اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

من فکر کنم جواب گرفتم... :nice:
    فقط یه نکته ، دوستان دقت کنند که زمین ماژوال باید به زمین کامپیوتر وصل باشه.
    الان من زیر سقف امتحان کردم و این جواب رو گرفتم:

فعلا به خاطر کمبود امکانات مقدور نیست برم توی فضای باز.
    الان به نظر شما ماژولم داره خوب کار میکنه؟

دیدگاه

gps هائی که روی ماشین ها نصب میکنن حتی اگه ماشین حرکت هم نکنه میتونه موقعیت اونو تشخیص بده و ارصال کنه؟

با تشکر

دیدگاه

تعیین موقعیت بستگی به حرکت نداره.
        یعنی اینکه حتما لازم نیست متحرک باشه تا بتونه اطلاعات بده، فقط باید به ماهواره دید داشته باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meisamb
          من فکر کنم جواب گرفتم... :nice:
          فقط یه نکته ، دوستان دقت کنند که زمین ماژوال باید به زمین کامپیوتر وصل باشه.
          الان من زیر سقف امتحان کردم و این جواب رو گرفتم:

فعلا به خاطر کمبود امکانات مقدور نیست برم توی فضای باز.
          الان به نظر شما ماژولم داره خوب کار میکنه؟
          ظاهرا بله و میتونی از راهنماییهاییکه سید محمد جعفری در همین تاپیک کرده استفاده کنی برای تفکیک و نمایش فقط کارهاییرو که انجام میدی اینجام بزار تا ما و بقیه دوستان استفاده کنیم!

ممنون
          هنوز وقت برای پیشرفت باقیست!

دیدگاه

میشه روی MMC ، GPS گذاشت؟

دیدگاه

ممنون bozonghare ، حتما اینکارو می کنم.
              ELECTRON شما GPS رو به میکرو وصل میکنی و میکرو رو به MMC ، و هر چی که مد نظرت هست رو روی MMC مینویسی.
              ------
              دوستان من الان اومدم بجای اینکه از max232 استفاده کنم از max3232 استفاده کردم.
              این ic چندتا مزیت داره، مهمترینش اینکه ولتاژ ورودیش بین 3 تا 5 ولت هست یعنی نمیخواد دیگه ولتاژ vcc رو عوض کنیم. با همون vcc 5 ولت میتونه پالسهای gps رو تشخیص بده.
              یه خوبیه دیگه هم داره اینکه شماتیکش دقیقا عینه max232 هست، یعنی فقط کافیه 232 رو از مدار وردارید 3232 رو بذارید جاش.
              من 3232 رو 800 تومن از فروشگاه جوان توی جمهوری خریدم.
              حلا یه سوال اگه بخوام خروجی 3232 رو توی خودش بچرخونم تا به یه میکرو بدم، پالس خروجیش در سطح 5 ولت هست که میکرو بشناسه یا نه؟
              دیتاشیتش رو خوندم چیزه زیادی دستگیرم نشد....

دیدگاه

سلام
                آقا من ماژولم رو بردم توی هوای آزاد و راهش انداختم، ولی هیچ اطلاعاتی رو نشون نمیده فقط بعضی وقتها و بیشتر اوقات زیر سقف ساعت رو میده ولی تا حالا اطلاعات دیگه ای نداده بهم.
                برنامه خودش تا 12 ماهواره رو نشون میده که داره دید خوب داره سیگنال های دریافتی هم تو نمودار DB به نظر میاد در حد مطلوبی هست.
                دوتا عکس از اطلاعات خروجیش گذاشتم، یکی وقتی ساعت رو میده یکی وقتی ساعت رو نمیده(لطفا عکس هارو ببینید) :

آقا لطفا کمکن کنید الان چند وقته درگیرشم ولی جواب نمیده... :cry:
                1- ممکنه چیزی یا کاری رو رعایت نکرده باشم؟
                2- اگه مشکل از ماژوال باشه ، لطفا یه ماژول خوب که راه اندازیش راحت باشه رو معرفی کنید مثلا usb یا rs232 با ولتاژ کاری خوب و زمان TTFF مناسب. بهتر هم هست که چیپ اصلیش Sirf Star III باشه.
                3- آقای جعفری توی این تاپیک: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=13858.msg61811 یه سری ماژول معرفی کردن، کسی میدونه از کجا می تونم تهیه کنم و کدومشون بهتره؟ (RFPhone که نداشت...). :angry:
                مدل هایی که ایشون گفتن ایناست:
                Ls23026
                Ls23060
                Ls20023
                Mg a20s
                Mg a01sp
                Mg s01sp

دیدگاه

اینجا کسی نیست جواب آدم رو بده؟

دیدگاه

ماژول GPS مدل GT-321R خیلی کاربردی و راحت هستش، داخلش یک باطری کوچیک هم داره که راه اندازیش رو سریعتر می کنه، خروجیش PS/2 RS-232 هستش و با کامپیوتر مستقیم قابل تشخیص هست، اگر هم خواستی به AVR وصل کنی فقط به یک MAX232 و چهارتا خازن 1uF احتیاج داری که به سطح TTL برسی، خروجیش با BAUD 9600 هست و بهتره از یک کریستال دقیق مثل 14.7456MHz روی AVR استفاده کنی تا خطای ارتباط AVR و GPS رو به حداقل برسونی. قیمت GT-321R پنجاه هزار تومان هست و دیگه هیچ قطعه اضافی (آنتن و غیره) هم نمی خواهد، پاساژ امجد، RFPHONE می فروشدش.
                    در ضمن تمام GPS ها اطلاعات شون رو با یک جور استاندارد ارسال اطلاعات جغرافیایی که از نیرو های دریایی گرفته شده برات می نویسند که به اون می گویند NMEA که فروشنده PDF رو به شما خواهد داد.
                    ماژول های UBLOX هم معروف هستند که توضیحات زیادی هم دارند ولی اگر مثل من اولین بارتون هست می خواهید با این ها کار کنید بهتره با GT-321R شروع کنید، چون برای کار کردن با UBLOX ملاحظات مفصلی وجود داره که باید با توجه به توضیحات سایتشون در نظر گرفته بشه که ارزونترین مدلش 35 هزار تومان ولی باید هزینه خرید یک آنتن که حداقل 9.5 هزارتومان قیمت دارد را هم در نظر بگیرید.
                    همه این ها را اون فروشگاه داره، تو سایت این فروشنده اگر برید بیشتر اطلاعات هست.
                    RF-PHONE.COM
                    مشتاق همکاری با افراد پرتلاش و باهوش هستم.
                    Saed.Ahmadi@Gmail.com

دیدگاه

salam
                      vala man ye GT-321r gereftam vali hanooz natunestam az roosh data bekhunam
                      fekr konam shoma tunestin va in karo anjam dadin
                      mishe behem begin protocolesh chi hast
                      yani nemidunam UART hast ya PS2
                      ba che dasturi az AVR khundin az roosh
                      kheyli mamnoon misham age komakam ****n
                      kheyli fori hast
                      merci

in shomarame 09177043429
                      ye sms bezaninam khodam behetun zang mizanam
                      merci

دیدگاه

سلام
                        من 15 روز قبل می خواستم یه GPS راه اندازی کنم.این سایت خیلی به من کمک کرد.من از ماژول LEA 5S استفاده
                        کردم.از U_CENTER هم استفاده کردم.وبا میکرو هم GLL رو گرفتم.آقا یmeisamb شما
                        BAUD RATE رو تنظیم میکنی

دیدگاه

اقای m3hd1
                          شما باید یه ظرف تعریف کنی و کل اطلاعاتی که ازماژول می گیری پردازش کنی.
                          چون پروتکلت NMEA هست اطلاعات رو به صورت اسکی می گیره وخیلی راحت
                          توی ظرفت می گردی تااطلاعات لازم رو پیدا کنی.اگه مختصات می خوای می تونی
                          تو gll دنبالش بگردی. برای اینکه بتونی تحلیل کنی باید pdf مربوط به پروتکل
                          رو داشته باشی.من اگه رسیدم واسطون میفرستم.

دیدگاه

کسی از دوستان برنامه U-Center را داره ؟؟

من از سایتش نمیتونم داونلود کنم . Error میده .

ممنونم

دیدگاه

سلام
                              من ماژول GT-321R1 را از آر اف فون خریدم
                              ماژول خوبیه
                              میتونم به راحتی دیتا ها را روی کامپیوتر ببینم
                              اما مشکل من اینجاست وقتی به میکرو وصل میکنم چرت و پرت نشون میده. به نظر شما چرا؟
                              کریستال و باود ریت و ... هم کاملا تنظیم شدند. چرا پس اینطوری میشه؟

دیدگاه

سلام
                                من ماژول GT-321R1 را از آر اف فون خریدم
                                ماژول خوبیه
                                میتونم به راحتی دیتا ها را روی کامپیوتر ببینم
                                اما مشکل من اینجاست وقتی به میکرو وصل میکنم چرت و پرت نشون میده. به نظر شما چرا؟
                                کریستال و باود ریت و ... هم کاملا تنظیم شدند. چرا پس اینطوری میشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X