اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

با سلام خدمت شما
    میخداستم بدونم قیمت 433 مگا هرتزش چنده ؟؟
    همین 2 3 هزار تومنه ؟؟
    کجاها میشه خرید ؟؟؟
    اخه من قیمت گرفتم گفتن 5 تومن . شاید فهمید ما تازه کاریم .....

راستی گفتن دو مدله یکی کریستالیه و یکی دیگه سلف روشه ...
    ماجرای این دو تا چیه و چه فرقی با هم میکنه ؟؟؟

دیدگاه

سلام

تو فروشگاه سایت هست با قیمت 3500 تومان. دو مدل موجوده و من با هر دوتاشون کار کردم و مشکلی ندارن.
      موفق باشید
      چرا ناراحتی پاتریک!
      + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
      - از دیدنش ناراحت شدی؟
      + نه
      پس چی ناراحتت کرده
      + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      محصولات

دیدگاه

ببینید جناب آقای اسدی و آقای نایبی این چند خط که معرفی و کانفیگ میکروه که هیچ

$regfile = "m32def.dat"
        $crystal = 8000000
        Config Lcd = 16 * 2
        Config Lcdpin = Pin , Db4 = Porta.3 , Db5 = Porta.2 , Db6 = Porta.1 , Db7 = _
        Porta.0 , E = Porta.4 , Rs = Porta.5
        Config Portb.5 = Input
        Config Portb.3 = Output

حالا تایمر یک رو فعال کردم
        Config Timer1 = Timer , Compare A = Set , Prescale = 256
        با
        یه چندتا متغیر دیگه از جنس بایت هم معرفی کردم
        Start Timer1
        خوب اصل برنامه
        ازاون جایی که وقتی کلیدی میزنیم ابتدا یه پالس مثبت فرستاده میشه ( ناگفته نمونه من با ارتاباط مستقیم بین ریموت و میرو یعنی وصل خروجی ev1527با سیم به میکرو به این نتایج رسیدم ) و بعد یه پالس منفی و بعد کدها و بعدش دیتا ها .
        خوب من مقدار زمان پالس مثبت اولیه رو با
        If Pinb.5 = 1 Then : Goto Main2 : Else : End If
        ست شدن و منتظر ماندن تا ریست شدن b.5 (منظورم پین b.5 ) رو اندازه گرفته و در متغیر A میذارم
        Timer1 = 0
        Bitwait Pinb.5 , Reset
        A = Timer1
        با توجه به اندازه گیری های من طی شاید 100 بار متوجه شدم این مقدار یه چیزی بین 0 تا 1 هست پس ما اگر غیر از این بود برمیگردیم به ابتدای برنامه
        If A > 1 Then : Goto Main : End If
        خوب اگه 0 تا 1 یود ادامه میدهیم
        به محض ریست شدن و قرار دادن مقدار زمان تایمر درون A . اکنون تایمر رو 0 کرده و دوباره اینبار پالس منفی رو اندازه میگیریم و میزاریم تو B
        If A > 1 Then : Goto Main : End If
        Timer1 = 0

Bitwait Pinb.5 , Set
        B = Timer1
        Timer1 = 0

از اونجا که متوجه شدم کد B اگر بر چهار تقسیم بشه بقیه دیتا ها یا باید یکجهارم B باشه و یا سه چهارم B . خوب با تقسیم B بر 4 مقدار پالس منفی بدست میاد یعنی صفرها یه مقدار کوچیک هم برای خطاش در نظر میگیریم مثلا اگر B = 42 شد خوب B/4=H و برای خطاش H+4= HU و H-4= HD خوب اینجوری مقداری که برای پالسهای منفی لازه بدست اومد . برای مثبتها هم
        L = 3 * H : Lu = L + 4 : Lld = L -4

حالا با اندازه گیری پالس بعدی

Bitwait Pinb.5 , Reset
        Timer1 = 0
        Bitwait Pinb.5 , Set
        L1 = Timer1
        و قرار دادن تو L و گذاشتن یه شرط که اگه L بین مقادیر منفی باشه HDو HU
        If L1 > Hd And L1 < Hu Then : Goto Nex : End If
        یا بین مقادیر مثبت LU و LLD باشه
        If L1 > Lld And L1 < Lu Then : Goto Nex : Else : Goto Main : End If
        بقیه دیتاها رو دریافت کن NEX و اگرنه برگرد به ابتدا برنامه رو ادامه میدیم
        و اگه شرط درست بود همین جور بقیه دیتاها رو بگیره و بذاره تو بقیه متغیرها . البته من تو برنامه اصلیم 100 متغیر استفاده کردم که با توجه به اینکه پریمیبل مجموعا A,B یه پالس هستند که مثبتش با منفیش اختلاف زیادی داره و همچنین 20 پالس رمز و 4 پالس دیتا که مجموعا میشه 25 ما میتونیم 4 بار کدها رو دریافت کرده تو 100 متغیر و با مقایسه متغیر
        1 تا 25 با 26 تا 50 و اگه درست بود مقایسه با 51 تا 75 و مقایسه با 76 تا 100 اگه همه این چهار دسته باهم برابر بود پس دیتا صحیحه و چهارتای آخر هر دسته همان کلید زده شده میباشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina_mehraban
          با سلام خدمت شما
          میخداستم بدونم قیمت 433 مگا هرتزش چنده ؟؟
          همین 2 3 هزار تومنه ؟؟
          کجاها میشه خرید ؟؟؟
          اخه من قیمت گرفتم گفتن 5 تومن . شاید فهمید ما تازه کاریم .....

راستی گفتن دو مدله یکی کریستالیه و یکی دیگه سلف روشه ...
          ماجرای این دو تا چیه و چه فرقی با هم میکنه ؟؟؟
          جاب سوال اولتونو که اقای اراسته دادن
          اما سوال دوم
          در ماژولهای کریستالی گیرنده با کریستال در یک فرکانس خاص قفل میشه و احتمال نویز و تغییر فرکانس پایینتره

البته باید بگم اینها که روی ماژولها هستن کریستال نیست و یه جور اسیلاتور کالیبره شده هست که بهشون SAW گفته میشه
          عبارت "SAW oscillator 433mhz" رو در گوگل جستجو کنید

ولی در ماژولهایی که روشون سلف هست باید کاملا تنظیم بشه و برای این کار نیاز به اسپکتروم انالایزر هست که معمولا کارخونه این کار رو انجام میده ولی میتونه با تغییرات محیطی و یا ضربه تغییر کنه

به همین سادگی :nice:
          تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
          به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
            جاب سوال اولتونو که اقای اراسته دادن
            اما سوال دوم
            در ماژولهای کریستالی گیرنده با کریستال در یک فرکانس خاص قفل میشه و احتمال نویز و تغییر فرکانس پایینتره

البته باید بگم اینها که روی ماژولها هستن کریستال نیست و یه جور اسیلاتور کالیبره شده هست که بهشون SAW گفته میشه
            عبارت "SAW oscillator 433mhz" رو در گوگل جستجو کنید

ولی در ماژولهایی که روشون سلف هست باید کاملا تنظیم بشه و برای این کار نیاز به اسپکتروم انالایزر هست که معمولا کارخونه این کار رو انجام میده ولی میتونه با تغییرات محیطی و یا ضربه تغییر کنه

من این 38 صفحه رو کامل خوندم...
            وافعا کار آقای اسدی جای تشکر شدید داره... :applause: :wow:
            یکسری دوستان هم واقعا با سوال های تکراری و درخواست لقمه ی آماده، حجم تاپیک رو زیاد و خوندنش رو سخت کردند.
            دنبال گیرنده های کریستالی گشتم چون شنیده بودم برد بیشتری دارند و تنها عامل محدود کننده برد در این گیرنده ها، قدرت فرستنده هست. تنها مدلی که تونستم پیدا کنم، لینک زیر بود. که البته 433 هست.
            کد:
            http://iran-micro.com/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87-dra886rx-433mhz-p-5848.html
            اگر از تاپیکی بدتون میاد...
            اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
            اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
            ...بگین که
            [glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط montaghed
              من این 38 صفحه رو کامل خوندم...
              وافعا کار آقای اسدی جای تشکر شدید داره... :applause: :wow:
              یکسری دوستان هم واقعا با سوال های تکراری و درخواست لقمه ی آماده، حجم تاپیک رو زیاد و خوندنش رو سخت کردند.
              دنبال گیرنده های کریستالی گشتم چون شنیده بودم برد بیشتری دارند و تنها عامل محدود کننده برد در این گیرنده ها، قدرت فرستنده هست. تنها مدلی که تونستم پیدا کنم، لینک زیر بود. که البته 433 هست.
              کد:
              http://iran-micro.com/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87-dra886rx-433mhz-p-5848.html
              ماژول فوق رو در لینکی که دادید خیلی گرون میفروشن
              در صورتی که با قیمتی حدود 5 هزار تومان یا پایینتر نتونید پیدا کنید
              میتونید از خود بنده به قیمت 5 هزار تومان بخرید
              البته در تعداد بالای 1000 تا میتونم تا 3 هزارو پانصد هم بدم

دیدگاه

با تشکر از اقای اراسته و POLESTAR

سوال بعدی من اینه که از اسیلاتور داخلی میکرو استفاده کنم یا از اسیلاتور خارجی ؟؟؟
                چون مدار فرکانسه خواستم ببینم کدوم از لحاظ نویز پذیری مقاوم تر هستن و کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟؟
                و به نظرتون چه فرکانسی مناسب برای این کار هست ؟؟
                ((کل بازه ی یک موج رو اندازه گرفتم چیزی نزدیک به 40 میلی ثانیه بود برای یک کد ...))

دیدگاه

سوال بعدی من اینه که از اسیلاتور داخلی میکرو استفاده کنم یا از اسیلاتور خارجی ؟؟؟
                  چون مدار فرکانسه خواستم ببینم کدوم از لحاظ نویز پذیری مقاوم تر هستن و کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟؟
                  ((کل بازه ی یک موج رو اندازه گرفتم چیزی نزدیک به 40 میلی ثانیه بود برای یک کد ...))
                  حتما از کریستال خارجی استفاده کنید.
                  کریستال داخلی خیلی به حرارت وابستس و به شدت تغییر می کنه.
                  اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
                  مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
                  مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
                  اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
                  هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

با سلام
                    برای این کار استفاده از اسیلاتور داخلی یا خارجی فرق چندانی نداره
                    بنده در بردهایی که از AVR استفاده کردم کانفیق میکرو همون اسیلاتور داخلی با فرکانس 4 مگ هستند که به خوبی و بدون مشکل کار میکنه
                    در صفحه اول هم که اگر دقت کنید بردی که عکسشو گزاشتم کریستال نداره
                    حتی در بردهای بازاری و تجاری که در بازار هست و از میکروهایی که اسیلاتور داخلی ندارن هم به ندرت از کریستال استفاده میشه و اکثرا از اسیلاتور RC بهره میبرند که دقت بالایی ندارن .

در این پروژه حساسیت کلاک چندان بالا نیست و نیازی به کلاک دقیق ندارید مگه RTC یا فرکانس متره ؟؟؟ یا نیاز به سنکرون زمان در بیتریت بالا دارید ؟؟؟
                    بلکه مهمترین و حساسترین نکته نوع برنامه نویسی و بهینه بودن کدهاست البته فقط در روتین دتکت کد که توی اینتراپت مینویسید
                    و نیازی به کلاک بالا هم نداره

نوشته اصلی توسط شبیه محمد مهدی نایبی
                    حتما از کریستال خارجی استفاده کنید.
                    کریستال داخلی خیلی به حرارت وابستس و به شدت تغییر می کنه.
                    از دوستان خواهش میکنم در چیزی که اطلاعات کافی ندارید نظر ندید

دیدگاه

از دوستان خواهش میکنم در چیزی که اطلاعات کافی ندارید نظر ندید
                      مثل این که شما خیلی علاقه به مباحثه دارید!
                      بنده همین جا دعوت میکنم تو محیط مناسب بشینیم یه چند لحظه ای مناظره داشته باشیم جای بحث اینجا نیست.د
                      ضمنا جناب پلی استر پیشنهاد می کنم :
                      یه میکرو رو طوری کانفیگ کنید که یه ال ای دی رو متانوبا روشن و خاموش کنه با فاصله دوره تناوبیه یک ثانیه.
                      بعد اندازه گیری کنید ببینید در 1 دیقه آیا 60 بار روشن و خاموش میشه یا نه!حالا چه شود که دمای محیط هم متغییر باشه....
                      همین آزمایش کوچیک من بی سواد رو قانع می کنه که فرکانس داخلی میکرو دقت مناسب رو نداره و بسیار خطا پذیره.حالا چطور میشه شما که این همه حرفه ای هستید و ماهیانه 10000 تا ریموت وارد می کنید و همتای شما در برنامه نویسی تو ایران وجود نداره و از نوابغ مملکت هستید به همچین موضوعی اشراف ندارید!

دیدگاه

مثل این که شما خیلی علاقه به مباحثه دارید!
                        بنده همین جا دعوت میکنم تو محیط مناسب بشینیم یه چند لحظه ای مناظره داشته باشیم جای بحث اینجا نیست.د
                        ضمنا جناب پلی استر پیشنهاد می کنم :
                        یه میکرو رو طوری کانفیگ کنید که یه ال ای دی رو متانوبا روشن و خاموش کنه با فاصله دوره تناوبیه یک ثانیه.
                        بعد اندازه گیری کنید ببینید در 1 دیقه آیا 60 بار روشن و خاموش میشه یا نه!حالا چه شود که دمای محیط هم متغییر باشه....
                        همین آزمایش کوچیک من بی سواد رو قانع می کنه که فرکانس داخلی میکرو دقت مناسب رو نداره و بسیار خطا پذیره.حالا چطور میشه شما که این همه حرفه ای هستید و ماهیانه 10000 تا ریموت وارد می کنید و همتای شما در برنامه نویسی تو ایران وجود نداره و از نوابغ مملکت هستید به همچین موضوعی اشراف ندارید!
                        با سلام
                        ببینید برادر تنها چیزی که میتونم در خصوص این پست قبلی شما عرض کنم اینه که
                        ما اینجا جمع نشدیم که عقاید خودمونو به دیگران قالب یا تحمیل کنیم حالا اگر شما اینطوری میخواید خود دانید اینجا جاش نیست

در پستهای قبل هم عرض کردم پلی استر نه بهتره خوب دیدن رو درست خوندن رو یاد بگیرید POLESTAR
                        که اگر قرار باشه به فارسی تلفظ بشه میشه پل استار نه Polyester یا پلی استر این نهایت دقت شمارو میرسونه

در پست قبل هم عرض کردم
                        در این پروژه حساسیت کلاک چندان بالا نیست و نیازی به کلاک دقیق ندارید مگه RTC یا فرکانس متره ؟؟؟ یا نیاز به سنکرون زمان در بیتریت بالا دارید ؟؟؟
                        احتمالا شما با اون 60 بار روشن و خاموش کردن LED خواستید RTC یا همون ثانیه شمار یه ساعت رو درست کنید ؟؟؟؟؟؟

ببینید برادر برای ایجاد یک ثانیه شما باید تایمر رو دقیقا کانفیگ کنید و تعداد کلاک رو بشمارید و وقتی این عدد به یک مقدار خاصی رسید یک ثانیه شما به پایان رسیده
                        حالا مقدار همون تایمر که از کلاک میکرو نشات میگیره ممکنه در تغییرات دما کمو زیاد بشه و این مقدار خاص شما رو تغییر بده که وقتی روی هم جمع میشه مقدار قابل توجهی خواهد بود
                        ولی اینجا قراره یک کلاک دیتا اندازه گرفته بشه که هربار مقدارش صفر میشه و چون مقدار ما یک مقدار انتصابی نیست و با هم مقایسه میشه مشکلی پیش نمیاد

ترو خدا دقت کنید تا مثل کلمه POLESTAR هر بار بهتون توضیح ندم

شما
                        مقداری که از یک بودن پین ورودی در یک بیت دیتا به دست میاری رو با
                        مقداری که از صفر بودن همان پین در همان بیت دیتا مقایسه میکنی متوجه یک یا صفر بودن دیتا میشی

پس اگر مقدار در هر کلاک یه چنتا کم و زیاد هم بشه در هر دو حالت میشه مگر اینکه شما انقدر زرنگ باشی که میکروی بد بخت مارو دقیقا در لحضه تغییر وضعیت پین سرد و گرم کنی
                        خدایی از این ساده تر دیگه بلد نبودم

من واقعا از دوستان بابت این پست مخصوصا این قسمتش عذر میخوام ولی خدایی دیگه کفرم در اومد
                        در اینکه بنده این همه حرفه ای هستم و ماهیانه 10000 تا ریموت وارد می کنم و همتای بنده در برنامه نویسی تو ایران وجود نداره شکی نیست جون ذکاتشو پرداخت میکنم و به هیچ کس هم ربطی نداره البته اگر دوستایی مثل شما مانع نشن !!!
                        لطف کنید با کنایه ها و اطلاعات غلط دوستان دیگه رو گمراه نکنید و از دادن پست های بیمورد و اسپم خود داری کنید به لطف افرادی مثل شما این تاپیک به اندازه کافی دراز و سر در گم شده
                        این اخرین جوابی هست که به پست های شما میدم

دیدگاه

ما اینجا جمع نشدیم که عقاید خودمونو به دیگران قالب یا تحمیل کنیم حالا اگر شما اینطوری میخواید خود دانید اینجا جاش نیست
                          من نمیخوام عقاید خودم رو به کسی تحمیل کنم.حضرت عالی اینطور می خواید.بارها گفتم که دوست ندارم بحث بی خودی کنم که فایده ای نداره ولی شما هی ادامه دادید.

احتمالا شما با اون 60 بار روشن و خاموش کردن LED خواستید RTC یا همون ثانیه شمار یه ساعت رو درست کنید ؟؟؟؟؟؟

ببینید برادر برای ایجاد یک ثانیه شما باید تایمر رو دقیقا کانفیگ کنید و تعداد کلاک رو بشمارید و وقتی این عدد به یک مقدار خاصی رسید یک ثانیه شما به پایان رسیده
                          حالا مقدار همون تایمر که از کلاک میکرو نشات میگیره ممکنه در تغییرات دما کمو زیاد بشه و این مقدار خاص شما رو تغییر بده که وقتی روی هم جمع میشه مقدار قابل توجهی خواهد بود
                          ولی اینجا قراره یک کلاک دیتا اندازه گرفته بشه که هربار مقدارش صفر میشه و چون مقدار ما یک مقدار انتصابی نیست و با هم مقایسه میشه مشکلی پیش نمیاد
                          عجب!
                          این دیتایی که داره گیرنده دریافت می کنه و به میکرو میرسه قرار نیست تو بازه های زمانی مختلف چک بشه؟
                          اصلا شما تا حالا چک کردید ببینید وقتی تایمر رو مثلا رو 40 میکرو ثانیه وقتی ست می کنید خیلی به زحمت میشه کلاک های میکرو رو برای انجام تابع تموم کرد؟
                          حالا فرض کنید مقدار فرکانس کاری میکرو بیاد پایین تر! چه مشکلی پیش میاد؟مشکلی که پیش میاد اینه که میکرو نمیرسه تا تمام اعمالی رو که توی روتین اینتراپت نوشته شده انجام بده و اینتراپت بعدی سر میرسه حالا به نظر شما مشکلی پیش نمیاد؟
                          ضمنا شما می دونید اختلاف دما تو یه شهری مثل تهران در زمستون و تابستون به 40 درجه شاید برسه؟
                          40 درجه سانتی گراد می دونید یعنی چی؟
                          می دونید چقد فرکانس کاری میکرو رو تغییر میده؟
                          حالا شما برید مدار رو [glow=red,2,300]بدون کریستال[/glow] بسازید ماهی هم 10000 تا ریموت وارد کنید و به خلق الله بفروشید.

من واقعا از دوستان بابت این پست مخصوصا این قسمتش عذر میخوام ولی خدایی دیگه کفرم در اومد
                          کفرتون از تعصبتون در اومده.تعصبات رو کنار بزارید و منطقی باشید می بینید دنیا اینطوری خیلی قشنگ تره :nice:.

در اینکه بنده این همه حرفه ای هستم و ماهیانه 10000 تا ریموت وارد می کنم و همتای بنده در برنامه نویسی تو ایران وجود نداره شکی نیست جون ذکاتشو پرداخت میکنم و به هیچ کس هم ربطی نداره البته اگر دوستایی مثل شما مانع نشن !!!
                          من مانع نشدم و همواره تشویقتون کردم.الانم بهتون تبریک میگم.
                          آفزین که 10000 تا ریموت وارد می کنید.!
                          ولی وقتی این افتخاراتتون تکمیل میشه که سعی کنید این ریموت ها رو خودتون تولید کنید و دست چنتا بد بخت که دارن از قشنگی میمرن رو بگیرید و براشون کار درست کنید.
                          مملکت نیاز به تولید داره نه واردات.دلال به تعداد کافی هست...

لطف کنید با کنایه ها و اطلاعات غلط دوستان دیگه رو گمراه نکنید
                          هیچ اطلاعات غلطی ندادم گفتم سورس کلاک داخلی میکرو دقیق نیست و کریستال دقیق تره ولی شما مخالفت کردید.یه سری به کتاب های آموزشی ای وی ار بزنید. این شمائید که مطالعتون کمه و بعد از وارد کردن ماهیانه 10000 تا ریموت هنوز به این موضوع اشراف ندارید.

ه لطف افرادی مثل شما این تاپیک به اندازه کافی دراز و سر در گم شده
                          این جور ادبیات شما برام عادی شده و نشونه شخصیت شماست.
                          ین اخرین جوابی هست که به پست های شما میدم
                          مگه من چیزی از شما خواستم که می گید دیگه جوابی نمیدم؟!!!
                          جناب پلی استار احتیاجی به جواب نیست و همه چی واضحه (البته با پیشنیاز منطق )
                          این شماید که هی ایرادهای الکی می گیرید آخرش هم خودتون متوجه اشتباهتون میشید و عوض عذر خواهی کردن سعی می کنید با غلط های الکی گرفتتن نفس خودتون رو آروم کنید. اما هیهات...

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن

بعد اندازه گیری کنید ببینید در 1 دیقه آیا 60 بار روشن و خاموش میشه یا نه!
                            همین آزمایش کوچیک من بی سواد رو قانع می کنه که فرکانس داخلی میکرو دقت مناسب رو نداره و بسیار خطا پذیره.
                            علت این چیزی که می گید ارتباطی به دقیق بودن یا نبودن کریستال داخلی میکرو نداره . بلکه به علل زیر وابسته است :

1- اگر از تابع Delay برای ایجاد تاخیر استفاده می کنید : این تابع برای ایجاد تاخیر از دستورالعمل هایی مثل nop داخل یک حلقه For در ساده ترین حالت استفاده می کنه که ممکنه تابع نتونه کامل ضریبی از تاخیر درخواستی شما رو تامین کنه و تابع مثلا 1 ثانیه رو با 0.05 +- ثانیه خطا ایجا می کنه . این موضوع خودش رو در زمان های بالا مثلا همون یک دقیقه ای که گفتید نشون میده.
                            2- ایجاد تاخیر به وسیله Prescale تایمر ها : که در این صورت هم با ضرایب موجود در prescale تایمرها بازهم نمی تونید یک ثانیه رو دقیق بوجود بیارید. (غیر از استفاده از کریستال 32768 هرتز در تایمر 2 برای راه اندازی RTC)

در نهایت هم از شما می خوام احترام اعضای قدیمی و با تجربه این انجمن رو نگه دارید!

تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                            دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                            مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                            حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

شما همین کار رو داخل خونه پیش بخاری و بیرون از خونه در هوای سرد تست کنید.تفاوت کاملا مشخص میشه
                              اینم جالبه:
                              Clock selection
                              The first option is how the chip is clocked. Every CPU uses a clock, The clock keeps track of time for the chip, in general one assembly code instruction is run every clock cycle.The one in your PC has a clock that runs at 1GHz or higher. This little chip runs much slower. If you look at the menu you'll see a huge list of options, but looking carefully you'll see there are two groupings, the Clock Source, the Clock Startup

The Clock Source can be either of the following:
                              External Clock, Internal 8MHz clock, Internal 4MHz clock, Internal 128KHz clock, External Crystal (0.4-0.9 MHz), External Crystal (0.9MHz - 3.0MHz), External Crystal (3.0MHz - 8.0MHz) or External Crystal (8.0MHz +)

The Clock Startup can be either of the following:
                              14CK + 0 ms, 14CK + 4 ms, 14CK + 65 ms.

External Clock means that a square wave is being input into the CLOCK-IN pin. This is pretty rare unless you have a clock generating chip. Don't use this unless you're sure you mean to
                              [glow=red,2,300]Internal Clock means that theres a little oscillator inside the chip, its not very precise but good for most projects that dont have fine timing issues.[/glow] The clock varies with temperature and the power supply voltage. You can chose from a 8MHz, 4MHz or 128KHz clock. The 128KHz clock is for very low power applications where running the chip very slowly helps conserve power. Having an internal oscillator means we don't need to wire up a crystal and we can use the clock pins for our own nefarious purposes.
                              External Crystal
                              If you need a special clock rate, like 3.58MHz or 12MHz or a high precision clock that won't drift with the temperature, you'll want an external crystal or oscillator.

http://www.ladyada.net/learn/avr/fuses.html

دیدگاه

در رابطه با پست های اخیر این تاپیک، دو جنبه قابل طرح است:

1- جنبه علمی:

استفاده از اسیلاتور داخلی RC با توجه به دقت آن و وابستگی به مواردی مانند دما و تغذیه، بستگی به نوع کاربرد مورد نظر دارد. نه مطلقا می توان نتیجه گرفت که این منبع، به عنوان کلاک قابل استفاده نیست و نه در تمام کاربردها لزوما می توان از آن استفاده کرد. به عنوان یک دید کلی، اگر در کاربرد مورد نظر مقایسه و ارتباطی با یک مبنای زمانی در بیرون از میکروکنترلر وجود داشته باشد (مانند ارتباط آسنکرون در USART یا ساخت ثانیه و ...) در این شرایط منبع کلاک داخلی RC به دلیل وابستگی به دما و عدم دقت آن می تواند قابل قبول نباشد و باید از منابع کلاک دقیق تری مثل اسیلاتور کریستالی استفاده شود. اما ممکن است مثلا اندازه گیری نسبت دو زمان مد نظر باشد (مانند اندازه گیری Duty cycle) و مقدار مطلق زمان مهم نباشد که در این شرایط حتی در صورت وابستگی کلاک به دما و با فرض تغییرات کند دما، باز هم می توان از کلاک داخلی استفاده کرد.

2- جنبه اخلاقی:

برای مطرح کردن یک بحث علمی و رد یا اثبات آن و حتی در صورت گاهی کامل به اشتباه مخاطب، شایسته نیست که به شخصیت او تهاجم کنیم. بلکه با طرح دقیق مطلب و ارائه دلایل و مستندات می توان برای قانع کردن مخاطب کوشش نمود و در صورت برخورد غیر علمی و غیر منطقی سمت مقابل، چاره کار گزارش به مدیر انجمن برای حذف پست ها و مطالب نامربوط و نامناسب است. بنابراین از کلیه دوستان انتظار می رود با رعایت احترام متقابل و متانت در یک فضای دوستانه به بیان نظرات خود بپردازند و تحمل پذیری و به اصطلاح سعه صدر بالاتری را در بحث ها به نمایش بگذارند.
                                اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                                دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                                برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                                وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                                قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                                اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                                ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...