اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

نوشته اصلی توسط vahid7252001
    آیا میشه تغذیه ماژول رو 5 ولت بدیم؟نمیسوزه؟کسی امتحان کرده تا حالا؟
    ماژول من NRF24L01+LNA+PA هست.
    خیر، 5ولت ندین
    ماکزیمم 3.6ولت

ولی خواستین میتونید امتحان کنید. نتیجش را به ما هم بگین :twisted:

دیدگاه

یه مشکل دارم.
      تغذیه فرستنده و گیرنده رو که از هم جدا میکنم دیگه درست کار نمیکنه و بین نمایش اطلاعات روی ال سی دی وقفه میفته ولی وقتی تغذیه ها از یک جا باشه به خوبی و بدون خطا کار میکنه و هیچ وقفه ای پیش نمیاد.چرا؟کسی میدونه؟

دیدگاه

یه مشکل دارم.
        تغذیه فرستنده و گیرنده رو که از هم جدا میکنم دیگه درست کار نمیکنه و بین نمایش اطلاعات روی ال سی دی وقفه میفته ولی وقتی تغذیه ها از یک جا باشه به خوبی و بدون خطا کار میکنه و هیچ وقفه ای پیش نمیاد.چرا؟کسی میدونه؟
        تغذیه را چجوری میسازی؟
        حتما حتما حتما حتما روی تغذیه و نزدیک ماژول یه خازن 100میکرو قرار بده. هنگام ارسال به صورت لحظه ای یک جریان کشیده میشه که افت ولتاژ ممکنه ایجاد کنه و چیپ به هم میریزه.

دیدگاه

برای تغذیه یه شارژر موبایل با یه 7805 گذاشتم برای میکرو و با یه پتانسیومتر یه 3.3 ولت ساختم برای ماژول( مدار فرستنده)
          برای تغذیه اون یکی ماژول هم از پاور کامپیوتر استفاده کردم که هم 5 ولت داره هم 3.3 ولت(مدار گیرنده)
          روی تغذیه ماژولها یه خازن 47 میکرو گذاشتم.همون کافی نیست یعنی؟
          برنامه رو طوری نوشتم که توی فرستنده یه شمارنده هست که هر یک ثانیه یکی بهش افزوده میشه و توی گیرنده روی ال سی دی مقدار شمارنده رو نشون میده.توی نمایش مقدار بعضی وقتا یه چند ثانیه (مثلا 10 ثانیه) مکس میکنه.

دیدگاه

سلام
            چطوری میشه از این ماژول به عنوان هم فرستنده و هم گیرنده (هم بفرسته و هم بگیره ) استفاده کرد.

ممنون @};- @};-

دیدگاه

برای تغذیه یه شارژر موبایل با یه 7805 گذاشتم برای میکرو و با یه پتانسیومتر یه 3.3 ولت ساختم برای ماژول( مدار فرستنده)
              برای تغذیه اون یکی ماژول هم از پاور کامپیوتر استفاده کردم که هم 5 ولت داره هم 3.3 ولت(مدار گیرنده)
              روی تغذیه ماژولها یه خازن 47 میکرو گذاشتم.همون کافی نیست یعنی؟
              برنامه رو طوری نوشتم که توی فرستنده یه شمارنده هست که هر یک ثانیه یکی بهش افزوده میشه و توی گیرنده روی ال سی دی مقدار شمارنده رو نشون میده.توی نمایش مقدار بعضی وقتا یه چند ثانیه (مثلا 10 ثانیه) مکس میکنه.
              با پتانسومتر چطور تغذیه 3.3V ساختین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              از سر وسط پتانسیومتر یعنی 3.3V گرفتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              به نظرم حتما از رگولاتور استفاده کنید اگه چنین کردین.

توی چه مسافتی این مشکل پیش میاد و با چه ماژولهایی؟
              47میکرو هم خوب هست اگه تغذیه خوبی داشته باشین.

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط ALI micro
              سلام
              چطوری میشه از این ماژول به عنوان هم فرستنده و هم گیرنده (هم بفرسته و هم بگیره ) استفاده کرد.

ممنون @};- @};-
              اگه توی حالت master/slave تنظیم کنید. گیرنده که slave هست میتونه بعد هر دریافت برای فرستنده که master هست یه داده بفرسته.
              وگرنه در حالت معمول میتونید خودتون این کار را انجام بدین و از حالت فرستنده به گیرنده برین با تنظیم رجیستر CONFIG و بیت PRIM_RX. به دیتاشیت مراجعه کنید.

دیدگاه

آره از سر وسط پتانسیومتر 3.3 ولت گرفتم.
                حتی توی مسافت 10 سانتی هم این مشکل وجود داره.
                ماژولهای من NRF24L01+PA+LNA هست

دیدگاه

آره از سر وسط پتانسیومتر 3.3 ولت گرفتم.
                  حتی توی مسافت 10 سانتی هم این مشکل وجود داره.
                  ماژولهای من NRF24L01+PA+LNA هست
                  تغذیه 3.3V را اصلا دیگه اینطوری درست نکن. حتما یه تغذیه خوب بساز یا بخر براش.
                  فک کنم مشکل اصلیت همون پتانسیومتر هست!!!!!!!!!

دیدگاه

امیدوارم مشکل پتانسیومتر باشه و حل بشه.
                    آره یه تغذیه خوب تهیه میکنم براش.
                    خبرشو میدم دوباره.

اضافه شده در تاریخ :
                    سلام
                    آره تغذیه فرستنده و گیرنده باید بسیار رگوله باشه تا بین دیتای دریافتی هیچ وقفه ای وجود نداشته باشه.من برای تغذیه فرستنده از 5 ولت پورت usb کامپیوتر استفاده کردم و برای تغذیه گیرنده از پاور کامپیوتر استفاده کردم که خیلی خوب جواب داد.کوچکترین نوسان تغذیه باعث وقفه توی ارسال و دریافت میشه.

دیدگاه

سلام
                      آره تغذیه فرستنده و گیرنده باید بسیار رگوله باشه تا بین دیتای دریافتی هیچ وقفه ای وجود نداشته باشه.من برای تغذیه فرستنده از 5 ولت پورت usb کامپیوتر استفاده کردم و برای تغذیه گیرنده از پاور کامپیوتر استفاده کردم که خیلی خوب جواب داد.کوچکترین نوسان تغذیه باعث وقفه توی ارسال و دریافت میشه.
                      دقیقا
                      :agree:

دیدگاه

سازنده گفته که این ماژول (NRF24L01+LNA+PA) با آنتن خودش 1100 متر برد مسافت داره.آیا کسی امتحان کرده؟واقعیت داره؟
                        به نطر شما اگه وصلش کنیم به یه آنتن هوایی چطوره؟

دیدگاه

سازنده گفته که این ماژول (NRF24L01+LNA+PA) با آنتن خودش 1100 متر برد مسافت داره.آیا کسی امتحان کرده؟واقعیت داره؟
                          به نطر شما اگه وصلش کنیم به یه آنتن هوایی چطوره؟
                          توی فضای آزاد این میزان برد را داره. اما در فضای شهری ماکزیمم 500متر. در فضاهای بسته هم، جا تا جا فرق میکنه

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان ایا امکانش هست که برای چیپ nrf24l01 بجای یک تقویت کننده نهایی یعنی چیپ rfx2401c از دوعدد استفاده کنیم به منظور افزایش dbm و در نهایت برد ماژول؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط samfisher
                              با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان ایا امکانش هست که برای چیپ nrf24l01 بجای یک تقویت کننده نهایی یعنی چیپ rfx2401c از دوعدد استفاده کنیم به منظور افزایش dbm و در نهایت برد ماژول؟
                              سلام
                              استفاده از دو چیپ تقویت کننده به همین راحتی نیست. نیاز به مدار Combiner هست گه توان را جمع کن و سپس به خروجی بده. خود این مدار ملاحظات خاص خودش را داره.
                              راه دیگه استفاده از چیپهایی با تقویت بیشتر هست. شما مگه ماژول ایرانی که چیپ تقویت کننده RFX2401C را داره یا تایوانی را که تقویت کننده MCP01 را داره تست زدین و بردش براتون کم هست؟
                              اگه واقعا برد براتون کم هست و نیاز به برد بیشتر دارین کمپانی RFaxis چیپهای تقویت کننده دیگری هم داره. اما خب اگه تخصص ندارین توی طراحی مدار مخابراتی یکم سخت میشه براتون. اگه خودتون نتونستین بهم پی ام بدین.

دیدگاه

با تشکر از پاسختون من به برد 2 کیلومتر نیاز دارم البته این چیپ nrf24l01 از لحاظ دیتا ریت و نویز پذیری کم و نحوه ارسال و همچنین فرکانس مورد نظر برای من مناسبه ولی بردش به 2 کیلومتر نمیرسه اگرم بخوام از بقیه ماژول ها استفاده کنم ممکنه برد بعضیاشون بالا باشه ولی یک سری از مزایای اینو ندارن پس این به ذهنم رسید که از تقویت کننده قویتر یا دوتا تقویت کننده استفاده کنم که هم برد و داشته باشم هم مزایارو البته ظاهرا متاسفانه خود چیپ توو بازار هست ولی مشکل من در پیدا کردن چیپ های تقویت کنندست که نیستند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X