اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در راه اندازی u2270 یا درایور rfid

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در راه اندازی u2270 یا درایور rfid

با سلام
    خدمت تمامی دوستان
    تا حالا در مورد rfid مطالب زیاد و نه چندان کاملی در سایت عنوان شده حتی یه مقاله هم بیان شده ولی به نظر من برنامه کاملی که نیاز کاربران رو حل کنه در سایت گذاشته نشده
    اگر یه سرچ کوچکی توی سایت زده شه صحت مطالب بالا تائید می شه ولی خیلی عالی می شه دوستان که از این پروژه نتیجه 100 درصدی گرفتن ما رو بیشتر راهنمائی کنند.
    تنها لینک مناسبی که برای این پروژه درنظر گرفتم

:read:

http://application-notes.digchip.com/015/15-15751.pdf

بهرحال بعد از کلی کلنجار با فلوچارت منچستر ارائه شده در فایل مذکور برنامه زیر رو نوشتم
    که 60 درصد جواب داده یعنی هنوز به نتیجه نهایی نرسیده
    آنچه به عنوان خروجی در برنامه مشاهده می شود خروجی uart که 64 بیت روئ به نمایش می گذارد که متاسفانه در این برنامه بعضی از خروجی ها تا20 درصد از بیتها در صورت تکرار با هم متفاوتند.
    یعنی در تکرار یک کارت نتایج بعضی مواقع یکسان نیست در کل رضایت بخش نیست

اینم لینک برنامه
    http://www.4shared.com/document/4salqfAj/proj_rfid.html
    نادانترین مردم کسانی هستند که فکر می کنند داناترین آنها هستند.

پاسخ : کمک در راه اندازی u2270 یا درایور rfid

??

دیدگاه

یک ماه نیستش چند روزه.منظورم آخره این ماه بود از مدار دومی U2270B دیتا شیتش استفاده کردم.ت منظورتون از اینکه CFE و STANDBYرو به VCC وصل کنم همو 12 ولت مداره؟در مدار دومی VS و MS به همدیگه وصل هستند ولی این گره به ولتاژ دیگه وصل نیست با توجه به این که VS ورودیه!! در یه مدار دیگه من دیدم که CFE رو هم به MS و VS وصل کرده .آیا این کارو بکنم؟یعنی کلا CFE MS VS STANDBYE رو به هم وصل کنم؟کلا شما یک سیم دیتا رو بردین به میکرو؟
      :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دانیال باقرپور
        یک ماه نیستش چند روزه.منظورم آخره این ماه بود از مدار دومی U2270B دیتا شیتش استفاده کردم.ت منظورتون از اینکه CFE و STANDBYرو به VCC وصل کنم همو 12 ولت مداره؟در مدار دومی VS و MS به همدیگه وصل هستند ولی این گره به ولتاژ دیگه وصل نیست با توجه به این که VS ورودیه!! در یه مدار دیگه من دیدم که CFE رو هم به MS و VS وصل کرده .آیا این کارو بکنم؟یعنی کلا CFE MS VS STANDBYE رو به هم وصل کنم؟کلا شما یک سیم دیتا رو بردین به میکرو؟
        :cry2:
        منظور از vcc پنج ولت هست
        vsو MS به همدیگه وصل هستند
        CFE را فقظ STANDBY وصل بشه و درنهایت به vcc

در نهایت از پایه شماره2 که با یه مقاومت 10 کیلو به پایه شماره 5 و14 متصل شده یک سیم به میکرو متصل می شود

توجه داشته باش پایه 10 و 11 را به ولتای ثابت 8 ولت ومتصل کن
        وپایه 12 را به ولتاژ ثابت 12 ولت

دیدگاه

من دارم باز یه pcb جدید میزنم .و تعیراتی که شما میگینو میدم.یه رگولاتور 8v و5v گذاشتم که Vexe وDVs به 8 ولت وصل کنم و standbye و cfe رو به 5v .منبع اصلیمم 12v هستش که یه آداپتوره و دادم به Vbatt .
          پایه 2 پایه خروجیه و در همه مدار ها مستقیم با یه سیم به میکرو رفته چرا با یه مقاومت به Ms و Vs وصل کنم؟
          تو مدارهای پیشنهادی Vext و DVs و با یه ترانزیستور به هم وصل کرده شما میگین این کارو نکنم ؟و به 8v وصل کنم؟ :read:

دیدگاه

با سلام
            قبل از اینکه pcb جدید بزنید

مداری که قراری بزنید رو قرار بدهید که یه بررسی بشه اگر موردی نداشت بزنید (وگرنه هزینه اضافی کردید)
            در ضمن من اگر جای شما بودم تا اونجا که امکان داشت تغییرات رو دستی انجام می دادم تا بعد از مطمئن شدن pcb می زدم
            در ضمن فلوچارت برنامه ای که توی دیتاشیت u2270 هست رو بندازید دور اصلا جواب نمی ده
            ومداراتش هم یه مقداری تغییرات داره

خاطر نشان شم که این تغییرات باعث می شه برد جدید شما بردی در حدود 5 الی 10 سانتیمتر بسته به طراحی pcb وسیم پیچ داشته باشید

همچنین اگر می خواهید ببینید که آیا بردتان سالم هست یا خیر خروجی برد زمانی که کارت نزدیک می شه باید نوسانات با عرض پالس حدود 200 میکرو ثانیه داشته باشید
            یا اگر مولتی متر رو روی dc تنظیم کردید خروجی حدود 2.8 ولت دی سی نشون می ده

دیدگاه

ممنون از توضیحاتتون
              چه عالی اگه این تغیرات این قدر موثر باشه !!من تمام تغیراتی رو که گفتین رو روی pcb اعمال کردم.ولی هنوز چاپ نکردم.خیلی عجله دارم آخه :redface:
              از فلوچارتش نگین که منو بیچاره کرد
              با توجه به راهنماییتون شماتیک مداری که گفتین این میشه ؟ من pcb اینو الان آماده کردم .این لینکشه:

http://up6.iranblog.com/uploads/13137547121.jpg

دیدگاه

خازن 100 نانو (پایه 16) رو به خازن 220 نانو
                خازن 680 پیکو به خازن 2.2 نانو

خازن 1.5 نانو به 2.2 نانو

خازن 1.2 نانو به دو خازن موازس 1 نانو و 330 پیکو

این تغییراتی هست که من دادم

دلایل خاصی برای این کار داشتم که توضیح آن در حوصله این تاپیک نیست

شما لطفا کنید نقشه کامل رو با تغییرات در سایت قرار دهید تا مورد استفاده عموم نیز قرار گیرذ

پیشنهاد می کنم که ابتدا تغییرات رو روی پی سی بی بدهید وتستی که گفتم انجام دهید بعد پی سی بی رو بزنید

دیدگاه

منم همین کاررو میکنم

>>این نقشه ای که گذاشتم رو شما تایید میکنید؟ همین مد نظرتون بود؟<<

راستی منطورتونو نفهمیدم .من روی pcb تغیرات رو دادم ,ولی هنوز pcb نزده و المان هارو نصب نکرده چه جوری میتونم بفهمم که کار میکنه یا نه!
                  نقشه مدار این لینک زیر هست .تغیراتی هم که گفتین و به صورته دستی بالا گذاشتم امیدوارم بقیه استفاده کنند
                  http://up.vatandownload.com/images/b7czxknmweem45npu15n.jpg

دیدگاه

سلام

تا اینجا همه چیز درسته

خواستی تغییرات زیر را هم انجام بده

vref پایه شماره 14 هست.

دیدگاه

این آی سی تو اورکد هست!!!من نمیدونستم.من بیشتر با پرتئوس کار میکنم.یادم نبود اورکدم نگاه کنم! میشه کامل شبیه سازی کرد و جواب و دید؟آنتن اینا رو .... میگم
                      راجع به این تغیرات آخری که گفتی میشه ندم , تو pcb ایم جا نیست دیگه! :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دانیال باقرپور
                        این آی سی تو اورکد هست!!!من نمیدونستم.من بیشتر با پرتئوس کار میکنم.یادم نبود اورکدم نگاه کنم! میشه کامل شبیه سازی کرد و جواب و دید؟آنتن اینا رو .... میگم
                        راجع به این تغیرات آخری که گفتی میشه ندم , تو pcb ایم جا نیست دیگه! :icon_razz:
                        اگر به orcad کاملا مسلطی چرا نمی شه! orcad نرم افزار کاملا حرفه ای که پرتئوس در مقابلش حرفی برای گفتن نداره
                        این تغییرات وحیه منزل نیست ، می تونی ندی!

دیدگاه

یه مدار با atmega16 ساختم.پورت A وصل کردم به lcd .پایه 16 شو (PD2) به عنوان ورودی ازخروجی u2270b که پایه INT0 هستش انتخاب کردم.پایه 21 رو (PD7) خروجی رله با واسط یه ترانزیستور انتخاب کردم. 2 تا هم رگولاتور 7805 و 7808 برای تغذیه 5V و 8V آی سی نعبیه کردم.PCB هاشو هم دادم که بزنن اگه خدا بخواد تا پنج شنبه آمادست و نتیجه رو بهتون میگم :biggrin:

دیدگاه

دوباره سلام
                            من مدارو تو آزمایشگاه امتحان کردم .خروجیش یه پالس متناوب بود که عرض پالس حدودا 2 ms بود و سیگنال دو سر سیم پیچ یه سیگنال مثلثی با ولتاژ پیک تو پیک 15 ولت , تا اینجا خیلی مطلوب بود به نظرم, ولی وقتی کارت رو میگرفتم جلوی سیم پیچ سیگنال همون بود فقط روی قسمت های صاف سیگنال خروجی نویز می افتاد ,نمیدونم حالا اون پالس خروجی مال کارت بود یا نه! اصلا میشه 64 بیت پالس خروجیو رو اسکپ دید؟ حدس زدم که شاید یکم ضخامت سیم سیم پیچم زیاده یه چند دوری ازش کم کردم ولی بازم هیچ تغییری نکرد!!
                            این عکس خروحیه:

http://up6.iranblog.com/uploads/13142573961.jpg

اینم عکس ولتاژ دو سر سیم پیچه:
                            http://up6.iranblog.com/uploads/13142573361.jpg

اینم عکس مدارمه:
                            http://up6.iranblog.com/uploads/13142583231.jpg

دیدگاه

سلام

قطر سیم استفاده باید حدود 0.2 میلی باشد
                              قطری حدود 6 سانتیمتر وتعداد دور سیم هم می تونی از امپدانس سیم بدست آوری،امپدانس سیم حدود 5 الی 6 اهم

در حالت عادی باید هیچ پالسی نباشه
                              و زمانی که کارت رو نزدیک می کنیم پالس های با عرض 250 میکرو ثانیه دیده می شود کاملا مربعی

البته اگر سیم پیچ نامناسب باشد جواب های نامطلوب حاصل می شه

سعی کن توی منتاژ برد از قطعات بادر صد خطای کمتر از 2 درصد استفاده کنی
                              دیدن 64 بیت روی اسکوپ کار خیلی سختیه

اگر مایل باشید برای تست بردتان ،می توانم فایل هگز برنامه ای برایتان قرار می دهم که خروجی آن 64 بیت به صورت هگز از طریق پروتکل UART هست ،شما می تونید جهت تست بردتان از آن استفاده کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X