پاسخ : راه اندازی ماژول hmtr به صورت چند کاناله
دیتای کد گذاری شده رو نمیشه خوند ! (یعنی نمیشه بفهمی چی توش هست) . اما میشه هک کرد . چطوری؟ اینطوری :
فرض کنید شما با ماژولتون یک دستور کدگذاری شده به گیرنده میفرستید که در رو باز کن . اگه من هم یک گیرنده با همون فرکانس کاری توی برد ماژول تون داشته باشم می تونم دستورتون رو دریافت کنم و از فردا خودم دقیقا همون داده رو به سمت گیرنده بفرستم . حالا هر چقدر هم کدگذاری می خوای پیچیده باشه . مهم اینه که این ماژول ها توی بازار ریخته و من هم می تونم این داده ای که شما می فرستید رو ببینم و خودم بفرستم و این یعنی هک کردن .
اما وقتی فرکانس مرکزی کاری فرستنده و گیرنده یکی باشه و توی رنج های معمولی بازار نباشه دیگه امکان دست یابی به داده نیست .
حالا به نظرتون هک کردن یک بیسیم سخت تره یا یک ماژول HM-TR ؟
طیف رادیویی کشور یک سری رنج ها رو داره که بهش میگن طیف آماتور . توی این رنج ها مجازی که کار کنی . تا جایی که من می دونم بعضی از مدل های RFM این قابلیت رو دارن که فرکانس حامل رو داخلشون تغییر بدی .
با فرض اینکه کار خودتون مشکلی نداشته مشکل 100 در صد از ماژول بوده .
نوشته اصلی توسط ehsancompany
فرض کنید شما با ماژولتون یک دستور کدگذاری شده به گیرنده میفرستید که در رو باز کن . اگه من هم یک گیرنده با همون فرکانس کاری توی برد ماژول تون داشته باشم می تونم دستورتون رو دریافت کنم و از فردا خودم دقیقا همون داده رو به سمت گیرنده بفرستم . حالا هر چقدر هم کدگذاری می خوای پیچیده باشه . مهم اینه که این ماژول ها توی بازار ریخته و من هم می تونم این داده ای که شما می فرستید رو ببینم و خودم بفرستم و این یعنی هک کردن .
اما وقتی فرکانس مرکزی کاری فرستنده و گیرنده یکی باشه و توی رنج های معمولی بازار نباشه دیگه امکان دست یابی به داده نیست .
حالا به نظرتون هک کردن یک بیسیم سخت تره یا یک ماژول HM-TR ؟
دیدگاه