اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش وساخت واکی تاکی قوی و صد درصد عملی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش وساخت واکی تاکی قوی و صد درصد عملی

1.منظورم این بوده که تو مداراتی که برای گیرنده فرستنده میسازن ،آیا تو طراحی هاشون از میکرو استفاده میکنن؟آیا میکرو در اونجا کاربرد داره؟
    2.چی شد !!اخراج شد؟کی اخراجش کرد؟برا چی اخراج شد؟از کجا اخراج شد؟ :cry2: :cry2: :cry:
    فقط اخراج شده باشه
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam1370
      1.منظورم این بوده که تو مداراتی که برای گیرنده فرستنده میسازن ،آیا تو طراحی هاشون از میکرو استفاده میکنن؟آیا میکرو در اونجا کاربرد داره؟
      2.چی شد !!اخراج شد؟کی اخراجش کرد؟برا چی اخراج شد؟از کجا اخراج شد؟ :cry2: :cry2: :cry:
      فقط اخراج شده باشه
      1- در بعضی موارد آره(من همه رو میگم). الان بیشترشون رو با میکرو می سازن تا دقیق باشه.

دیدگاه

سلام دوستان خوشحال شدم که بعد از چند مدتی دوباره به این موضوع اهمیت داده شد ومعلومه که شما اطلاعات خوب ومفیدی دارین منم تو این زمینه خیلی کار کردم ولی نتونستم جواب بگیرم حالا خوشحال میشم که شما هم به من کمک کنید. نمی دونم میشه با نرم افزار proteus مدارات فرستنده fm یا انواع دیگرش رو طراحی کرد یا نه؟ بعد چه ابزار های اندازه گیری برای شروع این کارها ویا تنظیم فرستنده ها نیاز هست؟ واقعا به کمکتون نیاز دارم. :cry2:

دیدگاه

سلام خدمت تمام دوستان من چیزی زیاد از مدار ها وفرستنده ها نمیدونم اما دوست دارم یه مدار بسازم که بتونه صدا رو برام تا 1کیلو متر بفرسته یعنی هم گیرنده داشته باشه و هم فرستنده از دوستانی که میدونند خواهشا کمکم کنید

دیدگاه

سلام خدمت تمام دوستان من چیزی زیاد از مدار ها وفرستنده ها نمیدونم اما دوست دارم یه مدار بسازم که بتونه صدا رو برام تا 1کیلو متر بفرسته یعنی هم گیرنده داشته باشه و هم فرستنده از دوستانی که میدونند خواهشا کمکم کنید

دیدگاه

سلام و تشکر از سایت خوبتان . یک گلایه کوچک داشتم شما در سربرک می نویسید آموزش و ساخت واکی تاکی قوی 27 مگاهرتز متاسفانه نه نقشه اش را گذاشتید ونه اطلاعاتی درباره اش گذاشتید . و این شد فقط در حد حرف لطفا اگر نقشه 27 مگاهرتز واکی تاکی را دارید به ادرسم ایمیل کنید با تشکر فراوان.
              hassandelghavi@gmail.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yama2yo
                یه سرچ کوچیک بکنید میتونید توی گوگل مدارات زیادی پیدا کنید خیلی فراوون هست تازه اگه قدرتش کم بود با یکم دستکاری میتونید بیشترش کنید.
                دنبال آماده خوری نباشید که یه مدار با PCB و ... باشه و شما فقط مونتاژ کنید.

نوشته اصلی توسط hassan delghavi
                سلام و تشکر از سایت خوبتان . یک گلایه کوچک داشتم شما در سربرک می نویسید آموزش و ساخت واکی تاکی قوی 27 مگاهرتز متاسفانه نه نقشه اش را گذاشتید ونه اطلاعاتی درباره اش گذاشتید . و این شد فقط در حد حرف لطفا اگر نقشه 27 مگاهرتز واکی تاکی را دارید به ادرسم ایمیل کنید با تشکر فراوان.
                hassandelghavi@gmail.com
                این تایپیک ها فقط توسط افرادی مثل منو شما ایجاد میشود نه مسئولین سایت. بیشتر وقتی که کسی کمک میخواد این کار رو میکنه که بیشتر تایپیک باز بشه. البته هدف نویسنده ایجاد تایپیک با نقشه و پی سی بی هست که متاسفانه به نتیجه نمیرسه :biggrin:
                برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

حق با ایشونه به همین راحتی نمیشه حاصل سالها تلاش رو مفت در اختیار کسی قرار داد اون هم توی ایران.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmedusa
                    حق با ایشونه به همین راحتی نمیشه حاصل سالها تلاش رو مفت در اختیار کسی قرار داد اون هم توی ایران.
                    خوب شما اگر میخوای بفروشی بیا بگو فلان مدار رو دارم با این قیمت هرکس خواست پیام میده ازتون میخره.
                    مثلا من خودم الان دنبال یه مدار ساده برای یادگیری هستم که حدود 100 متر رو جواب بده ولی نیست که نیست.
                    نگرانی مشکلات فردا را دور نمی کند بلکه تنها آرامش امروز را دور می کند

دیدگاه

العان کیت هست که در شرایط ایدآل گفته 3 کیلومتر برد داره

ساخت فرستنده هم به نظرم کسی استین شا بالا بزنه و چند ماه جدی کار کنه میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه

ممکنه اولش سخت باشه ولی به مرور وقتی با ریزه کاری ها اشنا بشید دیگه به عنوان کار سنگین بهش نگاه نمیکنید

اگر هم مدار برای تحلیل می خواهید

از این تاپیک نقشه بیارید اینجا قرار بدید تا تحلیلش کنیم
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=60876.0
                      --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
                        العان کیت هست که در شرایط ایدآل گفته 3 کیلومتر برد داره

ساخت فرستنده هم به نظرم کسی استین شا بالا بزنه و چند ماه جدی کار کنه میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه

ممکنه اولش سخت باشه ولی به مرور وقتی با ریزه کاری ها اشنا بشید دیگه به عنوان کار سنگین بهش نگاه نمیکنید

اگر هم مدار برای تحلیل می خواهید

از این تاپیک نقشه بیارید اینجا قرار بدید تا تحلیلش کنیم
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=60876.0
                        درود
                        اون کیت رو از کجا میشه تهیه کرد؟ قیمتش چقدره؟
                        نگرانی مشکلات فردا را دور نمی کند بلکه تنها آرامش امروز را دور می کند

دیدگاه

مشهد کیت

اخرین جمله این صفحه را بخون
                          http://www.mashhadkit.com/html/190.htm
                          --------------------------- --------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X