اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش]نحوه ارسال AT Command به Sim800 و استفاده از ماژول در پروژه های مبتنی بر میکروکنترلر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [آموزش]نحوه ارسال AT Command به Sim800 و استفاده از ماژول در پروژه های مبتنی بر میکروکنترلر

سلام دوستان
    مشکل رو حل کردم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

مهندسین عزیز یه سوال درمورد دستور درخواست میزان شارژ توی AT COMMAND ها داشتم
    این دستور رو ببینید
    AT+CUSD=1,”*140*1#”,15
    کسی میدونه اون 15 آخر دستور مربوط به چیه؟
    من دستور رو بدونه اون 15 آخر هم که میفرستم باز هم جواب میده!
    جدیدترین ویرایش توسط hamid reza_1364; ۲۱:۳۱ ۱۳۹۶/۰۸/۱۱.
    حاصلظرب توان در ادعا مقداری ثابت است.هرچه توان انسان کمتر باشد ادعای او بیشتر است و هرچه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر میگردد.(دکتر حسابی)

دیدگاه

پاسخ : [آموزش]نحوه ارسال AT Command به Sim800 و استفاده از ماژول در پروژه های مبتنی بر میکروکنترلر

نوشته اصلی توسط hamid reza_1364 نمایش پست ها
      من طبق AT command ها دستور خاموش کردن اکوATE0 را به SIM800f میفرستم و انتظار داشتم طبق آنچه که توی توضیحات دستورات نوشته شده و همچنین در ارتباطی که بین کامپیوتر و SIM800F برقرار کردم فقط یه پاسخ <CR><LF>OK<CR<LF> بگیرم اما وقتی همین دستور ATE0 رو توسط میکرو برای Sim800F میفرستم بغیر از OK عبارت Call Ready و SMS Ready هم دریافت میکنم!!!!. جالبه وقتی از طریق هایپر ترمینال یا هر نرم افزار مشابهی این دستور از کامپیوتر ارسال بشه فقط و فقط عبارت OK رو دریافت میکنم!!!!!
      دوستان اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم.
      به خاطر این نشون نمیده که ایرانسل کد AT+CCALR روی هایپر ترمینال پینگ نمیکنه.

دیدگاه

سلام دوستان
        کامندی هست که وجود یا عدم وجود سیمکارت تو sim800 یا sim900 نشون بده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidreza9 نمایش پست ها
          سلام دوستان
          کامندی هست که وجود یا عدم وجود سیمکارت تو sim800 یا sim900 نشون بده؟
          AT+CSQ قدررت سیگنال شبکه رو بر میگردونه
          ?AT+CPIN که در صورت اتصال صحیح سیمکارت OK رو برمیگردونه
          همچنین در سوکت های 8 پین این امکان وجود داره ک ماژول از وجود سیمکارت بدون دریافت و ارسال هیچ کدی باخبر بشه

دیدگاه

سلام
            یه مشکلی دارم با sim800 که خیلی اذیت میکنه. وقتی به کامپیوتر وصل میکنم و به هایپر ترمینال وصل میشه خیلی خوب به پیام های ارسالی مثل at و ... پاسخ میده. ولی به محض اینکه یه پیامک بهش میدی خبری از +cmti نیست و هنگ میکنه. دیگه نمیشه بهش at فرستاد. اگر زنگ هم بهش بزنی ، پیام ring نمی فرسته تو هایپر ترمینال. البته بعدش هم دیگه هنگه. اگر هم جایی زنگ بزنی با دستور ATD، فقط OK میده و اگر جواب هم ندی پیام no answer نمیده. هنگ هم که بله. مشکل چیه به نظر شما؟ ماژولم همین برد کاربردی صنعتی sim800c هست.
            جدیدترین ویرایش توسط edris.noei; ۱۶:۵۷ ۱۳۹۶/۱۲/۱۰.

دیدگاه

این نرم افزار اول نصب کن
              باهاش هر نمونه ماژولی داری تست کن بعد برو سراغ برنامه

دیدگاه

با برنامه امتحان کردم الآن. شرایط فرقی نکرد. اون موقعی که پیامی بهش میاد و یا زنگی به ماژول زده میشه و باید پیامی رو بفرسته به کامپیوتر، پیامی روی مانیتور دیده نمیشه. دیگه بعدش باید سیم USB قطع و وصل بشه تا دوباره بشه باهاش کار کرد و نیازی نیست که ماژول خاموش و روشن بشه. یعنی انگار ماژول هنگ نمیکنه. فقط ارتباط سریال به هم میریزه. ولی چرا؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط edris.noei نمایش پست ها
                  با برنامه امتحان کردم الآن. شرایط فرقی نکرد. اون موقعی که پیامی بهش میاد و یا زنگی به ماژول زده میشه و باید پیامی رو بفرسته به کامپیوتر، پیامی روی مانیتور دیده نمیشه. دیگه بعدش باید سیم USB قطع و وصل بشه تا دوباره بشه باهاش کار کرد و نیازی نیست که ماژول خاموش و روشن بشه. یعنی انگار ماژول هنگ نمیکنه. فقط ارتباط سریال به هم میریزه. ولی چرا؟
                  مشخصات تغذیه تون پی هست؟
                  علی الحساب یه خازن 2200 میکرو فاراد با تغذیه sim800 موازی کنید ببنید وضعیت به چه صورت هست

دیدگاه

از برد کاربردی صنعتی sim800c استفاده میکنم. مال خود eca هست. 2000 میکروفاراد خازن هم داره.

دیدگاه

از برد کاربردی صنعتی sim800c استفاده میکنم. مال خود eca هست. 2000 میکروفاراد خازن هم داره.
                      آداپتوری که بهش وصل کردی چند ولت و آمپره؟

دیدگاه

5 ولت دو آمپر هست. یه کد آماده ای قبلاً نوشته بودم و ماژول رو با میکرو کنترلر تست کردم مشکلی نداره. یعنی میکرو خیلی راحت میاد پیامک های دریافت شده رو میخونه. پس ماژول داره cmti میفرسته. ولی با کامپیوتر اینطوری میشه. این مدار رو هم با همون آداپتور 5 ولتی تغذیه کردم. ممکنه از درایورهای نصب شده روی کامپیوتر باشه؟

دیدگاه

5 ولت دو آمپر هست. یه کد آماده ای قبلاً نوشته بودم و ماژول رو با میکرو کنترلر تست کردم مشکلی نداره. یعنی میکرو خیلی راحت میاد پیامک های دریافت شده رو میخونه. پس ماژول داره cmti میفرسته. ولی با کامپیوتر اینطوری میشه. این مدار رو هم با همون آداپتور 5 ولتی تغذیه کردم. ممکنه از درایورهای نصب شده روی کامپیوتر باشه؟
                          الان مشکل واضح تر بیان شد

سیستم عاملتون چی هست؟
                          درایور مبدل pl2303 رو حذف کنید و دوباره نصب کنید.
                          برای مانیتورینگ ارتباط سریال از نرم افزار زیر استفاده کنید

با این برنامه هم ماژول رو تست کنید

البته قبل از استفاده از برنامه بالا پک زیر رو هم نصب کنید
                          http://s8.picofile.com/file/8320758576/VisualBasicPowerPacksSetup.exe.html

یه نکته : ولتاژ مناسب برای برائ "برد کاربردی صنعتی SIM800" ؛ 12 ولت میباشد

دیدگاه

ویندوزم 7 هست. ولتاژ رو به 12 ولت تغییر دادم. برنامه هایی که شما معرفی کردید رو نصب کردم. ولی باز هم همونطور هست.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

الآن با یه مبدل 232 به USB امتحان کردم. مشکلی نبود. همه کدها درست دریافت میشد توی نرم افزار. ولی نمیدونم چرا با مبدل خودش اینطوری کار میکنه!
                            جدیدترین ویرایش توسط edris.noei; ۰۹:۵۱ ۱۳۹۶/۱۲/۱۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید خیری نمایش پست ها
                              این روش برای تشخیص متن دریافتی، توام با خطا و کاملا غیر اصولی هست . برای بررسی پیام های دریافتی لزوما از طریق وقفه و ایجاد متغیری بعنوان بافر دریافت دیتا استفاده کنید.
                              سپس با استفاده از توابع استرینگ ، (بعنوان مثال تابع strstr) محتوای بافر را بررسی کنید.
                              سلام
                              اگه امکان داره درباره روش اصولی ارتباط ماژول و میکرو یکم توضیح بدید و نمونه کد قرار بدید

دیدگاه

سلام ببخشید من میخواستم موجودی سیم کارت که روی ماژول هست رو بخونم ولی توی COMMAND مشکل دارم
                                مشکله ایت دستور چیه؟
                                printf("AT+CUSD=1,"*140#",15");
                                ممنون میشم جواب بدین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X