اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

{دانلود}-برنامه کامل و بدون نقص SIM900 به زبان بسکام -کنترل چند رله و سنسور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : {دانلود}-برنامه کامل و بدون نقص SIM900 به زبان بسکام -کنترل چند رله و سنسور

سلام جناب آریامهر عزیز
    تشخیص DTMF با SIM900 چجوریه ؟
    میخوام به ماژول زنگ بزنم و وصل که شد با فشردن هر دکمه روی گوشی یه اتفاق خاص بیافته.
    ممنون
    module:sim900A

دیدگاه

پاسخ : {دانلود}-برنامه کامل و بدون نقص SIM900 به زبان بسکام -کنترل چند رله و سنسور

ازپایه های SP ماژول به آیسی MT8870 وصل میکنید
      بعد خروجی اونو به میکرو وصل کنید
      البته شاید با استفاده امکانات خود ماژول هم بشه اینکارو کرد
      ولی من کار نکردم باهاش
      مدت زمانی که صرف ایجاد تاپیک و منتظر پاسخ هستید را صرف سرچ کنید...

دیدگاه

با سلام یک سوال داشتم
        میشه به جای sim900 از sim908 استفاده کرد؟
        به غیر از تفاوت پایه ها تفاوت عمده دیگری هم دارن که تو شماتیک اعمال بشه؟
        ممنون میشم جواب بدین
        گاهی گمان نمیکنی ولی میشود،گاهی نمیشود که نمیشود
        گاهی هزار دوره دعا بی اجابتست
        گاهی نگفته قرعه بنام تومیشود
        گاهی گدای گدایی وبخت نیست
        گاهی تمام شهر گدای تو میشود.....

دیدگاه

اگه یه سرچ میزدی توی گوگل " تفاوت sim900 با sim908" زودتر به جواب میرسیدی
          نخیرم فرقی نداره
          فقط 908 جی پی اس داره همین!

دیدگاه

سلام با این ماژول میشه ارتباط صوتی هم برقرا ر کرد یعنی زنگ بزنی و صحبت کنی؟؟؟؟؟؟
            ممنون رفقا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahab_sang
              سلام با این ماژول میشه ارتباط صوتی هم برقرا ر کرد یعنی زنگ بزنی و صحبت کنی؟؟؟؟؟؟
              ممنون رفقا
              بله میشه.
              Reveng will surely come... Your hard time are ahead
              // - - - - - - - - - -
              برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
              // - - - - - - - - - -
              اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
              // - - - - - - - - - -

دیدگاه

سلام
                من توی طراحیم نمیخوام از ماژول آماده استفاده کنم. اساتیدی که خودشون طراحی کردن ، نکته ای وجود داره که لازم باشه قبل از طراحی من بدونم؟
                // - - - - - - - - - -
                برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                // - - - - - - - - - -
                اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                // - - - - - - - - - -

دیدگاه

Pcb مهندسی شده و استاندارد خیلی از بچه های انجمن طراحی و به مرحله ساخت رسوندن میتونین ازونا استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NimaAryamehr
                    Pcb مهندسی شده و استاندارد خیلی از بچه های انجمن طراحی و به مرحله ساخت رسوندن میتونین ازونا استفاده کنید
                    متشکرم مهندس
                    ولی توی انجمن چیزی پیدا نکردم
                    // - - - - - - - - - -
                    // - - - - - - - - - -
                    // - - - - - - - - - -

دیدگاه

لطفا اگر کسی در مورد این زیر برنامه چیزی میدونه کامل توضیح بده.
                      ممنون
                      کد:
                      Sub Getline
                       Inmsg = ""
                       Do
                        Gps = Inkey()
                        If Gps > 0 Then
                          Select Case Gps
                          Case 13 : If Inmsg <> "" Then Exit Do        ' if we have received something
                          Case 10 : If Inmsg <> "" Then Exit Do        ' if we have received something
                          Case Else
                            Inmsg = Inmsg + Chr(gps)            ' build string
                          End Select
                        End If
                       Loop

End Sub

دیدگاه

این برنامه دریافت رشته از rx هستش که کاراکتر هارو یکی یکی دریافت و به هم میچسبونه
                        به کاراکتر 13 یا 10 هم رسید از برنامه میپره بیرون
                        13 فک کنم اینتر و 10 هم دقیقا یادم نی فک کنم سر خط باشه دیگه

دیدگاه

سلام مهندس جان مطالبتون خیلی عالی بود :applause:
                          شما روی ماژول sim 908 و sim 900A هم کار کردین؟ :question:

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید
                            من یه پنج شش سال قبل یه پروژه با موبایل انجام دادم .اون موقع sim900 اینا نبود .یا اگه هم بود من خبر نداشتم.
                            الان یه طرح دارم اگه ببینم صرفه اقتصادی داشت می خوام روش کار کنم.

فقط اول کار یه سوال از شما عزیزان داشتم.
                            این راه انداز sim900 چرا اینقدر گرونه .از 75 هزار تومن پایین ترشم هست؟آخه چه فرقی با اون مبایلها داره.
                            عوض 75 تومن نمیشه آدم بیاد از اون مبایلهای 40 تومنی بخره ؟ داخلشو برداره به جای ماژول ازش استفاده کنه.
                            تازه .باطری و ال سی دی و قابش هم میمونه برا خودمون.

نظر شما چیه ؟

دیدگاه

یکی ازدوستان با این مازول حال مزاحم تلفنیا رومیگرفت.کسی میدونه چجوری؟
                              برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                              راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi_hashemi_85
                                با سلام خدمت اساتید
                                من یه پنج شش سال قبل یه پروژه با موبایل انجام دادم .اون موقع sim900 اینا نبود .یا اگه هم بود من خبر نداشتم.
                                الان یه طرح دارم اگه ببینم صرفه اقتصادی داشت می خوام روش کار کنم.

فقط اول کار یه سوال از شما عزیزان داشتم.
                                این راه انداز sim900 چرا اینقدر گرونه .از 75 هزار تومن پایین ترشم هست؟آخه چه فرقی با اون مبایلها داره.
                                عوض 75 تومن نمیشه آدم بیاد از اون مبایلهای 40 تومنی بخره ؟ داخلشو برداره به جای ماژول ازش استفاده کنه.
                                تازه .باطری و ال سی دی و قابش هم میمونه برا خودمون.

نظر شما چیه ؟
                                خیلی خوبه منم اولین باری که با اس ام اس و این برنامه ها کار کردم با نوکیا 3310 بود فک کنم که سیم RX-Tx رو کشیده بودم بیرون و...
                                خیلی خوب میشه که بشه از گوشی های ارزون قیمت استفاده کرد.چون خیلی مزایا داره
                                مثلا باتری ا.5 آمپر بزرگ حذف میشه و میشه با باتری گوشی کار کرد و ....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X