اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار کنترل از راه دور یک کاناله دو طرفه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار کنترل از راه دور یک کاناله دو طرفه

سلام از دوستان
    خیلی از تایپیک های انجمن رو خوندم ولی جواب مورد نطرمو پیدا نکردم اومدم یه تایپیک زدم!!!
    مداری دو تیکه ای که هر طرف یک شستی و یک رله وجود داشته باشه و بازدن این شستی رله اون طرف دیگه و بلعکس بصورت بیسیم وصل بشه حالا مونیدم از چی استفاده کنیم کم هزینه و راحت باشه!!! الان قیمت hmtr گرون شده و بدرد همچین پروژه ساده ای نمیخوره!!! گیرنده ask هم خوبه ولی آیا مدل تمام دوطرفه ای اس کا هست یا باید توی هر طرف از دوتا استفاده کرد؟ بشه به میکرو وصلش کرد و مدار کد بندی بشه برای عدم تداخل؟؟؟ ممنون از همه دوستان منتظر راهنمایی های شما هستم
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

پاسخ : مدار کنترل از راه دور یک کاناله دو طرفه

نوشته اصلی توسط sami222
    چرا کسی چیزی نمیگه؟ مدار یک طرفش چی اونم نیست؟
    با سلام : شما باید مشخص کنید که مثلا در چه فرکانسی میخواید

گیرند تون با آی سی تیونر باشه یا ترانزیستوری

بردش چقدر باشه

یه چیز ساده میخواید یا کامل

آخه این مدار تشکیل شده از چندین مدار مختلف که هرکدوم را میشه تغییر داد و هر کدوم در کیفیت کل پروژه تاثیر میزاره

و........
    --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
      با سلام : شما باید مشخص کنید که مثلا در چه فرکانسی میخواید
      گیرند تون با آی سی تیونر باشه یا ترانزیستوری
      بردش چقدر باشه
      یه چیز ساده میخواید یا کامل
      آخه این مدار تشکیل شده از چندین مدار مختلف که هرکدوم را میشه تغییر داد و هر کدوم در کیفیت کل پروژه تاثیر میزاره
      و........
      ممنون
      هرفرکانسی باشه مشکلی نیست ولی فرکانس آزاد و معمولی باشه
      برد 50 متر خوبه همین از سرشم زیاده :redface:
      یه چیزی که واقعا کارکنه و بشه روش حساب کرد و دم به ساعت نگران کارکردنش نباشم!!!
      آی سی های pt2272 & pt2262 چیز خوبین قیمتشونم خوبه وبا یه ماژول ask میشه ازشون استفاده کرد ولی هم ماژول و هم پی تی یک طرفه هستند و چند نکته میمونه
      1. با آی سی های پی تی توی کددهی شون حداکثر میشه چندتا دستگاه رو کنارهم گذاشت و باهم تداخل نداشته باشند یعنی چند دستگاه با کدهای مختلف ساخت
      2. برای فرستنده و گیرنده توی هرطرف باید دوتا ماژول گیرنده برای هرطرف دوتا فرستنده برای هرطرف و چهارتا ای سی پی تر درنظر گرفت که زیاد میشه پی تی ها ارزونندولی ماژول های ask گرون میشن برای چهاتاماژول دوتافرستنده و دوتا گیرنده با تخفیف میشه 15 تومن که بصرفه نیست وبنظرم اصولی هم نیست

حالا موندم چیکار کنم توخیلی جاها اومدن با چندتا ترانزیستورو و چندتاسلف و خازن یه فرستنده ساختن مثل کتابهای آقای بخت آور عکسشم دارم ولی فکر نکنم ثبات خوبی داشته باشند خواستم بجای ماژول ها استفاده کنم که الان موندم چیکار کنم

دیدگاه

پاسخ : مدار کنترل از راه دور یک کاناله دو طرف&#1607

نوشته اصلی توسط sami222
        ممنون
        هرفرکانسی باشه مشکلی نیست ولی فرکانس آزاد و معمولی باشه
        برد 50 متر خوبه همین از سرشم زیاده :redface:
        یه چیزی که واقعا کارکنه و بشه روش حساب کرد و دم به ساعت نگران کارکردنش نباشم!!!
        آی سی های pt2272 & pt2262 چیز خوبین قیمتشونم خوبه وبا یه ماژول ask میشه ازشون استفاده کرد ولی هم ماژول و هم پی تی یک طرفه هستند و چند نکته میمونه
        1. با آی سی های پی تی توی کددهی شون حداکثر میشه چندتا دستگاه رو کنارهم گذاشت و باهم تداخل نداشته باشند یعنی چند دستگاه با کدهای مختلف ساخت
        2. برای فرستنده و گیرنده توی هرطرف باید دوتا ماژول گیرنده برای هرطرف دوتا فرستنده برای هرطرف و چهارتا ای سی پی تر درنظر گرفت که زیاد میشه پی تی ها ارزونندولی ماژول های ask گرون میشن برای چهاتاماژول دوتافرستنده و دوتا گیرنده با تخفیف میشه 15 تومن که بصرفه نیست وبنظرم اصولی هم نیست

حالا موندم چیکار کنم توخیلی جاها اومدن با چندتا ترانزیستورو و چندتاسلف و خازن یه فرستنده ساختن مثل کتابهای آقای بخت آور عکسشم دارم ولی فکر نکنم ثبات خوبی داشته باشند خواستم بجای ماژول ها استفاده کنم که الان موندم چیکار کنم
        با سلا گفتی "یه چیزی که واقعا کارکنه و بشه روش حساب کرد و دم به ساعت نگران کارکردنش نباشم!!!"

پس گذینه های من محدود میشه و باید یه پیشنهادی بهت بدم که نزدیک 100 درصد اطمینان بهش داشته باشم

من همیشه طولانی ترین مسیر ها و قابل اطمینان ترین راه ها را انتخاب میکنم و همینطور هم فکر میکنم

برای اینکه طول مسافت ایجاد افت فرکانس نکنه و با تغییر و جابجایی فرکانس به هم نخوره باید از اسیلاتور کریستالی استفاده کنی و همچنین برای اینکه 100 درصد اطمینان داشته باشی که امواج به گیرنده میرسه باید حداقل یک طبقه تقویت رادیویی در فرستنده داشته باشی

که من فرستنده سه واتی 27MHZ از آقای بخت آور را پیشنهاد میکنم که البته میتونی از کریستال 40MHZ هم استفاده کنی که باید ترانزیستور طبقه تقویت را جایگذین با یه ترانزیستور بهتر بکنی

در گیرنده هم من بهتر از TDA1220 ندیدم که خیلی مزایا داره و مخصوصا اگر بخوایی یه فرکانس مشخص را دریافت کنی قویتر از قویترین رادیو های تجاری عمل میکنه

همین مدار را در این تاپیک دنبال میکردم

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56510.0

میمونه مچ کردن آی سی ریموت ها که خودت باید روش کارکنی که به اون صورت کاری نداره

برای اطمینان بیشتر هم میتونی دو تا فرستنده درست کنی که یکی در گیرنده باشه که وقتی گیرنده کارشا بدون مشکل اجرا کرد اون فرستنده برای یک لحظه روشن بشه و توسط یه گیرنده که در ریموت شما هست یه LED روشن کنه که شما متوجه بشی این چرخه به درستی انجام شده

دیدگاه

اره دیدم ولی واقعا پیچیده میشه الان نمونه چینی ریموت تک کاناله یک طرفه تو بازار هست که واقعا کارش خوبه فقط برد کم و تداخل باسایر گیرنده های دیگه از عیباشه
          با آی سی های پیتی میشه چیکارا کرد؟ بدرد میخورن؟ با یه ماژول ای اس کا میشه راشون انداخت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
            اره دیدم ولی واقعا پیچیده میشه الان نمونه چینی ریموت تک کاناله یک طرفه تو بازار هست که واقعا کارش خوبه فقط برد کم و تداخل باسایر گیرنده های دیگه از عیباشه
            با آی سی های پیتی میشه چیکارا کرد؟ بدرد میخورن؟ با یه ماژول ای اس کا میشه راشون انداخت
            در دیتا شیت PT2262 تا 4 تا کانال میتونه کار کنه

در مورد ماژول اگر دیتا یا همون اطلاعات را میفرسته بله میشه

با MC145026P هم گمونم تا 16 تا کانال جواب بده یه نگاهی بهش بنداز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
              در دیتا شیت PT2262 تا 4 تا کانال میتونه کار کنه

در مورد ماژول اگر دیتا یا همون اطلاعات را میفرسته بله میشه

با MC145026P هم گمونم تا 16 تا کانال جواب بده یه نگاهی بهش بنداز
              آره دیدم ولی بنظرم با وجود پی تی ها انصاف نیست از این از رده خراج شده ها استفاده کنم منم که یک کانالشو میخوام همین!
              توی قسمت فرستنده از ترانزیستور و خازن وسلف برای ارسال اطلاعات استفاده شده بنظرتون میشه بجای ماژول ask ازش استفاده کنم؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                آره دیدم ولی بنظرم با وجود پی تی ها انصاف نیست از این از رده خراج شده ها استفاده کنم منم که یک کانالشو میخوام همین!
                توی قسمت فرستنده از ترانزیستور و خازن وسلف برای ارسال اطلاعات استفاده شده بنظرتون میشه بجای ماژول ask ازش استفاده کنم؟؟؟
                اگر اینا قدیمی هستن میشه از آی سی های پیشرفته تری استفاده کنید

مثله PT2607

ولی نمیدونم در بازار این آی سی باشه یا نه

و اگر همون چیزی که در دیتاشیت هست را ببندی و با همون مدار چاپی کار میده

دیدگاه

الان یه تایپیک دیگه گذاشتم مداری برای جایگزینی ماژول های ASK
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=72827.msg433490#msg433490

با پی تی های که گفتم میشه مدار های خوبی ساخت قیمتشونم خوبه ولی برای کدهیشون مشکل دارم یه نگاه به دیتا شیتشون بنداز ببین حداکثر میشه چند تا پایه رو برای کدهی انتخاب کرد این طور که من فهمیدم میشه پایه 1 تا 12 رو برای کد دهی و مثلا پایه 13رو در پی تی 2262 بعنوان کلید درنظر گرفت 12 تا پایه کددهی میشه چیزی حدود 4 هزار تا دستگاه مختلف این خوبه درست میگم؟
                  زیاد دیتاشیت خونی بلد نیستم برای همین لینکشو میذارم لطف میکنید بگید چی گفته
                  pt2262
                  http://www.e-ele.net/DataSheet/PT2262.pdf

pt2272
                  http://www.adafruit.com/datasheets/PT2272.pdf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                    الان یه تایپیک دیگه گذاشتم مداری برای جایگزینی ماژول های ASK
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=72827.msg433490#msg433490

با پی تی های که گفتم میشه مدار های خوبی ساخت قیمتشونم خوبه ولی برای کدهیشون مشکل دارم یه نگاه به دیتا شیتشون بنداز ببین حداکثر میشه چند تا پایه رو برای کدهی انتخاب کرد این طور که من فهمیدم میشه پایه 1 تا 12 رو برای کد دهی و مثلا پایه 13رو در پی تی 2262 بعنوان کلید درنظر گرفت 12 تا پایه کددهی میشه چیزی حدود 4 هزار تا دستگاه مختلف این خوبه درست میگم؟
                    زیاد دیتاشیت خونی بلد نیستم برای همین لینکشو میذارم لطف میکنید بگید چی گفته
                    pt2262
                    http://www.e-ele.net/DataSheet/PT2262.pdf

pt2272
                    http://www.adafruit.com/datasheets/PT2272.pdf
                    به تعداد زیاد میشه کد بندی کرد ولی تعدادشونا نمیدونم در مداری که من دیدم از پایه های 1 تا 11 (به غیر از پایه 9 که منفی هست) کد بندی کرده بود

پیشنهاد میکنم این دو آی سی را تهیه کنی و با مادون قرمز راش بندازی (که نقشه ش در دیتاشیت هم موجوده) و وقتی از نحوه عملکردش ررضایت کامل پیدا کردی قسمت رادیویی ش را هم مونتاژ کن

دیدگاه

ممنون از همه دوستان مخصوصا آقای aswhu600 ،،، مدار جلد پنجو دیدم و توضیحاتشم خوندم همونظور که گفته بودم میشه کددهیش کرد حالا اینجا اقای بخت آور اومده بود دوتا پایه رو برای کلید ها درنظر گرفته بود و 10 تا پایه رو هم برای کددهی که باحساب 2 بتوان 10 چیزی میشه حدود 1000 تا دستگاه محتلف بودن تداخل!!!! خوبه ولی قسمت رادیوییش رو که از سلف و خازن تریمر استفاده کرده بودو اصلا نمیپسندم ساختش واقعا دردسر داره میشه با یه چیزی جایگزینش کرد از تریمر استفاده نشه؟؟؟ این دیود واریکاپ چیه به این مربوط میشه؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                        ممنون از همه دوستان مخصوصا آقای aswhu600 ،،، مدار جلد پنجو دیدم و توضیحاتشم خوندم همونظور که گفته بودم میشه کددهیش کرد حالا اینجا اقای بخت آور اومده بود دوتا پایه رو برای کلید ها درنظر گرفته بود و 10 تا پایه رو هم برای کددهی که باحساب 2 بتوان 10 چیزی میشه حدود 1000 تا دستگاه محتلف بودن تداخل!!!! خوبه ولی قسمت رادیوییش رو که از سلف و خازن تریمر استفاده کرده بودو اصلا نمیپسندم ساختش واقعا دردسر داره میشه با یه چیزی جایگزینش کرد از تریمر استفاده نشه؟؟؟ این دیود واریکاپ چیه به این مربوط میشه؟؟؟
                        ممنون لطف داری

بلاخره مدار RF تریمر و اینجور چیزا داره این مدار خیلی سادس و با حداقل قطعاته ساخته شده در مورد تریمر اگر به تعداد بالا مدار چاپی را تهیه کنی و همچنین تمامی خازن ها و مقاومت ها از یک مارک بخری میشه با سعی و خطا به جای تریمر یه خازن انتخاب کنی و قرار بدی .........

دیود وایرکاپی در کار نیست ! ....... کجا را میگی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
                          دیود وایرکاپی در کار نیست ! ....... کجا را میگی ؟
                          کلا میشه دیود واریکاپ استفاده کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                            کلا میشه دیود واریکاپ استفاده کرد؟
                            اطلاعی ندارم

دیدگاه

مقدار هانری رو که روی یه فیبر طراحی شده باشه چطوری میشه بدست آورد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X