اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی چیپ مخابراتی فرستنده گیرنده ( +Wireless NRF24L01 ) { رقیب HMTR }

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی چیپ مخابراتی فرستنده گیرنده ( +Wireless NRF24L01 ) { رقیب HMTR }

دوستان اگر کسی بصورت عملی توی محیط کاملا بسته از برد مفید این ماژولهای ساده منظورم بدونpیا همون تقویت نشده اطلاع داره و تست کرده تقریبیش چقدره؟
    و یه سوال دیگه:حساسییت این ماژول به نویز چقدره؟آیا میشه در محیطهای صنعتی ازش استفاده کرد یا فقط مختص محیطهای آزمایشگاهی هست؟

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی چیپ مخابراتی فرستنده گیرنده ( +Wireless NRF24L01 ) { رقیب HMTR }

دوستان سلام
      کسی موفق شده این ماژول رو با آردوینو راه اندازی کنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eng.amanc نمایش پست ها
        دوستان سلام
        کسی موفق شده این ماژول رو با آردوینو راه اندازی کنه؟
        با سلام و درود
        این موارد را بررسی نمایید:

1- پروژه و کتابخونه و آموزش nrf24l01 با آردوینو

2- دانلود کتابخانه و پروژه راه اندازی NRF24L01 و +NRF24L01

3- آموزش ارتباط دو طرفه توسط NRf24l01 آردوینو

4- راه اندازی ماژول nRF24L01 آردوینو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
          با سلام و درود
          این موارد را بررسی نمایید:
          ممنون از شما بزرگوار، ولی متاسفانه نه تنها این مثالها و کتابخانه ها بلکه همه ی کدهای نت رو تست کردم ولی جواب نگرفتم.بعد از چند روز سر و کله زدن با ماژول موفق به راه اندازیش شدم ولی بعد یکی دو روز همون مداری که جواب گرفته بودم رو بستم ولی کار نکرد.ماژولهای دیگه ای رو هم تست کردم ولی کار نکرد که نکرد
          میتونین راهنماییم کنید شما؟

دیدگاه

سلام
            حداکثر چندنفر میتونن به یه nrf2401 وصل شن؟
            اگه بخوایم با گوشی استفاده کنیم نیاز به برنامه خاصی داره؟ یعنی چنتا گوشی به یه انتن وصل شن.کسی برنامشو نداره؟
            دیدگاه

نوشته اصلی توسط behrang73 نمایش پست ها
              سلام
              حداکثر چندنفر میتونن به یه nrf2401 وصل شن؟
              اگه بخوایم با گوشی استفاده کنیم نیاز به برنامه خاصی داره؟ یعنی چنتا گوشی به یه انتن وصل شن.کسی برنامشو نداره؟
              برگه ی راهنمای nRF24L01 را به صورت ترجمه شده می توانید از اینجا مطالعه نمایید:
              پروژه و کتابخونه و آموزش nrf24l01 با آردوینو

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X