اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

خوب .... این قضیه امتیاز مثبت و تشکر با اینکه تفاوت هایی دارند ولی حق با شماست تشابهاتشون بیشتر از تفاوتشون هست !!!
    من یک نظر خواهی از همکاران میکنم اگر موافق بودند این امتیاز مثبت رو حذف میکنیم.... متشکر که یادآوری کردید
    I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام دوباره من اومدم .... :agree:

ببخشید یه سوال داشتم :
      این ستاره ها براساس چی زیاد می شن ؟ (منظورم این ستاره هایی هست که بالای هر نام کاربردی هست .. نه ستاره های آسمون)
      اگه براساس پست دادن هست که .... من فکر می کنم بهتره عوض بشه .... چون من هیچ کار مفیدی توی انجمن انجام ندادم اما دوتا ستاره دارم ...؟!!! :eek: من همش سوال پرسیدم و کار کسی رو راه ننداختم یا پیام تشکر از کسی نگرفتم (البته اون قدیما دوتا امتیاز مثبت داشتم )
      به نظر من بهتره این ستاره ها براساس تعداد تشکرهایی که از یه نفر شده ، قرار داده بشه نه تعداد پست هایی که می ده ...
      البته من فقط نظرم رو گفتم ... و تصمیم با خودتونه .... :agree:
      چقدر من اینجا انتقاد کردما ....

یاحق.
      لطفا به دکمه ی تشکر من به هیچ وجه دست نزنید ....
      اگه یه جایی مشکل کسی را حل کردم فقط ازش می خوام .... برام دعا کنه ..... همین.

دیدگاه

سلام
        آره بر حسب تعداد پست هست .... تعداد تشکر ها هم در جای دیگه نشون داده میشه پس نیازی نیست این 2 مورد رو با هم قاطی کنیم.
        ولی یک نکته مهمتر ! شما که اینهمه دنبال بهبود شرایط سایت هستین دیگه درست نیست که بگین کار خاصی اینجا نکردین و یا نمی کنین
        I ❤️ ECA

دیدگاه

از بعد از update! پستهای گفتگوی ازاد هم داره شمارش میشه! و اون موضوع کلیک روو 3 نقطه از بین رفته و ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط KhepeleSibilo
            از بعد از update! اون موضوع کلیک روو 3 نقطه از بین رفته و ...
            کدومو میگی؟ . اینی که میزنی شماره همه صفحه های یه تاپیک میاد؟ اگه منظورت اونه که الان داره کار می کنه.

دیدگاه

3نقطه رو راست میگین،الان تست کردم مشکلی نداشت،شاید اون لحظه صفحه کامل لود نشده بود! اما اون یکی ...

دیدگاه

فقط خواستم بگم مشکل سرعتم توی ECA با استفاده کردن از مرورگر Mozilla Firefox حل شد ....
                اینو گفتم تا دیگران هم اگه مشکلی دارند همین کار ور بکنند
                ممنونم

دیدگاه

انجمن متفرقه رو جدید ایجاد کرده بودم و یادم رفته بود تنظیمش کنم ...مرسی که یاد آوری کردین دیگه شمارش نمیشه :icon_razz:
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa_amol
                    فقط خواستم بگم مشکل سرعتم توی ECA با استفاده کردن از مرورگر Mozilla Firefox حل شد ....
                    اینو گفتم تا دیگران هم اگه مشکلی دارند همین کار ور بکنند
                    ممنونم
                    سلام
                    دوستان عزیز من علاوه بر استفاده از این مرورگر یه پیشنهاد دیگه هم دارم. استفاده از افزونه no script که سرعت رو چندین برابر میکنه.
                    و دومیش هم استفاده از Open Office به جای Microsoft Office هست که این هم یک نرم افزار کد باز هست که امکاناتش بسیار بیشتر وامنیتش بسیار بالاتر از Microsoft Office هست مثلا تو محیط این نرم افزار میتونید به راحتی بعد از نوشتن متنتون تنها با فشار دادن یک دکمه همه کلمات تایپ شده رو به PDF تبدیل کنید.و......

دیدگاه

سلام میخواستم پیشنهاد بدم که کاش میشد :redface: :rolleyes: یه دکمه یا جایی که بتونیم تیک بزنیم :agree:و همه ارسال ها به سایت بیاد تو میل باکس :wow:البته این امکان وجود داره :agree: ولی باید یکی یکی همه رو دکمه خبر رسانی رو بزنی :angry:

دیدگاه

برین تو مشخصات ... باخبر سازی ... اونجا میتونین تنظیمات خاصی انجام بدین
                        روش دیگه استفاده از RSS هست که تو جیمیل میتونید feedآ‌کنید و تمام پست های جدید به ایمیلتون میاد ....(تو یک پست قبلا توضیح داده بودم)
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام :redface:
                          یه پیشنهاد ؛
                          وقتی که موس را بر روی هر موضوعی (تایپیک) که می بریم خیلی خوب می شد که مقداری از متن نوشته های داخل آن مشخص می شد بدون آنکه به داخل آن موضوع برویم (متوجه ی منظورم می شید ؟... دیگه ! )
                          ممنونم

دیدگاه

والا حقیقتش الان چند طرح کلی در حال اجرا هستند و دیگه فعلا وقت برای ریزه کاری نداریم .... :redface:
                            من هم موافقم که باید حتما یک سری امکانات رفاهی برای دوستان آماده بشه ولی واقعا الان امکانش براممون نیست حدود 4 طرح بزرگ داریم که خیلی هم زمان بر هستند .... انشالا یکی دو مورد رو که تموم کردیم نوبت ترتیب اثر دادن به فرمایشات دوستان هست
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                              خوب .... این قضیه امتیاز مثبت و تشکر با اینکه تفاوت هایی دارند ولی حق با شماست تشابهاتشون بیشتر از تفاوتشون هست !!!
                              من یک نظر خواهی از همکاران میکنم اگر موافق بودند این امتیاز مثبت رو حذف میکنیم.... متشکر که یادآوری کردید
                              این سیستم حذف شده (ایکن تشکر غیر فعال است)
                              برای تشکر باید چیکار کرد

دیدگاه

بالای هر پست یک گزینه تشکر وجود داره که اگر اون رو بزنید زیر پست نام شما به عنوان تشکر کننده نوشته میشه
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X