اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی sim800l

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی sim800l

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
    نه سیم کام که ریمارک و تقلبی نداره .

یه بار فول erase کن ( میشه erase source code and user data )
    بعد با فریمور کامل فلشش کن ( فایل اسکتر خودش چیزایی که لازم هست رو باند میکنه ) احتمالا بوت لودری که استفاده کردی ایراد داره .
    فلش اینا ۳ مگه که میشه همون ۲۴ مگابیت.
    بعد از فلش فریمور مودم باید مجزا فریمور بلوتوث رو هم فلش کنی ( ۱۶ مگ مربوط به مودمه ، ۸ مگابیت هم مال بلوتوثه )
    Sim800L که زده بلوتوث ساپورت نمیکنه!!!

من تمامی فریمورها و نرم افزارفلش رو از خود سیمکام دانلود کردم،

حتما امتحان میکنم و نتیجه رو خدمتتون اعلام میکنم،سپاس

دیدگاه

فروشنده در توضیحات چی زده رو ولش کن ( همه سیم کامها بلوتوث ساپورت میکنن ، بستگی داره فریمور بلوتوث رو روش بریزی یا نه ... بعضی هاشون اف ام هم ساپورت میکنن با فریمور مجزا و بهمین ترتیب )
      جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۱۹:۲۱ ۱۴۰۱/۰۵/۰۸.

دیدگاه

فروشنده در توضیحات چی زده رو ولش کن ( همه سیم کامها بلوتوث ساپورت میکنن ، بستگی داره فریمور بلوتوث رو روش بریزی یا نه ... بعضی هاشون اف ام هم ساپورت میکنن با فریمور مجزا و بهمین ترتیب )
        یعنی مثلا همه ی ماژول های سری ۸۰۰ از بلوتوث پشتیبانی میکنن؟؟

پس چرا عنوان شده 800C ساپورت میکنه ولی 800L ساپورت نمیکنه؟!

اگه منبعی برای نحوه ی انجام آپدیت فریور و آپدیت بلوتوث برای 800L سراغ دارین ممنون میشم لطف بفرمایید،

منظورتون این هست که باید دو مرتبه فریمور دانلود بشه روی ماژول؟؟

دیدگاه

آره عزیزم

همه سری ۸۰۰ و تقریبا اکثر سری ۹۰۰ ( کلا هر چی سیم کام من تا حالا برخورد داشتم ) بلوتوث هم دارن .

فریمور بلوتوث یه فریمور مجزاست مثل فریمور مودم روی دستگاه نصب میشه یعنی اول فریمور مودم رو نصب میکنی ، بعد مثل همون یه اسکتر دیگه برای بلوتوث داری دوباره با این فریمور ماژول رو آپدیت میکنی .

منبع برای دانلود خود سیم کامه ( توی توضیحات فریمورها ذکر شده هر کدوم مربوط به کدوم بخشه اونایی که پسوند BT یا BT EAT دارن فریمور بلوتوث دار هستن موقع انتخاب فایل cfg معمولا دو تا فایل داری اونی که BT داره فریمور کامله اونی که BT EAT only خورده فقط بلوتوثه )
          جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۱۹:۱۸ ۱۴۰۱/۰۵/۰۹.

دیدگاه

بازم تشکر از شما بابت همراهی و راهنمایی خوبتون،
            مجدد تلاش میکنم و نتیجه رو بهتون اطلاع میدم،

,ولی هرچی تلاش میکنم نمیشه ،و اینکه خود simcom هم برای SIM800L فقط دو آپدیت روی سایت قرار داده ورژن های 1308B04SIM800L16 و 1308B09SIM800L16 هست.
            هر دو رو امتحان کردم که 04 بهتر بود.

هیچ کدوم از آپدیت های دیگه روی ماژول جواب نمیده (مثلا SIM800 یا SIM800C و...)
            نرم افزار مورد استفاده هم از خود simcom گرفتم ( simcom series download customer)ورژن 1.06 و 1.19 رو امتحان کردم.

- محدودیت آپدیت فریمور مشخص هست؟
            جدیدترین ویرایش توسط omidabbas; ۲۰:۵۰ ۱۴۰۱/۰۵/۰۹.

دیدگاه

از این لینک سه تا فریمور sim800L رو بگیر

اگر سیستمت فریمور های ورژن بالاتر رو قبول نمیکنه توی همین لینک بوتلودر ورژن ۰۰۵ هم هست بوتلودر رو عوض کن مجددا چک کن .

در مورد بلوتوث این سری ۸۰۰ یا بلوتوث دارن یا رادیو اف ام ( هر دو با هم رو ندارن ... هیچکدوم هم باز ندارن )

At کامندهای رادیو اف ام رو چک کن ببین ماژول شما رادیو اف ام داره یا نه .
              اگر اف ام نداره باید بلوتوث داشته باشه

دیدگاه

از این لینک سه تا فریمور sim800L رو بگیر

اگر سیستمت فریمور های ورژن بالاتر رو قبول نمیکنه توی همین لینک بوتلودر ورژن ۰۰۵ هم هست بوتلودر رو عوض کن مجددا چک کن .

در مورد بلوتوث این سری ۸۰۰ یا بلوتوث دارن یا رادیو اف ام ( هر دو با هم رو ندارن ... هیچکدوم هم باز ندارن )

At کامندهای رادیو اف ام رو چک کن ببین ماژول شما رادیو اف ام داره یا نه .
                اگر اف ام نداره باید بلوتوث داشته باشه
                چک کردم؛نه به دستورات بلوتوث نه رادیو جواب نمیده!!!

سایت باز میشه ولی لینک ها جواب نمیده (sim800l)، اون فایل .BIN که بوت لوددر هست رو باید دقیقا چکار کرد؟؟

از ی لینک دیگه نسخه ی1418B04SIM800L24 رو دانلود کردم که همون فایل بوت 005 رو داره ولی باید چکارش کرد؟!

<<<<<<<ولی فایل cfg. رو که میخوام بریزم روی ماژول باز ارور میده>>>>>>>
                جدیدترین ویرایش توسط omidabbas; ۲۲:۵۷ ۱۴۰۱/۰۵/۰۹.

دیدگاه

میتونی چک کنی ببینی اس او سی دستگاه چیه ؟
                  ساخت مدیاتک هستن با mt62xx یه همچین مدلی بهت میده .

برای فلش بوتلودر فقط تیک بوتلودر رو بگذار ( بقیه رو بردار ) فلش کن ، اگر اوکی شد بوتلودر که عوض بشه میتونی بقیه فلش هم عوض کن

دیدگاه

میتونی چک کنی ببینی اس او سی دستگاه چیه ؟
                    ساخت مدیاتک هستن با mt62xx یه همچین مدلی بهت میده .

برای فلش بوتلودر فقط تیک بوتلودر رو بگذار ( بقیه رو بردار ) فلش کن ، اگر اوکی شد بوتلودر که عوض بشه میتونی بقیه فلش هم عوض کن
                    نه متاسفانه ،اطلاعی ندارم

همون فایل cfg. رو بدم یا bin؟

دیدگاه

فایل cfg رو که انتخاب میکنی خودش اتوماتیک فایلهایی که باید رایت بشه رو با آفست آدرسهاش لود میکنه ( این سیستم استاندارد مدیاتک هست اسمش اسکتره )

از مجموعه فایلهایی که اسکتر لود کرده پیش فرض همه اشون تیک خوردن میتونی هر کدوم رو نمیخوای رایت بشه تیکش رو برداری .

وقتی فقط بوتلودر ( معمولا دو تا بوتلودره یکیش کور آرمه اون یکی اکستندد هست ) که لازم داری رو با پسوند bin تیک بزن بقیه رو تیکش رو بردار بعد بذار این بوتلودر خالی رو فلش کنه

این فلش لودری که سیم کام منتشر کرده یه ورژن مدیفای شده sp flashtools هست .
                      با اس پی فلش تولز هم میتونی فلشش کنی ( فلش لودر استاندارد دستگاههای مدیاتکه ، امکاناتش خیلی کاملتره مدل سی پی یو و اس او سی و فلش و رم دستگاه رو هم میتونی باهاش ببینی )
                      جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۰۰:۱۷ ۱۴۰۱/۰۵/۱۰.

دیدگاه

فایل cfg رو که انتخاب میکنی خودش اتوماتیک فایلهایی که باید رایت بشه رو با آفست آدرسهاش لود میکنه ( این سیستم استاندارد مدیاتک هست اسمش اسکتره )

از مجموعه فایلهایی که اسکتر لود کرده پیش فرض همه اشون تیک خوردن میتونی هر کدوم رو نمیخوای رایت بشه تیکش رو برداری .

وقتی فقط بوتلودر ( معمولا دو تا بوتلودره یکیش کور آرمه اون یکی اکستندد هست ) که لازم داری رو با پسوند bin تیک بزن بقیه رو تیکش رو بردار بعد بذار این بوتلودر خالی رو فلش کنه

این فلش لودری که سیم کام منتشر کرده یه ورژن مدیفای شده sp flashtools هست .
                        با اس پی فلش تولز هم میتونی فلشش کنی ( فلش لودر استاندارد دستگاههای مدیاتکه ، امکاناتش خیلی کاملتره مدل سی پی یو و اس او سی و فلش و رم دستگاه رو هم میتونی باهاش ببینی )
                        اگه بخوام با sp flash tools فلش کنم باید با یو اس بی کانکت شم یا با سریال هم میشه آپدیت کرد؟ فایلهای مربوط به آپدیت همون هایی هست که از سیمکام دانلود کردم یا متفاوت تست؟!

من هر چی سرج زدم که جایی گفته باشه بشه ماژول های سیمکام رو با اس پی فلش تولز آپدیت کرد یا توضیحی داده باشه ،اصلا چیزی پیدا نکردم

دیدگاه

اس پی فلش هر دو مدل ارتباط ( کام پورت یا کام پورت مجازی با یو اس بی ) رو ساپورت میکنه ... کلا بوتلودرهای مدیاتک بر مبنای کام پورته

فایلها هموناییه که سیم کام منتشر کرده ( اگر لیست فایلهای فریمور گوشی های مدیاتک رو نگاه کنی عینا همیناست )

ورژن sp flash tool باید V.51420.00 MT6261 باشه .
                          این پایین اسکرین کپچرهای یه سیم کامه که با اس پی فلش بخش تستهای مموری اش رو انجام دادم ، تصویر لود شده فایلها با اسکتر سیم کام هم اضافه کردم )

جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۰۲:۱۵ ۱۴۰۱/۰۵/۱۱.

دیدگاه

دوست عزیز
                            اینقدر با این ماژول سیم ۸۰۰ ال مشکل داشتی که منم به شک انداختی ... یدونه sim800L عین مال خود شما رو چک کردم .
                            فایلها رو ببین .

ورژن فریمورش 1418B04SIM800L24
                            و رادیو اف ام هم فعاله .

اگر میخوای از فریمورش دامپ بگیرم ؟

دیدگاه

دوست عزیز
                              اینقدر با این ماژول سیم ۸۰۰ ال مشکل داشتی که منم به شک انداختی ... یدونه sim800L عین مال خود شما رو چک کردم .
                              فایلها رو ببین .

ورژن فریمورش 1418B04SIM800L24
                              و رادیو اف ام هم فعاله .

اگر میخوای از فریمورش دامپ بگیرم ؟

سلام مهندس

ممنون از لطف و پیگیری های شما، در اولین فرصت تست میکنم و نتیجه رو اطلاع میدم،

تشکر بخاطر زحمتی که کشیدین

دیدگاه

سلام بچه ها
                                برای ارسال پیام طولانی چه تنظیماتی رو باید انجام بدیم
                                اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم کمک کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X