پاسخ : سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)
سلام دوستان یه جا شنیدم که نرم افزار هست که از طریق سریال اطلاعات رو از gps میگیره و کروکی محل رو نشون میده به همراه سرعت و ارتفاع و طول جغرافیایی gps
البته میگن نقشش مال سال 85 هست
هر چی سرچ کردم نبود
کسی اطلاعاتی داره در این مورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ oo: oo: oo: oo: oo:
نوشته اصلی توسط omega_adiban
سلام دوستان یه جا شنیدم که نرم افزار هست که از طریق سریال اطلاعات رو از gps میگیره و کروکی محل رو نشون میده به همراه سرعت و ارتفاع و طول جغرافیایی gps
البته میگن نقشش مال سال 85 هست
هر چی سرچ کردم نبود
کسی اطلاعاتی داره در این مورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ oo: oo: oo: oo: oo:
سلام منظورتون از جی پی اس ماژول الکترونیکیش هست که اینجا داره بحث میشه یا جی پی اسهای دستی تو بازار؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط omega_adiban
نه الکترونیکیش
به سریال وصل میشهrs232
خوب بله مثل USB GPS ها دیگه : http://images.google.com/images?hl=fa&q=USB%20GPS&lr=&um=1& ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
بعد از وصل به کامپیوتر نیاز به نقشه و نرم افزار دارند ، درست مثل GPS های دستی و...
ولی چون هنوز تو کشور رواج پیدا نکرده ممکنه نرم افزار ایرانی براش نباشه اگرم باشه فقط سازمان نقشه برداری داره که خیلی گرون میده ولی خارجیش تو سایتها زیاده .....
اره ولی زیاد داری سخت میگیری این قدر ها هم عقب افتاده نیستیم
لینک میدم ولی قول بده راش انداختی بیای این جا و به دوستان یه توضیح بدی تا همه حاشو ببرن
http://forum.persianmobiles.com/map-gps-guide-applications/9252-smartcom-gps.html
باید adsl داشته باشی
اخه واسه set up هم download داره
البته من نتونستم نصبش کنم هنوز :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
دوستان من این کار رو کامل توضیح میدم تا همه بتونن مشکلشون رو حل کننن
این ماژول راه اندازیش 2 قسمت داره 1.سخت افزار 2.نرم افزار
قسمت سخت افزار که اول باید راش بندازین مهم ترین قسمتش پورت سریال که در این تاپیک جای توضیح نیست و اگر در فروم ها سرچ کنین به طور کامل توضیح داده شده
فقط یک نکته این که شما اول باید این ماژول رو با max232 به پورت سریال کامپیوتر وصل کنین چون baud اولیه 115200 است که از توانایی میکرو کنترلر خارجه و باید با کامپیوتر کمش کرد
باقیه سخت افزار جز یه led و یه تغذیه ساده چیزی نیس
فقط چند تا نکته واسه تغذیه
1. حتما از خازن صافی بزرگ بعد از 7805 استفاده کنین
2.حتما بعد از 7805 یک دیود سری کنین تا ولتاژ بشه 4.2 ولت و گر نه ماژول کار نمیکنه و احتمال هم داره که بسوزه
بعد از راه اندازی پایه های سیم کارت رو وصل کنین من پیشنهاد میکنم کلا واسه این کارد یه برد بسازین که این قدر عذاب نکشین.من این کار رو کردم
****حتما دیتا شیت ماژول رو از اینترنت بگیرین حتی ورژن تا ورژن هم فرق می کنه ها.من sim300czz دارم که پایه هاش با sim300c فرق میکنه
دوستان تا اینجا رو راه بندازین اگر مشکلی بود در خدمتم
ممنون دوست عزیز
در توضیحات شما چند سوال پیش اومد برام که یکی یکی میپرسم:
1) برای قسمت پورت سریال مدار و با عکس مدار پیشنهادی خودتونو که جواب گرفتین بزارین (ممکنه ی تغییر کوچیک باعث سوختن یا کار نکردن بشه) (فکر میکنیم مدار سریالی الان نداریم تو این سایت)
2) منظورتون از تنظیم baud و تغییرش چیه؟ چجوری باید کمش کرد؟
3) من 7805 برای تغذیه max232 گرفتم و CS 52015 که رگولاتور 3.3 ولت هست برای تغذیه ماژول GPS ، منظور شما از گزاشتن دیود برای رساندن ولتاژ به 4.2 برای کدوم قطعه است؟؟
ولتاژ ماژول GPS من تو دیتاشیت حداکثر 3.3 ولت است!
دیدگاه