اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

نوشته اصلی توسط amoosa
    یه سوال دارم
    این ماژول های HMR433 خروجی ttl داره یا نه و اگه نداره باید چطوری max231 بهش وصل کنم قیمت ماژول تو فروشگاه سایت 10500 تومان است و ببینید اگه پرووه من کار نمیکنه شاید بخاطر استفاده ازاین نوع ماژوله آیا این بهترهKST-RX706-433MHZ یا ASK DX-RF 433
    با سلام

شرمنده بنده امکان تست برنامه شمارو ندارم

ولی ماژولی که فرمودید در این پروژه کاربردی نداره و جواب نمیده
    شما باید از ماژولهای

یا

استفاده کنید

به همین سادگی :nice:
    تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
    به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

دست شما درد نکنه فکر کنم مشکلم هم همینه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
        با سلام

میتونید از دیتاشید PT2272 کمک بگیرید
        ولی سولی که برای بنده پیش اومده اینه که چرا میخواید خودتون درست کنید ؟؟؟
        وقتی میشه با دو سه هزار تومن بخرید دیگه چه کاریه ؟؟؟
        تازه تنظیم کردن و .... هم نمیخواد
        اگر مشکل شما قیمت هست شک نکنید نمیشه با این قیمت ها خودتون درست کنید
        پیدا کردنشون هم کار سختی نیست و توی بازار همه نوعش به راحتی پیدا میشه

سلام ....
        چون مدار گیرنده قسمتی از یک پروژه دیگه هستش و بنظرم قشنگ نیست که اینکارو کرد واز ماژول استفاده کرد ضمن اینکه فضا هم محدوده
        http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,10159.0.html
        Engineering is the art of making what you want from things you can get.
        اموزش DSP ...........................
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=29824.0
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=32324.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali833
          سلام ....
          چون مدار گیرنده قسمتی از یک پروژه دیگه هستش و بنظرم قشنگ نیست که اینکارو کرد واز ماژول استفاده کرد ضمن اینکه فضا هم محدوده
          اینکه میخواید خودتون درست کنید خیلی خوبه
          در هر صورت ماژولی که خودت درست میکنی در بهتریت حالت هم نمیتونه به خوبی ارزونترین ماژول بازار عمل کنه
          در ضمن فکر نمیکنم بتونید کوچکتر از این ماژولهای بازار در بیارید منظورم این جمله اخرشما مبنی بر محدودیت فضا ست

دیدگاه

میخوام با یه ریموت 4 دکمه ای یا بیشتر چند تا رله رو قطع و وصل کنم.
            فرستنده و گیرنده مدارش چجوریه ؟ کدوم رو باید بخرم ؟
            لرن کردن کدهای اون ریموت به گیرنده چطوریه ؟
            ممنون از همه ی دوستان.

دیدگاه

از دوستان کسی میدونه
              ریموتی که ای سی pt2240 روش نصبه از نوع 8 پین چطور پروگرم یا کد دهی میشه
              یا به عبارتی دو ریموت یکسان از لحاظ سخت افزاری داریم چطور میتونیم کد داخلیشونو یکسان کنیم
              سرچ کردم و دستگاههای در اینترنت دیدم
              ولی خب چطور میشه بدون دستگاه اینکارو انجام داد؟
              هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
              بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
              میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
                از دوستان کسی میدونه
                یا به عبارتی دو ریموت یکسان از لحاظ سخت افزاری داریم چطور میتونیم کد داخلیشونو یکسان کنیم
                اصلا پرورام نمیشه که.
                8 تا پین داره که بسته به زمین بودن؛vcc بودن یا امپدانس بالا بودن هشت پین ای سی میشه اونو ست کرد.یعنی بسته به به حالتی که پین های ای سی رو کانفیگ کرده باشی باید گیرندتم به همون حالت کانفیگ شده باشه تا کد رو دریافت کنه.مثلا اگه همه 8 پین فرستنده رو زمین کنید بایستی همه 8 پین توی گیرنده رو هم زمین کنید و الا کدی دریافت نمیشه.کل حالات میشه 3^8 برابر 6500حالت.
                اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
                مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
                مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
                اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
                هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
                  از دوستان کسی میدونه
                  با سلام
                  باز متاسفانه دوست خوبمون اقای نایبی عزیز با اطلاعات غلتشون این تاپیک رو مستفیض کردن
                  اما در پاسخ باید بگم یه تعداد از مدلهای این ایسی قابل پروگرام شدن هستن که در جدول زیر ذکر شده
                  اونهای که با کلمه Programmable مشخص شدن امکان پروگرام شدن رو دارن و اونهای دیگه کد به صورت رندوم و ثابت روشون ذخیره شده

یکی از الگوریتم های پروگرامش به این شکل هست

یکی از بهترین دیتاشیتهای این ایسی رو میتونید از اینجا دانلود کنید
                  که توضیحات کاملی در خصوص روش پروگرام کردنش داده
                  کار سختی نیست و میتونید به راحتی با یه میکروی ساده خودتون درست کنید
                  اگر بازم مشکلی بود بفرمایید

دیدگاه

ممنونم از دوستان و بخصوص جناب اسدی
                    بله منم دیتاشیت رو دیدم
                    اما برام سوال شد یعنی باید برای کپی ریموت رو باز کرده و سیم کشی کنیم بررروی برد اصلی
                    پس این دستگاه ها دقیقا چطور پروگرم میکنند

http://www.aliexpress.com/item/Wireless-RF-Rolling-Hopping-Fixed-Code-Car-Remote-Control-Master-key-Programmer-Muti-Function-Duplicator-GV/957194023.html

http://werken.moz.ac.at/hum/
                    فندوق

http://www.truckdiagnosticscanner.com/china-hilux_style_car_universal_keyless_entry_remote_con trol_duplicator-191429.html

http://www.payamsara.com/spt=%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82%D9%87%20%DA%A9%D8%AF% 20%D8%AF%D9%87%DB%8C%20pt2240&p=10055335
                    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
                      ممنونم از دوستان و بخصوص جناب اسدی
                      بله منم دیتاشیت رو دیدم
                      اما برام سوال شد یعنی باید برای کپی ریموت رو باز کرده و سیم کشی کنیم بررروی برد اصلی
                      پس این دستگاه ها دقیقا چطور پروگرم میکنند

http://www.aliexpress.com/item/Wireless-RF-Rolling-Hopping-Fixed-Code-Car-Remote-Control-Master-key-Programmer-Muti-Function-Duplicator-GV/957194023.html

http://werken.moz.ac.at/hum/
                      فندوق

http://www.truckdiagnosticscanner.com/china-hilux_style_car_universal_keyless_entry_remote_con trol_duplicator-191429.html

http://www.payamsara.com/spt=%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82%D9%87%20%DA%A9%D8%AF% 20%D8%AF%D9%87%DB%8C%20pt2240&p=10055335
                      با سلام

این دستگاهی که شما لینکشو دادید
                      برای کپی کردن یا استخراج دیتا و فرکانس ریموت هست و مشخصات ریموت رو نشون میده
                      و برای پروگرام کردن و کانفیق ریموت مناسب نیست
                      هرکدوم از ایسی ها شرایط و پروتوکل خاصی برای پروگرام کردنشون دارن که به راحتی میتونید خودتون درست کنید
                      بنده با یه Tiny13 یه چیزی درست کردم که به راحتی میتونه هرنوع ریموتی رو کپی کنه
                      یا با یه برنامه ساده ریموتی درست کردم که میتونه دیتا رو اسکت کنه مثلا اسکن ریموتهای 24 بیت معمولی فقط 5 ثانیه وقت میبره

دیدگاه

من می خواستم بدونم که چه طور میشه توسط یک میکرو قسمت دیکدر رو ساخت و همون میکرو رو برای کارهای دیگه استفاده کرد ؟ مثلا چند تا ورودی را مدام خواند و بر آن اساس چند تا خروجی رو هم کنترل کرد ؟ و یا باید از میکرو های کوچکتر استفاده کرد و این کارها رو توسط دو میکرو انجام داد این سوال رو برای این میپرسم که در پست های قبلی دوستان برای سرعت خواندن اطلاعات از ماژول گیرنده تاکید داشتن .
                        آیا با بهینه کردن برنامه به نظرتون اینکار شدنی هست یا نه ؟

دیدگاه

با سلا م به دو.ستان بنده قراره واسه جرثقیل سقفی کنترل درست کنم میخام از ماژول drf1212d10 درجی استفاده کنم . چند تا برد قبلا زدن که به دلیل نویز کار نمیکرده بازاری هاش هم تو اون محیط کارایی خوبی نشون ندادن . میخواستم ببینم اصلا این ماژول که fsk هم هست تو شرایط نویز کارش را خوب انجام میده یا نه .ممنون اگه پاسخ بدید اینم کاتالوگ
                          http://dorji.com/docs/data/DRF1212D10.pdf
                          دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                          بانک اطلاعاتی سنسورها
                          ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                          تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                          [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
                            با سلا م به دو.ستان بنده قراره واسه جرثقیل سقفی کنترل درست کنم میخام از ماژول drf1212d10 درجی استفاده کنم . چند تا برد قبلا زدن که به دلیل نویز کار نمیکرده بازاری هاش هم تو اون محیط کارایی خوبی نشون ندادن . میخواستم ببینم اصلا این ماژول که fsk هم هست تو شرایط نویز کارش را خوب انجام میده یا نه .ممنون اگه پاسخ بدید اینم کاتالوگ
                            http://dorji.com/docs/data/DRF1212D10.pdf
                            با سلام
                            اقای ریاحی عزیز مورد بحث این تاپیک ماژولهای ask هست نه fsk
                            بنده هم تجربه ای در استفاده از این ماژول ندارم
                            ولی میتونم بگم که ماژولهای fsk در برابر نویز خیلی مقاومترن
                            و نکته دیگه اینکه فکر نمیکنم مشکل شما نویزی باشه که روی ماژولها تون میفته احتمال جای دیگه مشکل دارین
                            حتما به تغذیه بردتون دقت کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                              با سلام
                              اقای ریاحی عزیز مورد بحث این تاپیک ماژولهای ask هست نه fsk
                              بنده هم تجربه ای در استفاده از این ماژول ندارم
                              ولی میتونم بگم که ماژولهای fsk در برابر نویز خیلی مقاومترن
                              و نکته دیگه اینکه فکر نمیکنم مشکل شما نویزی باشه که روی ماژولها تون میفته احتمال جای دیگه مشکل دارین
                              حتما به تغذیه بردتون دقت کنید

در مورد اول نمیدونستم که بحث fsk ندارید معذرت :agree:
                              من هنوز نساختم . ساخته شده هاش نویز دارن :mrgreen:
                              دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                              بانک اطلاعاتی سنسورها
                              ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                              تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                              [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

کسی نست جواب من رو بده ؟

حالا خوبه اساتیدی مثل آقای اسدی و دوستان خوب دیگرم میان ومیرن ها ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X