اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکلات sim900

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکلات sim900

سلام دوستان
    من چند روز پیش ماژول رو گرفتم
    حالا میخوام واسش هدر برد بزنم با این چیزایی که شما گفتین واسه راه اندازیش استرس گرفتم :-S
    کسی شماتیک کامل واسه هدر برد داره بذاره؟؟!
    من اون زنر هایی که واسه سیم کارت گفته رو هم ندارم
    مشکلی پیش نمیاد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر راشدی
      اگر از SIM900-TE استفاده می کنید روی خود ماژول آی سی محافظ داره ( همون 6 پایه های ریز) و لازم نیست چیزی اضافه کنی اسمشون فکر کنم SMF05 بود و فروشگاه جوان الکترونیک داره.
      http://www.simcom.us/act_admin/suppo...01(091226).pdf

دیدگاه

من اگه بخوام مثلا کامند AT+CMGF=1 رو از طریق میکرو به ماژول برم چجوری میشه ؟؟؟
        می خوام از طریق میکرو دستور sms رو بفرستم

دیدگاه

بسته به کامپایلری که استفاده می کنید دستورات فرق می کنند. ولی در کل باید این رشته را روی پورت سریال ارسال کنید. من به زبان c میگم.
          کد:
          AT+CMGF=1\r\n
          baud rate پورت سریال 9600 باشد.

دیدگاه

سلام
            من یه مودم sim900a دارم که دارم با اون sms کنترلر میسازم تا الان تونستم با اون پیام بفرستم و مشکلی نداشتم ولی وقتی به اون دستور AT+CMGF رو میدم و در جواب باید ok بده ولی دوباره ATرو برمیگردونه که برنامه در همین جا متوقف میشه کسی هست که بتونه کمکم کنه؟

دیدگاه

سلام
              من یدونه منبع تغذیه دارم هم ولتاژ هم جریانش ثابته
              یکی از خروجی هاش 5 ولت 3 آمپره
              اگه با یه دیود 1N4001 بدم به ماژول مشکل نداره؟(از نظر جریان میگم)
              ماژولم هم SIM908 هستش
              موفق باشید ...

دیدگاه

کسی نیست جواب بده ؟

دیدگاه

سلام
                  امروز هرچی با این ماژول کار کردم جواب نگرفتم
                  وقتی روشن میکنم، ال ای دی Net مدام چشمک میزنه
                  ارتباطش با کامپیوتر رو هم با این ماژول ها انجام دادم:

http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C/2192-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-usb-%D8%A8%D9%87-ttl-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B4%D9%87-pl2303.html

تو محیط هایپر ترمینال ، با هر باودریتی که امتحان کردم یه سری حروف و شکل های چرتو پرت نمایش میده

برای تغذیه از این استفاده کردم، ولتاژ حدود 4.2 و جریانرو روی 2 آمپر گذاشتم که کم نیاره :
                  http://eshop.eca.ir/%D8%A2%D8%AF%D8%A7%D9%BE%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%DA%86%DB%8C%D9%86%DA%AF/2766-%D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-0-%D8%AA%D8%A7-15-%D9%88%D9%84%D8%AA-2-%D8%A2%D9%85%D9%BE%D8%B1.html

بنظرتون خازن و دیود هم لازمه؟؟؟
                  اگه مشکلی تو کارم هست ممنون میشم بگید
                  خیلی کارم گیره
                  از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sepehr20mg10
                    سلام
                    من یدونه منبع تغذیه دارم هم ولتاژ هم جریانش ثابته
                    یکی از خروجی هاش 5 ولت 3 آمپره
                    اگه با یه دیود 1N4001 بدم به ماژول مشکل نداره؟(از نظر جریان میگم)
                    ماژولم هم SIM908 هستش
                    موفق باشید ...
                    نه مشکلی نداره می تونید استفاده کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahin2222
                      تو محیط هایپر ترمینال ، با هر باودریتی که امتحان کردم یه سری حروف و شکل های چرتو پرت نمایش میده

برای تغذیه از این استفاده کردم، ولتاژ حدود 4.2 و جریانرو روی 2 آمپر گذاشتم که کم نیاره :

بنظرتون خازن و دیود هم لازمه؟؟؟
                      اگه مشکلی تو کارم هست ممنون میشم بگید
                      خیلی کارم گیره
                      باود ریت 9600 رو هم امتحان کردید؟
                      دیود برای وقتی هست که ولتاژ 5 ولت دارید.
                      جریان منبع رو بیشتر کنید و خازن ظرفیت بالا رو هم حتما قرار بدید چون منبع نمی تونه جریان لحظه ای رو تامین کنه.

دیدگاه

سلام
                        منم اول تو روشن کردنش مشکل داشتم . ولی فک میکنم باود رید پیش فرض 9600 هست .
                        ممکنه مشکل مدارت از max232 هست که بستی ... پایه های rx tx
                        max232 رو به هم وصل کن طرف ttl (همون سمتی که به ماژول میدی) ببین هرچی میفرستی درست توی ترمینال میبینی ؟

واسه روشن کردن ماژول هم باید پاور رو 3 4 ثانیه نگه داری تا چشمک زدن اون net فرق کنه ...
                        حالا باید به دستورهای at جواب بده . اگه سیم کارتت هم پین داره قیل از هرکاری باید با دستور
                        at+cpin = xxx رمزتو بدی . البته اگه دستورو اشتباه نگم . تو pdf های مرجع at command ها هست .
                        اون چرت و پرت اومدنا واسه همون ارتباط سریالت هست ...
                        من این مشکلو نداشتم
                        موفق باشی

دیدگاه

سلام دوستان
                          اقای اکرمی خوب فرمودن اگر از اداپتور از رگولاتو استفاده بشه وبهتر از دو رگولاتور استفاده بشه یک رگولاتور 12ولت وسپس به 5 ولت .بعد با یک دیود1n4007 کار تمامه

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید
                            من تازه با این ماژول آشنا شدم میخوام اطلاعات یه دستگاه رو از طریق بیسیم بهش برسونم که برسیدم گفتن بهترین راه gprs هست و بهترین ماژول sim900
                            کسی هست به من بگه چه جوری میشه یه فایلو از طریق رایانه(اینترنت)یا به هر روش دیگه ای به این ماژول ارسال کرد.یا اگه فایل آموزشی چیزی هست ممنون میشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m_b1373
                              با سلام و خسته نباشید
                              من تازه با این ماژول آشنا شدم میخوام اطلاعات یه دستگاه رو از طریق بیسیم بهش برسونم که برسیدم گفتن بهترین راه gprs هست و بهترین ماژول sim900
                              کسی هست به من بگه چه جوری میشه یه فایلو از طریق رایانه(اینترنت)یا به هر روش دیگه ای به این ماژول ارسال کرد.یا اگه فایل آموزشی چیزی هست ممنون میشم.
                              http://www.iranled.com/forum/thread-26538.html

دیدگاه

سلام
                                وقتی به ماژول حروف میفرستم مثه A بدون هیچ مشکلی نمایش میده ولی اگه کاراکتر مثه * یا عدد باشه اونو به شکل UNICODE نمایش میده! اولش هم یه 200E همیشه میاد بعد یونی کد کاراکتر اصلی
                                مثلا اگه عدد 12 رو بفرستم به این صورت دریافت میکنه: 200E00310032
                                چطوری این مشکل رو حل کنم؟؟؟
                                از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X