اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

مشکل پلود کردن به کاربرها برمیگرده نه به سایت ولی خوب ماهم باید اکان پلود بیشتر رو برای دوستان فراهم کنیم ....
    ولی در مورد مهم کردن ..... واقعیت ما چند تا از اون تاپیک ها داریم؟ اگر همشون رو مهم کنیم یکم ناجور دده میشه ما سعی داریم که از آیکون مناسب برای همچین تاپیک هایی استفاده کنیم....(مطابق امضای من! )

بسیار متشکر از نظاتتون قطعا این نظرات شمان که باعث پیشرفت سایت میشن
    I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
      من تازه عضوشدم و به نظرم رسید که سرعت لودشدن صفحات سایت یک کمی پایینه :angry:
      طول میکشه صفحه ای باز بشه
      ممنون میشم پیگیری لازم را کنید

دیدگاه

اینم بگم فقط در قسمتهای مختلف سایت میچرخم چون سطح علمی من در حدی نیست که بتونم کمک کنم ولی
        دوست دارم بیشتریاد بگیرم
        به همین خاطر 4-5تا صفحه را که باز کردم تا نگاه کنم سرعت پایین بود :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
          دوباره این اسرائیلی ها حمله کردن با سایت های ایرانی پر بازدید.....
          دیروز persianblog هک شد کلا ....
          یک مقدار وضع امنیتی ریخته بهم .... نمیتونم کاریش کنم درست میشه .... البته اگه دقت کنین از دیشب تاحال کلی پست زده شده پس واسه همه نیست مشکل ولی خوب باید یکم روش کار کرد.
          اگه بخواین با گروه اشیانه هماهنگ کنیم ما هم سایت اونا رو هک کنیم :applause: :twisted:
          در ضمن اگه کسی مایله سرعت لود شدن eca بره بالا از فایرفاکس استفاده کنه و از افزونه ی no script استفاده کنه.حتما جواب میده.

دیدگاه

میشه یه کم آموزش سایت را بالا ببرید؟
            همش شده یه طرفه :twisted:
            ما بیایم دانلود کنیم
            وقتی هیچی بلد نیستیم چه دانلودی؟ :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca_girl
              میشه یه کم آموزش سایت را بالا ببرید؟
              همش شده یه طرفه :twisted:
              ما بیایم دانلود کنیم
              وقتی هیچی بلد نیستیم چه دانلودی؟ :angry:
              سلام دوست عزیز
              چرا اینقدر عصبانی؟! ......... تو بخش 8051 هم که رفتی به سایت ما تیکه انداختی! :biggrin:
              من متوجه این پستتون نمیشم. یکم گنگه.
              ولی فکر کنم منظورتون اینه که هنوز اطلاعات پایه ای ندارید تا این دانلود ها و پروژه ها به دردتون بخوره. درسته؟
              خب توی سایت بخشهای زیادی وجود داره که هر کدوم برای خودش یه سری دانستنیهای ابتدایی داره که معمولاً فایلهایی برای آموزش در این رابطه وجود داره.(مخصوصاً 8051 که شما بهش اعتراض کرده بودی!)
              این تاپیک پر از PDF های آموزشیه که خودم جمع کردم و خودم هم از رو همینا یاد گرفتم: http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,9578.0.html
              در مورد بخشهای دیگه هم حتماً کتابهای آموزشی وجود داره فقط باید کمی بگردید و البته صبر داشته باشید.

موفق باشید

دیدگاه

تاپیک "ادامه تحصیل در خارج از کشور "

با سلام .

می خواستم پیشنهاد بدم که یک تاپیک با صلاح دید مدیران سایت درباره ادامه تحصیل در خارج از کشور ، ایجاد بشه .

حتی این می تونه خیلی کمک کنه که افراد از طریق موتور جستجو سایت شما رو پیدا کنند .
                به نظر من معرفی و دادن اطلاعات درباره دانشگاه های خارج از کشور خیلی نیازه .
                زیر مجموعه هایی هم برای ارشد - دکترا ایجاد بشه .

این جوری شما به فرار مغزهای این سایت هم کمک می کنید .
                می خور که ز دل کثرت و قلت ببرد واندیشه ی هفتاد و دو ملت ببرد.
                پرهیز مکن ز کیمیایی که از او یک جرعه خوری هزار علت ببرد .
                (حکیم عمر خیام)

دیدگاه

البفته فکر کنم منظورتون تاپیکنیست و تالار هست ....
                  ولی به هرحال به نظر من تاپیک مناسبتر هست ! میتونیم در قسمت گفت و گوی آزاد در مورد دانشگاه های خارج توضیح داده بشه و مواردی ذکر بشه و اگر تعداد پست ها در حد زیادی بودند میتونیم یک تالار مجزا براش در نظر بگیریم .
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : تاپیک "ادامه تحصیل در خارج از کشور "

نوشته اصلی توسط Z A H R A .GH

با سلام .

می خواستم پیشنهاد بدم که یک تاپیک با صلاح دید مدیران سایت درباره ادامه تحصیل در خارج از کشور ، ایجاد بشه .

حتی این می تونه خیلی کمک کنه که افراد از طریق موتور جستجو سایت شما رو پیدا کنند .
                    به نظر من معرفی و دادن اطلاعات درباره دانشگاه های خارج از کشور خیلی نیازه .
                    زیر مجموعه هایی هم برای ارشد - دکترا ایجاد بشه .

این جوری شما به فرار مغزهای این سایت هم کمک می کنید .
                    سلام.
                    منم با امیر جان موافقم شما خودتون اگه اطلاعاتی دارید هرچند مختصر کار رو شروع کنید تا بقیه دوستان هم به موضوع اضافه بشن
                    موفق باشید.
                    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
                    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
                    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

سلام
                      می خواستم از چیزی که اینجا خیلی اذیتم می کنه بگم :
                      اونم سرعت خیلی کم سایت هست .... واقعا بعضی وقت ها 5 دقیقه - 10 دقیقه می شینم تا یه صفحه بالا بیاد البته 2-4 دقیقه اینجا خیلی عادیه ..... حرص آدم در می آد تا یه صفحه بالا بیاد :angry: :angry: ... من دایل پ دارم و با سرعت 50 وصل می شم و 5کیلو دانلود می کنم ....و سرعت این سایت از نظر من خیلی کمه

اگر چه بچه های اینجا خیلی خوبن .... دم همشون گرم ...

امیدوارم این مشکل حل بشه ....
                      لطفا به دکمه ی تشکر من به هیچ وجه دست نزنید ....
                      اگه یه جایی مشکل کسی را حل کردم فقط ازش می خوام .... برام دعا کنه ..... همین.

دیدگاه

ببینید .... من واقعا از سرعت سایت خیلی خیلی راضی هستم ! یعنی شاید جزو سریعترین انجمن ها باشه ! ولی خیلی از کاربرا میگن که سرعت سایت کم هست .... چیزی که من احتمال میدم این هست که ISP ها با هم فرق دارن !!!! چون حتی یکی 2 تا از دوستان سرعت براشون خیلی کم بود و بعد از یک مدت پی ام دادن که چیکار کردی سرعت خوب شده؟ در صورتی که من هیچ کاری نکردم !!!!
                        یک کد هست سرعت ISP هارو برا سرور شما نمایش میده متاسفانه اون کد الان خاطرم نیست میگردم بهتون میگم تا تست کنید.
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                          ببینید .... من واقعا از سرعت سایت خیلی خیلی راضی هستم ! یعنی شاید جزو سریعترین انجمن ها باشه ! ولی خیلی از کاربرا میگن که سرعت سایت کم هست .... چیزی که من احتمال میدم این هست که ISP ها با هم فرق دارن !!!! چون حتی یکی 2 تا از دوستان سرعت براشون خیلی کم بود و بعد از یک مدت پی ام دادن که چیکار کردی سرعت خوب شده؟ در صورتی که من هیچ کاری نکردم !!!!
                          یک کد هست سرعت ISP هارو برا سرور شما نمایش میده متاسفانه اون کد الان خاطرم نیست میگردم بهتون میگم تا تست کنید.
                          من واقعا از سرعت سایت خیلی خیلی راضی هستم ! یعنی شاید جزو سریعترین انجمن ها باشه :eek:
                          دمتون گرم ...یعنی ما توی هیچ سایتی نیستیم که بفهمیم سرعت اونها چطوره دیگه ..... بابا .... من توی کلی سایت عضوم ... خیلی سرعتشون از مال شما بیشتره ....اصلا بعضی ها قابل مقایسه نیست ....

خوب دیگه ... مثل اینکه ماها .... که دایال پ داریم (بچه فقیرا ) باید بسوزیم :cry2: و بچه مایه دارا .... حالشون رو بکنند :twisted: ... چون می گذرد غمی نیست

در هر صورت .... از شما ممنونم ....
                          یا علی.

دیدگاه

مصطفی جان من میگم ممکن هست ISP شما با بعضی سایت ها مثل مال من مشکل داشته باشه به طور مقطعی ..... نمی گم که شما هیچ جا عضو نیستین !!!
                            مطمئن باشین من هم دوست دارم سرعت سایت زیاد باشه ولی خوب در صورتیکه کندتر از مقدار نرمال باشه باید بررسی کنیم . صبر کنید من اون کد رو پیدا کنم و بعد جواب شمارو ببینم چی هست و بررسی کنم.
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام آقا مصطفی
                              منم دایلاپم و با بیشتر از 44 کانکت نمیشم. دانلودم هم 1 کیلو بیشتر نمیشه ولی این سایت از معدود سایتهاییه که باهاش مشکلی ندارم. فکر کنم مشکل از جای دیگست.
                              البته قبلاً یه سری مشکلاتی بود تا جایی که اصلاً نمیشد صفحه اول سایت رو باز کرد ولی الحمدلله حل شده.

دیدگاه

سلام
                                شاید حق باشما باشه ... نمی دونم ..!!!! چون من به اینجاش فکر نکرده بودم ...

یه انتقاد دیگه داشتم : چرا "امتیاز مثبت و تشکر" از هم جدا هستند ؟ خوب اینو توی یه جاهایی جدا کنید .. مثلا توی متفرقه یا ... جاهایی مثل همین جا که دارم پست می دم ...
                                آدم یه جایی می خواد از یه نفر تشکر کنه ... یه بار باید تشکر رو بزنه (که اگه نزنه ...طرف نمی فهمه که ازش تشکر کردی و ممکنه به خودش بگه ..عجب نامردی بودا)... و یه بار باید امتیاز مثبت .... (با این مشکل سرعتی که دارم .... یه چند دقیقه باید علاف این بشم ... )
                                هیچ راهی نیست برای درست کردن این ؟!!!
                                شاید هم از نظر شما وجود هر دو این گذینه منطقیه ! نمی دونم؟!!!

شرمنده که این همه انتقاد می کنم ... چون دوست دارم این سایت به حالت ایده آل برسه این کار رو می کنم .... :nice: :wow:
                                یا علی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...