اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی چیپ مخابراتی فرستنده گیرنده ( +Wireless NRF24L01 ) { رقیب HMTR }

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی چیپ مخابراتی فرستنده گیرنده ( +Wireless NRF24L01 ) { رقیب HMTR }

نوشته اصلی توسط aawww
    سلام
    میشه بفرمایید چی انتقال دادیت منظورم برای چی استفاده کردیت و چند متر برد داشت ؟؟؟
    اگه میتونستین شماتیکش را هم بزارید خوب بود
    شماتیک که لازم نداره فقط PB0 و PB1 به ترتیب به CE و CSN و PD2 هم به IRQ و پایه های spi هم به پین مربوط به خودش. ال سی دی هم که بستگی به خودت داره رو چه پینایی بزاری (البته فقط واسه ریسیور).
    از طرف فرستنده یک شمارنده می فرستادم گیرنده رو ال سی دی نمایش می داد.
    یکی از ماژول ها کار نکرد واسه همین یکی ازون آنتن دارا جاش گذاشتم چون آنتن 2db نداشتم زیاد از فاصله دور تست نگرفتم.

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی چیپ مخابراتی فرستنده گیرنده ( +Wireless NRF24L01 ) { رقیب HMTR }

نوشته اصلی توسط mohammadfa91
      شماتیک که لازم نداره فقط PB0 و PB1 به ترتیب به CE و CSN و PD2 هم به IRQ و پایه های spi هم به پین مربوط به خودش. ال سی دی هم که بستگی به خودت داره رو چه پینایی بزاری (البته فقط واسه ریسیور).
      از طرف فرستنده یک شمارنده می فرستادم گیرنده رو ال سی دی نمایش می داد.
      یکی از ماژول ها کار نکرد واسه همین یکی ازون آنتن دارا جاش گذاشتم چون آنتن 2db نداشتم زیاد از فاصله دور تست نگرفتم.
      میشه بگین علت این که یکی از ماژولهات کار نکرده چی بوده ؟
      حالا حداکثر بردی که تست زدی چقدر بود ؟
      البته حتما نباید که انتن خودش باشه شما میتونین یه تیکه سیم استخونی به اندازه 5 سانت هم خروجیش وصل کنی هیچ مشکلی نداره . هرچی قطرش بیشتر باشه بهتره
      البته اگه زحمتی براتون نداره ببین میتونی فاصله 50 متر ازش بگیری
      ممنونتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aawww
        میشه بگین علت این که یکی از ماژولهات کار نکرده چی بوده ؟
        حالا حداکثر بردی که تست زدی چقدر بود ؟
        البته حتما نباید که انتن خودش باشه شما میتونین یه تیکه سیم استخونی به اندازه 5 سانت هم خروجیش وصل کنی هیچ مشکلی نداره . هرچی قطرش بیشتر باشه بهتره
        البته اگه زحمتی براتون نداره ببین میتونی فاصله 50 متر ازش بگیری
        ممنونتم
        ازین ماژول های NRF چند نوع هست من از این مدل http://eshop.eca.ir/product_info.php...oducts_id=1567
        و این مدل http://eshop.eca.ir/product_info.php...cdebf1e8859fad
        استفاده کردم البته بدون آنتن. وقتی جفتشو از این 12 تومنی ها میزارم جواب نمیده که نمی دونم علتش چیه ولی وقتی واسه فرستنده از این 34 استفاده می کنم درست میشه. واسه آنتن هم کانکتور SMA داره نمیشه سیم وصل کرد تو دیتاش نوشته گین خروجی 2db
        واسه بردش هم وقتی تست گرفتم میگم چون الان همش رو یه برده.

دیدگاه

ازین ماژول های NRF چند نوع هست من از این مدل http://eshop.eca.ir/product_info.php...oducts_id=1567
          و این مدل http://eshop.eca.ir/product_info.php...cdebf1e8859fad
          استفاده کردم البته بدون آنتن. وقتی جفتشو از این 12 تومنی ها میزارم جواب نمیده که نمی دونم علتش چیه ولی وقتی واسه فرستنده از این 34 استفاده می کنم درست میشه. واسه آنتن هم کانکتور SMA داره نمیشه سیم وصل کرد تو دیتاش نوشته گین خروجی 2db
          واسه بردش هم وقتی تست گرفتم میگم چون الان همش رو یه برده.
          خوب اولی ها که خوش انتن سر خود داره روی مدار . احتمال این که با هم مچ نمیشن دوتا مشکل هست
          1- ممکنه یکی از ماژول ها قسمت و حالت tx ارسال نداره و یا خراب هست که با گذاشتن اهمتر روی dc میلی ولتمتر و قرار دادن پروب مثبت به روی همون انتن که روی برد هست ببینی خروجی داره یا نه حتی در حد 2 میلی ولت یا بیشتر
          2- ممکنه با هم مچ نباشن . ممکنه مدل های مختلف داشته باشن همین نوع را عرض میکنم ببین پسوند یا چیز خواصی روی مدارش نوشته نشده

--------------------
          دومی هم که فرمودین کانکتور sma داره باز میشه کاری کرد --- چون معمولا کانکتور های sma چهار تا پایه در کنار دارن که روی برد لحیم هستن که بدنه هست و یک پایه وسط دارن که روی برد لحیم هست و از پشت برد معلوم هست . احتمالا بتونی سیم ی که بجای انتن هست روی همون پایه وسط از پشت برد لحیم کنی موردی نداره .
          ----------------------------------
          هیچ وقت هم بدون انتن این ماژول ها را راه اندازی نکنی .
          ==========================================
          در هر صورت ممنونم که جوابم را دادین هر وقت به نتیجه رسیدین یه ندا بدین . :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

اولش فکر کردم یکی از ماژواها خرابه بعد فهمیدم هرکدوم رو جای TX می زارم همین مشکل رو داره. جفتشون کپی همن.

دیدگاه

اولش فکر کردم یکی از ماژواها خرابه بعد فهمیدم هرکدوم رو جای TX می زارم همین مشکل رو داره. جفتشون کپی همن.
              چیز خیلی عجیبی هست .
              یعنی هر دوتا شون مشکل ارسال دارن .؟؟؟
              اگه فرکانس متر نداری برای تست فرکانس خروجی . میتونی از طریق بالا که گفتم تست کنی ببینی اصلا هنگام ارسال روی انتن ولتاژی داری یا نه
              من انوقت ها که تجهیزات نداشتم از همین روش استفاده میکردم مثلا . اهمتر را روی dc ولت قرار میدادم و یه سر پروب را میزاشتم به همون انتن مارپیچ مانند روی برد و سر دیگه اهمتر باید ازاد باشه .یعنی بجایی وصل نباشه . حتما با این کار باید روی اهمتر اگه روی dc ولت باشه حتما باید لا اقل 200 میلی ولت را نشون بده

اضافه شده در تاریخ :
              یا یه کار دیگه هم میتونی بکنی یادم رفت بگم برای تست امواج ارسالی بدون این که بخوای به خود ماژول دست بزنی این کار را بکن بهترین راه هست
              یه مقدار سیم تلفن منظورم سیم استخونی نازک هست بردار معمولا بین 20 تا 30 دور سیم بپیچون روی یه لوله به قطر 5 الی 8 سانت بعد یه دونه دیود فرکانسی ( دیود ی که شکل شیشه ای داره و معمولا بزرگ هستن و یک طرفش دوتا خط سیاه داره ) میتونی اگه پیدا نکردی از یه رادیو برداری خیلی داره مخصو صا رادیو های قدیمی .بعد طرف منفی دیود را به یه طرف سیم پیچ وصل کنی و بعد میمونه دوتا سر که یکیش مثبت دیود هست ودیگه یک سر سیم پیچ حالا سر مثبت دیود را وصل کن به اهمتر که قرار دادی روی dc میلی ولت و سر دیگه که سیم هست قرار بده به پروب منفی اهمتر .حالا وقتی ماژول در حالت tx وارسال باشه و سیم پیچ را که نباید با دست بگیری به قسمت انتن نزدیک کن یا اصلا بزار روی انتن . حتما باید مقداری نشون بده که در این صورت قسمت tx سالمه

دیدگاه

ولی من با اون مثال بالا ماژول رو راه انداختم وقتی کلید متناظر با led رو میزدم led خاموش میشد ولی هر کار کردم اطلاعات رو روی lcd نشون نداد . اگه میتونید یه نگاهی بهش بندازید . ماژول هام هم بدون انتن بود .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aawww
                  چیز خیلی عجیبی هست .
                  یعنی هر دوتا شون مشکل ارسال دارن .؟؟؟
                  اگه فرکانس متر نداری برای تست فرکانس خروجی . میتونی از طریق بالا که گفتم تست کنی ببینی اصلا هنگام ارسال روی انتن ولتاژی داری یا نه
                  من انوقت ها که تجهیزات نداشتم از همین روش استفاده میکردم مثلا . اهمتر را روی dc ولت قرار میدادم و یه سر پروب را میزاشتم به همون انتن مارپیچ مانند روی برد و سر دیگه اهمتر باید ازاد باشه .یعنی بجایی وصل نباشه . حتما با این کار باید روی اهمتر اگه روی dc ولت باشه حتما باید لا اقل 200 میلی ولت را نشون بده
                  این روش رو هم واسه ماژولی که کار میکنه هم واسه اونی که کار نمیکنه انجام دادم جفتش 0 میلی ولت نشون می داد

اضافه شده در تاریخ :
                  نوشته اصلی توسط yusef12
                  ولی من با اون مثال بالا ماژول رو راه انداختم وقتی کلید متناظر با led رو میزدم led خاموش میشد ولی هر کار کردم اطلاعات رو روی lcd نشون نداد . اگه میتونید یه نگاهی بهش بندازید . ماژول هام هم بدون انتن بود .
                  واسه شما از 12 تومنی ها بوده؟

دیدگاه

من قبل از اینکه به فروشگاه اضافه بشه گرفتم .

دیدگاه

این روش رو هم واسه ماژولی که کار میکنه هم واسه اونی که کار نمیکنه انجام دادم جفتش 0 میلی ولت نشون می داد
                      منظورت از ماژولی که کار میکنه همون ماژولی هست که کانکتور sma داره دیگه ؟
                      اگه درسته چطوری اینا تست زدی ؟ باید سر مثبت پروب اهمتر را به وسط پایه sma بزنی و به حالت tx ببری و سر منفی پروب را ازاد بزاری و روی dc میلی ولت بزاری وگرنه هیچی نشون نمیده .
                      اگه باز چیزی نشون نداد یه جا مشکل هست چون این ماژولی که کانکتور sma داره . توان زیادی داره و حتما باید چیزی بیش از 300 میلی نشون بده .
                      من الان همین کار را با ماژول بلوتوس که هم فرکانس ماژولت هست انجام دادم با اون که ماژول بلوتوس خیلی توان کمی داره در حدود یک دهم میلی وات باز روی اهمتر 50 میلی ولت نشون داد

دیدگاه

1 میلی ولت نشون داد. البته مصرف این در مقابل ماژول بلوتوٍٍٍث hc 05 خیلی کمتره

دیدگاه

1 میلی ولت نشون داد. البته مصرف این در مقابل ماژول بلوتوٍٍٍث hc 05 خیلی کمتره
                          خوب باز امیدی هست . ولی احتمال میدم اهمترت دقیق نباشه . البته خیلی بیشتر از این باید نشون بده .
                          من حتی بلوتوسی که به pc زدم برای ارتباط با گوشیم. را هم تست کردم در حدود 100 میلی ولت را نشون میده
                          نمی دونم شما چطوری تست میکنید . من وقتی میزارم رنج اهمتر را روی ولت dc قشنگ 100/. را نشون میده
                          در هر صورت باید خودم هم بخرم و تست بزنم ببینم چطوریه

دیدگاه

سلام خدمت دوستان لطفا در مورد ارسال تصویر در این ماژول توضیح بدید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Electronic Science
                              سلام خدمت دوستان لطفا در مورد ارسال تصویر در این ماژول توضیح بدید.
                              ای بابا دوست عزیز . هنوز با انتقال دیتا با حجم کم هم مشکل داریم چه برسه به تصویر

دیدگاه

ماژول رو تو فاصله باز تست نکردم ماژول تقویت شده بدون آنتن یک دیوار رو راحت رد می کرد اما دو دیوار رو یکم مشکل داشت. اما یه چیزی ، برنامه یک شمارنده روش ریختم یعنی از صفر تا 250 رو با فاصله زمانی 1 ثانیه می فرستاد وقتی پشت دو دیوار می رفتم آنتن نمی داد، عدد همونجا وایمیستاد و بعد دوباره میاوردمش جلو از بقیش میشمرد و عدد نمی پرید به چند رقم بالاتر و این یعنی دیتا رو وقتی ارسال میکنه که گیرنده در دسترس باشه. و این یعنی معلوم نیس با یه فرستنده بشه چند گیرنده داشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X