اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال و دریافت همزمان تعداد زیاد سیگنال RF

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارسال و دریافت همزمان تعداد زیاد سیگنال RF

سلام چگونه و به چه روشی میتونم چهل سیگنال RF را بطور همزمان ارسال و دریافت کنم ؟

پاسخ : ارسال و دریافت همزمان تعداد زیاد سیگنال RF

البته از روش FDM اطلاع دارم اما دید تئوری بهش دارم میخوام روند انجام این کار بطور عملی بدونم مرحله به مرحله

دیدگاه

شما اول با میکسر ها و سینتی سایزر ها کار کنین , که بتونین هر دیتا رو روی یه طیف خاصی بفرستین
      بعد فیلتر ها که اون خروجی میکسر رو فیلتر کنین که بقیه باند ها صاف باشن
      TDM هم میتونین استفاده کنین.

دیدگاه

من میخوام این کار عملی انجام بدم میتونید روال کار توضیح بدهید؟

دیدگاه

سلام
          برای ارسال 40 سیگنال Rf مختلف که منبع تولیدی ، پهنای باند ، قدرت ، فاصله و نوع مودلاسیون ، حجم داده و خیلی از پارامترهای دیگر مشخص نیست راهنمایی درست و منطقی نمی توان بیان داشت
          شما بفرمایید با چه ابزار و وسایلی و مودلاسیون ، حجم داده و ... کار می کنید که ان شالله بشه کمک بهتری کرد
          هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام
            برای من منبع تولیدی ، پهنای باند ، قدرت ، فاصله و نوع مودلاسیون ، حجم داده و خیلی از پارامترهای دیگر مشخص نیست چون در واقع چیزی نیست که
            در حال حاضر بخوام بگم و بخاطر مطالعه مطالب این سایت بوده که این سوال برام پیش اومده و متوجه شدم بحث کاربردی است.

میشه خودتون با فرض مثال که قابل انجام باشد این مراحل رو توضیح بدهید تا به یک روالی برسیم تا دید کلی و جزئی از مرحله تئوری تا ساخت پیدا کنم .

شما فرض کنید به شما بگن میتونی 40 سیگنال RF بگیری و یه مسافتی ارسال کنی و دریافتش کنی و فلان کارها رابرامون انجام بدی

و شما بگید بله و در نقطه صفر هستید و میخواهید استارت بزنید .

من این مورد برام پیش اومده و میخوام با کمک شما عزیزان پله به پله جلو برم

دیدگاه

باز هم میگم
              کار با میکسر ها و فیلتر ها رو شروع کن به یاد گرفتن .
              یه کانال رو ببر بالا طیفش و و روی کواکسیال بفرست و از اون طرف با یه میکسر بیار پایین!

بعد روی همین کابل یه کانال دیگه اضافه کن.

همین دو تا بسه!
              سایت pll.ir انواع میکسر رو میفروشه ! به علاوه میتونی از کتابای مخابرات و مدار مخابراتی محاسباتشو یاد بگیری.!
              طبقه ی رادیو بمونه برا محله های بعدی!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X