اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

نقشه های GPS فرمت خاصی دارند که بشه روی هر نرم افزاری apply شون کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kavosh90
      اگه میخوای تو لپتاپ نمایش بدی بهترین کار استفاده از نقشه آنلاین هست
      مجبوری پروژه رو تنهایی برداری !
      با یکی از بچه های نرم افزار که به برنامه نویسی وب آشنایی کامل داره پروژه رو مشترک بردار
      با روش آنلاین
      دیگه نه محدودیت حجمی دارید نه محدودیت مکانی تنها محدودیت سرعت اینترنتتونه
      تازه از همدیگه کلی چیز هم یاد میگیرید
      اگه میگید شاید جایی که میرید ADSL نداشته باشه خوب یه 3G بگیرید راه حلش یه سیم کارته
      دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kavosh90
        باز اگه دنبال نرم افزاری :
        http://www.freedownload.ir/software/internet-lan/internet-tools/75-google-earth.html
        دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

سلام
          با چه دستوری می توانم اطلاعات ماژول GPS رو با میکرو avr بگیریم؟ به صورتstring باید دریافت بشه دیگه؟
          اینکه ماژول برای ما هر یک ثانیه داده می فرسته رو چطور تو برنامه لحاظ کنیم؟
          یه سوال دیگه چون ما به ماژول داده ای ارسال نمی کنیم لازم نیست پایه RX ماژول به پایه TX متصل باشه، درسته؟

دیدگاه

کسی نیست راهنمایییییییییییی کنه؟؟

یه سوال دیگه: یه جا تو تاپیک جناب بابابرقی گفتن برای این ماژول خازن نویزگیری قرار داده شه. به کدوم پایه ها باید وصل کنم؟؟

دیدگاه

1- خازن نویز گیر معمولا بین VCC, GND قرار داده میشه در نزدیکترین نقطه به چیپ معمولا 100n
              2- خروجی GPS ها عموما بسته های NMEA هست بصئرت رشته سریال که هدر و فوتر داره. شما با پورت سریال منتظر هدر شو و بعد بقیه رشته رو بخون فکر میکنم با GGA و RMC کارت راه بیفته

دیدگاه

از اساتید گرامی کد نمونه برای دریافت ساعت به زبان سی کدویژن دارن که تو یه متغییر اونو ذخیره کنه.
                نوع ماژول neo 5m
                $gprmc
                با زبان بیسیک این کارو کردم و بدون مشکل کار میکنه ولی با سی زیاد وارد نیستم
                r.pسابق

دیدگاه

با سلام.
                  من میخوام با استفاده از ماژول sim900 اطلاعات یک وسیله را از طریق پروتکل modbus بخونم و در بستر gprs ارسال کنم. قسمت ارسال از طریق sim900 حله. فقط تو قسمت دریافت اطلاعت از اون وسیله جانبی گیر کردم و نمیتونم از طریق uart نرم افزاری اطلاعاتشو توی یک رشته بخونم. البته از طریق rx و tx خود میکرو تونستم. اما چون این دو تا پایه واسه sim900 استفاده میشه باید از uart نرم افزاری استفاده کنم. لطفا راهنمایی کنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m0hammadaghigh نمایش پست ها
                    سلام
                    من برنامه رو نوشتم، اطلاعاتی که میکرو میده رو با یک میکرو به میکروی اصلی ( در پروتئوس و ارتباط سریال دادم ) در میکرو اصلی پردازش کردم و جتی اون تقسیمات رو انجام میده و خروجی رو به صورت جواب خالص N,E میده.

حالا بحث سر وصل کردنش به میکرو هستش. من lcd رو ران کردم و کلمه ایی توش نوشتم، میکرو اطلاعات ماژول رو نمیگیره، یعنی به اون خط میرسه دیگه جوابی ندارم، برای تستش یه عبارت دیگه گذاشتم که اگر از دریافت سریال رد شد روی lcd اوکی نشون بده ولی هیچ وقت نشون نمیده
                    این برد neo-6m که گرفتم خودش ttl داره. ولی به میکرو میزنم، جواب نداره. فقط GND رو با کل مدار یکی می کنم و پایه TX رو وصل میکنم به RX میکرو.
                    به نظرتون بازم باید max بزارم
                    تورو خدا کمک کنید.
                    سلام مشکلتون حل شد منم دقیقا همین مشکل و دارم وخیلی هم عجله دارم
                    پروژه کارشناسیمه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X