اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محاسبات در فرستنده ها و گیرنده ها و طراحی آن

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : محاسبات در فرستنده ها و گیرنده ها و طراحی ان

با سلام :

3- تقویت موج جهت برد بیشتر : وقتی از تقویت حرف میزنیم یعنی دامنه موج را باید بالا ببریم یعنی پیک تو پیک ولتاژ موجمون باید بالاتر بره و از اونجایی که قراره این موج در خروجی و همچنین در خط انتقال روی امپدانسی بیافته باید نسبت به امپدانس خروجی آخریت طبقه تقویت مقداری جریان دهی داشته باشه تا دچار افت ولتاژ در خروجی نشه این نظر منه و این را من روی هر تقویت کننده درست میدونم حالا چه تقویت رادیویی باشه و چه صوتی .

ترانزیستور هایی که برای تقویت موج باید به کار ببریم باید از فرکانس کاری بالایی برخوردار باشن که در دیتاشیت هر ترانزیستور بهش اشاره شده
    به طور کلی هرچه فرکانس کاری ترانزیستور نسبت به فرکانسی که داره تقویت میکنه بالا باشه ضریبه تقویت بالا میره و همچنین در طراحی دستمون باز تر هست و محدودیت های ترانزیستور در اون فرکانس کمتر هست

ما چندین نوع کلاس تقویت داریم که پر بازده ترین کلاس - کلاس C هست که فقط کسری از سیکل موج ترانزیستورمون روشن هست

ولی عموما شماتیک تقویت به این صورت هست

در اکثر شماتیک ها امیتر ترانزیستور مستقیما به منفی متصل شده و ......

معمولا راه اندازی این نوع مدارها علاوه بر شیلدینگ رایج به شیلدینگ روی فیبر هم نیازه و هم چنین معمولا از خطوط پهن برای سیم بندی بین قطعات نیازه

ولی در صورت داشتن اسیلاتور خوب و ثبات فرکانسی بالا در راه اندازی این مدار ها هم مشکلات کمتر میشه و راحتر میشه مدار را راه اندازی کرد

همیشه بین طبقاط تقویت باید شیلدینگ اعمال بشه تا روی هم تداخل نداشته باشن

تغذیه این مدار ها هم باید تا جای ممکن صاف و همچنین دارای خازن تغذیه و "بای پس" باشه

نکته ای هم که باید بگم اینه که در کشور ما معمولا ترانزیستور های فرکانسی هم هست یا اصلا نیست مگه در تهران و بهضی استان ها

مشکل اصلی ما نبود این نوع قطعات هست .

در بعضی موارد هم قیمت این ترانزیستور ها به بیش از 200 هزار تومان میرسه .

در هر صورت بعضی ترانزیستور ها که گیر میاد و در دسرس هست به این قراره

2N2222 که توانی به اون صورت نداره

2N2219 که توانش 0.8 وات هست

2N3553 که فرکانسش 500MHZ و توانش 7 وات که این یه قطعه مهم تلقی میشه و مشابه هم نداره

2SC1971 که هیت سینک خورش خوبه و حدودا 7 وات میده

2SC1972 که یه دونشا من از قدیم دارم (قبلا برای تلفن بیسیم برد بلند استفاده میشد) مشابه 1971 هست با این تفاوت که قدرتش 14 وات هست

و دیگر هیچ ........................ سوالی بود در خدمتیم

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

پاسخ : محاسبات در فرستنده ها و گیرنده ها و طر&#1575

با سلام : امواج به صورت نور میتونن در فضا منتشر بشن و این یک مثال نیست بلکه واقعا به همین شکل هست ولی خوب در بعضی جهات با اون نوری که ما میبینیم متفاوت هست مثلا هر چه فرکانس میاد پایین امواج موانع را بهتر دور میزنن

کاری نداریم .................

در فیزیک یه قانونی هست که میگه وقتی دو موج هم فرکانس به هم میرسن یک موج قوی تر تولید میکنن

در رادیو هم یه همچین اتفاقی میافته یعنی مداری هست به نام تیونر که فرکانس را میسازه و حالا هر فرکانسی که در فضا موجود باشه و با فرکانس تیونر برابر باشه

با فرکانس تیونر مخلوط میشه و یک موج قوی تر تولید میکنه و اون موج قویتر در مدارات دیگه اطلاعاتش جدا میشه حالا این اطلاعات هر چی میتونه باشه - صدا - تصویر - دیتا و ....

و در نهایت به جایی که میخواد بره - میره

مثله بلندگو - لامپ تصویر و .....

در واقع و قتی داریم موج یاب رادیو را میچرخانیم در حال تغییر فرکانس تیونر هستیم

اینم از گیرنده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezabagheri
        یعنی چی؟؟؟
        پس طراحی چی شد؟؟؟
        نمی خوای نظریت رو اثبات کنی؟؟؟
        با سلام

این که اشتباه باشه یا درست بماند ولی چون من رشته ام الکترونیک نیست و برای خودم و علاقه ام کار میکنم دیگه نمیام مثل دانشجو ها فرمول های سختو آسون و .... را حفظ کنم البته اگر تشخیص بدم فرمولی هرچند سخت ولی گره گشا هست با جدیت میرم دنبالش .......

درباره نظریه : اگر فرض کنیم که دنبال گسترده کردن علم الکترونیک نیستیم و چیزی که تا حالا ابداع نشده دنبالش نیستیم

در این صورت هر مداری که در نظر بگیری توسط دیگران بسته شده و به مرور زمان به یه نقشه کلاسیک تبدیل شده پس با الهام گرفتن اون نقشه ها میشه یه نقشه جدید توسط خودمون طراحی کنیم و قرارم نیست که از صفر طراحی کنیم گاهی یه جای نقشه نیازمون نیست یا با ابداعی میشه بهترش کرد یا قسمتی از مدار دیگه ای که بهتر عمل میکنه را به مدارت اضافه کنی یعنی دو مدار در یک مدار یا چند مدار در یک مدار و البته اگر این تغییرات را اعمال کنی میتونی به شرط تغییر قابل توجه مدار به اسم خودت مطرح کنی

به نظرم در طراحی دو مسیر وجود داره

اول اینکه با محاسبات و به صورت موی رگی طراحی کنیم

دوم اینکه درگیر محاسبات و .... نشیم و تایین کنیم که ما چه خروجی و با چه کیفیتی می خوایم و المان های مختلف را به صورت عملی تغییر بدیم تا خروجی همون چیزی بشه که ما دنبالشیم

البته حتی در راه دوم میشه به صورت طبقه به طبقه پیش رفت یعنی مثلا یه مدار هست که از چندین مدار کوچک تشکیل شده در صورت نیاز و صلاحدید میشه هر طبقه را به صورت تکی به خروجی مورد نیاز رسوند و ....

در هر صورت در روش دوم به صورت واقعی روی مدار کار میکنیم

البته در این روش تا حدود نسبتا زیادی باید ابزار کارمون کامل باشه یا حتی ابزار کار مخصوص برای خودمون درست کنیم و همچنین باید دارای تجربه در الکترونیک هم داشته باشیم من با این روش بیشتر به دنبال بهینه تر کردن مدارات بودم چون هر چیز معمولی که تصور کنی مدارش معمولا هست مثلا در باره آمپلی فایر تا دلت بخواد در اینترنت مدار هست

البته ناگفته نمونه کسی که هم تئوری و هم عملی توانا باشه یه سرو گردن از ما ها بالاتره ....

دیدگاه

با سلام مجدد حرف آخر یعنی این :

علی آقا همون طور که واسه شما توضیح دادم واسه دوستای دیگمونم میگم
          من رشته تحصیلیم زمین شناسیه و دارم روی پروژه پایان نامم کار میکنم به همراه دوتا دیگه از دوستام.با این کار میخوام این فرکانس که از 0-20کیلوهرتز هستش توی محیط پخش شه و جذب زمین هم بشه تا شعاع 1000متر
          امیدوارم دوستن حالا بهتر بتونن کمکم کنن
          خوب .... اگر میخواید تست آزمایشی انجام بدید خیلی راحت میتونید از 50 هرتز برق شهر کمک بگیرید

یا حتی میتونید برید زیر دکل های برق فشار قوی مطالعاتی در باره خاک یا .... داشته باشید

من اطلاعی ندارم که در این باره چه کاری انجام دادید و آیا به تفاوت زمین زیر خط انتقال برق و زمین معمولی پی بردید یا نه

چون معمولا در این فرکانس کم تر کسی کار کرده نباید انتظار راهنمایی قوی از دوستان داشت و چیزی هم که میگیم یه نظر و حدس بر اساس تجربه در الکترونیک هست

هر فرکانسی یه طول موج داره و این دو موئلفه عکس هم دیگر هستند یعنی هر چه فرکانس بره بالا - طول موج میاد پایین

در فرستنده ها هم به این صورته که برای اینکه موج به صورت کامل بتونه در محیط حالا بر اساس شرایط خودش پخش بشه باید موج بتونه به صورت کامل در آنتن قرار بگیره برای همین هست که میگن در شرایط ایدآل باید طول آنتن با طول موج برابر باشه

ولی در هر حال همون که گفتم باید تقویت خیلی زیادی انجام بدید و باید از دامنه بالا برای موج استفاده بشه

بیت صفر تا 20 کیلو هرتز خیلی راحت میشه از یک آی سی تایمر 555 استفاده کرد و خروجی را به سینوسی تبدیل کرد

ولی در تقویت و آنتن مشکل بزرگی دارید

------------------------------------------------------------------------------

این اینورتر هایی (مبدل 12 به 220 ) که جدیدا اومد در بازا کارشون اینه که 12 ولت را ابتدا با فرکانس بالا تبدیل به AC میکنن و به ورودی ترانس با هسته فریت میدن و خروجی یک سیگنال AC و با همون فرکانس ولی با دامنه 220 ولت

که البته در مرحله آخر به DC و به فرکانس 50 هرتز تبدیل میشن

اگر بشه خروجی ترانس که هم دارای فرکانس هست و هم دامنه بالا یی داره را در اختیار گرفت ممکنه جواب بده

البته در این صورت باید اسیلاتورشا هم متغیر کرد که باید دید با کاهش یا آفزایش فرکانس چطور عمل میکنه

در مورد آنتن : هم میشه یه چیزی مثله آنتن داخلی موج متوسط رادیو درست کرد (همون میله سیاه رنگ که دورش سیم پیچیده شده ) البته نمونه بزرگترش

مثلا قطرش 4 یا 5 متر و طول سیم هم به اندازه طول موج

در گیرنده های مافوق صوت میان برای انتن گیرنده یه شکل مثلت که هر ضلع حدود 1 یا 2 متر هست چندین دور

میتابونن ولی چون فرکانس شما پایین هست میشه این مثلت را بزرگتر کرد مثلا طول هر ضلع 10 متر

این نقشه ای هم که قرار دادید شاید موجی را تولید کنه ولی از نظر قدرت صفر هست و عملا شاید نیم متر هم جواب نده

دیدگاه

نقشه فرستنده موج کوتاه باقدرت و کیفیت بالا

سلام

نقشه مدار فرستنده موج کوتاه بابرد بالا و کیفیت پخش بالا

http://s1.picofile.com/file/7533812682/Untitled.png

دیدگاه

پاسخ : نقشه مدار فرستنده پرقدرت بالای 100کیلو&#1605

نوشته اصلی توسط mehdimci

سلام به تو دوست فعال در زمینه الکترونیک همچنین دوستان دیگه

فرستنده من روی فرکانس 7.2 MHZ ساخته و تنظیم شد برای طبقه تقویت نهایی ازترانزیستور مثبت 150 واتی MJ2955 استفاده کردم که باسیمکشی 3 سیم آنتن و ورودی حساس فرستنده با بالاترین قدرت راه انداختم.کیفیت پخش خوب و رضایت بخش بود.لامپ کیفیت پخشی که ترانزیستور داره نداره و باسعی و حوصله بهترین نتیجه میشه از ترانزیستور گرفت .

جدیدا" در قسمت اسیلاتور هم ازکریستال هم دیودواریکاپ استفاده کردم که کیفیت و پهنای باندی باور نکردنی //مصرف پایین // قدرت بالا گرفتم که اگه مایل باشی نمونه ای از اسیلاتوری که ساختم رو برات بذارم
              همه میتونیم بهترین باشیم
              با سلام بله مایلم . راستی اون کتابه را فرستادی ؟

و اینکه عکسی از مداری که ساختی هم قرار بده

Ft این ترانزیستور که قرار دادی (MJ2955) که زیر 3MHZ هست ! ؟

ولی در هر حال من به این مدار خوشبین نیستم

و اینکه اطلاعات دقیقی از تک تک ترانسفورماتور های بین طبقات بدین (لولیه - تعداد دور ظرفیتشون ضخامت سیم .... و .... همچنین در مورد ثانویه ها)

دیدگاه

ترانزیستورتون بله فرکانس پایینه که جناب گیج گفتن
                راستی منم تازگی یه فرستنده پر قدرت طراحی کردم و دنبال ترانزیستور فرکانس بالا و وات بالا میگردم
                واس همین یه ترانزیستور از داخل بیسیم های بزرگ (نظامی) درآوردم PT5657 و تست کردم ولی جواب نداد .

نکته : درسته که خیلی از ترانزیستورها ممکنه فرکانسش برای فرستنده مون کافی باشه ولی ترانزیستورهای فرکانس بالا بسیار بهتر کار کرده و قدرت محسوسی دارن . اینو با قدرت سنجی که ساختم و در مجوارت فرستنده قرار میدم فهمیدم / پیشنهادم 2SC3355 هست .

دیروز رو یکی از بیسیم هام کار میکردم که دستی است ؛کنار IC تقویت رادیوی اش 2 تا پتانسیومتر گین بود که چرخوندم و یه سیم جای انتن زده بودم که با دستم برخورد کرد و برق گرفت یعنی دستمو سوزوند یه لامپ نئون وصل کردم سر سیم و روشن شد . ای سی تقویتش 6.5 وات بود .خوبه اگه بتونیم از این IC ها استفاده کنیم .

دیدگاه

یه هو همه فرستنده ساز شدن جللخالق...... خدایا این عاشقا پر نبوغن ........... :mrgreen:

چطوری های ولتاژ ؟

لطفا دیتا شیت PT5657 را قرار بدید .... خوب چرا خود برد فرستنده شا به کار نگرفتی

چه خبره 1GHZ فرکانس ترانزیستور . شخصا 2SC1972 را به 2SC3355 ترجیح میدم

"هر چه فرکانس ترانزیستور از فرکانسی که قرار تقویت کنه بیشتر باشه بهره تقویت ترانزیستور بالا تر هست و در عمل ما درگیر المان های ترانزیستوری در مدار نمیشیم "

و در حالت معمولی به نظرم باید Ft حداقل 5 برابر از فرکانس تقویت بالاتر باشه

دیروز رو یکی از بیسیم هام کار میکردم که دستی است ؛کنار IC تقویت رادیوی اش 2 تا پتانسیومتر گین بود که چرخوندم و یه سیم جای انتن زده بودم که با دستم برخورد کرد و برق گرفت یعنی دستمو سوزوند یه لامپ نئون وصل کردم سر سیم و روشن شد . ای سی تقویتش 6.5 وات بود .خوبه اگه بتونیم از این IC ها استفاده کنیم .
                  در مواردی وقتی تنظیم مدار حالا به هر نحوی به هم بخوره و فرکانس خروجی در محدوده مافوق صوت پایین بیاد این اتفاق رخ میده و دست را می سوزونه

دیدگاه

البته شما جناب گیج و HI VOLTAG هردو استادین ولی بطور یقین نمیتوان گفت فرستنده ساخته شده فلان قدرت رو داره .زمانی میتوان ادعا کرد که فرستنده با انتن کاملا بقول معروف مچ باشه و ساعتی فرستنده در حالت روشن باشه چون بر اثر تولید گرما توسط ترانزیستور ها امکان تغییر فرکانس اوسیلاتور حتی از نوع PLL زیاده و بشدت از قدرت خروجی کاسته میشه . شاید سخت ترین قسمت مسیر کابل بین انتن و خود دستگاه میباشد.
                    خودم یک FM لامپی راه اندازی کردم باور کنید در مسیر انتن و دستگاه بصورت سری یک لامپ 220 یخچال بطور کامل روشن میشد ولی عملا برد مفیدی نداشت.ولی من در تعجبم این تلفنهای بی سیم برد بالا مانند SENAO با قدرتی معادل 3 وات با استفاده از ترانزیستور خروجی بشماره 2SC3950 و درایور 2SC2053 بردی معادل 20 کیلومتر داره .

این تاپیک نباید راکد بمونه

دیدگاه

سلام دوستان

باتحقیقات زیاد من وهمچنین تجربه من //ثابت شد این که هرچی فرکانس ترانزیستور بیشتر باشه ملاک نیست واصلا صحیح نیست .محدوده HF /VHF /UHF
                      معمولا" هرچی فرکانس بالاترمیرود فرکانس فرستنده انرژی بیشتری دارد و با مصرف و نیروی کمتر بازدهی بالاتری دارد
                      دوستان دقت کنید که ترانزیستوری مثل 2SC3950 فرکانسش 2000 MHZ --- و قدرتی معادل 5 وات وجریانی معادل 5/ A ولتاژی معادل 30ولت در یک فرستنده بافرکانس بالا 25کیلومتر برد داره اما همین ترانزیستور جهت باند HF وفرکانسهای زیر 30MHZ نمیتواند کارکند.خودم این ترانزیستور دارم.
                      اصولا ترانزیستورهایی که در فرکانسهای پایین بکارگیری میشن جهت کار نرمال و راندمان بالا //مثلا موج متوسط و کوتاه نیازمند ترانزیستوری هستیم که طراحی وساختارش تو همون محدوده باشه مثل ترانزیستور معروف 2SC2510 که فرکانس کارش 28MHZ قدرتشم 150W
                      خواستن توانستن است.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نقشه مدار فرستنده پرقدرت بالای 100کیلوم

نوشته اصلی توسط گـــــــــــــیــــــج
                        با سلام بله مایلم . راستی اون کتابه را فرستادی ؟

و اینکه عکسی از مداری که ساختی هم قرار بده

Ft این ترانزیستور که قرار دادی (MJ2955) که زیر 3MHZ هست ! ؟

ولی در هر حال من به این مدار خوشبین نیستم

و اینکه اطلاعات دقیقی از تک تک ترانسفورماتور های بین طبقات بدین (لولیه - تعداد دور ظرفیتشون ضخامت سیم .... و .... همچنین در مورد ثانویه ها)
                        سلام دوست عزیز
                        فرکانس کار من 7.2MHZ بود درحالی که ترانزیستور MJ2955فرکانسش زیر 4MHZ معمولا اگه فرکانس کارما بالاتر از فرکانس ترانزیستور باشه ترانزیستور بزحمت کار میکنه وبازدهی و کارایی جالبی نداره
                        منم 150وات قدرت ازش نگرفتم با حوصله زیاد و وقت زیاد بالاترین قدرتی که میشد ازش گرفتم و خستگیم رفع شد
                        مدار آنتن فرستنده 3سیم بود که جهت برد بیشتر از زمین و هوا و ارتفاع آنتن از سطح زمین جهت جبران طول موج استفاده کردم.
                        جدیدا" میخوام فرستنده پرقدرتی روی فرکانس 1MHZ طراحی کنم که بازم ترانزیستور MJ2955 باوجودی که فرکانسش زیر 4MHZ جهت بکارگیری در فرستنده بازم گزینه مناسبی نیست.

دیدگاه

چطوری های ولتاژ ؟

لطفا دیتا شیت PT5657 را قرار بدید .... خوب چرا خود برد فرستنده شا به کار نگرفتی
                          ممنون . شما چطورید ؟
                          والا آخه ....عکس بذارم خودتون میفهمید :redface:

در مواردی وقتی تنظیم مدار حالا به هر نحوی به هم بخوره و فرکانس خروجی در محدوده مافوق صوت پایین بیاد این اتفاق رخ میده و دست را می سوزونه
                          البته قبلا شنیده یا خونده بودم که فرستنده های پرقدرت از انتن میتونه مهتابی رو روشن کنه ولی ندیده بودم و واسم ثابت شد . در ضمن برق گرفتنش شبیه برق گرفتگی نبود مثل سوختن در برخورد با جسم داغ

این مداری است که اخیرا طراحی کردم که واس طراحیش مجبور شدم چند دسگاه مجازی برای اندازه گیری قدرت هر طبقه و در نهایت سنجش قدرت کل فرستنده از فاصله و بدون اتصال بسازم و همچنین دستگاهی برای نشان دادن دقیق فرکانس تا فیلتر ها رو دقیق بسازم و تنظیم کنم و ...

اینم تست قدرت و فرکانس که البته ترانزیستور قدرت خیلی داغ میشه و باید یه وات بالا واسش پیدا کنم

ترانزیستور جالبیه ولی منم دیتاشیتش رو پیدا نکردم . بصورت جفت و پوش پول وصل شدن و راه اندازشون با 2N3924 هست که متاسفانه سوخته / تطبیق امپدانسشم جالبه جدا از دستگاهه و روش یه انتن بلند سوار میشه و با دسته چرخوندنی ولومی از داخل مقدار یه سلف بزرگ با هسته فریت تغییر میکنه . در واقع به حالت مارپیچ دورش سیم پیچیدن که مثل ریل واس یه چرخ کوچیک غلطکی عمل میکنه که با چرخوندن اون غلطکه به اول یا ته بوبین جابجا میشه و این مقدار رو بصورت مکانیکی نمایش میده

دیدگاه

بعضی از نکاتی که گفتید نسبی بود که بدون نقل قول بیان میکنم99
                            ادم تو هر زمانی یه چیزای جدیدی یاد میگیره و تجربه میکنه که شاید با دانسته هاش مغایر باشه واس همین بصورت صریح گفتم تا استفاده کنید فقط نمیدونم چرا وقتی میگم دقیقا تست کردم قبول نمیکنید زمانی که ترانزیستور مساوی با فرکانس میذاشتم که عقربه تکون نمیخورد یا یک میلیمتر تکون میخورد وقتی ترانزیستور 2 -3 برابر فرکانس اسیلاتور میذاشتم نسبتا قدرت خوب بود و مثلا عقربه تا وسط میومد ولی وقتی ترانزیستور 800 مگا به بالا میذارم یعنی عقربه قدرت سنج میچسبه ته و حتی باید ولوم فاین رو بچرخونم بیاد پایین تا بتونم تنظیمات بهتری انجام بدم . معلومه که ترانزیستور راحت تر روشن خاموش میشه و توان بهتری میده
                            ترانزیستور فرکانس پایین مینداختم به شدت داغ میکرد
                            من ترانزیستور ها رو با دیتاشیت رو بروم گذاشته و با هم مقایسه کردم و نتیجه گرفتم . راستی S9018 هم خیلی خوب بود ولی c9018 خوب نبود
                            ایا 2SC3950 در بازار هست ؟
                            معمولا" هرچی فرکانس بالاترمیرود فرکانس فرستنده انرژی بیشتری دارد و با مصرف و نیروی کمتر بازدهی بالاتری دارد
                            این که یه حالت کلی داره و مثلا یه اسیلاتور هارتلی FM تا 100 متر برد داره ولی از یه اسیلاتور موج متوسط نمیشه به عنوان فرستنده استفاده کنیم فرکانس های بالا انرژی بیشتری دارن و در نتیجه مسافت بشتری طی میکنن ولی نمیتونیم رو هر فرکانسی که دوست داشتیم کار کنیم .
                            مثلا من خودم بیشتر از 300 مگاهرتز بلد نیستم کار کنم . که البته وارد تلویزیونی میشیم و تو محدوه شلوغ هم نمیخواستم باشه که واسه همین 39تا 43 رو مناسب دیدم
                            راستی بد نیست واس سرگرمی رو 110 تا حدود 150 مگاهرتز هم مانور بدید و گیرنده بسازید . کلی بیسیم هواپیمایی و پلیس و تلفن های مردم قابل شنیدنه و ... . البته قبلا اینکارو میکردم که هجان این داستانا رو داشتم :biggrin:

.(( شاید سخت ترین قسمت مسیر کابل بین انتن و خود دستگاه میباشد))).
                            منم FM قوی ساخته بودم که با کابل کواکسیال جواب نداد تا به انتن هوایی وصل کنم. اثر خازنی کابل تطبیق امپدانس رو بهم میریخت و قدرت فرستنده از بین میرفت . دیگه نفهمیدم باید چکارش کنم و اونموقع از سیم تک رشته ای تا انتن هوایی وصل کردم تا جواب داد

دیدگاه

بهترین ترانزیستورها برای اولین طبقه تقویت BFR91 طبقه دوم BFR96 طبق سوم 2N3553 یا 2SC4821 یا C1971

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : محاسبات در فرستنده ها و گیرنده ها و طرا

سلام به دوستان الکتریکی عزیز

حتما" اکثر شما برای ساختن فرستنده مثلا" روی 50 MHZ یا هر فرکانسی با مشکل فرمول پیچیدن ای اف و اندازه خازن مواجه شدید که ای اف چه قطری داشته باشه چند دور سیم بپیچید و از این قبیل مشکلات

نرم افزاری ساده و راحت براتون گذاشتم که کار رو براتون بسیار ساده کرده

امیدوارم بتونم گام موثری بردارم تو راه اندازی پروژه هاتون

http://s3.picofile.com/file/7536887197/LCcalc.rar.html

:nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X