اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l

نوشته اصلی توسط سید رضا باباتبار نمایش پست ها
    در مورد دو مورد اول سرچ کنید کلی مطلب وجود داره و قبلاً در موردشون بحث شده.
    من عکس زیر رو از دیتاشیت سخت افزار برات قرار دادم که نشون دهنده ی وضعیت netlight که همون led موجود روی ماژول میشه هستش

پایه rx و tx ماژول با ۲/۸ ولت کار میکنند و شما میتونید طبق شماتیک صفحه ی اول اونا رو به میکرو متصل کنید و برای rx طبق شماتیک باید از تقسیم مقاومتی استفاده کنید.
    در مورد آنتن هم میتونید از همون سوکت روی ماژول استفاده کنید و یا با استفاده از پین ANT به سوکت دیگه وصل کنید.این پین درواقع برای این تعبیه شده که اگر بخواید برای زیبایی مدار و یا راحتی ساخت آنتن رو به جای دیگه pcb منتقل کنید راحت باشید.
    سلام ممنون بابت تاپیک مفیدتون.
    من این ماژول رو تهیه کردم ولی با راه اندازیش مشکل دارم. (قبلا با sim900 کار کردم.) برای تغذیه از مبدل dc به dc با lm2576 استفاده کردم که به 12 ولت 4 آمپر وصله و ولتاژ رو روی 3.8 تنظیم کردم. یه خازن بزرگ هم گذاشتم. (برای sim900 از همین استفاده میکردم و جواب میداد.) ماژول رو با مبدل usb به ttl به لپتاپ وصل کردم ولی مشکل اینه وقتی زنگ میزنم میگه خاموشه. با دو تا سیم کارت (هم همراه اول و هم ایرانسل) تست کردم فرقی نکرد. at میفرستم میاد:
    +CPIN READY
    CALL READY
    SMS READY
    گاهی اوقات هم هیچی جواب نمیده. ولی بدون سیمکارت خوب و درست به همه دستورا جواب میده. ال ای دی هم مثل حالت دوم جدولی که گذاشتین(64ms on 800ms off) هفت بار چشمک میزنه بعد 3 ثانیه خاموش شش تا چشمک بعد باز 3 ثانیه خاموش باز هفت تا چشمک. به نظرتون مشکل از کجاست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ata.m نمایش پست ها
      سلام ممنون بابت تاپیک مفیدتون.
      من این ماژول رو تهیه کردم ولی با راه اندازیش مشکل دارم. (قبلا با sim900 کار کردم.) برای تغذیه از مبدل dc به dc با lm2576 استفاده کردم که به 12 ولت 4 آمپر وصله و ولتاژ رو روی 3.8 تنظیم کردم. یه خازن بزرگ هم گذاشتم. (برای sim900 از همین استفاده میکردم و جواب میداد.) ماژول رو با مبدل usb به ttl به لپتاپ وصل کردم ولی مشکل اینه وقتی زنگ میزنم میگه خاموشه. با دو تا سیم کارت (هم همراه اول و هم ایرانسل) تست کردم فرقی نکرد. at میفرستم میاد:
      +CPIN READY
      CALL READY
      SMS READY
      گاهی اوقات هم هیچی جواب نمیده. ولی بدون سیمکارت خوب و درست به همه دستورا جواب میده. ال ای دی هم مثل حالت دوم جدولی که گذاشتین(64ms on 800ms off) هفت بار چشمک میزنه بعد 3 ثانیه خاموش شش تا چشمک بعد باز 3 ثانیه خاموش باز هفت تا چشمک. به نظرتون مشکل از کجاست؟
      سلام
      اینکه سه ثانیه خاموش میشه و بعد هفت بار چشمک میزنه یعنی ماژول هی ریست میشه
      من خودم از همین مبدل lm2576فروشگاه استفاده کردم و بدون خازن هم جواب گرفتم
      شما ولتاژ خروجی رو بیار روی ۴ ولت و اگر از سیم برد بوردی برای اتصال تغذیه استفاده میکنی از کوتاه ترینشون استفاده کن
      درضمن اگر جایی هستید که آنتن دهی ضعیفه حتماً از آنتن برای ماژول استفاده کنید
      اگر باز هم نشد تغذیه رو از باتری ۳/۷ ولتی گوشی های موبایل تامین کنید
      تا اینجا رو بررسی کنید اگر درست نشد بفرمایید تا بیشتر بررسیش کنیم
      [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
      [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
      [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
      صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

سلام
        شما ولتاژ خروجی رو بیار روی ۴ ولت و اگر از سیم برد بوردی برای اتصال تغذیه استفاده میکنی از کوتاه ترینشون استفاده کن
        خیلی ممنون. دقیقا همینطوره که میفرمایین. به نظر خودمم ریست میشه چون به دستورات هم درست جواب نمیده. مبدل من هم همین مبدل فروشگاهه. ولتاژ 4 رو هم تست کردم جواب نداد. آنتن رو تست نکردم همین سیم که همراهش هست رو زدم روش ولی تو فضای باز بردم تاثیری نداشت. فردا آنتن و باتری 3.7 ولتی رو تست میکنم. ممنون از لطفتون.

دیدگاه

خیلی ممنون. دقیقا همینطوره که میفرمایین. به نظر خودمم ریست میشه چون به دستورات هم درست جواب نمیده. مبدل من هم همین مبدل فروشگاهه. ولتاژ 4 رو هم تست کردم جواب نداد. آنتن رو تست نکردم همین سیم که همراهش هست رو زدم روش ولی تو فضای باز بردم تاثیری نداشت. فردا آنتن و باتری 3.7 ولتی رو تست میکنم. ممنون از لطفتون.
          منم این مشکل ریست روداشتم ولی تغذیه میکروروازماژول جداکردم وزمینشون رویکی کردم بعدش کانکت شدوکارکرد
          درعجبم ازمردمی که به دنیایی مشتاقندکه ازآن دورمیشوندوگریزان ازآخرتیکه که روزبه روزبه آن نزدیک میشوند.

دیدگاه

یه نکته ای الان یادم اومد و اون هم اینکه چند وقت پیش رفیقم همین مشکلو داشت رفتم ماژول رو بررسی کنم دیدم سیمکارت رو اشتباهی جا زده،این مورد رو هم بررسی کنید.

دیدگاه

یه نکته ای الان یادم اومد و اون هم اینکه چند وقت پیش رفیقم همین مشکلو داشت رفتم ماژول رو بررسی کنم دیدم سیمکارت رو اشتباهی جا زده،این مورد رو هم بررسی کنید.
              ممنون
              پشتش شکل سیم کارت رو کشیده به محل پین های سوکت سیمکارت هم دقت کردم درست جا زدم. خیلی ممنون که یادآوری کردین. باید باتری و آنتن رو امتحان کنم.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
              نوشته اصلی توسط saeed garoosi نمایش پست ها
              منم این مشکل ریست روداشتم ولی تغذیه میکروروازماژول جداکردم وزمینشون رویکی کردم بعدش کانکت شدوکارکرد

با مبدل usb به سریال تست میکنم زمینشون رو هم یکی کردم ولی باز مشکل داره.

دیدگاه

ممنون
                پشتش شکل سیم کارت رو کشیده به محل پین های سوکت سیمکارت هم دقت کردم درست جا زدم. خیلی ممنون که یادآوری کردین. باید باتری و آنتن رو امتحان کنم.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

با مبدل usb به سریال تست میکنم زمینشون رو هم یکی کردم ولی باز مشکل داره.
                بازمنم همین مشکل روداشتم توعملی همین مدارمهندس روببندجواب میده.منم عکسشم گذاشتم که جواب داد
                ماژولم درارتباط سریال باکامپیوتربدکارمیکردمثلادستورat بعضی وقتاok نمیدادولی عملی بااولین پیامک جواب دادوکارکرد
                پایه بقلی رینگ هم بامقاوت 10کیلوپول دوان کن که ریست نشه
                جدیدترین ویرایش توسط saeed garoosi; ۰۲:۴۶ ۱۳۹۶/۰۵/۰۶.
                درعجبم ازمردمی که به دنیایی مشتاقندکه ازآن دورمیشوندوگریزان ازآخرتیکه که روزبه روزبه آن نزدیک میشوند.

دیدگاه

سلام مهندس
                  میشه بیشتر در مورد پایه ring توضیح بدبد و چه نقشی داره؟؟ ؟؟

دیدگاه

بازمنم همین مشکل روداشتم توعملی همین مدارمهندس روببندجواب میده.منم عکسشم گذاشتم که جواب داد
                    ماژولم درارتباط سریال باکامپیوتربدکارمیکردمثلادستورat بعضی وقتاok نمیدادولی عملی بااولین پیامک جواب دادوکارکرد
                    پایه بقلی رینگ هم بامقاوت 10کیلوپول دوان کن که ریست نشه
                    پس من هم همین مدار رو میبندم و تست میکنم. DTR رو پول داون کردم. متاسفانه چون امروز تعطیل بود نشد آنتن پیدا کنم آنتن رو باید فردا تست کنم. ولی مدار رو میبندم. ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid951 نمایش پست ها
                      سلام مهندس
                      میشه بیشتر در مورد پایه ring توضیح بدبد و چه نقشی داره؟؟ ؟؟
                      سلام مجدد
                      این پایه در حالت عادی high هستش.وقتی پیام جدید بیاد به مدت 120 میلی ثانیه low میشه،همچنین با زنگ خوردن هم low میشه.
                      این جدول عملکرد پایه ri هستش:

خب حالا شما این پایه رو به پین وقفه خارجی میکرو متصل کن(از خازن 100 نانو هم نزدیک پایه وقفه خارجی برای جلوگیری از نویز استفاده کن) و وقفه رو روی active low edge تنظیم کن،اینطوری با اومدن پیامک جدید وقفه خارجی فعال شده و وارد روتین وقفه میشید و اونجا باید چک کنید که آیا این وقفه مربوط به پیامک بوده یا نه که باید چک کنید که آیا +cnti اومده یا نه.
                      من الگوریتم کلیش رو تو تصویر زیر قرار دادم

اینکه چرا تو روتین وقفه خارجی از delay استفاده کردم چون شک داشتم که اول متن +cnti فرستاده میشه بعد وقفه میاد یا برعکس.اگر اول متن فرستاده بشه و بعد وقفه بیاد دیگه نیاز به delay نیست(متاسفانه الان ماژول پیشم نیست که خودم چک کنم کدوم اول میاد).
                      این الگوریتمو نوشتم تا یه دید کلی بهت بدم،واگرنه شاید بشه الگوریتم بهتری نوشت.
                      درضمن ما به طور کلی تو روتین وقفه نباید زیاد برنامه بنویسیم.خصوصاًاگر از چندین وقفه استفاده میکنیم.

دیدگاه

سلام
                        آقا هم آنتن گذاشتم براش هم با باتری 3.7 ولتی تستش کردم باز مشکل همونه. فقط ببینین سیمکارت رو درست جا میزنم:

یه نکته هم اینکه تو یکی از سایتای دیگه نوشته بود جدیدا ماژول های sim800 و 900 تو شبکه رجیستر نمیشن. اطلاع دارین درسته یا نه؟
                        جدیدترین ویرایش توسط ata.m; ۲۳:۱۵ ۱۳۹۶/۰۵/۰۷.

دیدگاه

آقا هم آنتن گذاشتم براش هم با باتری 3.7 ولتی تستش کردم باز مشکل همونه. فقط ببینین سیمکارت رو درست جا میزنم:

یه نکته هم اینکه تو یکی از سایتای دیگه نوشته بود جدیدا ماژول های sim800 و 900 تو شبکه رجیستر نمیشن. اطلاع دارین درسته یا نه؟
                          سیم کارت رو درست جا زدید.طرح رجیستری هم هنوز اجرا نشده.
                          من خودم تقریباً بدون مشکل راه انداختمش،دیدید که دوستان هم راه انداختنش.
                          اگر تمام موارد رو رعایت کردید تنها مشکلی که میمونه باید از خود ماژول باشه.
                          شما فریمور ماژول رو آپدیت کن،امیدوارم خوب بشه.
                          سلام دوستان همونطور که می دونید ماژول های sim800 یکی از امکانات جدیدی که بهشون اضافه شده وجود بلوتوث هستش. این امکان در بعضی سری ها فعاله و خود کارخانه firmware اون رو اپدیت کرده و فقط کافیه ما با استفاده از دستورات ATcommand اون رو کنترل کنیم. در سری های که این امکان غیرفعاله و با ارسال دستورات مربوط به بخش بلوتوث به ما

دیدگاه

سیم کارت رو درست جا زدید.طرح رجیستری هم هنوز اجرا نشده.
                            من خودم تقریباً بدون مشکل راه انداختمش،دیدید که دوستان هم راه انداختنش.
                            اگر تمام موارد رو رعایت کردید تنها مشکلی که میمونه باید از خود ماژول باشه.
                            شما فریمور ماژول رو آپدیت کن،امیدوارم خوب بشه.
                            http://www.eca.ir/forums/thread75177.html
                            خیلی ممنون. اینم یه امتحانی میکنم. منم شنیدم که طرح رجیستری اجرا نشده و نکته جالب اینجاست که نوشته فقط سری sim رجیستر نمیشن و ماژول های a6 یا air200 بدون مشکل کار میکنن!
                            الانم به نظرم ماژول مشکل داشته باشه چون قبلا با sim900 زیاد کار کردم تقریبا دستم اومده چی به چیه ولی این هی ریست میشه. بازم ممنون بابت راهنمایی هاتون.

دیدگاه

منم دیگه مشکل شماروپیداکردم ودیگه هیچ ماژولم کانکت نمیشه وحالت چشمک زن پیداکرده...راستی قبل ازاینکه اینطوری بشه وقتی پیام #on رومیفرستادم جواب میدادولی بعدش باآف خاموش نمیشدودیگه آن هم نمیشدخیلی روش کارکردم ولی هنگ میکنه
                              روزاول فقط خوب جواب داد...

دیدگاه

منم دیگه مشکل شماروپیداکردم ودیگه هیچ ماژولم کانکت نمیشه وحالت چشمک زن پیداکرده...راستی قبل ازاینکه اینطوری بشه وقتی پیام #on رومیفرستادم جواب میدادولی بعدش باآف خاموش نمیشدودیگه آن هم نمیشدخیلی روش کارکردم ولی هنگ میکنه
                                روزاول فقط خوب جواب داد...
                                فعلا که من راه حلی پیدا نکردم. فقط آپدیت کردن مونده که باید اونو امتحان کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X