اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش]نحوه ارسال AT Command به Sim800 و استفاده از ماژول در پروژه های مبتنی بر میکروکنترلر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [آموزش]نحوه ارسال AT Command به Sim800 و استفاده از ماژول در پروژه های مبتنی بر میکروکنترلر

نوشته اصلی توسط pardazgam نمایش پست ها
    سلام
    من ماژول sim800به مگا 16 میبندم
    وقتی می خوام به میکرو تغذیه بدم
    باید از vbatو gndماژول استفاده کنم
    که در این صورت ال سیدی 2*16کم رنک نشان میده کاراکتر هارا
    از رگولاتور 5ولت هم استفاده کردم جواب نداد (یعنی میکرو دستوری به ماژول نمی فرسته )
    زمین ها را هم برابر کردم هم نشد
    لطفا اقای اراسته راهنمایی کنید.
    با اجازه ی اساتید و خصوصا آقای آراسته
    اگه برای تغذیه lcd ولتاژ 5 ولت رو فراهم کنید دیگه مشکلی نداره
    من تو یه پروژه تغذیه میکرو رو 3.3 قرار دادم و lcd رو 5 ولت
    بدون هیچ مشکلی کار میکنه خیالتون راحت
    موفق باشید
    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

پاسخ : [آموزش]نحوه ارسال AT Command به Sim800 و استفاده از ماژول در پروژه های مبتنی بر میکروکنترلر

نوشته اصلی توسط mahdi00 نمایش پست ها
      سلام، اقا سوران اگه امکان داره در مورد این تابع و عملکردش بیشتر توضیح بدید، ممنون
      برای درک تابع نیاز هست تصویری که قرار داده شده رو با دقت مرور کنید. چراکه بدون مرور اون نمی تونید از تابع درک صحیحی داشته باشید. کار خاصی در روال انجام نمیشه فقط با استفاده از کاراکترهای موجود در بین متن بازگشتی میایم متن پیامک رو استخراج می کنیم که من در اینجا با استفاده از جفت کتیشن این کارو کردم.
      چرا ناراحتی پاتریک!
      + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
      - از دیدنش ناراحت شدی؟
      + نه
      پس چی ناراحتت کرده
      + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pardazgam نمایش پست ها
        http://server4.eca.ir/eshop/000/sim800/Documents/ECA_SIM800C_Schematic.pdf
        از این pdfاستفاده کن

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
        while (1)
        {
        buffer=getchar();
        if(buffer=='+')
        {
        buffer=getchar();
        if(buffer=='C')
        {
        buffer=getchar();
        if(buffer=='M')
        {
        buffer=getchar();
        if(buffer=='T')
        {
        buffer=getchar();
        if(buffer=='I')
        {
        buffer=getchar();
        if(buffer==':') cmti();
        }
        }
        else if(buffer=='G')
        {
        buffer=getchar();
        if(buffer=='R')
        {
        buffer=getchar();
        if(buffer==':') cmgr();
        }
        }
        }
        }
        }
        }
        }

این روش برای تشخیص متن دریافتی، توام با خطا و کاملا غیر اصولی هست . برای بررسی پیام های دریافتی لزوما از طریق وقفه و ایجاد متغیری بعنوان بافر دریافت دیتا استفاده کنید.
        سپس با استفاده از توابع استرینگ ، (بعنوان مثال تابع strstr) محتوای بافر را بررسی کنید.
        Reveng will surely come... Your hard time are ahead
        // - - - - - - - - - -
        برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
        // - - - - - - - - - -
        اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
        // - - - - - - - - - -

دیدگاه

راهی هست که بدون درد سر بشه مقدار شارژ رو دریافت کرد؟
          آخه هم همراه اول هم ایرانسل هر بار متنشون رو تغییر می دن صد تا تبلیغات هم می ذارن. آخر همشونم یا ریال هست یا Rial یا rial یا IRR

دیدگاه

ماژول Sim800L رو تهیه کردم و راه اندازی کردم
            منتهی تنها ایرانسل به ایرانسل پیام به طور کامل و صحیح ارسال میشه
            ایرانسل (ماژول) به همراه اول (موبایلم) ارسال میشه ولی پیام خالی و بدون هیچ کاراکتری
            از رایتل (ماژول) به ایرانسل و همراه اول هم که قربونم بشه اصلا هیییییچ ولی فقط شارژ کم کرده و یه ریز ارتباط گرفتم دیدم همه رو ارسال کرده اما هیچی به خط های ایرانسل و همراه اول نمیرسه
            دلیلش چیه؟
            آیا باید دستور خاصی رو استفاده کنم؟
            البته در مورد رایتل این نکته رو بگم که چون فقط از گوشی های 3G به بالا ساپورت میکنه و کمتر از اون تو رومینگ ملی قرار میگیره و ماژول هم کلا تو رومینگ ملی بوده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid_k68 نمایش پست ها
              ماژول Sim800L رو تهیه کردم و راه اندازی کردم
              منتهی تنها ایرانسل به ایرانسل پیام به طور کامل و صحیح ارسال میشه
              ایرانسل (ماژول) به همراه اول (موبایلم) ارسال میشه ولی پیام خالی و بدون هیچ کاراکتری
              از رایتل (ماژول) به ایرانسل و همراه اول هم که قربونم بشه اصلا هیییییچ ولی فقط شارژ کم کرده و یه ریز ارتباط گرفتم دیدم همه رو ارسال کرده اما هیچی به خط های ایرانسل و همراه اول نمیرسه
              دلیلش چیه؟
              آیا باید دستور خاصی رو استفاده کنم؟
              البته در مورد رایتل این نکته رو بگم که چون فقط از گوشی های 3G به بالا ساپورت میکنه و کمتر از اون تو رومینگ ملی قرار میگیره و ماژول هم کلا تو رومینگ ملی بوده
              کسی در این مورد نمیتونه بهم کمک کنه؟

دیدگاه

با سلام و عرض ادب
                من یک ماژول 800 دارم که توی برنامه هم اردینو و هم ترین بهش دستور atمیدم در جوابم بهم یکسری حروف ناخانا میده یا اصلا جواب نمیدهممنون میشم منو راهنمایی کنید
                من براز برقش از منبع رگلاتورmp1584استفاده میکنم و ولتاژ را روی 4.2 و میزارن 3 امپر قرار میدم
                مشکل کار من کجاست دوستان عزیز؟؟؟؟

دیدگاه

احتمالا باود ریتتون رو درست انتخاب نمی کنیدیا در ست کردن باود مشکل دارین. پیشنهاد می کنم برای بار اول بهتره ماژول رو به سیستم وصل کنید و با PC تست هایی رو انجام بدین.
                  چرا ناراحتی پاتریک!
                  - از دیدنش ناراحت شدی؟
                  + نه
                  پس چی ناراحتت کرده
                  محصولات

دیدگاه

سلام دوستان
                    من به یه مشکلی با sim800c بر خوردم که این شبکه رو نمیشناسه ، باید بگم که من قبلا با sim900 کار کردم و براش pcb زدم و مدار تغذیه طراحی کردم و هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم.
                    ولی برای sim800c باز pcb زدم از همون مدار تغذیه با lm2596 استفاده کردم و سیم کارت و آنتن به ماژول نزدیکن ولی باز غیر چند بار که شبکه رو شناخت و برای مدت طولانی کار کرد بعد خاموش شدن و دوباره روشن شدنش دیگه نمیشناسه.
                    حتی سیم کارت ایرانسل انداختم ، رایتل رو تست کردم باز اکی نشد. بی زحمت ببینید راه حلی به ذهنتون میرسه؟

یه سوال دیگه این که : من پایه آنتن sim900 رو نسبت به زمین میگیرم در حد 1 اهم داره ولی برای sim800c اصلا اتصال بازه و هیچ اهمی نداره ، دوستانی که sim800 دارن میتونن تست کنند که پایه آنتن sim800 اونا نسبت به زمین چند اهم هست ؟

دیدگاه

آقا سوران ممنون میشم اگه لطف کنید و تمام این توابع رو بصورت یک فایل کدویژن بذارین اینجا
                      جدیدترین ویرایش توسط lodaco; ۰۸:۱۸ ۱۳۹۶/۰۱/۰۶.

دیدگاه

با سلام:
                        بنده یک ماژول sim800l از فروشگاه سایت تهیه کردم ولی انگار کلا با شبکه های مخابرات مشکل داره انتن خارجی جنس خوب هم گذاشتم ماژول رگلاتور سوییچینگ هم گذاشتم باز برای ارسال پیام همش ارور میده با همراه اول ایرانسل و رایتل تست کردم هر چی درخوست اسم اوپراتور را میفرستم صفربرمیگردونه انگار مسیولین فروشگاه هم نتونستن این ماژول را درسات راه اندازی کنن چون هیچ ااموزش و مرجع تست شده ای براش ارایه نشده
                        جدیدترین ویرایش توسط mamad6128; ۱۸:۳۵ ۱۳۹۶/۰۱/۱۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad6128 نمایش پست ها
                          با سلام:
                          بنده یک ماژول sim800l از فروشگاه سایت تهیه کردم ولی انگار کلا با شبکه های مخابرات مشکل داره انتن خارجی جنس خوب هم گذاشتم ماژول رگلاتور سوییچینگ هم گذاشتم باز برای ارسال پیام همش ارور میده با همراه اول ایرانسل و رایتل تست کردم هر چی درخوست اسم اوپراتور را میفرستم صفربرمیگردونه انگار مسیولین فروشگاه هم نتونستن این ماژول را درسات راه اندازی کنن چون هیچ ااموزش و مرجع تست شده ای براش ارایه نشده
                          متوجه نمیشم یعنی چون مسئولین براش نمونه کد نذاشتن نتونستن راه اندازی کنن؟
                          قرار نیست جایی که چیزی می فروشه بشینه صفرتا صدش رو هم اموزش بده.
                          دم دست ندارم ولی اگر به زودی به دستم رسید تست می کنم و نتیجه رو اعلام می کنم.
                          چرا ناراحتی پاتریک!
                          - از دیدنش ناراحت شدی؟
                          + نه
                          پس چی ناراحتت کرده
                          محصولات

دیدگاه

با سلام:

دیدگاه

با سلام:
                              سلام دوست عزیز شما پیامک رو روی حالت txt گذاشتید یا رو حالت پیش فرض pud هستش؟
                              اگر اشتباه نکنم قبل ارسال و دریافت پیامک باید با دستور AT+CMGF=1 پیامک رو روی حالت txt قرار بدید
                              جدیدترین ویرایش توسط سید رضا باباتبار; ۱۳:۰۱ ۱۳۹۶/۰۱/۲۰.
                              [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
                              [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
                              [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
                              [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
                              صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

درضمن من با خود این ماژول کار کردم و راه انداختمش(برای کنترل پیامکی رله) شاید برنامه رو چند وقت دیگه تو سایت قرار دادم.
                                [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
                                [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
                                [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
                                [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
                                صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X