اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درباره افزایش برد واکی تاکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک درباره افزایش برد واکی تاکی

پس خارج از توان بنده هست وساختنش نیاز به تجربه و مهارت دارد
    از کجا باید خریداری کنم ماژول مربوطه رو؟

دیدگاه

ازفروشگاههای قطعات ولوزم الکترونیک تهران

دیدگاه

والا بنده تهران نیستم. پس شما یه لطفی کنید ماژول رو معرفی کنید تا اول از شهر خودمون سوال کنم اگه موجود نداشتن سریعا از فروشگاهی تهران اقدام به خرید اینترنتی کنم

دیدگاه

ماژول تقویت کننده 433mhz البته ماژول های ارتباطی دراین فرکانس وجوددارند که قدرت آنها کم می باشد وبرای افزایش قدرت از این تقویت کننده ها استفاده میکنند

دیدگاه

خیلی ممنون. یه عکس از ماژول دارید؟
            با داشتن عکس ماژول راحتتر میتونم پیداش کنم
            بله من شنیدم ماژول های تقویت کننده ۴٣٣mhz، خروجی حدودا ۵٠٠ میلی وات دارن
            جدیدترین ویرایش توسط ariyan22; ۱۸:۴۲ ۱۳۹۷/۱۰/۱۰.

دیدگاه

باشه میگردم فکرکنم تو آرشیوم داشته باشم پیدا کردم قرار میدم

دیدگاه

متشکرم. منتظرتون هستم.
                تو نت دنبالش میگردم ولی چیزی خاصی پیدا نمیشه شایدم من نمیتونم پیدا کنم.
                یه ماژولم پیدا کردم نوشته فرستنده و گیرینده ی ۴٣٣ مگاهرتز.

دیدگاه

درسته آنکه چهارگوش است اون تقویت کننده است

دیدگاه

ولی برد این ماژول خیلی کمه!! تو توضیحاتش نوشته ١٠٠ متر در فضای آزاد
                    اون ماژولی که شما میگید بردش در این حده؟

دیدگاه

من از برد اینها اطلاعی ندارم ولی سعی میکنم ماژول های قویتری را معرفی کنم ولی باید فکر تغذیه آنراهم بکنید بطوریکه داخل قاب دستگاه جایش بشود

دیدگاه

باتری ٩ ولتی آلکالاین جوابگو هست بهشون؟
                        خیلی ممنون من منتظرتونم
                        با توجه به اینکه برد بیسیم ها حداکثر فک کنم ٣۵٠ متر باشه اگه با ماژول تقویت به بالای ٨٠٠ متر برسه کفایت میکنه برامون. البته بستگی به ماژول تقویت کننده داره اما من دنبال برد های بالاتر مثل ٢ یا ٣ کیلومتر نیستم.فوقش حداکثر یک کیلومتر کاملا کفایت میکنه برامون

دیدگاه

این یه مدار تقویت کننده باند یو اچ اف هست منتهی برای گیرندگی هست که از روی انتن هانی بازش کردم. به طوریکه قسمت in به انتن وصل میشه و قسمت out به تلویزیون.سیگنال بعد از تقویت از قسمت out به تلویزیون فرستاده میشه تا تصویر شفاف بشه
                          دو تا از اینارو دارم که یه فکرایی دارم.

این مدار اونجوری که تو کاتالوگش نوشته در فرکانس ۴٧٠ الی ٨۶٠ مگاهرتز کار میکنه، چطور میتونم بازه ی فرکانسیشو زیاد کنم؟ مثلا بشه ۴٠٠ الی ٨۶٠ مگاهرتز! کدوم قسمتو تغییر بدم

میخوام اینارو سر راه انتن واکی تاکی بذارم که وقتی فاصله هم زیاد میشه و صدا قطعو وصل میشه این تقویت کننده به هنگام تضعیف سیگنال اونو تقویت کنه و بیسیم گیرندگیش افزایش پیدا کنه و صدا تا حدودی واضح بشه آیا شدنی هست؟

قسمت دوم سوال:
                          اگه این مدار بصورت برعکس سر راه انتن بیسیم بذارم ایا کار تقویت برای فرستندگی رو انجام میده؟؟ یعنی از قسمت in سیگناله بیسیم رو وارد مدار تقویت کنیم و از قسمت out که سیگنال تقویت شد رو اعمال کنیم به انتن بیسیم ایا این کار شدنیه؟ یا کلا برعکس کردن این مدار کارایی نداره؟
                          جدیدترین ویرایش توسط ariyan22; ۱۰:۴۸ ۱۳۹۷/۱۰/۱۲.

دیدگاه

این مدار تقویت کننده نیست قسمتی ازیک تقویت کننده است کار این مدار رساندن تغذیه به قسمت تقویت کننده که جوار آنتن تلویریون است میباشد من یک تقویت کننده بسیار جالب بدست آوردم که تمام سیگنال ها راتقویت می
                            کند که تنها با 6 قطعه وبسیارجمع وجور وباولتاژهای 12 و9 ولت کار می کند که براحتی درداخل دستگاه جامیگیرد بزودی قرارش میدم

دیدگاه

والا از کنار انتن بازش کرده بودم قبلا.
                              خیلی ممنونم ازتون حتما بذاریدش منتظرم.
                              پی سی بی.ش رو هم دارید؟
                              راستی میتونید حدس بزنید توانش چند میلی وات میتونه باشه؟ و همم اینکه ورودیش باید چند میلی وات باشه تا مدار تقویت به کار بیفته
                              جدیدترین ویرایش توسط ariyan22; ۱۳:۳۳ ۱۳۹۷/۱۰/۱۲.

دیدگاه

مداری که دراینجا قرارمی گیرد با کمترین قطعات یعنی جمعا با6 قطعه تقویت کننده ایده آلی برای این واکی تاکی میباشد درطراحی این مدار که قادر است از 50MHz تا 1300mhz یعنی تا 1.3GHzکارتقویت سیگنال RFراانجام دهد
                                ازهیچگونه سیم پیچ وتریمری استفاده نشده است دراین مدار فقط ازیک RFC به مقدار10میکروهانری استفاده شده که به شکل مقاومت بوده ودربازار به وفور یافت یافت میشود وبصورت جمع وجور ومینیا توری بوده وبا ولتاژ 9تا12 ولت کار میکند لذا درصورت استفاده از ولتاژ 9 ولت که دربازار نیز وجوددارد وبه باتری کتابی نیز معروف میباشد کاملا درجعبه دستگاه جا میگیرد وهمینطور تقریبا با تمام فرکانسهای آی سی این دستگاه بدون هیچگونه تغییری در
                                مدار دستگاه کار می کند تنها موضوع پیدا کردن آی سی این مدار تقویت کننده به شماره MSA-1105 که بشکل یک ترانزیستور SMDچهارپایه می باشد که دوپایه آن به GND یاهمان منفی مدار وصل میشود دیگر مشکلی درساخت
                                این مدار وجود ندارد

ادامه دارد...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X