اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l

نوشته اصلی توسط saeed garoosi نمایش پست ها
    سلام.
    این ماژول sim800lپنج تاگرفتم کارنمیکنه اصلاماژول خوبی نیست
    تغذیه هم 2596روی 4ولت آنتنم گذاشتم .فقط قبل ازاین یه دونه گرفته بودم کارکردوبعدمدتی ازکارافتاد...یعنی درکل وقتتون روروی این ماژول نذارین وبدردنمیخورداین حرف روباکلی هزینه وتجربه میگم.
    معمولا، 99 درصد مشکلات کار کردن با ماژول های Simcom سر جریان دهی هستش !
    چون 1001 بار اوضیح دادم دیگه توضیح نمیدم !
    ولی 2 تا خازن 2200 میکروفاراد زیر 10 ولت رو با تغذیه ماژولتون موازی کنید، مشکلتون حل میشه
    این مطلب رو هم مطالعه کنید: روش های خطایابی ماژول های SIM800 , SIM808

دیدگاه

آقامدیرمطمئنی 2200اونم دوتا
      1000گذاشتم ماژول دیگه چراغش روشن نشد
      منبعم 5آمپره این قضیه جریان دهی دیگه چیه مگه 2آمپربیشترمیکشه
      اون خازن تانتال بزرگه روی ماژول چراتوی هرماژول متفاوته...تازه اون خازن کوچیکاهم متفاوتا
      این ماژول اصلااصول نداره آقامدیر
      درعجبم ازمردمی که به دنیایی مشتاقندکه ازآن دورمیشوندوگریزان ازآخرتیکه که روزبه روزبه آن نزدیک میشوند.

دیدگاه

شما 2 تا 2200 بزار
        مشکلت حل میشه
        فقط زیر 10 ولت
        منابع تغذیه سویچینگ، مخصوصا آزمایشگاهی، حفاظت درمقابل جریان کشی زیاد دارند! اون لحظه که ماژول جریان ضربه ای میکشه، اونا محدود می کنند و درنتیجه ماژول خاموش میشه
        حالا شما منبعت 100 آمپر باشه! اگر جریان رو محدود کنه، باز خاموش میشه

دیدگاه

با سلام و تشکر. یه سوال: در بخش show message request این برنامه، [pch[12 چیه؟ مگه چندسطر قبلش NULL نکردینش؟ اصلا کجا خروجی SMS رو در pch ذخیره کردین که حالا استفاده کنیم ازش؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alijanavar نمایش پست ها
            با سلام و تشکر. یه سوال: در بخش show message request این برنامه، [pch[12 چیه؟ مگه چندسطر قبلش NULL نکردینش؟ اصلا کجا خروجی SMS رو در pch ذخیره کردین که حالا استفاده کنیم ازش؟
            سلام pch[12] رو که تو پست دوم توضیح دادم.ما با وقفه سریال میایم پیام دریافتی از ماژول رو تو بافر ذخیره میکنیم.و بعد با دستور strstr میایم میبینیم که پیام مورد نظرمون اومده یا نه اگه اومده باشه pch اشاره گر اون رشته مورد نظر در بافر دریافت سریال میشه،در غیر این صورت null میشه.
            پیام +cmti که میاد ۱۳همین کاراکترش به خونه پیام جدید اشاره میکنه که میشه pch[12] چون از صفر شروع میشه.
            اگه پست دوم رو دیدی و باز هم متوجه نشدی بگو بیشتر توضیح بدم.
            [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
            [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
            [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
            صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

2تا2200میکرو6.3ولت گذاشتم ماژول روشن میشه وکانکتم میشه البته هر10باریک بار.یعنی 8بار9بارکانتکت نمیشه بعدش که قطع میکنم کلابرق رویه بارکانکت میشه.
              وقتی هم که کانکت شدوقتی به ماژول زنگ میزنم یااس میدم بازحالت چشمک زن میشه وهی ریست میشه ودیگه کانکت نمیشه.الان بایدچی کنم آقامدیر

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ضمنایادم رفت بگم گاهی اوقاتم کلاماژول چراغش هیچ روشن وحالت چشمک زنم نمیشه
              اصلاهرکاری میکنم حالت پایداری نداره این ماژول...والادیگه موندم چکارکنم

این ماژول آدمواصلاازالکترونیک ناامیدمیکنه
              درعجبم ازمردمی که به دنیایی مشتاقندکه ازآن دورمیشوندوگریزان ازآخرتیکه که روزبه روزبه آن نزدیک میشوند.

دیدگاه

2تا2200میکرو6.3ولت گذاشتم ماژول روشن میشه وکانکتم میشه البته هر10باریک بار.یعنی 8بار9بارکانتکت نمیشه بعدش که قطع میکنم کلابرق رویه بارکانکت میشه.
                وقتی هم که کانکت شدوقتی به ماژول زنگ میزنم یااس میدم بازحالت چشمک زن میشه وهی ریست میشه ودیگه کانکت نمیشه.الان بایدچی کنم آقامدیر

ضمنایادم رفت بگم گاهی اوقاتم کلاماژول چراغش هیچ روشن وحالت چشمک زنم نمیشه
                اصلاهرکاری میکنم حالت پایداری نداره این ماژول...والادیگه موندم چکارکنم

این ماژول آدمواصلاازالکترونیک ناامیدمیکنه
                آقا سعید لطفاً کاری که قبلاً گفتم رو انجام بده.
                آداپتور 12 ولت 2 یا 3 آمپر معمولی رو بده به ورودی ماژول.
                من خودم از مدل زیر استفاده کردم بدون هیچ خازن اضافه داره درست کار میکنه

دیدگاه

به پیروپیغمبرهمون کارروکردم جواب نمیدهدسیدجان

سیدجان راستی این ماژول sim800cهمین مشکلات رادارد؟

راستی اگه یادت باشدمن این ماژول روبه قول خودت بدون خازن راه اندازی کردم عکسشم گذاشتم همینجاوخداشاهده عین ساعتم کارمیکرددیگه بعدش هرماژولی گرفتم نشدکه نشد
                  مااومدیم مثلایه ماژول ارزونتراستفاده کنیم خلاصه اینجوری شدوشدضرر.

دیدگاه

به پیروپیغمبرهمون کارروکردم جواب نمیدهدسیدجان

سیدجان راستی این ماژول sim800cهمین مشکلات رادارد؟

راستی اگه یادت باشدمن این ماژول روبه قول خودت بدون خازن راه اندازی کردم عکسشم گذاشتم همینجاوخداشاهده عین ساعتم کارمیکرددیگه بعدش هرماژولی گرفتم نشدکه نشد
                    مااومدیم مثلایه ماژول ارزونتراستفاده کنیم خلاصه اینجوری شدوشدضرر.
                    راستش من با sim800c کار نکردم.
                    اما اگه ماژول sim800l رو تعداد خریدی،میخوای یکیشو برام بفرست روی دستگاه خودم به جای ماژول خودم تستش کنم اگه اوکی بود که مدارت مشکل داره اگر هم نه یعنی حق با تویه و ماژول مشکل داره.اگه خواستی پیام خصوصی بده.

دیدگاه

آقااصلایه سوال واسم پیش اومده توی بردsim800cکه زدین صنعتی این خازنهای ظرفیت بالاکجان؟

دیدگاه

سوال:
                        مثلا وقتی فرمان AT نوشته شده در این برنامه اجرا میشه اگرچه واقعا ارتباط با ماژول موفقیت آمیزه ولی دائما در لوپ check گرفتار میشه و هی AT میفرسته.
                        مشکل در سطر if(pch==NULL) goto check هست. یعنی همیشه مقدار pch برابر NULL هست. البته نمیدونم چرا؟؟؟؟؟ چون با هایپرترمینال OK میگیرم ولی وقتی بافر receive با OK مقایسه میشه null هست همیشه.
                        جالبه که من اومدم و گفتم این rx_buffer رو روی LCD نمایش بده و یه چیزای عجیبی نمایش داده شد. چهار خط روی هم و یک 0 . به جای OK.
                        لطفا راهنمایی کنید.
                        //checking serial connection
                        check:
                        for ( i=0 ; i<=2 ; i++)
                        {
                        putchar(at[i]);
                        }

delay_ms(3000);

lcd_puts("AT");
                        delay_ms(2000);
                        lcd_clear();
                        lcd_puts(rx_buffer);
                        delay_ms(5000);

pch=strstr(rx_buffer,"OK");
                        lcd_clear();
                        lcd_puts(pch);
                        delay_ms(5000);
                        if(pch==NULL) goto check;
                        PORTB.1=1;
                        delay_ms(1000);
                        جدیدترین ویرایش توسط alijanavar; ۰۱:۴۵ ۱۳۹۶/۰۶/۱۷.

دیدگاه

سوال:
                          مثلا وقتی فرمان AT نوشته شده در این برنامه اجرا میشه اگرچه واقعا ارتباط با ماژول موفقیت آمیزه ولی دائما در لوپ check گرفتار میشه و هی AT میفرسته.
                          مشکل در سطر if(pch==NULL) goto check هست. یعنی همیشه مقدار pch برابر NULL هست. البته نمیدونم چرا؟؟؟؟؟ چون با هایپرترمینال OK میگیرم ولی وقتی بافر receive با OK مقایسه میشه null هست همیشه.
                          جالبه که من اومدم و گفتم این rx_buffer رو روی LCD نمایش بده و یه چیزای عجیبی نمایش داده شد. چهار خط روی هم و یک 0 . به جای OK.
                          لطفا راهنمایی کنید.
                          //checking serial connection
                          check:
                          for ( i=0 ; i<=2 ; i++)
                          {
                          putchar(at[i]);
                          }

delay_ms(3000);

lcd_puts("AT");
                          delay_ms(2000);
                          lcd_clear();
                          lcd_puts(rx_buffer);
                          delay_ms(5000);

pch=strstr(rx_buffer,"OK");
                          lcd_clear();
                          lcd_puts(pch);
                          delay_ms(5000);
                          if(pch==NULL) goto check;
                          PORTB.1=1;
                          delay_ms(1000);
                          حل شد. ماژول رو به تنظیمات پیشفرض کارخونه برگردوندم و همچنین از قبل از صدور هر فرمانی PDU mode رو به Text mode تبدیل کردم. تغییرات رو هم در ماژول ذخیره کردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی نمایش پست ها
                            معمولا، 99 درصد مشکلات کار کردن با ماژول های Simcom سر جریان دهی هستش !
                            چون 1001 بار اوضیح دادم دیگه توضیح نمیدم !
                            ولی 2 تا خازن 2200 میکروفاراد زیر 10 ولت رو با تغذیه ماژولتون موازی کنید، مشکلتون حل میشه
                            این مطلب رو هم مطالعه کنید: روش های خطایابی ماژول های SIM800 , SIM808
                            سلام آقای اکرمی منم با این ماژول مشکل دارم. هر کاری هم کردم حل نشد. قبلا با sim900 کار کردم و با تغذیه مشکلی نداشتم از lm2596 استفاده میکنم و خازن هم قرار میدم ولی باز ریست میشه. همین تغذیه حتی بدون خازن برای sim900 و یه مدل ماژول sim800 دیگه جواب میده ولی برای این نه. به جز تغذیه به نظرتون مشکل میتونه از کجا باشه؟

دیدگاه

ضمن تشکر از آقای باباتبار، لطفا ورژن جدید و اصلاح شده رو که قول داده بودین بزارین استفاده کنیم.
                              مثلا به نظرم با توجه به اینکه دستوراتی مانند AT و ATE0 و تنظیمات مربوط به شماره موبایل گیرنده پیام و تنظیم حالت متن فقط یکبار اجرا میشن (در خارج از While(1) نوشته شده اند) در عمل مشکل ساز خواهد بود و برنامه در مواردی که میکرو در حال کار باشد ولی ماژول ارتباطش با شبکه قطع شده باشه و یا خاموش شده باشه، حتی اگه بعدا روشن شده و ارتباط با شبکه اش حل شده باشه درست کار نخواهد کرد.

دیدگاه

ضمن تشکر از آقای باباتبار، لطفا ورژن جدید و اصلاح شده رو که قول داده بودین بزارین استفاده کنیم.
                                مثلا به نظرم با توجه به اینکه دستوراتی مانند AT و ATE0 و تنظیمات مربوط به شماره موبایل گیرنده پیام و تنظیم حالت متن فقط یکبار اجرا میشن (در خارج از While(1) نوشته شده اند) در عمل مشکل ساز خواهد بود و برنامه در مواردی که میکرو در حال کار باشد ولی ماژول ارتباطش با شبکه قطع شده باشه و یا خاموش شده باشه، حتی اگه بعدا روشن شده و ارتباط با شبکه اش حل شده باشه درست کار نخواهد کرد.
                                ممنون از توجهتون
                                من برنامه رو چند باری آپدیت کردم.
                                مهمترین قسمتش هم حل مشکل ارسال نشدن پیامک ایرانسل به همراه اول تو این ماژول بود.
                                درضمن برنامه همون اول باید بعد at جواب ok دریافت کنه،و بعد دستور cmgf هم باید اوکی دریافت کنه و در آخر هم پیام میده دستگاه روشن شده.بنابراین بعد روشن کردن ماژول اگر بعد حدود ۲۰ ثانیه براتون پیام اومد یعنی همه چی اوکی بوده.
                                من این برنامه رو صرفاً برای آموزش و ایده گرفتن قرار دادم.
                                برنامه بهتر و کاملترش رو نوشتم اما با عرض معذرت نمیتونم رایگان اینجا قرارش بدم،خودم اون دستگاه ها رو میفروشم.
                                این برنامه برای صنعتی شدن تغییرات قابل توجهی میخواد.منم قصدم این بوده که دوستان بتونن یه مدار ساده برای خودشون بسازند یا از این برنامه ایده بگیرند،نه اینکه سورس یه مدار صنعتی رو در اختیار قرار بدم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X