اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در راه اندازی ماژول وای فای ESP8266

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در راه اندازی ماژول وای فای ESP8266

سلام دوستان من یه esp8266-esp01
    دارم و با usb to ttl
    پروگرم میکنمش هر برنامه ای رو پروگرم میکنم بعد از اتمام پروگرم چیزی اجرا نمیشه مدت زیادی هست دارم سعی میکنم برنامه اپلود شدم رو اجرا کنه یک بار که داشتم پایه ریست رو میزدم دستم به یک پایه دیگه خورد و برنامه اجرا شد و esp کار میکرد بعد از اون دوباره بعد هر پروگرمی نمیتونم دیگه کاری کنم برنامه هارو اجرا کنه
    اتصالاتم به صورت زیر موقع پروگرام
    gnd......gnd
    rxd.....txd
    txd....rxd
    3v3... vcc
    روی برد esp
    ch-pd...vcc
    gpio0....gnd
    پایه rst هم موقع پروگرم یک لحظه بهgndمیزنم
    پروگرمم تموم میشه پیامhard resseting via rst pin
    نمایش داده میشه که با پایه ریست به زمین میزنم ولی بازم بعد پروگرم نه چیزی در سریال مانتورینگ میبینم نه وای فایش روشن میشه موقع زدن پایه ریست به زمین یه سری چیزای عجیب غریب توی مانیتورینگ نمایش میده دستورای ATهم میفرستم و هیچ جوابی نمیده فریور رو هو دوباره ریختم ولی جواب نگرفتم

دیدگاه

سلام علیکم
      من با این ماژول کار نکردم هر چند به نظر میاد طبق عکس زیر که من برای این ماژول پیدا کردم شما باید موقع پرو گرم پین Program را به زمین بزنید و پین Reset را با یک مقاومت Pull up کرده باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vandad79 نمایش پست ها
        سلام دوستان من یه esp8266-esp01
        دارم و با usb to ttl
        پروگرم میکنمش هر برنامه ای رو پروگرم میکنم بعد از اتمام پروگرم چیزی اجرا نمیشه مدت زیادی هست دارم سعی میکنم برنامه اپلود شدم رو اجرا کنه یک بار که داشتم پایه ریست رو میزدم دستم به یک پایه دیگه خورد و برنامه اجرا شد و esp کار میکرد بعد از اون دوباره بعد هر پروگرمی نمیتونم دیگه کاری کنم برنامه هارو اجرا کنه
        اتصالاتم به صورت زیر موقع پروگرام
        gnd......gnd
        rxd.....txd
        txd....rxd
        3v3... vcc
        روی برد esp
        ch-pd...vcc
        gpio0....gnd
        پایه rst هم موقع پروگرم یک لحظه بهgndمیزنم
        پروگرمم تموم میشه پیامhard resseting via rst pin
        نمایش داده میشه که با پایه ریست به زمین میزنم ولی بازم بعد پروگرم نه چیزی در سریال مانتورینگ میبینم نه وای فایش روشن میشه موقع زدن پایه ریست به زمین یه سری چیزای عجیب غریب توی مانیتورینگ نمایش میده دستورای ATهم میفرستم و هیچ جوابی نمیده فریور رو هو دوباره ریختم ولی جواب نگرفتم
        با سلام و احترام
        نحوه اتصال به همین صورتی است که خودتان گفته اید فقط توجه کنید که بعد از پایان پروگرام و قبل از ریست کردن باید پایه GPIO0 را از حالت گراند بودن خارج نمایید تا بعد از ریست، برد ESP مجددا وارد حالت پروگرامینگ نشود.
        موفق باشید.

دیدگاه

خیلی از دوستان درون اینترنت بدون مقاومت این کار رو انجام دادن و پروگرم شد و پایه پروگرمیکه فرمودید همون پایه gpio0 هست که نوشته بودم به زمین وصل میکنم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

کاریکه فرمودید رو انجام میدم ولی جواب نگرفتم حتی سایت های خارجی هم برای پروگرم گشتم و تمام روش های به این صورت رو انجام دادم ولی فقط یک بار به صورت اتفاقی کار کرد

فقط منظور شما از گراند بودن چیه میشه بیشتر توضیح بدید منظورتون اینه از اتصالش به پایهgnd جدا ساز کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vandad79 نمایش پست ها
            خیلی از دوستان درون اینترنت بدون مقاومت این کار رو انجام دادن و پروگرم شد و پایه پروگرمیکه فرمودید همون پایه gpio0 هست که نوشته بودم به زمین وصل میکنم

کاریکه فرمودید رو انجام میدم ولی جواب نگرفتم حتی سایت های خارجی هم برای پروگرم گشتم و تمام روش های به این صورت رو انجام دادم ولی فقط یک بار به صورت اتفاقی کار کرد

فقط منظور شما از گراند بودن چیه میشه بیشتر توضیح بدید منظورتون اینه از اتصالش به پایهgnd جدا ساز کنم
            با سلام مجدد
            بله همونجایی که گفتید "پروگرمم تموم میشه پیام hard resseting via rst pin نمایش داده میشه که با پایه ریست به زمین میزنم" در این زمان قبل از اینکه پایه ریست را به Gnd بزنید باید پایه GPIO0 از Gnd جدا شده باشه.
            موفق باشید.

دیدگاه

بله این کارم انجام دادم ولیی کار نکرد
              جدیدترین ویرایش توسط vandad79; ۰۱:۳۴ ۱۴۰۰/۱۰/۲۵.

دیدگاه

سلام دوستان
                اگر امکانش هست کسی که با این ماژول خودش به شخصه کار کرده و جواب گرفته راهنمایی کنه تقریبا همه روش ها انجام شده برای نصب سیستم عامل . من چندین فایل و نرم افزار روی ماژول نصب کردم ولی زمان که میخوام AT بدم به ماژول اتفاقی نمیافته مثلا وقتی با یک فایلی ماژول رو اپدیت میکنم موقع AT ماژول بهم حروف نا مشخص جواب میده و وقتی با یک فایل دیگه اپدیت میکنم اصلا چیزی جواب نمیده و فقط زمانی که ماژول رو روشن خاموش میکنم همون لحظه اولیه یک سری اطلاعات میفرسته به سریال ولی اونا هم ناخانا هستش . تاکید میکنم تمام تمام بادریت هارو امتحان کردم و همین بود.عاجزانه درخواست دارم اساتیدی که خودشون انجام دادن راهنمایی کنن و بگن از چه نرم افزار و چه فایلی برای اپدیت استفاده میکنن.ماژول بنده ورژن 01 هستش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morteza.slk نمایش پست ها
                  سلام دوستان
                  اگر امکانش هست کسی که با این ماژول خودش به شخصه کار کرده و جواب گرفته راهنمایی کنه تقریبا همه روش ها انجام شده برای نصب سیستم عامل . من چندین فایل و نرم افزار روی ماژول نصب کردم ولی زمان که میخوام AT بدم به ماژول اتفاقی نمیافته مثلا وقتی با یک فایلی ماژول رو اپدیت میکنم موقع AT ماژول بهم حروف نا مشخص جواب میده و وقتی با یک فایل دیگه اپدیت میکنم اصلا چیزی جواب نمیده و فقط زمانی که ماژول رو روشن خاموش میکنم همون لحظه اولیه یک سری اطلاعات میفرسته به سریال ولی اونا هم ناخانا هستش . تاکید میکنم تمام تمام بادریت هارو امتحان کردم و همین بود.عاجزانه درخواست دارم اساتیدی که خودشون انجام دادن راهنمایی کنن و بگن از چه نرم افزار و چه فایلی برای اپدیت استفاده میکنن.ماژول بنده ورژن 01 هستش
                  سلام
                  ابتدا یک راهنمایی کوچک میکنم، اگه مایل به ادامه هستید یک پست جدید ایجاد کنید و سوالتون رو اونجا بپرسید نه اینکه در ادامه ی پست کس دیگه ای سوالتون رو بپرسید.
                  اگه ماژول به درستی پروگرم شده باشه ( با هر فایلی) موقع روشن شدن یکم کاراکتر ناخوانا چاپ میشه که مشخصات ماژول و اطلاعات دیگه رو چاپ میکنه. دلیل ناخوانا بودن هم به این دلیله که بادریتش ۷۶۸۰۰ هست که استاندارد نیست و شما نمیتونی اون رو توی بیشتر نرم افزار ها پیدا کنید. اگه لینوکس هستید بگید تا راهنمایی کنم چه نرم افزاری رو استفاده کنید و اگه هم ویندوز هستید بگردید تا پیدا کنید. با مشخص شدن همین اطلاعات میشه دلیل برخی مشکلات دیگه هم پیدا کرد..

دیدگاه

سلام همگی. من یک ماژول esp01 رو مستقیم توسط مبدل سریال به usb وصل کردم به کامپیوتر. به مدارم تغذیه جدا گانه 3.3 ولت وصل کردم و زمین هاشونو وصل کردم به هم. وقتی از ترمینال دستور AT میفرستم همونو دریافت میکنم. هرچی میفرستم همونو دریافت میکنم . اولش فک کردم به نوعی پایه های سریال اتصال کوناه شدن. ولی بعد که ماژول رو ریستارت کردم دیدم ماژول مدلشو با اعلام امادگی به کار ماژول میفرسته. وقتی ریستارت میشه مینویسه:
                    :received:
                    Ai-Think
                    received:er Technol
                    receivedgy Co. Lt
                    received:d.
                    بعد وقتی هر دستوری بهش میفرستم همونو برمیگردونه. کسی از دوستان میتونن راهنمایی کنن مشکلشو پیدا کنم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X