گاهی نمی شود که نمی شود
گاهی قرعه نگفته به نام تو می شود
گاهی گدای گدایی و چاره چیست
گاهی تمام شهر گدای تو میشود
ای بنده بدان در این عالم ___هرچه خدا خواست همان می شور
سلام برا من یه چیز عجیب اتفاق افتاده
ماژول رو به 3 ولت میزنم یه بار کار می کنه و میسوزه
همین مدار سه ماه کار کرد اما الان می سوزه
من تو این 4 5 روز 20 تا سوزوندم
شما رو به خدا کمکم کنید
چطوری سوزوندید!!!!!! :eek:
دستتون روی آی سی خورده؟؟؟؟
یا شاید ولتاژ بیشتر از 3.6 شده؟؟؟
چجوری سوخته
من خودم 2 تا دارم هر دفعه باهاش یه امتحانی میکنم ولی نمیسوزه فوق فوقش کار نمیکنه
به جای دادن 3 ولت یک رگولاتور LF33 بذار
در ضمن برنامه هم اول تایپک هست
از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
--------------------------------------------------------
تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
--------------------------------------------------------
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901
سلام
من با 3 ولت منبع تغذیه چک کردم به نظرت مشکل از منبع تغذیه است
گاهی نمی شود که نمی شود
من با اینا کار کردم سالم بود نمی دونم سوخت اونم تو یه روز 20 تا
گاهی نمی شود که نمی شود
گاهی نمی شود که نمی شود
سلام دوستان
من ماژول NRF رو راه انداختم ولی میخوام تغذیه اش رو بعد از چند ثانیه قطع کنم ، اگه این کار را با یه دستور از میکرو به تحریک رله بدم و اون سمت کانکت رله رو قطع کنم به نظرتون قطع و وصل کانکت رله میتونه به ماژول آسیب برسونه؟؟؟؟
کانکت رله اینجا ولتاژ 3.3 ولت رو از رگولاتور به تغذیه NRF قطع و وصل میکنه دیگه
با توجه به اینکه NRF قطعه ی حساسی از لحاظ تغذیه هست به نظرتون آسیب می بینه؟
راه دیگه ای به نظرتون میرسه که مثل کانکت رله افت ولتاژ نداشته باشه و بتونم تغذیه رو با میکرو قطع و وصل کنم؟
*_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*
طبق جدول صفحه 14 دیتاشیت بیشترین میزان مصرف جریان در زمان دریافت هست که 12.3 میلی امپر هست بنابراین I/O های میکرو میتونه این جریانو تحمل کنه . پیشنهاد میکنم از خود میکرو به عنوان سویچ استفاده کنی ( البته AVR سری A چون حتما باید تغذیه میکرو 3.3 ولت باشه ) یا اینکه از یک ترانزیستور دیگه به عنوان سویچ استفاده کنی
طبق همون جدول بالا در مد های STANDBY I و STANDBY II مصرف جریان در حد میکرو امپر هست و شاید اصلا نیازی نباشه ماژول روقطع تغذیه کنید فقط کافیه پایه CE و غیر فعال کنید . که البته توی همه کتبخانه های موود ، خود برنامه این کارو میکنه
گذشته از این روشها من فکر نمیکنم قطع و وصل ولتاژ 3.3 ولتی با رله اسیبی به ماژول بزنه . البته بنده هیچ مسئولیتیو قبول نمیکنم !! :biggrin:
عزیزانی که با این ماژول بصورت تخصصی و پیوسته کارکردن میتونن بگن که آیا میشه از این ماژول (بدون انتن یا همون رو بردی ) تو کارهای تیراژی هم استفاده کرد؟ توی بعضی از سایتها و انجمنها ظاهرا عده زیادی از دوستان دل خوشی از این ماژول مخصوصا توی بحثهایی مثل فاصله کم ارتباطی ماژول و .... نداشتند.
عزیزانی که با این ماژول بصورت تخصصی و پیوسته کارکردن میتونن بگن که آیا میشه از این ماژول (بدون انتن یا همون رو بردی ) تو کارهای تیراژی هم استفاده کرد؟ توی بعضی از سایتها و انجمنها ظاهرا عده زیادی از دوستان دل خوشی از این ماژول مخصوصا توی بحثهایی مثل فاصله کم ارتباطی ماژول و .... نداشتند.
تو فضای بسته بیشتر از 10 متر روی بودشون حساب نکنید.دیگه نهایت 15 متر.
اما تو فضای باز بورد خوبی دارند.
البته خودتون باید تست کنید
آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟
سلام
یه چیز مسخره برام اتفاق افتاده
2 ثانیه کارمیکنه بعد قطع میشه
خازن سر راه تغذیه گذاشتم 1000 میکرو ولی افاقه نکرد دیروز همین مدار بدون خازن 1000 میکرو کار میکرد سالم مثل مرد
گاهی نمی شود که نمی شود
دیدگاه