سلام چگونه و به چه روشی میتونم چهل سیگنال RF را بطور همزمان ارسال و دریافت کنم ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ارسال و دریافت همزمان تعداد زیاد سیگنال RF
Collapse
X
-
پاسخ : ارسال و دریافت همزمان تعداد زیاد سیگنال RF
سلام
برای ارسال 40 سیگنال Rf مختلف که منبع تولیدی ، پهنای باند ، قدرت ، فاصله و نوع مودلاسیون ، حجم داده و خیلی از پارامترهای دیگر مشخص نیست راهنمایی درست و منطقی نمی توان بیان داشت
شما بفرمایید با چه ابزار و وسایلی و مودلاسیون ، حجم داده و ... کار می کنید که ان شالله بشه کمک بهتری کرد
هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
دیدگاه
-
سلام
برای من منبع تولیدی ، پهنای باند ، قدرت ، فاصله و نوع مودلاسیون ، حجم داده و خیلی از پارامترهای دیگر مشخص نیست چون در واقع چیزی نیست که
در حال حاضر بخوام بگم و بخاطر مطالعه مطالب این سایت بوده که این سوال برام پیش اومده و متوجه شدم بحث کاربردی است.
میشه خودتون با فرض مثال که قابل انجام باشد این مراحل رو توضیح بدهید تا به یک روالی برسیم تا دید کلی و جزئی از مرحله تئوری تا ساخت پیدا کنم .
شما فرض کنید به شما بگن میتونی 40 سیگنال RF بگیری و یه مسافتی ارسال کنی و دریافتش کنی و فلان کارها رابرامون انجام بدی
و شما بگید بله و در نقطه صفر هستید و میخواهید استارت بزنید .
من این مورد برام پیش اومده و میخوام با کمک شما عزیزان پله به پله جلو برم
دیدگاه
-
باز هم میگم
کار با میکسر ها و فیلتر ها رو شروع کن به یاد گرفتن .
یه کانال رو ببر بالا طیفش و و روی کواکسیال بفرست و از اون طرف با یه میکسر بیار پایین!
بعد روی همین کابل یه کانال دیگه اضافه کن.
همین دو تا بسه!
سایت pll.ir انواع میکسر رو میفروشه ! به علاوه میتونی از کتابای مخابرات و مدار مخابراتی محاسباتشو یاد بگیری.!
طبقه ی رادیو بمونه برا محله های بعدی!
دیدگاه
دیدگاه