سلام.
PM شما رو خواندم.
چشم . انگار راه دیگه ای نمونده :cry:
در مورد ارسال یعنی ما میتونیم از این طرف مربعی بفرستیم بعد اونطرف با A/D دیتا رو درست دریافت کنیم؟ یا اونطرف بی ربطه؟
bebinid, signaal e morabbaei az nazare teife ferekansi kheili patopahne, yani pahnaaye baande kheili ziyaadi mikhaad; vaghti ke shomaa ouno az tarighe mediomi montaghel ****d ke pahnaaye bandesh mahdoude; dar vaaghe daarid signaal ro filter mi****d, va dar natije signali ke migirid dige morabaei nist, shekle signali ke migirid albate bastegiye kaamel be paasokhe ferekansiye kanal e enteghaal daare, vali man be onvaane ye mesaal, chandtaa tasvir atach kardam ke mitoune maajeraayi ro ke migam behtar neshoun bede.
dar har haal, detector haaye signaale motoaddedi vojoud daaran, mese tashkhise obour az sefr, yaa sefr shodan e moshtagh, va nazaayere inhaa, va hamchenin coding haayi mesle hamming ke jeloye khataa ro darin zamine migire
ammaa dar morede aks haa:
1. signal e morabaeiye asli
2. teife ferekaansiye in signaal, ke moshakhasan kheili pahne va moalefehaaye ghaabele tavajohi dar ferekaansaaye baalaa daare (tavajoh daashte baashid ke chon in fft ye signaale, vasat e mehvar mishe entehaaye ferekaans, avalo aakharesho baayad yeki dar nazar begirid, chon gharinast)
3. teife ferekansiye filter shode, modele besiyaar sadei az ye kanal e ertebaati baa pahnaaye baande mahdoud
4. signal e daryaafti dar taraf e digar e kaanaal e ertebaati, be gerdshodan e signal, hamchenin taghir dar DC ye daryaafti tavajjoh ****d.
Signaal e morabaeiye asli
Teife ferekaansiye in signaal
teife filter shode
signal e filter shode, dar taraf e digar e kaanaal e ertebaati
شما فکر مربعی فرستادن رو از ضحنتون بیرون کنید
باید موج سینوسی با فرکانس 2khzبسازید
راهش هم اینه که اول مربعی بسازی بعد دو بار از اون مشتق بگیری
یعنی باید از یه فیلتر پایین گذر ردش کنی
آقای نحوی سلام
شما اطلاعاتی راجع به چگونگی ارسال و دریافت داده ها توسط مودم های اکسترنال دارید ؟
آیا میتونید منو راهنمایی کنید ؟
ممنون
سلام. خوبی دوست عزیز.
من اطلاعات مختصری در این زمینه دارم، دارم کار میکنم ولی چون ابزار و ... ندارم یه مقدار زمانبر شده.
زمانی که دارید با مودم اکسترنال کار میکنید باید از دستور های ATآ استفاده کنید.
برای شروع ارتباط سریال بین میکرو و مودم رو برقرار کنید(max232آ و ...) بعد با باود ریت 9600 کد اسکی AT رو به صورت سریال بفرستید، در جواب مودم اگه فرمان رو به درستی دریافت کنه عبارت OK رو برمیگردونه، بعد میتونید مثلا با دستور ATDT2222 شماره گیری کنید، این عبارت شماره 2222 رو به صورت تن برقرار میکنه، بعد خودش به صورت اتوماتیک با مودم مقابل هماهنگ میشه و سرعتی که با اون به مودم مقابل متصل شده رو براتون میفرسته، از حالا به بعد عین پورت سریال میتونید باهاش رفتار کنید.
شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
آقای نحوی سلام
آیا باید مودم مقابل رو هم با دستورات AT آماده کنم یا به صورت اتومات wait for call می باشد ؟
سوال دیگه اینکه بعد از اتصال از کجا باید فهمید بوق مودم تمام شده و خطوط Rxd و Txd را از حالت AT Command به حالت انتقال اطلاعات سوییچ کرد؟
سلام.
مودم مقصد رو باید در حالت پاسخگویی خودکار قرار بدید تا جایی که خاطرم هست باید این رشته رو بفرستید AT#CID\r . در غیر این صورت باید مداوم چک کنید اگه رشته RING رو دریافت کردید رشته ATA\r رو ارسال کنید.
---
مودم ها در حالت پیشفرض اول در مد دیتا با هم ارتباط برقرار می کنن به این صورتکه اون سر وصدایی که زمان اتصال به اینترنت دارن رو خواهید شنید بعد از اون زمانی که دو مودم به هم متصل شدند، باود ریت اتصال رو بر میگردونن که اون به معنی این هست که دو مودم بهم متصل شدند.
نکته بسیار مهم:
دقت کنید با هم باود ریتی که AT Command ها رو برای مودم ها ارسال میکنید اون باود ریت حداکثر باود ریت ارتباط مودم ها فرض میشه، مثلا اگه با باود ریت 9600 به مودم ها فرمان بدید، پیش فرض مودم ها با این باود ریت شروع به برقراری ارتباط با هم می کنن و اگه با باودریت 19200 اینکار رو بکنید با این باود ریت سعی در برقراری ارتباط می کنن.
من یه برنامه خیلی ساده با AVR و #C در این مورد نوشتم ولی فرصت نکردم توضیحات براش نبویسم که بذارم توی سایت اگه فکر میکنید میتونه براتون مفید باشه براتون بفرستم.
موفق باشید.
شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
دیدگاه