اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

نوشته اصلی توسط samfisher
    با تشکر از پاسختون من به برد 2 کیلومتر نیاز دارم البته این چیپ nrf24l01 از لحاظ دیتا ریت و نویز پذیری کم و نحوه ارسال و همچنین فرکانس مورد نظر برای من مناسبه ولی بردش به 2 کیلومتر نمیرسه اگرم بخوام از بقیه ماژول ها استفاده کنم ممکنه برد بعضیاشون بالا باشه ولی یک سری از مزایای اینو ندارن پس این به ذهنم رسید که از تقویت کننده قویتر یا دوتا تقویت کننده استفاده کنم که هم برد و داشته باشم هم مزایارو البته ظاهرا متاسفانه خود چیپ توو بازار هست ولی مشکل من در پیدا کردن چیپ های تقویت کنندست که نیستند.
    باید چیپ تقویت کننده را سفارش خارج بزارین. از همون کمپانی که گفتم داره

دیدگاه

دوست عزیز من خیلی علاقمندم اطلاعاتمو روی کامپیوتر توسط مودم WIFI دریافت کنم این کار توسط این ماژول امکان پذیر هست؟
      متاسفانه درایور مناسبیم برای دانگلش پیدا نمیکنم و تمایلی ندارم از یک ماژول دیگه nrf در سمت گیرنده استفاده کنم. ممنون میشم جواب بدی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aslan modir
        دوست عزیز من خیلی علاقمندم اطلاعاتمو روی کامپیوتر توسط مودم WIFI دریافت کنم این کار توسط این ماژول امکان پذیر هست؟
        متاسفانه درایور مناسبیم برای دانگلش پیدا نمیکنم و تمایلی ندارم از یک ماژول دیگه nrf در سمت گیرنده استفاده کنم. ممنون میشم جواب بدی
        WIFI از پروتکل 802.11X استفاده میکنه که با پروتکل NRF فرق داره در نتیجه شما نمی تونید با WIFI با اون ارتباط برقرار کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aslan modir
          پرتکل ارتباطی این ماژول با WiFi همخوانی نداره و نمیتونید چنین کاری بکنید.
          اما میتونید از این ماژول با یه مبدل که پورت سریال بهتون بده روی کامپیوتر استفاده کنید. اون دانگل usb تا جایی که میدونم خیلی خوب نبوده.
          ما خودمون یه مبدل سریال براش زدیم اگه خواستین بهم پی ام بزنید

دیدگاه

ببخشید خازنی که باید قرار بدیم بین مثبت منفی ماژول باید پقدر باشه؟؟ من کلا قاطی کردم یه بار جواب گرفتم دیگه نمیاره یه با از باتری استفاده کردم دیگه نمیاره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آی تکین
              ببخشید خازنی که باید قرار بدیم بین مثبت منفی ماژول باید پقدر باشه؟؟ من کلا قاطی کردم یه بار جواب گرفتم دیگه نمیاره یه با از باتری استفاده کردم دیگه نمیاره
              خارن 10میکرو اگه خیلی نزدیک باشه به پایه های ماژول جواب میده. اما اگه فضع دارین یه 100میکرو بزارین. مهم نزدیک بودن خازن به ماژول هست.

اضافه شده در تاریخ :
              تست های عملیاتی ماژول ایرانی در پست دوم موضوع زیر:
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...8564#msg588564

دوست خوبمون آقای پورخلیلی انجام دادن

دیدگاه

سلام.
                ببخشید کسی اون پی دی اف آقای RubeuS برای توضیحات هدر گذاشته بود رو داره؟
                اگه بزارید ممنون میشم
                ِِDie for Life, Not Live to Die
                Freedom Fighter
                " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط چیاکو ناصری
                  سلام.
                  ببخشید کسی اون پی دی اف آقای RubeuS برای توضیحات هدر گذاشته بود رو داره؟
                  اگه بزارید ممنون میشم
                  توی فایلهام این را پیدا کردم که برای ایشون هست
                  http://s5.picofile.com/file/8139519484/nRF.pdf.html

دیدگاه

آقا تو رو خدا یکی یه چاره بگه واسه این خازنا من دیگه دارم دیونه میشم یه با جواب گرفتم بعد با باتری زدم دیگه نمیاره مشکل از چیه هی خازن هارو عوض میکنم اصلا نمیاره :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

ببخشید من داکیومنت قدیمی رو نیاز دارم اما گمش کردم اینجا هم نمیتونم پیداش کنم لطفا ی نفر دو باره اونو بزاره ممنون :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

دیدگاه

نمیشه ماژول رو به یه آنتن هوایی وصل کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid7252001
                          نمیشه ماژول رو به یه آنتن هوایی وصل کرد؟
                          هر آنتنی که استاندارد باند 2.4GHz باشه و ورودی 50اهم باشه میشه وصل کرد مثل این:
                          http://www.digikala.com/Product/DKP-...%A9-ANT24-1201

http://www.digikala.com/Product/DKP-...%A9-ANT70-1800

دیدگاه

اگه ماژول رو به یه آنتن 75 اهم(آنتن تلویزیون) وصل کنیم جواب میده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid7252001
                              اگه ماژول رو به یه آنتن 75 اهم(آنتن تلویزیون) وصل کنیم جواب میده؟
                              آنتن تلویزیون برای فرکانس های VHF و UHF طراحی شده و به صورت تئوری نباید جواب خوبی داشته باشه. اما میتونید امتحان کنید شاید پاسخ فرکانسیش اونجا هم خوب باشه. البته ورودی 75اهم هم مسئله هست که احتمال جواب خوب را کم میکنه اما باز میتونید امتحان کنید

دیدگاه

آنتن های توی بازار خیلی گرون هستن.آیا میشه آنتن رو خودمون بسازیم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X