اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مدار کنترل از راه دور یک کاناله دو طرفه
Collapse
X
-
پاسخ : مدار کنترل از راه دور یک کاناله دو طرفه
نوشته اصلی توسط محمد مآی سی های 2264 و 2262 / دوتا آی سی جف شده با هم هستن . منظور از کددهی همون اتصال پایه هایی از آی سی که رها هستن به +5 یا 0 .در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمد ماشتباه تایپی بود . تصحیح شد .
PT2264 با PT2294 و PT2262 با PT2272 جفت شده هست .در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
دیدگاه
-
حق با شماست محمد جان ولی مداری که من دارم یه جورایی فرق داره شاید مشکلی نداشته باشه که جدا از گفته های دیتا شیت هم استفاده کرد مثل اینی که من الان دارم!!!!در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
دیدگاه
-
یک کار هم میتونی انجام بدی
ماژول فرستده گیرنده ask خریداری کن و پایه سریال میکرو را بهش وصل کن و سریال ارسال کن دقیقا اون طرف هم سریال دریافت میکنی و هیچ نداخلی هم نداره و میتونی هر رشته ایی ارسال کنی
هر چقدر کیفیت فرستنده گیرنده ات بهتر باشه بردش بیشتره ضمن اینکه با هر رشته ارسالی میتونی کار خاصی انجام بدی
فقط رشته را چند بار بفرست مدلهای مختلف فستنده گیرنده هم خریداری کن تست کن
فقط حتما سریال بفرست اگر صفر و یک کنی پایه میکرو را فرستنده آسیب میبینههمه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
کانت
دیدگاه
-
ممنون کم کم داشتم نا امید میشدم!!!
خوب اگه میکرو بذارم برای مدار دوطرفه میتونه خوب باشه ولی یک طرفه گرون در میاد
1.ارزونترین نوع میکرو و ماژول مورد نظر با برد 50 متر فضای بسته چه پیشنهادی دارین!!!!!؟؟؟؟
2. منظورتون از رشته چی بود؟ صفر و یک منظورتون ست و ریست یک پینه که در گیرنده آشکار بشه درسته؟
3. کلا در مورد مداری که گفتین یه توضیح میدین؟
بازم ممنون eshgh_namordeh جاندر جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
دیدگاه
-
به فروشگاه مراجعه کنید بگین گیرنده فرستنده ask میخوام ، چندین مدل داره همه را خریداری کن
وقتی میخواهی دو تا میکرو را به هم ارتباط بدی یا از میکرو به کامپیتور دیتا بفرستی یا بگیری از روش سریال استفاده ایتفاده میشه spi
فرض کن میخواهی به یک میکرو دیگه دیتا بفرستی با سیم ، حالا سیم حذف شده و جای اون فرستنده گزاشتی
سریال آسنکرون ارسال کن اون طرف هم دریافت میکنی
سعس کن گیرنده را هر چی میکرو دریافت میکنه خروجیش را بده به Hyper terminal که ببینی چی هست و اگر جواب نگرفتی یک پک دیگه فرستنده گیرنده را امتحان کن
چیز خاصی نیست راحت جواب میگیری قبلا درست کردم ، فقط فرستنده گیرنده های مختلفی خریداری کن
همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
کانت
دیدگاه
-
ممنون ولی اگه یکم زینه برنیست!
میکروه 6 هزار تومن + ماژولها هم 7 تومن میشه 13 تومن که یکم گرونه و نیاز به پروگرم کردنه وقت گیره من برای قسمتی از یه مدار برای تولید میخوام!!!
آی سی های پی تی خوبه ولی چندین بار سوالاتی پرسیدم باز کسی نیست جواب بدهدر جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
دیدگاه
-
گیرنده ریموت فیکس کد از بازار خریداری کن ، مثل tesso - sonbat - ,.... بازش کن مدارش را کپی کن
آی سی Pt هم از فروشگاه فرستنده و گیرنده را بگیر طبق دیتاشیتش ببند ، من با pt کار نکردم که جزئیاتش را بدونمهمه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
کانت
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط eshgh_namordehگیرنده ریموت فیکس کد از بازار خریداری کن ، مثل tesso - sonbat - ,.... بازش کن مدارش را کپی کن
آی سی Pt هم از فروشگاه فرستنده و گیرنده را بگیر طبق دیتاشیتش ببند ، من با pt کار نکردم که جزئیاتش را بدونم
من یه گیرنده فیکس کد دارم یه چیزی که باعث شده نتوتم کپی کنم قطعات اس ام دی و خیلی زیادشه نمیدونم چرا اینقدر قطعات مثل مقاومت و خازن ترانزیستو داره درصورتی که با یه ماژول ask و یه پی تی مدار کار میکنه مثل دیتاشیت پی تی!!! این همه قطعاتی که گذاشتن نمیدونم به چه دردی میخورن!!!!در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
دیدگاه
-
دوستان کسی نبود بگه این چند تا قطعه های زیادی که روی برد آماده فیکس کدی که خریدم برای چی بوده؟ همون مدار آقای اسدی هم که توی تایپیک خودشون گذاشتن به گفته خودشون آزمایشگاهیه و برای صنعتی کردنش باید بعضی چیزا ؟؟؟؟؟؟ بهش اضافه کرد! چه چیزهایی بجز ماژول های فرستنده یا گیرنده و دیکود یا اینکودر لازمه تا مدار بهتر بشه؟در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
دیدگاه
-
پاسخ : پاسخ : مدار کنترل از راه دور یک کاناله دو طرفه
نوشته اصلی توسط sami222دوستان کسی نبود بگه این چند تا قطعه های زیادی که روی برد آماده فیکس کدی که خریدم برای چی بوده؟ همون مدار آقای اسدی هم که توی تایپیک خودشون گذاشتن به گفته خودشون آزمایشگاهیه و برای صنعتی کردنش باید بعضی چیزا ؟؟؟؟؟؟ بهش اضافه کرد! چه چیزهایی بجز ماژول های فرستنده یا گیرنده و دیکود یا اینکودر لازمه تا مدار بهتر بشه؟
ببینید روی ریموت ها بجای استفاده از فرستنده ask میان اون مدار رو با یک saw پیاده سازی می کنن در تولید بالا ارزون تر تمام میشه.
در مورد تاپیک که مهندس اسدی گذاشتن باید بگم اگه یکمی دقت میکردین متوجه میشدین که ایشون در مورد حذف نویز در گیرنده و پشن های گیرنده گفتند اون نمونه های صنعتی هستش.
چیزی لازم نیست که مدار بهتر بشه البته برای فرستنده در بعضی مواقع ( افزایش برد ) تقویت کننده میگذارن.
موفق باشی
دیدگاه
دیدگاه