اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

اقای اسدی میشه لطف کنید در مورد خطوط زیر توضیح بدین:

کد PHP:
    if(level1 >= level0)
    {
      if(
    index &lt8)

set(d_in[0],7-index);
      else if(
    index &lt16)

set(d_in[1],7-(index-8));
      else if(
    index &lt20)

set(d_in[2],7-(index-16));
      else

set(d_in[3],7-(index-16));

index++;

بیشتر منظورم عملکرد متغیر index هست.

پیشاپیش ممنون
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

شرمنده اقای اسدی ولی خواهشا تنظیمات تایمرها رو برای کریستال 11.0592 مگاهرتز قرار بدین. تراشه هم همون mega8 هستش.

من سورس رو طبق نیاز کاملا تفکیک کردم فقط هر کاری کردم با این کریستال کار نکرد :(

خدایی کلافم کرد امروز :angry: :angry:

چرا ناراحتی پاتریک!
      - از دیدنش ناراحت شدی؟
      + نه
      پس چی ناراحتت کرده
      محصولات

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن&#1

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
        اقای اسدی میشه لطف کنید در مورد خطوط زیر توضیح بدین:

کد PHP:
        if(level1 >= level0)
        {
          if(
        index &lt8)

set(d_in[0],7-index);
          else if(
        index &lt16)

set(d_in[1],7-(index-8));
          else if(
        index &lt20)

set(d_in[2],7-(index-16));
          else

set(d_in[3],7-(index-16));

index++;

بیشتر منظورم عملکرد متغیر index هست.

پیشاپیش ممنون
        با سلام
        کار متغیر index همونطوری که از اسمش پیداست index بیت مورد نظر دیتامونه
        اگر level1 بزرگتر یا مساوی level0 باشه یعنی اون بیت یک هست پس باید بیت مورد نظر رو در دیتا یک کنیم
        حالا اگر index کوچیکتر از هشت باشه بیت های بایت اول یا اگر کوچیکتر از 16 باشه بیت های بایت دوم و یا اگر کوچکتر از 20 باشه بیت های بایت سوم باید تغییر بکنه در عیر اینصورت چهار بیت کلیدهاست که اونهارو هم در باید چهارم اعمال میشه
        و توسط دستور set بیت مورد نظر در بایت دیتای مورد نظر یک میشه و چون قبلا هر چهار بایت رو صفر کردیم پس در نهایت دیتامون به دست میاد

به همین سادگی :nice:
        تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
        به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

ممنون اقای اسدی.

مشکلم با کریستال 11.0592 هم حل شد.
          البته باید بگم مشکل از اینجا بود که من در پروژه ی مورد نظر از تراشه atmega128 استفاده کرده بودم و خب طبعا رجیسترهاش تفاوتهای خاصی با میکروهای معمول مثل 32، 16 و 8 داره.

پیشنهاد می کنم به دوستان که جهت تست هم شده یه atmega64 یا 128 تهیه کنن و باهاش ارتباط برقرار کنن.
          منظورم از ارتباط کار با امکانات و رجیسترهای مختلف و علل خصوص تایمرهای این تراشه س.
          چرا ناراحتی پاتریک!
          - از دیدنش ناراحت شدی؟
          + نه
          پس چی ناراحتت کرده
          محصولات

دیدگاه

اقای اسدی مجددا سلام

اقا فکر کنم در ارسال های قبل من منظورم رو درست در مورد تایمر بیان نکردم.

ببینید شما در این برنامه از دوتا تایمر استفاده کردین که یکیشون با فرکانس 500 هرتز در حال عملکرده و بعد از یک مدت زمان مشخص مقادیر رو ریست می کنه. این که هیچ.
            یه تایمر دیگه رو با فرکانس 10 کیلوهرتز ست کردین و من اومدم این فرکانس رو یکی بالا پایین کردم. در حد خیلی کمی و خب تفاوتی ندیدم. الان سوال من اینجاست که شما چطور این فرکانس رو انتخاب کردین ؟

معیار انتخاب درست این فرکانس چی هست و ایا این مقدار رو با توجه به داده های دیتاشیت و اون شکل ها استخراج کردین یا نه؟در صورتی که جوابش مثبت بود لطفا بیشتر توضیح بدین و اگر نه بود که در مورد انتخاب بهترین فرکانس و گرفتن بهترین نتیجه بیشتر راهنمایی بفرمایید.

پیشاپیش ممنونم ببخشید که خیلی بی سوادم :icon_razz:
            چرا ناراحتی پاتریک!
            - از دیدنش ناراحت شدی؟
            + نه
            پس چی ناراحتت کرده
            محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
              اقای اسدی مجددا سلام

اقا فکر کنم در ارسال های قبل من منظورم رو درست در مورد تایمر بیان نکردم.

ببینید شما در این برنامه از دوتا تایمر استفاده کردین که یکیشون با فرکانس 500 هرتز در حال عملکرده و بعد از یک مدت زمان مشخص مقادیر رو ریست می کنه. این که هیچ.
              یه تایمر دیگه رو با فرکانس 10 کیلوهرتز ست کردین و من اومدم این فرکانس رو یکی بالا پایین کردم. در حد خیلی کمی و خب تفاوتی ندیدم. الان سوال من اینجاست که شما چطور این فرکانس رو انتخاب کردین ؟

معیار انتخاب درست این فرکانس چی هست و ایا این مقدار رو با توجه به داده های دیتاشیت و اون شکل ها استخراج کردین یا نه؟در صورتی که جوابش مثبت بود لطفا بیشتر توضیح بدین و اگر نه بود که در مورد انتخاب بهترین فرکانس و گرفتن بهترین نتیجه بیشتر راهنمایی بفرمایید.

پیشاپیش ممنونم ببخشید که خیلی بی سوادم :icon_razz:
              قبلا در مورد این موضوع که عرض کردم

نوشته اصلی توسط POLESTAR
              چون هر بیت دیتا از 4 کلاک تشکیل شده و بری بالا بردن دقت باید هر کلاک رو در حدود 10 بار چک کنید که میشه 1.48/4/10 زمان هر بار چک کردن دیتا
              هرچقدر بتونید مقدار 10 رو بالاتر ببرید دقت دیتا بالاتر میره و محدودیت به ولتاژ و زمان و اسیلاتور کمتر میشه
              البته با بالا رفتن اون مقدار قدرت برنامه نویسی شما هم اشکارتر خواهد شد چون یه تعداد کارهارو که قراره شما توی اینتراپت جک کنید باید بهینه تر نوشته بشه
              منظور جملات بالای بنده مخصوصا جمله اخر دقیقا کلاک همین تامر مد نظر شما بود
              بنده در هر کلاک از بیتریتمون مثلا حدود 10 بار پین دیتارو چک میکنم و چون هر بیت دیتا از چهار کلاک تشکیل شده جمعا میشه 40 بار که همین برای بنده کفایت میکنه
              شما میتونی برای بالابردن دقت و محدود کردن بیشتر این 10 بار رو بیشتر کنی که برای بالابردن تعداد باید تایمر رو با فرکانس بالاتر تنظم کنی و چون در تایمر فوق باید دیتارو هم دیکد کنی و نیاز به چنتا شرط و شیفت و ... هست پس برای بالاتر بردن فرکانس تایمر باید خیلی بهینه تر نوشته بشه تا برای کارهای دیگه و ادامه برنامه زمان کافی داشته باشی

خود بنده در تست هایی که انجام دادم با همین فرکانس بهترین جواب رو گرفتم و در بدترین شرایط و در انواع بیتریت ها و ماژولها و ریموتها جواب داده
              همین فرکانس 10 کیلو هرتز از سرشم زیاده

دیدگاه

سلام جناب اسدی....
                شما نقشه ماژول گیرنده را ندارید من نمیخوام از ماژول استفاده کنم و لازم دارم مدارشو رو برد اصلی پیاده کنم اگه نقشه یا لینکی دارید ممنون میشم قرار بدید
                http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,10159.0.html
                Engineering is the art of making what you want from things you can get.
                اموزش DSP ...........................
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=29824.0
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=32324.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali833
                  سلام جناب اسدی....
                  شما نقشه ماژول گیرنده را ندارید من نمیخوام از ماژول استفاده کنم و لازم دارم مدارشو رو برد اصلی پیاده کنم اگه نقشه یا لینکی دارید ممنون میشم قرار بدید
                  در لینک اول همراه فایل ها شماتیک گیرنده هم هست.
                  موفق باشید
                  چرا ناراحتی پاتریک!
                  - از دیدنش ناراحت شدی؟
                  + نه
                  پس چی ناراحتت کرده
                  محصولات

دیدگاه

با سلام
                    من یه برنامه با بسکام نوشم که کد لرن ev 1527 را لرن میکنه تا 20 ریموت ذخیره میکنه هرکدوم از ریموتها رو به تنهایی حذف میکنه . و قتی خروجی آی سی را مستقیما به ورودی میکرو وصل میکنم عالی جواب میده اما وقتی به ماژول گیرنده وصل میکنم چون گیرنده همینجوری دیتاهای الکی میفرسته میکرو الکی مشغول میشه و دیگه کاری نمیتونه بکنه برنامه خیلی راحته یعنی کدها میخونه تبدیل به 0 و 1 میکنه و ذخیره میکنه

مشکلم زمانیکه ماژول HM-R 433 میخوام کد ها رو بخونم اول اینکه گیرنده وقتی باهاش کار نکنی یه سری کد الکی میفرسته دو م اینکه اگه کلید فشار بدی بازهم نمیتونه کدی را بخونه ولی اینو میدونم که وقتی میکرو مستقیما به خروجی آی سی EV وصل میکنم عالی عمل میکنه جهت اینکار هم یه ریموت باز کردم و باهاش دارم کار میکنم

برنامه هم اینجوریه که یکی از پایه های میکرو مثلا B.5 تو حالت Bitwait Pinb.5 , Set قرار میدم حالا به محض ست شدن Timer1 = 0 میکنه تا ریست شدن بیت A = Timer1 واین میشه بیت آغازین طبق چیزی که با ارتباط مستقیم با آی سی دریافت کردم باید مقدار A یا صفر باشه و یا 1 نه بیشتر پس If A > 1 Then : Goto Main : End If
                    و Timer1 = 0

Bitwait Pinb.5 , Set
                    B = Timer1

که این هم همان کد پری میباشد طبق چیزی که با ارتباط مستقیم با آی سی دریافت کردم باید مقدار B حدود 42 باشه
                    دریافت کد بعد از کد پری C متوجه این شدم که اگر کد پری را بر 4 تقسیم کنیم C یا یکچهارم پری است و یا سه چهارم پس اگر شرط یکچهارم بودن و یا یکسوم بودن را داشت ادامه بده و بقیه کدها را ذخیره کن و گرنه برگرد به ابتدای برنامه

که خوب با وصل گیرنده چون گیرنده همیشه کد الکی هم میفرسته تو خروجی اول میکرو درگیر میشه تا سر شرط 1/4 یا 1/3 و ثانیا کلید هم که میزنمنمیتونه به خوبی بخونه

البته جهت تست یه کار دیگه هم کردم چون گفته بودید اگر به مدت 74 میلی ثانیه از فرستنده استفاده نشه کد الکی میده من ENABEL فرستنده را با یکی از پایه های میکرو دادم
                    و تو مخخح گذاشتمش B.3

Do
                    Set Portb.3
                    If Pinb.5 = 1 Then : Goto Main2 : Else : End If
                    Reset Portb.3
                    WAITMS 1
                    Loop

که خوب بازم جواب نگرفتم
                    لطفا راهنمایی کنید

$regfile = "m32def.dat"
                    $crystal = 8000000
                    Config Lcd = 16 * 2
                    Config Lcdpin = Pin , Db4 = Porta.3 , Db5 = Porta.2 , Db6 = Porta.1 , Db7 = _
                    Porta.0 , E = Porta.4 , Rs = Porta.5
                    Config Portb.5 = Input
                    Config Portb.3 = Output
                    Config Timer1 = Timer , Compare A = Set , Prescale = 256
                    Compare1a = 250
                    Enable Oc1a
                    Enable Interrupts
                    Dim A As Byte
                    Dim B As Byte

Dim H As Byte , Hu As Byte , Hd As Byte , L As Byte , Lu As Byte , Lld As Byte , Ru As Byte
                    Dim Rd As Byte , R1 As Byte , R2 As Byte , R As Byte , Tim1 As Long

Enable Timer1
                    Enable Ovf1

Main:
                    Reset Portd.0
                    Reset Portd.1
                    Cls
                    Start Timer1
                    Lcd "REDY TO REED COD"
                    Locate 2 , 1 : Lcd Timer1
                    Do
                    Toggle Portd.1
                    Set Portb.3
                    If Pinb.5 = 1 Then : Goto Main2 : Else : End If
                    Reset Portb.3
                    Loop

Main2:
                    Cls
                    Lcd "reed cod"
                    Timer1 = 0
                    Bitwait Pinb.5 , Reset
                    A = Timer1

If A > 1 Then : Goto Main : End If
                    Timer1 = 0

Bitwait Pinb.5 , Set
                    B = Timer1
                    Timer1 = 0

H = B / 4 : Hu = H + 4 : Hd = H -4

L = 3 * H : Lu = L + 4 : Lld = L -4

Ru = B + 4 : Rd = B -4

Bitwait Pinb.5 , Reset
                    Timer1 = 0
                    Bitwait Pinb.5 , Set
                    L1 = Timer1

If L1 > Hd And L1 < Hu Then : Goto Nex : End If
                    If L1 > Lld And L1 < Lu Then : Goto Nex : Else : Goto Main : End If
                    .
                    .
                    .
                    .
                    .

دیدگاه

سلام........
                      من شماتیک خود ماژول گیرنده رو نیاز دارم نه نحوه اتصال ماژول به میکرو
                      با تشکر

دیدگاه

نقشه ماژول پیدا کردم فقط مقادیر L0 و L1 مشخص نیست

دیدگاه

میشه یکی راهنماییی کنه

دیدگاه

میشه یکی راهنماییی کنه
                            خوب همه هنر برنامه نویسیش تو اینه که بتونی نویز رو از دیتا تشخیص بدید.
                            یه راه حل خیلی مفید اینه که اگر دیتایی رسید که از 300 میکرو ثانیه کمتر بود میکرو هرچی که دریافت کرده رو نویز بشناسه و دو باره منتظر دریافت کد پریمبل باشه.
                            من با بیسیک زیاد کار نکردم وگر نه تو برنامه نویسیش کمکتون می کردم.حالا اطلاعات بیشتر خاستید پیام خصوصی بدید راهنماییتون کنم.
                            اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
                            مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
                            مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
                            اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
                            هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amoosa
                              با سلام
                              من یه برنامه با بسکام نوشم که کد لرن ev 1527 را لرن میکنه تا 20 ریموت ذخیره میکنه هرکدوم از ریموتها رو به تنهایی حذف میکنه . و قتی خروجی آی سی را مستقیما به ورودی میکرو وصل میکنم عالی جواب میده اما وقتی به ماژول گیرنده وصل میکنم چون گیرنده همینجوری دیتاهای الکی میفرسته میکرو الکی مشغول میشه و دیگه کاری نمیتونه بکنه برنامه خیلی راحته یعنی کدها میخونه تبدیل به 0 و 1 میکنه و ذخیره میکنه
                              مشکلم زمانیکه ماژول HM-R 433 میخوام کد ها رو بخونم اول اینکه گیرنده وقتی باهاش کار نکنی یه سری کد الکی میفرسته دو م اینکه اگه کلید فشار بدی بازهم نمیتونه کدی را بخونه ولی اینو میدونم که وقتی میکرو مستقیما به خروجی آی سی EV وصل میکنم عالی عمل میکنه جهت اینکار هم یه ریموت باز کردم و باهاش دارم کار میکنم
                              برنامه هم اینجوریه که یکی از پایه های میکرو مثلا B.5 تو حالت Bitwait Pinb.5 , Set قرار میدم حالا به محض ست شدن Timer1 = 0 میکنه تا ریست شدن بیت A = Timer1 واین میشه بیت آغازین طبق چیزی که با ارتباط مستقیم با آی سی دریافت کردم باید مقدار A یا صفر باشه و یا 1 نه بیشتر پس If A > 1 Then : Goto Main : End If
                              و Timer1 = 0

Bitwait Pinb.5 , Set
                              B = Timer1

که این هم همان کد پری میباشد طبق چیزی که با ارتباط مستقیم با آی سی دریافت کردم باید مقدار B حدود 42 باشه
                              دریافت کد بعد از کد پری C متوجه این شدم که اگر کد پری را بر 4 تقسیم کنیم C یا یکچهارم پری است و یا سه چهارم پس اگر شرط یکچهارم بودن و یا یکسوم بودن را داشت ادامه بده و بقیه کدها را ذخیره کن و گرنه برگرد به ابتدای برنامه
                              که خوب با وصل گیرنده چون گیرنده همیشه کد الکی هم میفرسته تو خروجی اول میکرو درگیر میشه تا سر شرط 1/4 یا 1/3 و ثانیا کلید هم که میزنمنمیتونه به خوبی بخونه
                              البته جهت تست یه کار دیگه هم کردم چون گفته بودید اگر به مدت 74 میلی ثانیه از فرستنده استفاده نشه کد الکی میده من ENABEL فرستنده را با یکی از پایه های میکرو دادم
                              و تو مخخح گذاشتمش B.3
                              با سلام

بنده با بیسیک کار نکردم ولی اگر بتونید خط به خط برنامرو ترجمه کنید نباید مشکلی باشه
                              فقط باید کدهای داخل اینتراپت خیلی بهینه باشه

اما در مورد نویز باید بگم در صورتی که در محدده برد ریموت باشید و یکی ار کلید هارو فشار داده باشید نباید روی دیتا نویزی باشه
                              شما برای محدود کردن نویزهایی که قبل از فشار کلید وجود داره حتما باید دنبال استارت بیت یا همون پریمبل باشید که پبدا کردنش کار سختی نخواهد بود
                              و حتما از اجرای قسمتهای دیگه برنامه جلوگیری کنید تا میکرو بی دلیل مشغول نشه و در روتین اینتراپتتون گیر نکنه

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali833
                                نقشه ماژول پیدا کردم فقط مقادیر L0 و L1 مشخص نیست

با سلام

میتونید از دیتاشید PT2272 کمک بگیرید
                                ولی سولی که برای بنده پیش اومده اینه که چرا میخواید خودتون درست کنید ؟؟؟
                                وقتی میشه با دو سه هزار تومن بخرید دیگه چه کاریه ؟؟؟
                                تازه تنظیم کردن و .... هم نمیخواد
                                اگر مشکل شما قیمت هست شک نکنید نمیشه با این قیمت ها خودتون درست کنید
                                پیدا کردنشون هم کار سختی نیست و توی بازار همه نوعش به راحتی پیدا میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X