اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

{دانلود}-برنامه کامل و بدون نقص SIM900 به زبان بسکام -کنترل چند رله و سنسور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : {دانلود}-برنامه کامل و بدون نقص SIM900 به زبان بسکام -کنترل چند رله و سنسور

نوشته اصلی توسط yousef55 نمایش پست ها
    من برای شما برنامه خودم رو فرستادم-- دیدید؟؟؟
    روش برنامه نویسی این برنامه اشتباه هست وگرنه لگوریتم یکی هست
    بله برنامه رودریافت کردم مهندس عزیزولی نمیدونم چطوریه وچطورکارمیکنه
    من خیلی روی این برنامه کارکردم مثلاکلاپسفوردروبرداشتم بازهم دستورات روقسمت دریافت نمیفهمه وپاسخی نمیده...نمیدونم این استاترچطورگفته جواب گرفتم...
    آدرس منبعشم اصلاچنین مطلبی رونداره
    درعجبم ازمردمی که به دنیایی مشتاقندکه ازآن دورمیشوندوگریزان ازآخرتیکه که روزبه روزبه آن نزدیک میشوند.

دیدگاه

پاسخ : {دانلود}-برنامه کامل و بدون نقص SIM900 به زبان بسکام -کنترل چند رله و سنسور

مشکل شما حل شد؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

مشکل حل شد؟
      نوشته اصلی توسط حسام هاشم نمایش پست ها
      سلام دوستان وقتتون بخیر
      من این برنامه صفحه یک رو استفاده کردم
      اما متنی که داخل متغییر inmsg ذخیره میشه 61 طول داره و حاوی اطلاعات مثل زمان و تاریخ و شماره موبایل فرستنده اس ام اس هست اما متن اس ام اس نیست که بتونم با اون پسورد مقایسه کنم دوستان کسی هست که بتونه راهنمایی کنه ؟
      منتظر لطف و محبت دوستان هستیم

دیدگاه

سلام.نه پسفوردرو1111میفرستم وکارنمیکنه وروی ال سی دی میزنه پسفورداشتباه است
        درعجبم ازمردمی که به دنیایی مشتاقندکه ازآن دورمیشوندوگریزان ازآخرتیکه که روزبه روزبه آن نزدیک میشوند.

دیدگاه

شما بایستی بار اول که اطلاعات دریافت میشه مثل تاریخ و ساعت و شماره
          یکبار دیگه حلقه خوندن پیامک رو تکرار کنید تا متن پیامک رو دریافت کنید
          Print "AT+CMGR=1" ' get the message
          دریافت بخش اول اطلاعات که شما میگیرید: Getline
          این شرط برای جلوگیری از تکرار حافظه خالی است :If Inmsg <> "OK" Then
          Num = Inmsg
          متن پیامک با صدا زدن دوباره :Getline

PASS2 , P2را اصلاح کنید

دیدگاه

سلام.الان من بایدکدوم قسمت روتکرارکنم واون قسمت رواگه میشه کدش روبزارین یعنی کجاgetline کنم.؟بعداون شرطه که گفتین ؟اگه آره خب کجاش...اون دستورAT+ CMGR=1چی؟اینه کجابایدبزارم؟P2وPASS2چیش رواصلاح کنم؟بایدstring*4بشه؟
            جدیدترین ویرایش توسط saeed garoosi; ۰۱:۴۱ ۱۳۹۶/۰۶/۲۳.

دیدگاه

سلام ببخشید چیکار باید کرد تا با سیم800 هم کار بکنه؟

دیدگاه

سلام مهندس برای سیم 800 چه تغییراتی باید بهش بدیم؟

دیدگاه

سلام خسته نباشی
                  من تازه این کد رو برا پروژم دانلود کردم همه اتصالاتش هم درسته ولی وقتی میخام باهاش ارتباط پیامکی برقرار کنم رو حالت modem initialising میمونه .اگه میشه جواب بدین . ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOHAMMAD19999 نمایش پست ها
                    سلام مهندس برای سیم 800 چه تغییراتی باید بهش بدیم؟
                    این مقالرو مطالعه کنید

نویسنده : سید رضا باباتبار
                    لینک موضوع در انجمن : https://www.eca.ir/forums/thread77254.html
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

جناب مهندس آریامهر عزیز!
                      با اولین تست ها مدار جواب داد و تونستم با این نرم افزار کار بکنم.
                      واقعاً بی نقص و کامل
                      امیدوارم همیشه پیروز و موفق باشید.

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                        ببخشید اگر بخواهیم این برنامه را با کریستال 11059200 و بود ریت 115200 راه اندازی کنیم چه تغییراتی باید بدهیم ؟
                        ممنون

سلام دوست عزیز
                        ببخشید اگر بخواهیم این برنامه را با کریستال 11059200 و بود ریت 115200 راه اندازی کنیم چه تغییراتی باید در برنامه اعمال کنیم ؟
                        ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X