اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش]راه اندازی ماژول +nRF24L01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [آموزش]راه اندازی ماژول +nRF24L01

نوشته اصلی توسط shahabst نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من تاه میخوام با NRF کار کنم.میتونید کمک کمید که مثلا فرمانی که data1 ما باید بفرسته به چه صورت باید باشه؟؟ مثلا فشرده شدن یک کلید (pin==0(
    سلام
    دوست عزیز شما که تازه میخاین با این ماژول کار کنین ، اگه کل این 75 صفحه رو بخونی همه چی دستت میاد.
    یاعلی مدد
    در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

اوکی
      ممنونم ازت

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط sejil نمایش پست ها
      سلام
      دوست عزیز شما که تازه میخاین با این ماژول کار کنین ، اگه کل این 75 صفحه رو بخونی همه چی دستت میاد.
      یاعلی مدد
      اوکی
      ممنونم ازت

دیدگاه

من بیشتر صفحات و خوندم اگه بخام یدونه دیتا بفرستم خیلی خوب کار میکنه ولی موقعی ک 4 یا 5تا دیتا میفرستم همه دیتا ها قاطی میشن با هم.من مقدار adcرو میفرستم گیرنده روی lcd نشون میده ولی از یک دیتا بیشتر بشه همه چی قاطی میشه.رد دادم دیگه.کمک لطفا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen jam35 نمایش پست ها
          من بیشتر صفحات و خوندم اگه بخام یدونه دیتا بفرستم خیلی خوب کار میکنه ولی موقعی ک 4 یا 5تا دیتا میفرستم همه دیتا ها قاطی میشن با هم.من مقدار adcرو میفرستم گیرنده روی lcd نشون میده ولی از یک دیتا بیشتر بشه همه چی قاطی میشه.رد دادم دیگه.کمک لطفا
          سلام
          چطوری قاطی میشه؟
          میشه واضح تر بگید؟

دیدگاه

دوستان چرا اینقدر خودتون رو درگیر میکنید؟ برنامه اقای ایمانیفر یا اقای مرتضوی را پیدا کنید و خوب خوب تحلیلش کنید موقعی که از همه چیز سر در اوردید برنامه خودتون رو براساس یکی از همین برنامه ها که گفتم بنویسید. 100 درصد جواب میگیریدمتاسفنه توی مسافرتم به محض پیدا شدن فرصت مناسب توضیحات خط به خط برنامه اقای ایمانیفر رو میذارم برای استفاده دوستان. البته با اجازه ایشان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sorena01 نمایش پست ها
              دوستان چرا اینقدر خودتون رو درگیر میکنید؟ برنامه اقای ایمانیفر یا اقای مرتضوی را پیدا کنید و خوب خوب تحلیلش کنید موقعی که از همه چیز سر در اوردید برنامه خودتون رو براساس یکی از همین برنامه ها که گفتم بنویسید. 100 درصد جواب میگیریدمتاسفنه توی مسافرتم به محض پیدا شدن فرصت مناسب توضیحات خط به خط برنامه اقای ایمانیفر رو میذارم برای استفاده دوستان. البته با اجازه ایشان
              تا اینجاشم که پیش رفتیم به خاطر همین برنامه اقای ایمانفر و بقیه دوستان بوده [emoji6] [emoji6] [emoji1]

Sent from my C5502 using Tapatalk
              گر جهنم میروی
              مـــردانـــه رو
              www.gitinet.org

دیدگاه

سلام مهندس
                من این ماژول رو تهیه کردم البته از نوع اس ام دی
                اول اینکه طرز کار دیپ با اس ام دی فرق داره مگه ؟آخه تا حالا 5 تا ماژول سوزوندم .داغ میکنه.همه پایه ها درست وصل منبع تغذیه هم روگلاتور3.3 ولته اما داغ میکنه
                حالا از این مبحث نوع ماژول بگذریم .
                سوال بنده اینه که آیا برای نوشتن برنامه برای راه اندازیه ماژول از توی کدویزارد برای spi باید تنظیمات خاصی انجام بشه یا خیر ؟ و همون فراخوانیه کتابخونه کفایت میکنه؟
                آیا نیازه که پایه ای خروجی بشه یا خیر؟
                مثلا پایه cn و csn باید توی تنظیمات کدویزارد خروجی تعریف بشه یا نیاز به تعریف خاصی نیست؟
                و یه سوال سخت افزاری اینکه میشه کانکتور آنتن رو به یه صفحه وصل کرد و بعد از ماژول با یک سیم مثلا 30 سامنتیمتری متصل کرد به کانکتور و آنتن رو روی کانتور بست؟ آیا این کار به ماژول آسیب میرسونه؟
                واقعا ممنون میشم اگه کمکم کنید آخه خیلی گیج شدم
                حق نگهدارتون
                جدیدترین ویرایش توسط meysam64; ۲۳:۱۳ ۱۳۹۵/۰۶/۲۸.

دیدگاه

سلام.من وقتی یک دیتا میفرستم مثلا وولوم وصل شده به adc میکرو فرستنده همه چیز عالی روی lcdگیرنده نمایش داده میشه ولی وقتی دوتا دیتا میفرستم عددی که روی lcd نمایش میده یه عدد پرته که دیگه مقدار adc رو نشون نمیده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meysam64 نمایش پست ها
                    سلام مهندس
                    من این ماژول رو تهیه کردم البته از نوع اس ام دی
                    اول اینکه طرز کار دیپ با اس ام دی فرق داره مگه ؟آخه تا حالا 5 تا ماژول سوزوندم .داغ میکنه.همه پایه ها درست وصل منبع تغذیه هم روگلاتور3.3 ولته اما داغ میکنه
                    حالا از این مبحث نوع ماژول بگذریم .
                    سوال بنده اینه که آیا برای نوشتن برنامه برای راه اندازیه ماژول از توی کدویزارد برای spi باید تنظیمات خاصی انجام بشه یا خیر ؟ و همون فراخوانیه کتابخونه کفایت میکنه؟
                    آیا نیازه که پایه ای خروجی بشه یا خیر؟
                    مثلا پایه cn و csn باید توی تنظیمات کدویزارد خروجی تعریف بشه یا نیاز به تعریف خاصی نیست؟
                    و یه سوال سخت افزاری اینکه میشه کانکتور آنتن رو به یه صفحه وصل کرد و بعد از ماژول با یک سیم مثلا 30 سامنتیمتری متصل کرد به کانکتور و آنتن رو روی کانتور بست؟ آیا این کار به ماژول آسیب میرسونه؟
                    واقعا ممنون میشم اگه کمکم کنید آخه خیلی گیج شدم
                    حق نگهدارتون
                    ددر مورد یکی از سوالات شما
                    شما نیازی نیست از کدویزارد استفاده کنی. از منوی فایل اپن رو کلیک کن. و از لیست فایل ها اونی که پسوند project یا شایدم prj داره (درست یادم نیست) روکلیک کن و خود پروژهرو باز کن. خود برنامه همه تنظیم*ت لازم یرای spi رو داره بقیه تنظیمات هم اوکی هست .خودت چک کن. بعدشم مگه این ماژول دیپ هم داره؟!! عکسشو میزاری ببینیم چه شکلیه؟

دیدگاه

میشه دوستی لطف بفرمایند دستورالعمل راه اندازی این ماژول را دقیقا تشریح کنند تا هر استفاده کننده ای بتواند بدون توجه به نوع میکرو و زبان برنامه نویسی توی راه اندازی این ماژول دچار مشکل نشود؟
                      نزدیک به نود درصد همه این موارد (سوالات و مشکلات)مربوط به ابهامات موجود در راه اندازی این ماژول هست.
                      صرفا با کپی تمام یا قسمتی از دستورات مربوط به راه اندازی بدون دانستن جزعیات هیچ وقت مشکلات مربوط به راه اندازی این ماژول تمام نخواهد شد. و کسانی که با زبان برنامه نویسی متفاوتی کار میکنند نخواهندتوانست حتی از کدهای و برنامه کاملا آماده استفاده کند.

دیدگاه

ددر مورد یکی از سوالات شما
                        شما نیازی نیست از کدویزارد استفاده کنی. از منوی فایل اپن رو کلیک کن. و از لیست فایل ها اونی که پسوند project یا شایدم prj داره (درست یادم نیست) روکلیک کن و خود پروژهرو باز کن. خود برنامه همه تنظیم*ت لازم یرای spi رو داره بقیه تنظیمات هم اوکی هست .خودت چک کن. بعدشم مگه این ماژول دیپ هم داره؟!! عکسشو میزاری ببینیم چه شکلیه؟
                        ممنون دوست عزیز.
                        حق با شماست دیپ نداره.من اشتباها گفتم.منظورم از این مدل که میخرم نمونه های خیلی کوچیک توی بازاره
                        دوست عزیز فرض بر این بگیریم که نخوام از برنامه نوشته شده استفاده کنم و.میخوام از صفر بنویسم در اون صورت تنظیمات کدویزارد به چه صورته و.آیا نیاز به تنظیم هیست یا خیر؟ممنونم
                        جدیدترین ویرایش توسط meysam64; ۱۰:۲۱ ۱۳۹۵/۰۶/۲۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meysam64 نمایش پست ها
                          ممنون دوست عزیز.
                          حق با شماست دیپ نداره.من اشتباها گفتم.منظورم از این مدل که میخرم نمونه های خیلی کوچیک توی بازاره
                          دوست عزیز فرض بر این بگیریم که نخوام از برنامه نوشته شده استفاده کنم و.میخوام از صفر بنویسم در اون صورت تنظیمات کدویزارد به چه صورته و.آیا نیاز به تنظیم هیست یا خیر؟ممنونم
                          ممنم دقیقا مثل شما میخواستمخودم برنامه بنویسم برای این ماژول اما هیچ منبع درست حسابی پیدا نکردم. درنهایت رسیدم به برنامه هایی دوستانی که توی پست بالا گفتم. من توی نت بارها از ایشان تشکر کردم بخاطر اموزشهاشون. چون خیلی ها حاضر نیستند همین کار رو هم انجام بدن و باید پروژتون رو سفارش بدید تا برای شما بسازن. حق هم دارن چون واقعا کار پرزحمتی هست و وقت گیر. ولی به هر حال تحلیل دقیق این برنامه ها میتونه به شما مسیر صحیح رو نشون بده تا شما کار رو ادامه بدید و برنامه بهتری بنویسید. پیشنهاد میکنم شمادوباره چرخ رو اختراع نکنید همین برنامه را همونطور که گفتم ارتقا بدید. مثلا اینکه برای انتقال تصویر یا صوت باید چه تغییری توی برنامه ایجاد کنیم. دیتاشیت هم فراموش نشه که منبع اصلی هست.

دیدگاه

ممنم دقیقا مثل شما میخواستمخودم برنامه بنویسم برای این ماژول اما هیچ منبع درست حسابی پیدا نکردم. درنهایت رسیدم به برنامه هایی دوستانی که توی پست بالا گفتم. من توی نت بارها از ایشان تشکر کردم بخاطر اموزشهاشون. چون خیلی ها حاضر نیستند همین کار رو هم انجام بدن و باید پروژتون رو سفارش بدید تا برای شما بسازن. حق هم دارن چون واقعا کار پرزحمتی هست و وقت گیر. ولی به هر حال تحلیل دقیق این برنامه ها میتونه به شما مسیر صحیح رو نشون بده تا شما کار رو ادامه بدید و برنامه بهتری بنویسید. پیشنهاد میکنم شمادوباره چرخ رو اختراع نکنید همین برنامه را همونطور که گفتم ارتقا بدید. مثلا اینکه برای انتقال تصویر یا صوت باید چه تغییری توی برنامه ایجاد کنیم. دیتاشیت هم فراموش نشه که منبع اصلی هست.
                            کاملا با شما موافقم دوست عزیز
                            ولی یکی از سوالاتی که ذهن من رو درگیر خودش کرده اینه که من اگه بخوام این برنامه رو ارتقا بدم مثلا بخوام از داخل کدویزارد تایمرها رو فعال کنم و یا یک وقفه رو فعال کنم و برنامه از صفر لود شده آیا باید از داخل کدویزارد تنظیمات مربوط به spi رو هم انجام بدم یا اینکه نیازی به این کار نیست و همون فراخوانی کتابخونه nrf کفایت میکنه؟
                            این سوال بدجور ذهن منو درگیر خودش کرده

دیدگاه

دلیل این همه وابستگی به کدویزارد چیه؟ برای راه اندازی هر قسمت خیلی راحت میتونید خودتون برنامه نویسی کنید . ولی اگر اصرار دارید میشه تنظیمات مورد نظر خودتون (مثلا فعال سازی adc رو با کدویزارد انجام بدید بعد برنامه این قسمت بخصوص رو وارد برنامه اصلی کنید .لازمه این کار به نظر من تسلط کامل به دیتاشیت ماژول هست. بعضی از دوستان دیدم که ترجمش کردن اگر مشکل زبان دارید میتونید استفاده کنید

دیدگاه

سلام . توی برنامه فرستنده ماژول nrf یه عدد 1 وجود داره که مشخص کردم.میخواستم ببینم این عدد چیه؟ کارش چیه و آیا میشه تغییرش داد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X