پاسخ : مشکل در راه اندازی ماژول وای فای ESP8266
سلام دوستان من یه esp8266-esp01
دارم و با usb to ttl
پروگرم میکنمش هر برنامه ای رو پروگرم میکنم بعد از اتمام پروگرم چیزی اجرا نمیشه مدت زیادی هست دارم سعی میکنم برنامه اپلود شدم رو اجرا کنه یک بار که داشتم پایه ریست رو میزدم دستم به یک پایه دیگه خورد و برنامه اجرا شد و esp کار میکرد بعد از اون دوباره بعد هر پروگرمی نمیتونم دیگه کاری کنم برنامه هارو اجرا کنه
اتصالاتم به صورت زیر موقع پروگرام
gnd......gnd
rxd.....txd
txd....rxd
3v3... vcc
روی برد esp
ch-pd...vcc
gpio0....gnd
پایه rst هم موقع پروگرم یک لحظه بهgndمیزنم
پروگرمم تموم میشه پیامhard resseting via rst pin
نمایش داده میشه که با پایه ریست به زمین میزنم ولی بازم بعد پروگرم نه چیزی در سریال مانتورینگ میبینم نه وای فایش روشن میشه موقع زدن پایه ریست به زمین یه سری چیزای عجیب غریب توی مانیتورینگ نمایش میده دستورای ATهم میفرستم و هیچ جوابی نمیده فریور رو هو دوباره ریختم ولی جواب نگرفتم
سلام دوستان من یه esp8266-esp01
دارم و با usb to ttl
پروگرم میکنمش هر برنامه ای رو پروگرم میکنم بعد از اتمام پروگرم چیزی اجرا نمیشه مدت زیادی هست دارم سعی میکنم برنامه اپلود شدم رو اجرا کنه یک بار که داشتم پایه ریست رو میزدم دستم به یک پایه دیگه خورد و برنامه اجرا شد و esp کار میکرد بعد از اون دوباره بعد هر پروگرمی نمیتونم دیگه کاری کنم برنامه هارو اجرا کنه
اتصالاتم به صورت زیر موقع پروگرام
gnd......gnd
rxd.....txd
txd....rxd
3v3... vcc
روی برد esp
ch-pd...vcc
gpio0....gnd
پایه rst هم موقع پروگرم یک لحظه بهgndمیزنم
پروگرمم تموم میشه پیامhard resseting via rst pin
نمایش داده میشه که با پایه ریست به زمین میزنم ولی بازم بعد پروگرم نه چیزی در سریال مانتورینگ میبینم نه وای فایش روشن میشه موقع زدن پایه ریست به زمین یه سری چیزای عجیب غریب توی مانیتورینگ نمایش میده دستورای ATهم میفرستم و هیچ جوابی نمیده فریور رو هو دوباره ریختم ولی جواب نگرفتم
دیدگاه