اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

نوشته اصلی توسط ALI micro
    سلام
    اگه اینطور باشه پس چرا دوتا ماژول این مشکل رو دارن :question: :question:
    راهی هست که بتونم چک کنم ....
    با ولتمتر
    متاسفانه چیزی ندارم که سیگنالش رو چک کنم :cry2:

خیلی خیلی ممنونم :applause: :applause: @};- @};-
    ولتمتر ندارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedf_hamedf
      ولتمتر ندارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      :eek:
      سلام
      ولتمتر دارم :biggrin: :biggrin:
      اسکوپ و ... ندارم

دیدگاه

دوستان امشب این ماژول کاهش قیمت پیدا کرد، بسیار هم عالی

http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%...%86%DB%8C.html

دیدگاه

من هر چی روی ماژول کار میکنم هیچ کاری برام انجام نمیده.از برنامه نمونه آقای مرتضوی هم استفاده کردم.چجوری میشه تست کرد که ماژول سالمه یا نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid7252001
            من هر چی روی ماژول کار میکنم هیچ کاری برام انجام نمیده.از برنامه نمونه آقای مرتضوی هم استفاده کردم.چجوری میشه تست کرد که ماژول سالمه یا نه؟
            نمونه کد اقای ایمانی فر را از اینجا بردارید که یه اصلاح کوچیک روش انجام دادم. توی پست اول
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=93732.0

حتما حتما حتما حتما حتما روی تغذیه ماژول یک خازن بگزارید.

دیدگاه

من یه خازن 100 نانوفاراد روی تغذیه ماژول گذاشتم.کافیه؟

اضافه شده در تاریخ :
              hamedf_hamedf میشه این کد آقای ایمانی فر رو که گفتید تغییرا دادید رو برای atmega8 تغییر بدید و بذارید لطفا.اگه این لطف رو بکنید سپاسگذارت میشم.

دیدگاه

من یه خازن 100 نانوفاراد روی تغذیه ماژول گذاشتم.کافیه؟
                حداقل خازن 10میکرو بزارید. ماژولتون کدوم هست؟

ببخشید تا شنبه وقت ندارم که برای atmega8 بزارم. البته اگه تا اون موقع بتونید صبر کنید کد نوشته شده دارم براش فک کنم. هرچند تغییر اون کد کار سختی نیست. مطمئن باش خودت هم از پسش بر میای

دیدگاه

ماژول من nrf24l01+pa+lna هست.
                  آها من فکر کردم خازن کوچیک باید بزارم
                  آره خودم میتونم کد رو برا atmega8 تغییر بدم اما به هر حال ممکته بعضی از رجیسترها نیاز به تغییر داشته باشن که من ندونم و از قلم بیفته.

اضافه شده در تاریخ :
                  یه لطفی بکنید در مورد هر کدوم از رجیستر هایی که در فایل هدر ماژول تعریف شده توضیح بدید.ممنون

دیدگاه

ماژول من nrf24l01+pa+lna هست.
                    آها من فکر کردم خازن کوچیک باید بزارم
                    آره خودم میتونم کد رو برا atmega8 تغییر بدم اما به هر حال ممکته بعضی از رجیسترها نیاز به تغییر داشته باشن که من ندونم و از قلم بیفته.
                    فقط spi را چک کن. و نحوه اتصال و تعریف پورت های spi

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

نوشته اصلی توسط RubeuS
                      1-همونطور که گفتم:پس اول باید در نرم افزار مشخص کنیم که می خواهیم از ماژول به عنوان فرستنده استفاده کنیم یا گیرنده([glow=red,2,300]حتما pdf که در پست اول گذشتم را مطالعه کنید[/glow])

2- سی متر بردی بوده که با ماژول بدون آنتن و در محیط ساختمان (با دیوار و مانع فراوان) گرفته شده
                      سلام . این pdf کجاست پس دیده نمیشه ؟!

دیدگاه

سلام
                        برای تغییر بادریت ماژول کدوم رجیستر رو باید تغییر بدم و چه مقادیری برای چه بادریتی هست؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
                          برای تغییر بادریت ماژول کدوم رجیستر رو باید تغییر بدم و چه مقادیری برای چه بادریتی هست؟؟؟؟
                          رجیستر RF_SETUP را باید تغییر بدین. در دیتاشیت جستجو کنید پیدا میکنید.

دیدگاه

برای تغییر بادریت ماژول دیتاشیت رو نگاه کردم ولی فقط از بادریت 1Mbs و 2Mbs صحبت کرده ولی بادریت کمتر مثلا 250Kbs حرفی نزده اصلا.کسی میدونه میشه ماژول رو روی بادریت کمتر هم تنظیم کرد یا نه؟
                            من برای برد مسافتی بیشتر نیاز به بادریت کمتر دارم.سپاسگذارم از دوستان

دیدگاه

برای تغییر بادریت ماژول دیتاشیت رو نگاه کردم ولی فقط از بادریت 1Mbs و 2Mbs صحبت کرده ولی بادریت کمتر مثلا 250Kbs حرفی نزده اصلا.کسی میدونه میشه ماژول رو روی بادریت کمتر هم تنظیم کرد یا نه؟
                              من برای برد مسافتی بیشتر نیاز به بادریت کمتر دارم.سپاسگذارم از دوستان
                              دیتاشیت چیپ قدیمی را دانلود کردین. این چیپ را بگیرین:

nRF24L01+
                              Single Chip 2.4GHz Transceiver
                              Product Specification v1.0

دیدگاه

آیا میشه تغذیه ماژول رو 5 ولت بدیم؟نمیسوزه؟کسی امتحان کرده تا حالا؟
                                ماژول من NRF24L01+LNA+PA هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...