اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت فرستنده های fm broadcast 88-108mhz

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آموزش ساخت فرستنده های fm broadcast 88-108mhz

اگر دوستان علاقمند باشند من فرستنده های اف ام تا قدرتهای 70 وات کار کردم میتونم به کسانی که علاقه دارن کمک کنم. :nice:

پاسخ : آموزش ساخت فرستنده های fm broadcast 88-108mhz

سلام
    خوشحال می شیم که طبقه PA مدارتون رو قرار بدین یا روش طراحی و بررسی PA رو مورد بررسی قرار بدین
    چون 70 وات توان زیادی هست قطعات و روش طراحیتون هم مطرح کنین به دوستان کمک بسیاری خواهین کرد
    موفق باشین
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

آقا خیلی خوبه . میشه بگید با چه قطعاتی کار میکنید؟ اگه با پاور ماسفت باشه که عالی
      توانا بود هر که دارا بود ز ثروت دل پیر برنا بود

دیدگاه

مشتاقیم اطلاعات شما را دریافت کنیم

دیدگاه

baraye bakhshe pll ke man az.yeki az.mp3 playerhaye mashini estefade kardam pas dige zahmat pll va mp3 player va limiter va stereo encoder sakhtano nadashtam! albate filter kardane khorojish ke poraz harmonic bood kare sakhti bood baram

اضافه شده در تاریخ :
          va be tartib az transistorhaye bfy90+2sc3950+2sc1947 estefade kardam va ta injaye kar ghodrato ta 2w roye anten resoondam baraye pa haye badi az transistorhaye mokhtalefi estefade kardam mesle 2sc2101,2sc2420,va ye transistore gardan kolofte rusi be shumareye kt931a

اضافه شده در تاریخ :
          yeki az moshkelati ke dar tavanhaye bala ba transmision mode haye cw hatman behesh barmikhorid nayab bodane.khazanhaye trimmere high powere mica hast,hamintor khazanhaye lowpass filtere khoroji hatman bayad silver mica bashand ke albate har silver micaiy ham toye oon ghodrat javabetono nemide va kari ke man kardam inbood ke az varagheyhaye mica makhsose isole kardan transistor baraye khodam khazane trimmere mica sakhtam,agar kasi betoone beman bege inja chetori mishe aks share kard kheily bishtar mitonam komaketoon kon.

دیدگاه

با سلام چرا فرسی تایپ نمیکنی ؟
            --------------------------- --------------------------

دیدگاه

سلام
              ممنونم از توضیحاتتون
              شما ترانزیستوهای PA رو از کجا تهیه کردین ؟هزینشون تقریبا چقدر هست؟
              معادلی که در بازار موجود باشه سراغ ندارین؟
              هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

دوست عزیز شما از اکثر ترانزیستورهای vhf-L میتونید اسنفاده کنید با در نظر گرفتن توان مورد نظر و توان درایو و ولتاژ کاری مورد نظرتون.،
                2sc1946 2sc2102 2n3553 2n3866 سری ماسفتهای میتسوبیشی. . .اما خوب خبر بد اینه که تمامی ترانزسستورهای rf گرون قیمتن و براحتی با یه اشتباه کوچیک کارشون تموم میشه. . .لطفا یکی به من بگه اینجا چه جوری عکس بذارم؟
                2sc2782 kt958 kt907 kt922 hep3046c

اضافه شده در تاریخ :
                برای شروع و توانهای پایین میتونید از 2sc3950 استفاده کنید قیمتش مناسبه اما باید توی مدار نهایت دقتو بکنید که امپلی فایرتون به سلف اوسیلیشن گرفتار نشه آخه این ترانزیستور ft=2000mhz و به شدت تمایل به خد نوسانی داره اما اکثر شهرهای ایران موجوده و ارزونه و برای توان 1-2 وات جوابگو هست

اضافه شده در تاریخ :
                kt931a ترانزیستور روسی 28 ولت و 20 امپر هست گین بالایی نداره اما خوب در برابر swr های بالا مقاوم هست من با همین ترانزیستور با7 وات درایو 70 وات خروجی روی آنتن داشتم که البته معذل ساختن.خازنهای تریمر در خروجی هم یکی از مشکلات اساسی این کار بود. . .این ترانزیستورها ارزون نیستن و اگر تازه شروع به ساخت امپلی فایرهای رادیویی میکنید پیشنهادم اینه که از توانهای پایین شروع کنید 1-5 وات و بعد از کسب تجریه در تیونینگ مدار و ایزوله کردن طبقات و . . .به مراحل بالاتر برید. . .قیمت kt931a فکر میکنم حدود 20-30$ هست من سالها پیش از پاساژ امجد 10تاشو تهیه کردم هر کدوم 15تومن. . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moonlord
                  دوست عزیز شما از اکثر ترانزیستورهای vhf-L میتونید اسنفاده کنید با در نظر گرفتن توان مورد نظر و توان درایو و ولتاژ کاری مورد نظرتون.،
                  2sc1946 2sc2102 2n3553 2n3866 سری ماسفتهای میتسوبیشی. . .اما خوب خبر بد اینه که تمامی ترانزسستورهای rf گرون قیمتن و براحتی با یه اشتباه کوچیک کارشون تموم میشه. . .لطفا یکی به من بگه اینجا چه جوری عکس بذارم؟
                  2sc2782 kt958 kt907 kt922 hep3046c
                  برای درج تصویر باید روی گزینه مورد نظر کلیک کنید

بعد از کلیک کردن کدی نمایش داده میشه که باید لینک تصویر مورد نظر را بین اون کد قرار بدید (تصویر زیر)

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

اگه طرح عملی با C3950 دارید لطفا قرار بدید . هم در محدوده اف ام تجاری و هم
                    در محدوده 70CM برای تقویت ماژول های رادیویی .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moonlord
                      برای شروع و توانهای پایین میتونید از 2sc3950 استفاده کنید قیمتش مناسبه اما باید توی مدار نهایت دقتو بکنید که امپلی فایرتون به سلف اوسیلیشن گرفتار نشه آخه این ترانزیستور ft=2000mhz و به شدت تمایل به خد نوسانی داره اما اکثر شهرهای ایران موجوده و ارزونه و برای توان 1-2 وات جوابگو هست
                      من هم در کل مشکل خود نوسانی ترانزیستور های فرکانسی قدرتی در طبقات سوم به بعد دارم جهت جلوگیری از این خود نوسانی از چه تدبیری استفاده میکنید ؟ البته این مشکل در همه ترانزیستورها پیدا میشه

دیدگاه

دلایل سلف اوسیلیشن خیلی چیزا میتونه باشه از درایو بیش از حد گرفته تا عدم ایزولاسیون درست طبقات یا مچ نبودن آنتن...سعی کنید طبقات امپلی فایر رو با استفاده از تکه های از ورق مس یا حتی خود فیبر مدار چاپی که مسش پاک نشده از هم جدا کنید خروجی فرستنده حتما باید با یک آنتن درست مچ شده باشه و سیگنال برگشتی حتما بسیار جزیی باشه هنگام تست مدار باید آنتن حتما در جایی دور از مدارتو قرار بگیره وگرنه مدار به نوسان میفته اما خوب اینو هم فراموش نکنید که طراحی مدار هم بسیار مهمه اگر مداری بد طراحی بشه شما همه اینکارهارو هم انجام بدی باز مدارت به سلف اوسیلیشن دچار میشه...یکی از مواردی که بهته همیشه رعایت کنید اینه که حتی الامکان از ترانزیستور های uhf در مدارهای vhf استفاده نکنید چراکه فرکانس گذر بالاتر نتیجش تمایل به نوسانات ناخواسته بیشتر خواهد بود.

اضافه شده در تاریخ :
                        دوستان میخوام براتون عکس اینجا بذارم آیا باید جای دیگه پلود کنم لینکشو بذارم اینجا یا همینجا هم میشه مستقیما پلود کرد؟؟؟ oo: :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moonlord
                          دوستان میخوام براتون عکس اینجا بذارم آیا باید جای دیگه پلود کنم لینکشو بذارم اینجا یا همینجا هم میشه مستقیما پلود کرد؟؟؟ oo: :eek:
                          توی یکی از این سایت های معتبر پلود کن . لینک عکس در انجمنش رو اینجا کپی کن...
                          دست به تنظیمات انجمن خودمون نزن .

http://www.overpic.net

دیدگاه

این کار خودم هست و یکی از خصوصیات مدار اینه که چند فیلتر داخلش بکار رفته و براحتی میشه با تنظیم این فیلترها سیگنال ورودی رو از هارمونکهای نا خواسته پاک کرد. :nerd: البته ناگفته نمونه که فیلتر لوپس در خروجی وجود نداره و بخاطر این هست که این مدار درایور یه آمپلی فایر دیگم بود :evil:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moonlord
                              دلایل سلف اوسیلیشن خیلی چیزا میتونه باشه از درایو بیش از حد گرفته تا عدم ایزولاسیون درست طبقات یا مچ نبودن آنتن...سعی کنید طبقات امپلی فایر رو با استفاده از تکه های از ورق مس یا حتی خود فیبر مدار چاپی که مسش پاک نشده از هم جدا کنید خروجی فرستنده حتما باید با یک آنتن درست مچ شده باشه و سیگنال برگشتی حتما بسیار جزیی باشه هنگام تست مدار باید آنتن حتما در جایی دور از مدارتو قرار بگیره وگرنه مدار به نوسان میفته اما خوب اینو هم فراموش نکنید که طراحی مدار هم بسیار مهمه اگر مداری بد طراحی بشه شما همه اینکارهارو هم انجام بدی باز مدارت به سلف اوسیلیشن دچار میشه...یکی از مواردی که بهته همیشه رعایت کنید اینه که حتی الامکان از ترانزیستور های uhf در مدارهای vhf استفاده نکنید چراکه فرکانس گذر بالاتر نتیجش تمایل به نوسانات ناخواسته بیشتر خواهد بود.
                              مشکل اینجاست که طبقات درایور با رعایت نکات فنی ذکر شده توسط جنابعالی مدار بدون اوسیلاتور هم دچار خود نوسانی میشه . چون من از اوسیلاتور pll جدای از طبقات دریوار استفاده میکنم
                              واضح تر بگم یک اوسیلاتور اماده تهیه میکنم .انوقت اقدام به ساخت درایور ها میکنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X