اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول hmtr به صورت چند کاناله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی ماژول hmtr به صورت چند کاناله

با سلام خدمت دوستان
    می خواستم با ماژول HMTR یک ارتباط چند کاناله بین این دو ماژول ایجاد کنم به صورت ساده توضیح بدم 4 کلید در فرستنده که با فشردن هر کدام در گیرنده ال ای دی روشن شود و یا اگر دو طرفه خواستم بکنم چه کاری باید انجام دهم
    البته در سایت سرچ کردم ولی به صورت چند کاناله توضیحی داده نشده (قبل از اینکه بگین دوست عزیز چرا قبل از اینکه این موضوع را بنویسی سرچ نکردی)
    لطف کنین کمکم کنید ممنون می شم

پاسخ : راه اندازی ماژول hmtr به صورت چند کاناله

سلام
    برای اینکه بتونی بصورت چند کاناله استفاده کنی باید برای هر کانال یک فرکانس خاص داشته باشی. درصورتی که این ماژول ها تک فرکانسه اند و نمی شه چندتا کانال از شون گرفت.
    تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
    دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
    مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
    حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

با سلام

دوست عزیز این ماژول ها همونطور که از اسمشون پیداست برای ارتباط دو طرفه استفاده میشند و امکان کار با پرتوکول uart رو هم دارند که در دونوع ttl و rs232 l,[,n isjkn (فرقشون یدونه max232 هست) حالا شما هر دستوری که از این طرف بفرستید اون ور چک میکنه اگه درست بود فلان کار رو انجام میده (البته اگر منظورتون از کانال همون مثال ساده ای که نوشتید باشه) اما این ماژول ها برای ارسال و دریافت داده مناسبند نه فقط برای فرمان روشن و خاموش کردن .

دیدگاه

سلام .

با این ماژول فرستنده یک کانال که هیچه 1000 کانال هم بخواهی میتونی بسازی . من خودم 5 کانالش رو با hmt-hmr ساختم . برای hmtr هم مثل hmt-r هست فقط باید پایه کانفیق یا enable رو کنترل کنی . :icon_razz:
        خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
          با سلام

دوست عزیز این ماژول ها همونطور که از اسمشون پیداست برای ارتباط دو طرفه استفاده میشند و امکان کار با پرتوکول uart رو هم دارند که در دونوع ttl و rs232 l,[,n isjkn (فرقشون یدونه max232 هست) حالا شما هر دستوری که از این طرف بفرستید اون ور چک میکنه اگه درست بود فلان کار رو انجام میده (البته اگر منظورتون از کانال همون مثال ساده ای که نوشتید باشه) اما این ماژول ها برای ارسال و دریافت داده مناسبند نه فقط برای فرمان روشن و خاموش کردن .
          متوجه منظور شما که این ماژول برای ارسال و دریافت داده مناسبند نمی شم
          در فرستنده با فشردن کلید داده ارسال می شه و در گیرنده داده دریافت و طبق دریافت آن دستور خاصی را انجام می ده (با فرکانس های جداگانه)
          من با hmt-hmr مشکلی ندارم همین دستوری که برای این دو ماژول نوشتم را برای hmtr می نویسم جواب نمی ده
          لطفا بگویید از چه دستوری برای راه اندازی آن باید استفاده کنم؟

دیدگاه

خوب منظور من این بود که اگه می خوایید فقط فرمان خاموش رو روشن کردن از راه دور رو بدید برای صرف هزینه کمتر بهتره از ماوژل های ارزونتر استفاده کنید مثل ASK .

یه مقاله هست در رابطه با این ماژول ها اینو ببینید شاید کمکتون کرد :
            www.ir-micro.com/ZiP2,/ir-micro.com,avr_hm-tr_.rar

دیدگاه

دوستا من میخوام یه مدار زنگ دوطرف بسازم یعنی هر طرف یه شستی و یه رله و طرف دیگه هم یه شستی و یک رله! از این ماژولا میشه استفاده کرد ولی قیمتشون نسبت به کاری که من میخوام باهاش بکنم خیلی زیاده! ماژولی چیزی بنظرتون ممیرسه استفاده کنیم؟
              در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
              گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                دوستا من میخوام یه مدار زنگ دوطرف بسازم یعنی هر طرف یه شستی و یه رله و طرف دیگه هم یه شستی و یک رله! از این ماژولا میشه استفاده کرد ولی قیمتشون نسبت به کاری که من میخوام باهاش بکنم خیلی زیاده! ماژولی چیزی بنظرتون ممیرسه استفاده کنیم؟
                شما ASK استفاده کن
                ارز.ن و راحت
                ما که 1 هفته ای با این HMTR سر و کله زدیم آخر سر دیتا رو با چند ثانیه تاخییر می فرستاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
                  سلام
                  برای اینکه بتونی بصورت چند کاناله استفاده کنی باید برای هر کانال یک فرکانس خاص داشته باشی. درصورتی که این ماژول ها تک فرکانسه اند و نمی شه چندتا کانال از شون گرفت.
                  !
                  خوب نمیدونم چه طور شد!
                  ولی ببینین اگه دیتا رو به صورت یه کد بفرستیم بگیم مثلا 10 شد رله 1 اگه 20 شد رله 2و....
                  این طور میشه N تا وسیله رو کنترل کرد!
                  اگه اشتباه میکنم بگین لطفا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsancompany
                    شما ASK استفاده کن ارزون و راحت
                    ما که 1 هفته ای با این HMTR سر و کله زدیم آخر سر دیتا رو با چند ثانیه تاخییر می فرستاد
                    ممنون دوست عزیز
                    ای اس کا خیلی خوبه ولی دوطف نیاز به دیکودر واینکودر داره تا با بقیه مسیله های مشابه قاطی نکنه و ای اس کا فقط گیرنده نیست؟؟؟ فرستنده چی میشه؟ میخوام توی هر طرف یه کلید شستی و یه رله باشه که با زدن این کلید رله اون یکی و بلعکس فعال بشه بازم ممنون

دیدگاه

!
                      خوب نمیدونم چه طور شد!
                      ولی ببینین اگه دیتا رو به صورت یه کد بفرستیم بگیم مثلا 10 شد رله 1 اگه 20 شد رله 2و....
                      این طور میشه N تا وسیله رو کنترل کرد!
                      اگه اشتباه میکنم بگین لطفا
                      منظورم از کانال / کانال فرکانسی هست . وقتی دیتا رو کدبندی کنیم / همه گیرنده هایی که با اون فرکانس کار کنند اون دیتا رو دریافت می کنند فقط بستگی به کدی که براشون قرار دادی دیتای خودشون رو می کشن بیرون . ولی وقتی چند کانال داشته باشیم دیگه این اتفاق نمی افته . هر کدوم فرکانساشون یکی باشن دیتاهاشون رو می گیرن. نه اینکه همشون بگیرن . مثل بیسیم های موجود که چند کانالن . اگه یکی مثلا روی کانال دو باشه و یکی سه نمی تونن دیتای هم رو بگیرن ولی در کدبندی بدلیل هم فرکانس بودنشون دیتا رو دریافت می کنن و یک طورهایی امنیت پایین تری دارن .

اگه منظورم رو متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم .

برنامه ای که برات گذاشتم جواب نداد !!؟ oo:
                      تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                      دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                      مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                      حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
                        منظورم از کانال / کانال فرکانسی هست . وقتی دیتا رو کدبندی کنیم / همه گیرنده هایی که با اون فرکانس کار کنند اون دیتا رو دریافت می کنند فقط بستگی به کدی که براشون قرار دادی دیتای خودشون رو می کشن بیرون . ولی وقتی چند کانال داشته باشیم دیگه این اتفاق نمی افته . هر کدوم فرکانساشون یکی باشن دیتاهاشون رو می گیرن. نه اینکه همشون بگیرن . مثل بیسیم های موجود که چند کانالن . اگه یکی مثلا روی کانال دو باشه و یکی سه نمی تونن دیتای هم رو بگیرن ولی در کدبندی بدلیل هم فرکانس بودنشون دیتا رو دریافت می کنن و یک طورهایی امنیت پایین تری دارن .

اگه منظورم رو متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم .

برنامه ای که برات گذاشتم جواب نداد !!؟ oo:
                        والله به نظر من اگه دیتا رو کد گذاری کنیم به عقل جن هم نمیرسه که چه طور دی کدش کنه و یعنی یه ارتباط امن داریم!
                        و احتمالا اساس کار دزگیر ها و قفل مرکزی خودرو ها هم همینه!
                        چون فک کنم اگه بیایم و رو یه فرکانس خاص دیتا بفرستیم اولا که باند رادیویی کشور این اجازه رو بهمون نمیده تا رنج کاری رو افزایش بدیم
                        ثانیا با دسکاری فرکانس کاری گیرنده میشه دیتا رو لاگ کرد!
                        ولی کد گذاری رو نمیدونم انصافن چه طور میشه هک کرد!؟ oo:
                        کد شما هم نشود !
                        جالبه که با ماژول های ارزان تر ASK با همون کد های خودم دیتا رو به خوبی و آنی سند میکنم! :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                          دوستان کسی به من کمک نمیکنه!!! :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                            دوستان کسی به من کمک نمیکنه!!! :angry:
                            مهندس ASK خوراک پروزتونه اگه رنج کاری زیاد مهم نیس براتون
                            http://iran-micro.com/index.php/cPath/303_22_168

دیدگاه

سلام.ماژول HM-TR در 4 فرکانس کاری مختلف ساخته میشه 315،433،868،915 مگاهرتز ساخته میشه و یه نرم افزار برای config این ماژول هم ارائه شده، اما این به این معنی نیست که اگه شما یه ماژول HM-TR 433 خریدی ،میتونی با این نرم افزار config مثلا توی فرکانس 315 هم ازش استفاده کنی.اما اگر بخوای تو چند تا کانال ازش استفاده کنی میشه . توی دیتاشیتش نوشته میتونی با config کردن اون در کاربردهای FDMA ازش استفاده کنی. حالا این FDMA مخفف
                              Frequency-division multiple access می باشد .یعنی کاربر میتونه توی چندین باند فرکانسی یا کانال از اون استفاده کنه.در مورد FDMA دوستای مخابراتی بیشتر میدونن. من تا همین اندازه میدونستم، اما فکر میکنم توی بخش RF parameter قسمت Frequency deviate نرم افزار config این ماژول بشه یه کارایی کرد. دوستانی که مشغول این ماژولن یه امتحانی بکنن،من یه دو سالی میشه از این ماژول دورم.

البته اگه نتیجه نگرفتید نا امید نشید ماژول چینیه دیگه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X