اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درباره افزایش برد واکی تاکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک درباره افزایش برد واکی تاکی

متاسفانه همون اول فهمیدم که فیبر بزرگ شده.کاش شما دوست پی سی بی رو جمع و جور و طوری که داخل قاب بیسیم جا بشه طراحی میکردید.چون جا شدن داخل قاب بیسیم برام مهمه.

بله من در اصول اولیه ضعیف هستم اما در مونتاژ و راه اندازی یکم وارد هستم.

جای مقاومت هارو همون طوری که گفته بودین عوض کردم و الان طوری عکس گرفتم شماره های خازن مشخص باشه. عکس زیر

برای RFC که گفتین با یک تکه سیم به هم وصل کنم سیم ساده باشه یا بصورت پیچی؟

قسمت آنتن رو با سیم به قسمت C واکی تاکی وصل کنم؟ شکل زیر کدامیک

اما درباره ی مورد B و GND چیکارشون کنم؟؟ چون حرف B در همین تقویت کننده به هیچ جای مدار متصل نیست!!!!
    جدیدترین ویرایش توسط ariyan22; ۱۴:۰۲ ۱۳۹۶/۱۲/۲۴.

دیدگاه

همینطور یکه در بالا اشاره کردم دیگر نیازی به وصل کردن اون سیم نیست شما فقط قسمت Eرا به فیبراصلی وصل کنید وکاری به RFCوANTوCوBنداشته باشید البته منظورم در فیبر تقویت کننده است ولی در فیبر اصلی وصل میشوند
      آره دراین عکس آخری قطعات درست قرارگرفته اند
      جدیدترین ویرایش توسط mohamad341; ۱۴:۱۳ ۱۳۹۶/۱۲/۲۴.

دیدگاه

اهان فهمیدم خیلی ممنون.

همم اینکه ایا اون خازن 10uf ایا در سر جایش درست قرارگرفته است؟ و چون اندازه ی همین خازن زیاده ایا میتونم بعد لحیم کردن خمش کنم وبصورت افقی روی فیبر قرار بگیره؟

در هنگام مونتاژ ایا میتونم قعطات رو کاملا به فیبر نزدیک کنم و بعدش لحیم یا حتما باید یه مختصر فاصله ای از فیبر داشته باشند؟
        جدیدترین ویرایش توسط ariyan22; ۱۴:۵۸ ۱۳۹۶/۱۲/۲۴.

دیدگاه

بله خازن الکترولیتی درست بود. بله هیچ مانعی نیست میتونی خمش بکنی راحت درداخل جاش بشه
          اما سایر قطعات اگر براحتی داخل جعبه قرار میگیرند بهتر است چند میلی متر ازفیبر فاصله داشته باشند البته همه اینها بستگی به شرایط کار ممکن است تغییرداشته باشند

دیدگاه

دوست عزیز متاسفانه مدار تقویت اثری نداره و بعد از متصل کردن تقویت کننده به واکی تاکی برد ان به زیر ١٠ متر کاهش پیدا کرد.نمیدونم مشکل از کجاست

حروف هارو همان طوری که گفته بودید به همنام ها وصل کردم:
            ١_پایه بوبین مدار واکی تاکی ازاد و به پایه وسط دستگاه که با حرف c مشخص شده است وصل شد

٢_ حرف A تقویت کننده به B واکی تاکی
            ٣_E به حرف E واکی تاکی
            ۴_GND به G واکی تاکی یا همان منفی
            ۵_حرف Fبه حرف Fواکی تاکی یا همان مثبت
            ۶_حرف D به Dواکی تاکی

بوبینی رو که هم ساختم هرچقدر بالا پایین کردم اثری نداشت و حتی یه بار هسته بوبین رو کامل دراوردم بازهم صدا همان در ۶ الی ٧ متر وجود داشت

**سیم زرد پایه وسط کلید دستگاه مربوط به همان پایه بوبین واکی تاکی میباشد که وصل شده است**

دیدگاه

البته راه اندازی مدارات فرکانس بالا قدری مشکل است واحتیاج به صبر ودقت وحوصله ودرعین حال تجربه دراین گونه مدارات دارد اما فعلاچیزی که درتصویر می بینم یکی از سیمها ی کلیدبه منفی مدار اتصال کرده وهمینطور یکی از پایه RFCهای آزاد نشده وهینطور از سیمهای بلند استفاده شده که در فرکانسهای بالا نباید ازسیم بلند استفاده شود

دیدگاه

شرمنده دقیقا متوجه نشدم کدام رو میگید که سیم کلید به منفی متصل شده.با دایره قرمز مشخص کنید ممنون میشم.
                پایه RFC هم ازاد شده درواقع باسیم چین قطعش کردم و اون تکه سیم داخل مدار همونجوری مونده.
                سیم ها هم حدودا ٩ الی ١٠ سانت هستند.

اهان این قسمت میگین که به منفی مدار متصل شده؟عکس زیر.
                نه در عکس اونجوری افتاده و اتصالی نداره.
                جدیدترین ویرایش توسط ariyan22; ۱۷:۱۴ ۱۳۹۶/۱۲/۲۵.

دیدگاه

منظورم همان سیمی که به نقطه B وصل شده. ولی پایهRFC راکه آزاد کردی باید یک تکه سیم به آن لحیم کنی وبه نقطهCلحیم کنید

دیدگاه

بله در عکس بالام هم دورش خط کشیدم و هیچ گونه اتصالی به مدار نداره

بله پایه RFC هم به نقطه ی C با اون سیم زرد متصل شده.

الان دوباره امتحان میکنم و اون سیمهارو کوتاهتر میکنم.
                    اما من خودم شک به بوبینی که ساختم دارم چون هیچ عکس العملی در حین چرخاندن هسته ش نشون نمیده و صدا از گیرنده کم و زیاد نمیشه
                    جدیدترین ویرایش توسط ariyan22; ۱۷:۴۳ ۱۳۹۶/۱۲/۲۵.

دیدگاه

برای اینکه آنتن ازطریق RFC به مدار وصل میشودودستگاه بدون چگونه باید کاربکند؟

دیدگاه

قسمت اخر جمله تون رو متوجه نشدم؟

یه سوال برام پیش اومده، RFC خود واکی تاکی که پایه اش رو جدا کردم الان آنتنه واکی تاکی کاراییش رو از دست نداده؟؟
                        چون انتن از طریق RFC به مدار وصل میشد!!!!

سیم هارو کوتاهتر کردم بازم همون مثل قبل هست.بوبین رو هم از ابتدا تا انتها چندین بار چرخاندم هیچ تاثیری در صدا اعمال نمیکند
                        نمیدونم مشکل از چیه
                        جدیدترین ویرایش توسط ariyan22; ۱۸:۵۸ ۱۳۹۶/۱۲/۲۵.

دیدگاه

پس اون سیم کشی ها که گفتم انجام بدی برای چه بود ؟ کاملا به نقشه دقت کن ضمنا من ندیدم بیس ترانزیستور که با حرفAمشخص شده بود به جای پایه آزاد شده RFCوصل نشده بود

دیدگاه

منظورتون حرف A مدار تقویت کننده س دیگه درسته؟؟ خب اونو به B واکی تاکی متصل کردیم دیگه درسته!! جز اون مگه به جای دیگه ام در واکی تاکی باید وصل شه؟

دوست عزیز در توضیحات به من گفتید A تقویت کننده رو که همان بیس ترانزیستور 2n22 هستش رو به B واکی تاکی متصل کنید!
                            جدیدترین ویرایش توسط ariyan22; ۲۲:۰۶ ۱۳۹۶/۱۲/۲۵.

دیدگاه

دوست عزیز پایه A تقویت کننده رو به پایه ازاد شده ی بوبین واکی تاکی وصل کردم و بوبین مدار تقویت تقریبا کارشو انجام داد(با دراوردن هسته بوبین صدا ارسال نمیشود و درواقع بوبین الان داره کار میکنه) ولی اصلا کار تقویت انجام نمیشه یعنی درواقع بوبین رو به ارامی میچرخانم صدارو با کیفیت و شدت ارسال نمیکنه و صدای پارازیت حتی در ۵متری واکی تاکی ها وجود دارد! وصدا ضعیف است. به ترانزیستور که دست میزنم کمی گرم هستند اما هیچ تقویتی انجام نمیشه و صدارو صاف و شفاف نمیکنه.

دیدگاه

هسته را نباید دربیاوری چون فرکانس بطور کلی تغییر میکنه اگر مولتی متر عقربه ای داری آنرا روی ولتاژ دی سی 12ولت یا چیزی دراین رنج قراربده حالا سیم مشکی را به منفی دستگاه متصل کن وسیم قرمز را به امیتر ترانزیستور 9018متصل کن ودستگاه را درحالت فرستنده قراربده وجلوی آن صحبت کن الان باید همراه باصحبت شما عقربه به سمت راست حرکت کند وولتاژی رانشان بدهد ازمایش کن ونتیجه رااعلام کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X