اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک جامع RFID

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : تاپیک جامع RFID

سلام دوستان
    درباره پایه های آنتن خارجی در RF01D کسی اطلاعاتی داره؟
    مثلا از چه آنتن هایی پشتیبانی میکنه

میشه آنتن با برد 2 متر استفاده کرد؟
    نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
    ماژول RFID ریدر RF01D Memory (حافظه دار)
    امکانات :
    - دارای مموری و آنتن داخلی
    - قابل استفاده در دستگاه های حضورغیاب- کنترل تردد پارکینگها- قفل های کارتی- نرم افزارهای مدیریتآ*و...
    - دارای سه نوع خروجی آیدی مبنای 10 (کد چاپ شده روی کارت و جا سویچی ) در قالب String
    - دارای خروجی کد هگزادسیمال کارت
    - سری مموری دار قابل استقاده در پروژه های دانشجویی و درب بازکن آ*های پارتمانی (بدون نیاز به برنامه نویسی)

مشخصات:
    · ولتاژ کاری: 5 ولت
    · جریان مصرفی: کمتر از 60 میلی آمپر
    · فرکانس کاری: 125 کیلو هرتز
    · چهار مد خروجی دیتا با انتخاب کاربر توسط پین ها
    · دارای 250 حافظه داخلی در سریآ*های مموری دار
    · دارای خروجی رله (تا زمانی که کارت کنار ماژول قرار دارد)
    · خروجی دیتا بصورت سریال TTLبا نرخ انتقال 9600
    · فاصله مفید شناسایی: 10 سانتیمتر

دیتاشیت فارسی این ماژول :

لینک تهیه ماژول:

همونطور که دوستان گفتند حافظهدار بودن این ماژول فوق العاده امکان مهمی هست و واقعا کاررو برای برنامه نویسها آسان میکنه و حتی شاید بشه گفت که دیگه برنامه نویسی لازم نداره!
    امیدوارم مفید باشه
    فرستاده شده از LT30pِ من با Tapatalk

دیدگاه

پاسخ : تاپیک جامع RFID

نوشته اصلی توسط es_safarpour نمایش پست ها
      سلام دوستان
      درباره پایه های آنتن خارجی در RF01D کسی اطلاعاتی داره؟
      مثلا از چه آنتن هایی پشتیبانی میکنه

میشه آنتن با برد 2 متر استفاده کرد؟

فرستاده شده از LT30pِ من با Tapatalk
      درود . این ماژول از سری ۱۲۵ کیلوهرتزی هست که آنتن خارجی یک سیم پیچ با مقدار 345uh استفاده میشه و بردی در حدود نهایت ده سانت به شما میده .
      خرید آنتن RFID خارجی 345uH سایز 3x3cm با قیمت و کیفیت مناسب در فروشگاه ECA. مرجع انواع آنتن و تگ RFID و سایر سنسور و ماژول‌های جدید الکترونیکی

برای برد در حد دو متر باید سراغ ریدر های uhf و یا تگ های اکتیو برید که به مراتب قیمت بالاتری دارند

دیدگاه

دوستان کسی از کارتهای نوار مغناطیسی سر در میاره این تاپیک و راهنمایی کنه !!!!! لطفا!!!
        <<<<<<<<<<<<<<<
        سلام دوستان من میخوام نوار مغناطیسی بنویسم ترک2 که شامل +?99121015678000000000=6037251012345678; PAN= 6037251012345678 Exp Date= 9912 Service Code= 101 Offset/Pvv= 5678 میشود من میخوام PVV رو بدست بیارم!!!! چطور بدست میاد !!! محاسباتش چطوریه!!؟ لطفا کسی میدونه راهنمایی کنه !!!

دیدگاه

سلام
          من یک پروژه تعریف شده در شرکت دارم که باید یک تگ nfc برای یک دستگاه را کپی کنیم. با توجه به اینکه تگ قفل دارد امکان کپی کردن ساده با نرم افزارهای موبایلی وجود ندارد. کسی میتواند کمکی بکند و پروژه را با پرداخت توافقی انجام دهد؟
          توضیح: تگ مربوط به یک دستگاه ئاداتی جهت استفاده ماژولهای مصرفی دستگاه است و شامل هیچ گونه اطلاعات مالی و امنیتی نمی باشد.

دیدگاه

سلام، کسی کتابخونه ماژول mrf522 برای stm32f103 سراغ نداره؟

دیدگاه

با سلام
              بنده 45 تا پرسنل دارم که 7 تا کار متفاوت انجام میدهند. ایشان در 320 محدوده کار می کنند و در هر محدوده هر هفته بایستی تمامی 7 کار به اتمام برسد.
              پیشنهاد شما برای رهگیری امور چه گزینه ایست؟ آیا با استفاده از 45 عدد تگ که به هر نفر کد اختصاص داده شود و 320 تگ خوان دارای حافظه که به صورت روزانه تخلیه گردد که بتوان آمار کارکرد هر نفر را بررسی نمود قابل انجام است؟
              آیا پیشنهاد بهتری هست که بتوان ساعت ورود و خروج هر کار را ثبت نمود؟ آیا به صرفه و اقتصادی است؟
              ممنون از راهنمایی دوستان.
              با تشکر

دیدگاه

سلام دوستان
                برای ایجاد محدودیت داخل آسانسور
                از کدوم مدل فروشگاه استفاده کنم ؟
                قابلیت حذف یا اعمال محدودیت بر روی تگ داشته باشه ؛ یعنی بتونم بدون اینکه تگی که قبلا روش تعریف کردم رو بدون وجود فیزیکی از سیستم حذف کنم ؟
                ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mkhr2max نمایش پست ها
                  سلام دوستان
                  برای ایجاد محدودیت داخل آسانسور
                  از کدوم مدل فروشگاه استفاده کنم ؟
                  قابلیت حذف یا اعمال محدودیت بر روی تگ داشته باشه ؛ یعنی بتونم بدون اینکه تگی که قبلا روش تعریف کردم رو بدون وجود فیزیکی از سیستم حذف کنم ؟
                  ممنون
                  متاسفانه کسی جواب نمی ده

دیدگاه

دوست عزیز خیلی چیزا شاید برای شما اسون باشه ولی برای بقیه سخت قرار نیست این شکلی برخورد کنین.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام وقتتون بخیر واقعیت کل فایلتونو خوندم ولی زبان برنامه نویسیتون واسم خیلی مجهوله، کل این 12 صفحه رو هم خوندم هیچی در موردش نبود، نت رو هم کامل شخم زدم چیزی پیدا نکردم!!یعنی ساده ترین برنامه که فقط کد روی کارتمو نشون بده؛ واینکه اصن این کد روی تگ برای من حروف انگلیسی ندارو و فقط عدده،
                    با اتمگا 8/ کریستال داخلی 8 مگاهرتز و خارجی 8 امتحان کردم ، پایه 6 ام رو هم +5 وصل کردم چون یوزار استفاده میکنم !
                    همه چی رو با کدویزارد وارد میکنم همه تنظیمات یوزارتم از کد ویزارد کپی پیست میکنم !!

UCSRA=(0<<RXC) | (0<<TXC) | (0<<UDRE) | (0<<FE) | (0<<DOR) | (0<<UPE) | (0<<U2X) | (0<<MPCM);
                    UCSRB=(0<<RXCIE) | (0<<TXCIE) | (0<<UDRIE) | (1<<RXEN) | (0<<TXEN) | (0<<UCSZ2) | (0<<RXB8) | (0<<TXB8);
                    UCSRC=(1<<URSEL) | (0<<UMSEL) | (0<<UPM1) | (0<<UPM0) | (0<<USBS) | (1<<UCSZ1) | (1<<UCSZ0) | (0<<UCPOL);
                    UBRRH=0x00;
                    UBRRL=0x33;
                    کتابخانه استاندارد رو هم اضافه کردم !
                    الان چطوری اون کد ها رو باید بگیرم؟ اصن عدد هستن؟ جنسشون چیه؟ scanf /gets
                    چی بزنم ؟ کل سایت رو زیر و رو کردم هیچی به زبان سی نیست و خب مجبورا میخوام بیسیک بخونم که خیلی طول میکشه اونطوری اگه دوستان یکی لطف کنه و نگه این خیلی اسونه یکم کمک بده واقعا ممنون میشم.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تاپیک جامع RFID

سلام من تازه عضو سایت شدم

سلام من تازه عضو شدم

سلام من تازه عضو شدم

دیدگاه

عالی بود..

دیدگاه