اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی rfm12bp با برد 3 کیلومتر قابلیت ارسال صوت به صورت دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی rfm12bp با برد 3 کیلومتر قابلیت ار&#158

:cry:
    متاسفانه من بارها و بار ها از این ماژول بدون تقسیم مقاومتی استفاده کردم
    امروز هم استفاده کردم و برنامه های واکی تاکی رو روش زدم باز هم جواب نداد حالا نمیدونم مازول سوخته یا ؟
    یکی از بچه های سایت به نام امید حبیبی به من فرمودن مشکلی نیست و بدون مقاومت هم ماژول جواب میده
    ولی من تا به حال 4 بار مدار رو بستم و بد بختی اینه که نمیدونم که فرستنده کار نمیکنه گیرنده کار نمیکنه ؟
    هر دو خرابه ؟
    ماژول کانفگ نمیشه
    نمیدونم دردش کجاست
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی rfm12bp با برد 3 کیلومتر قابلیت ارسال صوت به صورت دیجیتال

سلام شما برای این که بفهمی ماژول سالمه یا نه برنامه کدویژن رو امتحان کن اون که دیگه آسون از من میشنوی این BASCOM فایده ای نداره اگر خیلی از کدویژن خوشت نمیاد حداقل از نرم افزار MICROC شرکتMIKROE استفاده کن که خیلی امکاناتش از BASCOM بیشتر کیفیت کدش هم فکر میکنم بهتر
      آیا کسى که وعده نیکو به او داده‏ایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهره‏مندش گردانیده‏ایم [ولى‏] او روز قیامت از [جمله‏] احضارشدگان [در آتش‏] است؟ (61)(سوره قصص)

دیدگاه

چی شد کسی به جایی رسید؟
        راستی آنتن این ماژول ها رو چی کار کنیم؟
        ماژول من 868MHz و نوع b هست

دیدگاه

با سلام با مراجعه با لینک زیر میتوانید یک داکیومنت کامل در رابطه با این ماژول را بیابید
          http://5volt.ir/avr/avr1/64-%D8%AC%D...2-lcd3310.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 305500
            با سلام با مراجعه با لینک زیر میتوانید یک داکیومنت کامل در رابطه با این ماژول را بیابید
            http://5volt.ir/avr/avr1/64-%D8%AC%D...2-lcd3310.html
            اولا لینک اشتباهه
            دوما درست دانلود نمیشه
            سوما از روی یه کتاب کپی شده بعد نوشته با ذکر منبع مجاز است!!!
            اونم این کتاب!!!!!!!!!!!!
            نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
            ببینید عکس هایی از اون کتاب گذاشتم ببینید مگه هدف اموزش نیست ؟
            پس من چی کار کنم :cry2:

دیدگاه

این مفید تره:
              http://habib-nasr.blogfa.com/post-5.aspx
              http://s1.picofile.com/file/63830744...ro_ir.rar.html

دیدگاه

سلام آقا کسی این پروژه ی توی این کتاب رو تست نکرده؟
                کار نکمیکنه ؟ یا کار میکنه؟
                تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
                موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

با درود . . .
                  من یه چند وقتی هست درگیر یه کار بیسیم هستم و موندم چه ماژولی رو انتخاب کنم.
                  آیا واقعا این RFM12bp دارای 3 کیلومتر برد هست؟
                  کسی تا حالا راهش انداخته و یا لااقل کسی رو که اینو با این برد راه انداخته باشه میشناسه؟
                  چون نمیخوام وقتمو روی یه چیز الکی که یهو بعدش معلوم بشه 200 متر برد داره هدر بدم.
                  اگر واقعا ارزشش رو داره تا بریم سراغش و روش کار کنیم؟

سپاس
                  درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                  بدرود . . .

دیدگاه

:rolleyes:
                    این ماژول پدر همه رو در اورده دیگه کلا بیخیالش شدم
                    اصلا استاندارد نیست
                    مخصوصا اینکه چین هم زده ریخته بازار !!
                    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

جنس چینی!!! :icon_razz:
                      آقا بیاین پایه شیم از اول یه قسمت رو به طراحی ماژول RF اختصاص بدیم... میدونم الان ملت داد و بیداد میکنن که فرکانس بالا اینطور و اونطور ..میدونم
                      ولی از اول بیایم یه کار تحقیقاتی راه بندازیم ... یکی بیاد روی میکسرها ..یکی روی توان یکی روی تطبیق و ... یکی روی شبیه سازی با ADS , غیره کار کنه
                      یه جورایی اون آخر کار حتی اگه به دلیل تبود ابزار اندازه گیری هم گیر بیوفتیم هم کلی اطلاعات عامی به درد بخور به دست آوردیم!!

دیدگاه

آقا این ماژول مارو کشت..اصلا LED چیزی داره که ما بفهمیم اصلا ماژول سالم هست یا نه؟؟؟ :angry:

دیدگاه

درسته جنسش خوب نیست ولی کار می کنه من یکی که راش انداختم البته با کلی دردسر
                          دوستانی که برنامشو و مدارشو در همین تاپیک قرار دادن همگی تقریبا درست بود من هر چی تو این تاپیک گفتینو انجام دادم نشد که نشد تا خودم دست به کار شدم راش انداختم
                          فقط در فرستنده باید یه مدار ساده تقویت صوت بزارین و اگه تو برنامه نویسی حرفی برای گفتن دارین با کمی تغییرات ساده می تونین راه اندازیش کنین
                          من تا فاصله 700 تا 800 متری رفتم جواب می داد بیشتر از این نویز صدا بالا می رفت

دیدگاه

پیشنهاد میکنم همه بریم سراغ این ماژول
                            nrf24l01p
                            یعنی فوق العادست ها
                            اینم آموزش راه اندازیش
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=78587.msg475743#msg475743
                            زکات علم نشر آن است

دیدگاه

برای ارسال صدا بیت ریت رو باید بالا برد .. واسه همین برد محدود میشه! مثلا با 127 کیلو بیت بر ثانیه 25- متر برد تقریبی میشه گرفت! که به درد نمیخوره!
                              ال ای دی هم نداره اما یه پایه داره که پالس 10 مگا هرتز داره تو خروجیش , یکی از رجیستر ها رو مقدار میدی , اگاه این پالسه قطع و وصل تونستی بکنیش ماژول سالمه!

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی rfm12bp با برد 3 کیلومتر قابلیت ار&#382

سلام سلام به هم

اقا من خودم دارم روی این ماژول کار میکنم وبه جا های خوبی هم رسیدم (درحد فهمیدن)

اول که میری دیتا شید این ماژول میخونی انگار داری سخترین مسئله فیزیک کوانتم حل میکنی ...

ولی بعد از 2 بار خوندن درست میشه ..

حالا اگر بچه ها پاین این ماژول برای همیشه کارش تموم کنیم امید وارم به این پست یه نگاه بندازید

خب حالا توضیحات

ببینید این ماژول تمام سختیش مال اینه که از spi 16bit استفاده میکنه

اول یه برنامه بهتون معرفی کنم که کد تنظیم ریجستر های این ماژول براحتی بدون درگیر شدن با ریجستر هاش برا تون بدست میاره

ازhttp://iseee.ir/32-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%A7-rfm12b-%D9%88-avr-%D8%AF%D8%B1-bascom.html دانلود کنید

کد:
                                for(i=0; i<16; i++) {
                                if(cmd&0x8000) HI(SDI); else LO(SDI);
                                HI(SCK);
                                recv<<=1;
                                if( PINB&(1<<SDO) ) {
                                recv|=0x0001;
                                }
                                LO(SCK);
                                cmd<<=1;
                                }
                                HI(CS);
                                return recv;
                                این کد مال ااولین فایلی که در این پاسخ ها اپلود شده...
                                حالا تو این کد تنها چیزی که داره من ناراحت میکنه حاصل این عبارت داخل دستور if
                                cmd&0x8000
                                این عملگر & اینجا چیکار مینه...
                                اخه کار کلی این تابع اینه که چون میخواد 16 bit بفرسته با یه دستور for به تعداد 16 بار این عبارت (cmd&0x8000)
                                که اگه 1بود شروع کنه یه پالس درست کنه واگر برقرار نبود یه پالس دیگه درست کنه
                                کلا با اینکار داره تک تک 0 و1 این 16 bit میفرسنه...
                                حالا مقدار کلی این cmd&0x8000 چیه.....؟؟؟؟
                                چون معلوم که هربار که میاد چک مینه (منظورم اینه که تو حلقه for تکرار میشه وبه این عبارت میرسه(cmd&0x8000)if)
                                یا 1 برمیگردونه یا 0 ...

بچه ها من تا این جا نوشتم اگه مایل بودید بازم با هم ادامش بدیم .......

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X