولتاژ رو کم کردم. منظورم این هست که چون مقاومتهایی با مقدار کمتر گذاشتم ماژول میتونه جریان بیشتری بکشه. این مساله ای نیست ؟؟
                        الان 4.14 ولتاژ خوبیه؟

دیدگاه

الان ماژول رو وصل کردم وقتی روشن میکنم بعد از یکی دو ثانیه خاموش میشه علتش چیه ؟ ولتاژ Vbat 4.12 هست

دیدگاه

2 علت می تونه داشته باشه:
                            1- عدم جربان دهی به ماژول که اگر به ورودی رگلاتور با منبع تغذیه ولتاژ میدید پیچ جریان منبع رو تا آخر باز کنید. و اگر باز هم نشد در خروجی رگلاتور یک خازن 1000uF بذارید.
                            2- ولتاژ خروجی رگلاتور رو زیاد کنید و به 4.5 تا 4.6 برسونید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navid.h
                              الان ولتاژش درسته فقط چون به جای مقاومت 100 کیلو و 43 کیلو تو پایه ادجاست مقاومتهای 4.7 و 10 و 1 به صورت سری گذاشتم میترسم مشکل پیش بیاد. دیود نذاشتم فقط با مقاومت ولتاژ رو کم کردم. منظورم این هست که چون مقاومتهایی با مقدار کمتر گذاشتم ماژول میتونه جریان بیشتری بکشه. این مساله ای نیست ؟؟
                              الان 4.14 ولتاژ خوبیه؟
                              میزان جریان دهی خروجی اصلا ربطی به مقدار مقاومت های ادجاست نداره مقاومت های ادجاست نسبتی هستن که رگلاتور با توجه به اون ولتاژ خروجی میده.
                              4.14 ولت بنظر من کمه چون موقع روشن شدن اگه ولت متر بزنید می بینید این مقدار یکم افت می کنه که برای روشن شدن ماژول کافی نیست بنابرین باید این مقدار رو با تغییر مقاومت های ادجاست به یه مقدار بیشتر مثلا 4.5 ولت برسونین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر راشدی
                                2 علت می تونه داشته باشه:
                                1- عدم جربان دهی به ماژول که اگر به ورودی رگلاتور با منبع تغذیه ولتاژ میدید پیچ جریان منبع رو تا آخر باز کنید. و اگر باز هم نشد در خروجی رگلاتور یک خازن 1000uF بذارید.
                                2- ولتاژ خروجی رگلاتور رو زیاد کنید و به 4.5 تا 4.6 برسونید.
                                مشکل حل شد. جریان منبع تغذیه کم بود. منبع من 5 ولت 2 آمپر بود که با یه منبع با جریان بالاتر تست کردم درست شد. مشکل بعدی سر پیدا کردن شبکه بود که اونم با خازی 1000u حل شد.
                                برای ارتباط با hyper terminal اتصال پایه های RXD و TXD ماژول به max 232 کافیه ؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X