اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در راه اندازی u2270 یا درایور rfid

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در راه اندازی u2270 یا درایور rfid

یادم نیست قطر سیمم چقدر بود ,ولی با اندزه گیری همینجوری نزدیک 1 mm هستش!
    قطر خود سیم پیچم تقریبا 9 cm هستش!!!
    یعنی الان تنها عیب این مدار من توی سیم پیچشه؟همونطوری که گفتم دو سر سیم پیچ ,ولتاژ داره ,یعنی تا اونجای مدار درسته؟
    من این سیم پیچ رو با هانری متر به 1.35 میلی هانری رسوندم...و اصلا به امپدانسش توجه نکردم! تنها به اندوکتانسش گیر دادم. :redface:

من توی یه مقاله خوندم که نوشته بود:
    "زمانی که هیچ برچسب rfid نزدیک آنتن نشه یک پالس مربعی با فرکانس 6.2khz تولید میکنه که یه عیب واسه این آی سی هستش"
    حالا دیگه نمیدونم والا ....

تا اینحاش که همه کمک شما بود
    اگه این فایلو بهم بدین که خیلی خوب میشه! همونطوری که در 3 تا پست قبل گفتم مدار من با atmega 16 هستش. این فایلی که تو اولین پست گذاشتی عیبش چیه؟نمیتونم از همون استفاده کنم؟

دیدگاه

یعنی الان تنها عیب این مدار من توی سیم پیچشه؟همونطوری که گفتم دو سر سیم پیچ ,ولتاژ داره ,یعنی تا اونجای مدار درسته؟
      من این سیم پیچ رو با هانری متر به 1.35 میلی هانری رسوندم...و اصلا به امپدانسش توجه نکردم! تنها به اندوکتانسش گیر دادم.
      :redface:

"زمانی که هیچ برچسب rfid نزدیک آنتن نشه یک پالس مربعی با فرکانس 6.2khz تولید میکنه که یه عیب واسه این آی سی هستش"

اگه این فایلو بهم بدین که خیلی خوب میشه! همونطوری که در 3 تا پست قبل گفتم مدار من با atmega 16 هستش. این فایلی که تو اولین پست گذاشتی عیبش چیه؟نمیتونم از همون استفاده کنم؟

دیدگاه

من این سیم پیچ رو با هانری متر به 1.35 میلی هانری رسوندم...و اصلا به امپدانسش توجه نکردم! تنها به اندوکتانسش گیر دادم. :redface:

دیدگاه

سلام

اینکه در حالت عادی خروجی دارای پالسی هست درسته

ولی این مطلب توی این سیم پیچ با این مشخصات صادق نیست

اگر قطر سیم پیچ کمتر بشه دقیقا این مطلب شما صادق هست

در کل توی خروجی برنامه تاثیری نمی گذاره

کمی به من وقت بده تا برنامه را برای شما بگذارم

فقط باید عذر خواهی کنم به دلیل اینک این برنامه برای شرکته از گذاشتن خود برنامه معذورم فقط فایل هگز آنرا قرار می دهم
          نکته دیگر آنکه برنامه ای که در ابتدای این تاپیک هست براساس فلوچارت آی سی نوشته شده که صحیح نمی باشد تغییرات زیادی دارد
          شما اول از سخت افزار مطمئن بیشوید تا بعد سراغ نرم افزار می رویم
          نادانترین مردم کسانی هستند که فکر می کنند داناترین آنها هستند.

دیدگاه

یعنی با اصلاح سیم پیچ, پالس خروجی تغییر میکنه؟وخروجی کارت منتقل میشه؟
            امیدوارم مشکلش با سیم پیچ حل شه!
            همین الان رفتم 20 متر سیم با قطر 0.2 خریدم,لطفا طرز پیچیدن و مقدار دور و جزئیات دیگه اش توضیح بدین ممنون میشم.
            بابت برنامه هم ممنونم.اشکالی نداره, این پروژه ام کار کنه واسه این وقته کمم غنیمته!
            خودم روی برنامه ای که شما نوشتین و سواد کمم میشنم تکمیل میکنم. این کدینگ منچستر واسم جالبه!من بدونم یه چیزو بلد نیستم ولش نمی کنم(البته در صورت داشتن وقت کافی) :icon_razz:
            البته شایان ذکره که مدار میکرو کنترلر من ویژگی زیر رو داره لطفا اینارو هم مورد عنایتتون قرار بدین:
            ATMEGA16
            CRYSTAL=12MGHz
            LCD=PORTA..........قرار گرفتن بایه ها بر اساس پیش فرض کامپایلر CODEVISION
            INPUT=PIND.2.......اینراپت 0
            OUTPUT=PIND.7......رله

دیدگاه

سلام

فیلا برد میکروت رو بزار کنار یه at mega8 روی بردبرد بذار و کریستال 8 رو هم برای میکروت قرار بده

2 سیم زمین و خروجی rfid را به این به زمین و اینترابت صفر میکروت وصل کن و خروجی uart هم می تونی وصل کنی به کامپیوتر( با max232 کار کردی که؟)

نحوه پیچیدن زیاد سخت نیست ،مثل همونیه که پیچیدی ، فقط اهم سیم پیچ رو در نظر بگیر و تعداد دور را متانسب با اهم سیم پیچ قرار بده را ستی اون مقاومتی که داخل بردت با سیم پیچ سری می شه رو اهمش باید حدود 24 اهم باشه
              نادانترین مردم کسانی هستند که فکر می کنند داناترین آنها هستند.

دیدگاه

این جوری سخت شد که!من کامپیوترم ورودی سریال نداره,ولی تو آزمایشگاه هست! این کار برای چیه؟برای نمایش خروجی مدار؟

اهم سیم پیچ چقدر باید باشه؟ چه رابطه ای بین اهم و تعداد دوره؟
                اون مقاومت هم که من مثل شماتیکش 82 اهم گذاشتم.پس اونم عوض می کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X